Band gezocht

‹ ›
Advertenties 1-100 van 500  
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
Utrecht (stad) Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Soul  Pop 
0
in 0 band     Zoek band Hoi! Ik ben op zoek naar een band die voornamelijk jazz speelt, pop ... ik heb een goed ritmegevoel en kan makkelijk meerstemming zingen.
Eindhoven Zanger/Zangeres zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Punk 
4
in 1 band     Blues swing band gevraagd (band in opbouw!) Zanger met ruime ervaring in alternatieve punk rock, zoekt band om mee te knallen. Schrijft graag teksten. Podiumbeest.
Eindhoven Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Jazz 
4
in 1 band     Band gezocht (band in opbouw!) Ik wil graag eigen werk spelen met creatieve muzikanten. Ik kan tweede gitaarwerk kan doen. Zie mijn andere vermelding voor hoofd instrument.
Leeuwarden Bassist zoekt Band  Reggae  Ska  Rock 
3
in 0 band     Reggae band gezocht Leeuwarden Ik zoek een serieuze roots rock reggae band of muzikanten om een band op te starten
Elspeet Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Country  Rock 
0
in 0 band     Zoek indie/alternative band Elspeet Ik schrijf/zing/speel mijn eigen nummers en zoek band om ze te spelen. Natuurlijk zijn nummers van andere bandleden ook welkom. Alleen covers als ze een eigen sound krijgen.
Donkerbroek Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Soul 
0
in 0 band     Rock zanger zoek band Donkerbroek zanger muziekliefhebber brede smaak rock blues rock/roll plezier
Leiderdorp Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Bass zoekt band Bassist zoek band in omgeving leiden. ik wil graag muziekmaken. Optreden is leuk maar geen noodzaak.
Rossum Gitarist zoekt Band  Soul  Jazz  Funk 
5
in 0 band     Rossum zoek band ik heb zin om weer eens lekkere grooves te spelen en af en toe op te treden
Harderwijk Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Band gezocht Zoek een leuke coverband om lekker te jammen en als het kan op te treden!
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Band gevraagd Ik wil lekker veel spelen en schrijven met jonge enthousiaste muzikanten. Voornamelijk popnummers zoals bv Dua Lipa.
Amsterdam Oost Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock   
0
in 0 band     Amsterdam Oost zoekt pop band Zing covers en schrijf ook eigen nummers. Woon een aantal jaar in Amsterdam lijkt me leuk om daar ook eens kennis te maken met muziek! Wil veel gaan optreden en opnemen.
Oosterhesselen Drummer zoekt Band  Jazz  Soul  Pop 
0
in 0 band     Zoekt band amateur wil na een periode van inactiviteit weer in een band spelen. de lol van het spelen staat voorop, ook optredens.
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Band  Blues/Swing  Funk  Soul 
0
in 0 band     Vocals zoekt blues swing band Na een aantal jaren zangles ben ik nu op zoek naar een (beginnende) band om meer zangervaring op te doen (incl. achtergrondzang).
Warmenhuizen Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Funk  Rock 
0
in 0 band     Warmenhuizen gitarist zoek blues swing band ruime ervaring op podium in met name bluesbands. zowel slag als solo en speel graag met enthousiaste muzikanten met gevoel voor blues, uitstapjes naar funky sounds en grooves
Deventer Gitarist zoekt Band  Goa/Trip-hop  Electronic  Psychedelic 
0
in 0 band     Goa trip-hop band gevraagd Deventer Ik maak muziek die het meest lijkt op triphop gemengd met elektronische muziek. Ik speel gitaar en heb al een paar nummers gemaakt. Inspiraties: Portishead, Massive Attack, NIN,RZA
Hoogeveen Contrabassist zoekt Band  Latin muziek  World music  Jazz 
0
in 0 band     Zoek latin muziek band Hoogeveen Ben op zoek naar latin bands mijn voorkeur gaat uit naar Afro-Cuban maar ook andere latin stijlen speel ik graag! 20 jaar ervaring als prof.muzikant.
Wateringen Gitarist zoekt Band  Classic  Rock   
0
in 0 band     Band gevraagd (band in opbouw!) Gitarist met enige bandervaring zoekt Rockband Voorkeur CCR , Rolling Stones , David Bowie , Bruce Springsteen Enzv
Drunen Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
0
in 0 band     Zoekt rock band Ik zoek een band om mee te kunnen spelen als beginnend gitarist. Ik ben wel in het bezit van een goede gitaar.
Brandwijk Saxofonist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Experimental 
0
in 0 band     Band gezocht Ik zou graag met andere enthousiaste muzikanten samen spelen evt olv een coach; genres opgegeven, ook improvisatie (!) maar andere genres ook geen probleem.
Aalsmeer Drummer zoekt Band  Pop  Soul  Country 
0
in 0 band     Aalsmeer drummer zoekt band! (band in opbouw!) Wil muziek maken, gewoon omdat dat leuk is. Op het podium staan kan ook, maar is niet het eerste doel.
Zoeterwoude Bassist zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Psychedelic 
6
in 0 band     Zoekt band Zoeterwoude (band in opbouw!) Wil weer lekker Bass spelen in een band met (bij voorkeur) eigen muziek (Indie/Alternative & pychedelic rock). Doel: lekkere songs maken en veel optreden.
