Band gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre« Bio  « Opmerking
 
»
Drunen Drummer zoekt Band  Rock  Funk  Fusion 
0
in 0 band     Band gezocht Ervaren Rock/ hardrock/ symfonische rock-drummer bied zich aan. Veel podium en studio ervaring.
Cuijk Tekstschrijver zoekt Band  Pop  Bluegrass  Volksmuziek 
0
in 0 band     Pop tekstschrijver zoek band Cuijk Nederlandstalige songteksten worden graag voorzien van uitvoerend artiest, muzikant of band om aan deze tekst muziek, melodie, metrum en stem toe te voegen.
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Soul  Funk 
0
in 0 band     Pop band aangeboden Den Haag wij zijn amateurs met veel ervaring; op zoek naar dito; treden graag op; enthousiasme en lol voorop
Culemborg Trompeter/Trompettist zoekt Band  Jazz  Pop  Rock 
0
in 0 band     Band gevraagd Culemborg trompettist zoekt pop of ander soort band in of nabij Culemborg
Utrecht (stad) Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Soul  Pop 
0
in 0 band     Zoek band Hoi! Ik ben op zoek naar een band die voornamelijk jazz speelt, pop ... ik heb een goed ritmegevoel en kan makkelijk meerstemming zingen.
Nijverdal Drummer zoekt Band  Rock  Progressive  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoekt band Een vrolijke en energieke drummer op zoek naar een gave band! Speelstijl = vooral rock, maar ook zeer fan van progressieve muziek. (En nóg harder). Regio Twente (Alm-Heng-Ensch)
Nijverdal Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Progressive 
0
in 0 band     Zanger zoekt rock band Op zoek naar een leuke band die carrière wilt maken! ik zou de komende jaren graag meer podiumervaring op willen doen. Ben vooral fan van rock en hardere muziek. Regio Twente
Schiedam Bassist zoekt Band  Pop  Fusion  Funk 
0
in 0 band     Schiedam zoekt band Ik ben een Bassist die graag in een coverband zou willen spelen in de regio Rotterdam
Purmerend Gitarist zoekt Band  Jazz  Latin muziek  Blues/Swing 
0
in 3 bands     Gitaarspeler zoek band (band in opbouw!) Ik ben beschikbaar om te begeleiden, in te vallen en interessante projecten.
Hoogeveen Contrabassist zoekt Band  Latin muziek  World music  Jazz 
0
in 0 band     Zoek band Ben op zoek naar latin bands mijn voorkeur gaat uit naar Afro-Cuban maar ook andere latin stijlen speel ik graag! 20 jaar ervaring.
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zanger zoekt band Ik ben op zoek naar muzikanten om standards en eigen werk te spelen/op te treden en bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl... online met video
Brandwijk Saxofonist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Experimental 
0
in 0 band     Zoek band Ik zou graag met andere enthousiaste muzikanten samen spelen evt olv een coach; genres opgegeven, ook improvisatie (!) maar andere genres zijn zeker ook interessant.
Markelo, Stokkum Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Blues swing band gevraagd Markelo, Stokkum advertentie Richting: Robben Ford, Larry Carlton etc. oftewel moderne jazzy blues, maar ook 70/80's rock vind ik zeer OK Heb veel gevoel voor lead-git. Repeteren is genieten, maar wel serieus!
Warmenhuizen Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Funk  Rock 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt band Warmenhuizen ruime ervaring op podium in met name bluesbands. zowel slag als solo en speel graag met enthousiaste muzikanten met gevoel voor blues, uitstapjes naar funky sounds en grooves
Arnhem Drummer zoekt Band  Experimental  Electronic  Psychedelic 
0
in 0 band     Zoek experimental band Opzoek naar mensen om iets van nu-jazzz, pshy, triphop of/en garage te maken
Amsterdam Oud West Pianist zoekt Band  Filmmuziek  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Amsterdam Oud West band gezocht Een fanatieke pianist op zoek naar verbredende ervaringen :)
Berkel en Rodenrijs Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Jazz  Rock 
0
in 0 band     Indie alternative band gevraagd Berkel en Rodenrijs Ondanks dat ik me prima vermaak met thuis gitaar spelen (diverse stijlen), zou het samen spelen in een band mij wel weer iets zijn. Zoveel spullen, en dan geen band?
Heemstede Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Rock vocals zoek band Ik zoek een goede band die zelf nummers schrijft of covers speelt.
Delft Gitarist zoekt Band  Pop  Rock   
0
in 0 band     Gitaar zoek band Hoi, ik wil graag 1-2 keer per maand gezellig muziek maken met anderen, liefst in een band. Ik speel covers, soms eigen nummers. Ik speel gitaar en ik zing erbij.
Rauwerd (Raerd) Bassist zoekt Band  Funk  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Rauwerd (Raerd) band gevraagd , Ik ben een gevorderde bassist, ik zoek een band om mee te jammen, nummers te schrijven en op te treden als het lekker gaat.
Arnhem Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Band gezocht Arnhem Rock band gezocht met eigen werk of covers in omgeving Arnhem door all-round gitarist met ruime ervaring op podium en in studio. Eigen vervoer, versterkers, monitor, microfoon etc.
Appingedam Songwriter/Componist zoekt Band  Pop  Rock  Volksmuziek 
0
in 0 band     Componist zoek band De Wijert & Helpman West schrijft 'serieuze' nederlandstalige liedjes voor een breed spectrum van pop en rockmuziek. Voorbeelden: Blof, Frank Boeijen, De Dijk, Ilse de Lange, Wende, Anouk et cetera.
Tilburg Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Funk  R'roll 
0
in 0 band     Zoek band Ik zoek een band die in de richting van de blues speelt in combinatie met andere muziek stijlen zoals Funk/Rock 'n roll.
Coevorden Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Jazz  Funk 
0
in 0 band     Zoek pop band Ik vind jammen/ muziek maken het leukste dat er is.Brede belangstelling. Leuk: bekende songs in nieuw jasje.Weinig ervaring, maar wel super enthousiast bezig op zoek naar de Band!
Eindhoven Gitarist zoekt Band  Rock  Volksmuziek  Freestyle 
0
in 0 band     Zoek rock band Eindhoven! Hoi, ik wil jammen en dan kijken wat er gebeurt. Ik speel alle gitaarstijlen. 30+ jaar ervaring in bands. Ik spreek meestal Engels :-)
Edam Bassist zoekt Band  Rock  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Bassspeler zoekt rock band Edam Heb paar jaar in coverbandje gespeeld en zoek leuke band (i.o))om mee te jammen en die rock/funk/blues covers speelt,o.a.Anouk/Aretha F/TStones/NeilYoung/TomPetty/RHCP en veel meer
Roosendaal Bassist zoekt Band  Blues/Swing     
0
in 0 band     Band gevraagd stampende blues. Enige ervaring vereist! stampende blues. Enige ervaring vereist! stampende blues. Enige ervaring vereist!
Oranjewijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Indie/Alternative  Rock 
0
in 0 band     Band gevraagd Zangeres zoekt een band of bijv. een instrumentalist om samen muziek te maken :) Ervaring als backing vocal en lead vocal bij gelegenheden.
Dinxperlo Organist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Dinxperlo band gezocht ik zoek een goedlopende rockcoverband met meer dan 20 optredens per jaar.
Alkmaar Bassist zoekt Band  Rock  Pop  Funk 
0
in 0 band     Rock bassspeler zoekt band zoek ervaren band om samen geweldige covers te spelen van Bowie queen duran duran muse.police etc etc maar daarvan dan weer de vergeten pareltjes
Elspeet Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Country  Rock 
0
in 0 band     Zoek indie/alternative band Elspeet Ik schrijf/zing/speel mijn eigen nummers en zoek band om ze te spelen. Natuurlijk zijn nummers van andere bandleden ook welkom. Alleen covers als ze een eigen sound krijgen.
Zwanenburg Zanger/Zangeres zoekt Band  Funk  Pop  Rock 
0
in 1 band     Band gezocht Als zanger zoek ik een band voor een nieuwe uitdaging. Pop/rock/funk. Nederlands en Engelstalig. Lol maken,regelmatig optreden en elkaar naar een hoger niveau helpen.
Alkmaar Gitarist zoekt Band  Funk  Reggae  Jazz 
0
in 0 band     Zoek funk band Alkmaar Zoek band om roots reggae mee te spelen uit de jaren 70-80 of dub.
Binnenstad Groningen Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Country  Latin muziek 
0
in 0 band     Band gevraagd Binnenstad Groningen Zangeres zoekt band. Ik hou van veel muziekstijlen. Doel is regelmatig optreden.
Meppel Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Blues/swing band gevraagd (band in opbouw!) Beginnend bassist, nog geen podium ervaring. Zou graag willen beginnen met bluesmuziek. Maar speelt (oefent) ook graag nummers van bv. Willy DeVille, Peter Gabriel en meer van dat
Hazerswoude-Rijndijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Oldie  Blues/Swing 
0
in 0 band     Pop band gevraagd Hazerswoude Rijndijk! Ervaren zangeres zoekt band om gezellig muziek te maken en 1-2 optredens per jaar te doen
Veenendaal Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Oldie  Rock 
0
in 0 band     Zoekt pop band Ik zing eigenlijk van alles en heb ook een groot bereik. Ik ben op zoek naar een gezellig bandje om in eerste instantie gezellig muziek en lol mee te maken.
Veenendaal Zanger/Zangeres zoekt Band  Gothic  Pop  Rock 
0
in 0 band     Vocals zoek band Veenendaal Ik zoek een band die het leuk lijkt om muziek te maken liefs richting Nightwish, Epica en After Forever. Maar eventueel ook muziek uit de jaren tachtig en negentig.
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Pop   
0
in 0 band     De Blesse vocals zoek band Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Gek op country en pop, maar sta ook open voor andere stijlen.
Amsterdam Nieuw West Drummer zoekt Band  Jazz  Fusion  Experimental 
0
in 0 band     zoek jazz band Expat student en drummer uit duitsland op zoek naar Jazzband
IJmuiden Bassist zoekt Band  Heavy-metal  Pop  Rock 
0
in 0 band     heavy metal band gevraagd (band in opbouw!) Bassist met ervaring, van alle stylen thuis. wil graag eigen nummers schrijven, covers zijn ook prima
Rosmalen Drummer zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
2
in 0 band     Drummer zoek band (band in opbouw!) Drummer met enkele jaren ervaring zoekt band om samen te oefenen en een paar x per jaar op te treden
Rosmalen Drummer zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
2
in 0 band     Rosmalen band gezocht Drummer zoekt band om wekelijks samen te oefenen en om regelmatig op te treden
Amsterdam Zuidoost Pianist zoekt Band  Latin muziek  Funk  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Zoek latin muziek band Amsterdam Nieuw West Zoek een leuke band, het liefst latin muziek (salsa/merenque etc) of een leuke funky of hiphop band. Kan verschillende stijlen spelen.
Den Haag Bassist zoekt Band  Rock  Progressive  Heavy-metal 
0
in 0 band     Zoek band Den Haag Bassist, zkt Band omgeving Den Haag. Rock/Metal 00s 10s. Regelmatig oefenen en optreden.
Binnenstad Groningen Bassist zoekt Band  Punk  Rock  Funk 
0
in 0 band     Punk band gezocht Ik ben op zoek naar een bandje om politieke muziek mee te maken. Ik heb veel ervaring in bandjes en op podia.
Elshout Bassist zoekt Band  Pop  Rock  Oldie 
0
in 1 band     Zoek pop band Elshout , wekelijks repeteren en met enige regelmaat optredens
Overvecht-Noord Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Band  Folklore/Irish folk  Jazz  Latin muziek 
0
in 0 band     Overvecht Noord band gezocht Ik zoek muzikanten die muziek maken en wandelen willen combineren in een project
Nieuwegein Zanger/Zangeres zoekt Band  Gothic  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Zoekt band Nieuwegein Enthousiaste jonge zangeres die kan zingen en.grunten. wilt graag ervaring opdoen.
Hoek van Holland Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock   
0
in 0 band     Pop vocals zoekt band Ik ben een beginnende zangeres die het leuk zou vinden om muziek te maken met een band of andere zangers. Zowel covers als eventuele eigen nummers.
Houten Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Punk 
0
in 0 band     Zoekt band Op zoek naar andere muzikanten die samen willen spelen om van elkaar te leren, jammer, band vormen etc. Speel zelf 1.5 intensief gitaar en zoek iemand +/- mijn niveau.
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Soul band gezocht Na een aantal jaren zangles ben ik nu op zoek naar een (beginnende) band om meer zangervaring op te doen (incl. achtergrondzang).
Limmen Zanger/Zangeres zoekt Band  World music  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Band gezocht als je graag contact wil opnemen kan dat altijd. Ik hoor graag van je voor muzikale gelegenheden of als toevoeging van een band.
Halsteren Drummer zoekt Band  Jazz  Pop  Rock 
1
in 0 band     Halsteren band gezocht Drummer met ruime ervaring zoekt band om zijn muzikale ei kwijt te kunnen.
Naarden Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  R'roll  Blues/Swing 
1
in 0 band     Band gevraagd Covers of nummers schrijven. Daarnaast heb ik een redelijke voorraad eigen, tekst en muziek. MP3's beschikbaar
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Band  World music     
0
in 0 band     Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt world music vocals zoekt band Spaanstalig(geen traditionele Spaanse muziek ), Engelstalig, Nederlands. Eigen stijl, van Smartlap tot Klassiek. Voorbeelden, Lhasa de Sela, Mayra Andrade, Amy Winehouse,etc
Nijmegen Gitarist zoekt Band  R'roll  Oldie  Blues/Swing 
1
in 0 band     Zoekt band Nijmegen hoi, ik ben een herstartende gitarist, speel het liefst fifties tot eighties en zoek een bandje/groep/persoon om dit weer mee op te pakken. wel podium ervaring, maar al tijd terug
Oosterbeek Saxofonist zoekt Band  Jazz  Swing  Funk 
1
in 0 band     Zoek jazz band Oosterbeek (band in opbouw!) Jazzstandards; gewend veel te improviseren,plezier in musiceren staat voorop !
Deventer Gitarist zoekt Band  Experimental  Electronic  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoekt experimental band Deventer Experimenteer zelf op de synthesizer (ambiance/drone). Op de gitaar houd ik van rustige psychedelische melodieën. Lijkt me leuk om met muzikanten te jammen
Amsterdam Zuidoost Bassist zoekt Band  Reggae  Ska  Blues/Swing 
0
in 0 band     Band gezocht Amsterdam Zuidoost Het afgelopen jaar heb ik in m'n eentje zitten pielen om een idee te krijgen van de basics, maar nu ben ik wel toe aan de interactie met anderen. Lekker covers doen en zo.
Bunnik Bassist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Rock band aangeboden Bassist zoekt muzikanten om te jammen en covers te spelen. Voorkeur gaat uit naar de Rock uit vroegere dagen. (60/70's)
Overvecht-Noord Bassist zoekt Band  Fusion  Jazz  Latin muziek 
12
in 0 band     Zoek band Beste lezer, Ik ben ervarend muzikant. Vanwege mijn muzikale diversiteit heb ik een brede inrteresse. Naast bassen verzorg ik professionele geluidsopnames.
Overvecht-Noord Geluidstechnicus/-Mixer zoekt Band  Experimental  Funk  Industrial 
12
in 0 band     Geluidstechnicus zoekt band Overvecht Noord Beste lezer, Als Analoog/Digitaal Sound Engineer nodig ik u uit om kennis te maken. Mijn hart gaat uit naar Analoog opnames te maken. Neem contact via telefoon of email. tot dan.
Zoetermeer Bassist zoekt Band  Funk  Soul  Pop 
0
in 0 band     Zoetermeer zoekt funk band ervaren bassist wilt weer plezier hebben met muziek in een lekkere groove band!
Schiedam Gitarist zoekt Band  Punk  Rock  Pop 
0
in 0 band     Schiedam punk band gevraagd (band in opbouw!) Andere muzikanten om lekker muziek mee te maken en af en toe te jammen. Dire Straits, Eric Clapton, Joe Satriani, Blink 182, All time low, etc.
Schiedam Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
0
in 0 band     Rock band gezocht Schiedam Gitarist, 20J ervaring. Zoek muzikanten om gezamenlijk muziek te maken! Rock, pop, punk
Bunde Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Bunde band gezocht ervaren gitarist en beginnend sologitarist zoekt band met 'click' rock, blues, jazz....heerlijk
Zwolle Drummer zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Pop 
0
in 0 band     Drummer zoek band Zwolle zkt band. genre mag breed zijn. Ik ben een drummer die een band zkt zonder drummer uiteraard
Leeuwarden Gitarist zoekt Band  Pop  Rock  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Leeuwarden gitaarspeler zoekt pop band Ervaren gitarist zoekt coverband of mede muzikanten om er eentje op te richten met als doel regelmatig optreden. Gezelligheid, enthousiasme en speelplezier staan voorop.
Almere Haven Drummer zoekt Band  Pop  Rock   
1
in 0 band     Drummer zoekt band Almere Haven (band in opbouw!) Drummer heeft na jaren weer zin om muziek te maken. Top 40 muziek spelen is ook prima!
Almere Haven Gitarist zoekt Band  Pop  Rock   
1
in 0 band     Zoekt pop band (band in opbouw!) Ritmegitarist heeft na jaren weer zin om muziek te maken. Top 40 muziek spelen is ook prima!
Almere Haven Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Pop  Rock   
1
in 0 band     Zoekt band! Beginnend keyboardspeler heeft na jaren weer zin om muziek te maken. Top 40 muziek spelen is ook prima!
Amersfoort Gitarist zoekt Band  Rock  Progressive   
0
in 0 band     Gitarist zoekt band Amersfoort Gitarist met redelijk niveau. Zou het liefst een mix spelen van (hard)rock covers en eigen werk.
Leiderdorp Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Bass zoekt band Bassist zoek band in omgeving leiden. ik wil graag muziekmaken. Optreden is leuk maar geen noodzaak.
Tilburg Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Reggae  Punk 
0
in 0 band     Indie/alternative band gezocht (band in opbouw!) ervaren zangeres zoekt band (eigen werk) in omgeving Tilburg. Genre; combinatie van Indie/Reggae/Punk. Denk bijv. aan Sticky Fingers, Tash Sultana. Interesse? Hit me up (:
Groningen Gitarist zoekt Band  Pop  Rock   
0
in 0 band     Gitarist zoekt band Wie heeft er zin om rgelmatig samen te gaan spelen en een leuk repertoire op te bouwen?
Wateringen Gitarist zoekt Band  Classic  Rock   
0
in 0 band     Band gevraagd (band in opbouw!) Gitarist met enige bandervaring zoekt Rockband Voorkeur CCR , Rolling Stones , David Bowie , Bruce Springsteen Enzv
Haarlem Drummer zoekt Band  Soul  Jazz  Fusion 
0
in 0 band     ZOEK SOUL BAND HAARLEM (band in opbouw!) Creatieve en eigenzinnige mix van soul, jazz en r&b: denk aan Roy Hargrove RH factor. Zo nu en dan optreden. Gevorderd, bezig met jazz-drumles.
Haarlem Drummer zoekt Band  Soul  Jazz  Fusion 
0
in 0 band     Zoek soul band Creatieve en eigenzinnige mix van soul, jazz en r&b: denk aan Roy Hargrove RH factor. Zo nu en dan optreden. Gevorderd, bezig met jazz-drumles.
Ede Trompeter/Trompettist zoekt Band  Fusion  Jazz  Gospel 
0
in 0 band     Band gezocht Trompettist, speelt ook Flugelhorn, tenor en sopraan. Speelt van blad en vrije improvisatie in Jazz en lichte muziek. Ervaring in diverse bands solo en sectie werk.
Valkenburg Gitarist zoekt Band  Pop  Folklore/Irish folk  Flamenco 
0
in 0 band     Pop band gevraagd Valkenburg Af en toe samen spelen (zang, andere instrumenten, etc.) voor de lol. Speel het liefst akoestisch, Spaanse gitaar in diverse stijlen, zoals folk, flamenco, klassiek, pop
Woerden Gitarist zoekt Band  Rock  R'roll  Heavy-metal 
0
in 0 band     Zoekt band Woerden Ik zoek een band. Ben zelf een gitarist met 2/3 jaar ervaring, dus niet zo heel veel. Speel rock, metal. Kan ook acoustisch.
Wijk aan Zee Saxofonist zoekt Band  Jazz  Latin muziek  Pop 
0
in 0 band     Jazz band gevraagd Wijk aan Zee jazzband voor optredens, voor de fun voor leuk repeteren en lekkere optredens
Breda Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Jazz  Pop 
1
in 0 band     Zoek band advertenties! (belanbgstelling in een band: Neen) Hallo! Ik ben een amateur zanger die graag tezamen komt om muziek te maken met een gemoedelijke en gezellige insteek.
't Loo Oldebroek Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Rock gitarist zoekt band Hallo, ik ben zoek een band om mee te spelen omgeving oldebroek/zwolle. Hou van john mayer, dire straits, bryan adams, etc
Maastricht Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Latin muziek 
0
in 0 band     Maastricht rock band gevraagd enthousiaste en veelzijdige zangeres met een eigen geluid en power zoekt een toffe band om mee op te treden, covers, eigen nummers, het plezier in de muziek geven aan het publiek*
Andijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Christian  Gospel   
0
in 0 band     Christian band gevraagd Hallo, ik ben als christelijke zangeres op zoek naar een wat meer professionele christelijke band om bij te zingen.
Zwolle Drummer zoekt Band  Rock  Funk  Reggae 
0
in 0 band     advertenties drums zoek band Ervaren drummer zoekt band. Ik hou van veel muziek stylen. Liefst eigen werk ontwerpen met sommige covers. Elektronisch en akoestisch drums in bezet ;)
Munstergeleen Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Zoekt soul band Munstergeleen (band in opbouw!) ik zoek een band met professionele instelling en inspirerende sound
Spijkenisse Drummer zoekt Band  Heavy-metal  R'roll  Rock 
0
in 0 band     Heavy metal band gevraagd Hallo, ik ben Mik en ben opzoek naar muzikanten om rock/metal muziek te maken. Zelf heb ik al een eigen drumstel met dubble bassdrum
Nijmegen Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Band  Klezmer  Gypsy  Volksmuziek 
0
in 0 band     Zoek band Nijmegen Ervaren Klarinettist zoekt band. Klezmer, Gypsy, balkanmuziek.
Arnhem Gitarist zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Zoek rock band Arnhem Zoek band die 1x p.w. of 2 weken wil oefenen. Bluesrock heeft mijn voorkeur. Sfeer vind ik erg belangrijk. Paar keer per jaar optreden is de jus. Ben gemiddelde, ervaren gitarist.
Leiden Pianist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Gospel 
0
in 0 band     Leiden zoekt band Op zoek naar band om muziek te maken in jazz/blues/gospel genre. Podium ervaring geen pre.
Bolsward Drummer zoekt Band  Jazz     
0
in 0 band     Jazz band gezocht Bolsward Drummer zoekt muzikanten om samen jazz te maken. Omgeving Sneek.
Heemskerk Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Band gezocht Gewoon lekker spelen. Optreden hoeft niet per se. Muziek stijl lekkere rock zoals Dead Dasies, MR Big, Ozzy Osbourne, Revolution Saints ect.
Aalten Gitarist zoekt Band  Gospel  Christian  Pop 
2
in 0 band     Gospel gitarist zoek band Aalten Gitarist acc. /elektr. zoekt band om samen muziek te maken.
Aalten Gitarist zoekt Band  Christian  Country  Gospel 
2
in 0 band     Zoekt band Aalten Hallo, ben gitarist en bugelist. Zoek band om in te spelen.
Hillegom Saxofonist zoekt Band  Blues/Swing  Funk  Pop 
0
in 0 band     Blues swing band gezocht Hillegom , Op zoek naar een band of groep mensen die wekelijks willen repeteren. Omgeving Lisse,Leiden,Hoofddorp, Haarlem. Blues, funk, pop, en meer.
Binnenstad Groningen Saxofonist zoekt Band  Filmmuziek  Reggae  Pop 
0
in 0 band     Saxofonist zoek band Binnenstad Groningen Wil samen weer muziek maken en hoop het via deze weg te vinden
Dordrecht Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Band  World music  Dans/Amusementsmuziek  Cabaret/Variétés 
0
in 1 band     Zoekt band Dordrecht (band in opbouw!) Veelzijdige ervaren accordeonist (amateur) zoekt leuk bandje. Geen profs. Geen 'meezingmuziek'.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
Share
proc:423ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Geschoold in trompet en piano, biedt interessante mogelijkheden tot samenwerking. ..." (Dee Ver..., 2812 Mechelen Muizen)        "...Een bijzonder prettig talent met een veelzijdig repertoire..." (Flip de ..., 2612 Delft)        "...hopelijk eens een samenwerking, choro muziek heeft mijn voorkeur..." (nico Pen..., 8487 Nijelamer)        "...zeer ervaren drummer - muzikant in hart en nieren...." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Hoewel er geen match was op vlak van beschikbaarheid, werd er toch snel en correct geantwoord...." (Lorenz Duy..., 9700 Oudenaarde Ename)        "...Toffe kerel met veel ervaring. Kans is groot dat we in de toekomst gaan samenwerken..." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Toffe Kerel. drummer met pakken ervaring die meerdere stijlen aankan...." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Geweldige zangeres! Groot bereik. Sympathieke vrouw!..." (David Van..., 2900 Schoten)        "...Goeie drummer. Gepassioneerd door muziek...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Goed contact. Vriendelijke persoon...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)