Roosendaal Saxofonist zoekt Band  Jazz  Swing  Pop 
0
in 0 band     Roosendaal zoekt jazz band (band in opbouw!) zoek band of band in oprichting mainstream, swing, dixieland, Ik speel ook klarinat, kan ook aardig zingen
Hillegom Drummer zoekt Band  Funk  Jazz  Heavy-metal 
0
in 0 band     Funk band gevraagd Drummer zkt band: jazz/free-jazz bandje of funk-metalpunkbandje omgeving Haarlem/Amsterdam. Bel voor vragen. Groet, Frank
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band     Jazz band gevraagd Hilversum Ik ben op zoek naar muzikanten om standards en eigen werk te spelen/op te treden en bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl... online met video
Assen Bassist zoekt Band  Fusion  Pop  Rock 
0
in 0 band     advertentie fusion band gezocht prof bassist zoekt band met een goede sfeer en goede muzikanten met ervaring..en optredens,ik speel in een succesvolle band maar heb nog wat tijd voor een leuke en goede band extra
IJsselstein Zanger/Zangeres zoekt Band  Reggae  Pop   
0
in 0 band     IJsselstein band gezocht Singer-Songswriter nederlands en engelstalig met een repetoire van reggae covers en eigen nummers!
Naarden Gitarist zoekt Band  Rock  Blues/Swing   
8
in 0 band     Zoekt rock band Hallo! Ik ben een (elektrische) gitarist die graag in een (nieuwe) klein-middelgrote band (eigen) rock of blues muziek wil maken met het doel om op den duur op te treden.
Nijmegen Bassist zoekt Band  Punk  R'roll  Country 
0
in 0 band     Nijmegen punk band gevraagd Bassist met vele jaren (podium)-ervaring. Genre en virtuositeit maken me niet zo veel uit. Belangrijker vind ik originaliteit, passie en een DIY-attitude.
Maasbracht Gitarist zoekt Band  Country  Rock  Soul 
0
in 0 band     Zoek band Maasbracht ik gitarist zoekt band eventueel in opbouw. muziek maken als hobby staat voor mij voorop maar muzikaliteit hoort er ook bij maar ook dat je graag muziek maakt .
Ontdek de nieuwste muziekvideo's!
Ontdek nieuwe muziek!
Muziek
Ontdek nieuwe leden!
Ontdek VIP's!
VIPs
Ontdek Muzikanten voor een feest!
Dinxperlo Organist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Organist zoek band ik zoek een goedlopende rockcoverband met meer dan 20 optredens per jaar.
Almere Haven Drummer zoekt Band  Rock  Dans/Amusementsmuziek   
0
in 0 band     Zoek rock band (band in opbouw!) Drummer zonder veel ervaring zoekt mensen om mee te kunnen spelen
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Band  World music     
0
in 0 band     Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt world music vocals zoekt band Spaanstalig(geen traditionele Spaanse muziek ), Engelstalig, Nederlands. Eigen stijl, van Smartlap tot Klassiek. Voorbeelden, Lhasa de Sela, Mayra Andrade, Amy Winehouse,etc
Hillegom Bassist zoekt Band  Heavy-metal  Experimental  Progressive 
0
in 0 band     Zoek band Hallo, ik ben Pioter, en speel basgitaar. Ik ben op zoek naar een band in de omgeving Hillegom. Mijn voorkeur gaat uit naar heavy-metal, grunge maar dat is geen must.
Halsteren Gitarist zoekt Band  Folklore/Irish folk  Country  Blues/Swing 
0
in 0 band     Halsteren folklore/irish folk gitarist zoek band Speel ook mondharmonica en andere snaarinstrumenten en kan een beetje zingen. Folk en americana hebben mijn voorkeur
Zetten Trompeter/Trompettist zoekt Band  Soul  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Soul trompeter zoekt band Zetten Ik zoek aansluiting bij een strakke, ervaren band met nadruk op genres soul, pop, jazz en meer
Naaldwijk Gitarist zoekt Band  Rock     
0
in 0 band     Band gezocht Naaldwijk advertentie Ik zoek een band waarmee ik kan spelen en optreden.
Zwolle Gitarist zoekt Band  Rock  Blues/Swing  R'roll 
0
in 0 band     Zoek rock band Ik ben een gitarist, bekend op acoustische alswel elektrische gitaar, zou graag een paar keer per maand bij mekaar komen om eerst maar covers te spelen en soms op te treden.
Swolgen Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock   
0
in 0 band     Blues swing band gezocht advertenties Ben op zoek naar Blues band om daarin als eerste c.q. tweede gitarist invulling te geven. Optreden geen must , af en toe is prima voor mij...
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Pop   
0
in 0 band     De Blesse vocals zoek band Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Gek op country en pop, maar sta ook open voor andere stijlen.
Vlijmen Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Soul   
0
in 0 band     Zoek jazz band Zangeres zoekt band of combo om mooie loungemuziek te maken.
Zutphen Drummer zoekt Band  Gospel  Blues/Swing  Rock 
0
in 0 band     Drummer zoek band Ik wil graag in een christelijke band spelen. Ik schrijf ook songteksten. Ik heb voldoende podiumervaring.
Amersfoort Bassist zoekt Band  Rock  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Amersfoort bass zoek band Beginnend bassist zoekt muzikanten in Amersfoort die dezelfde muzieksmaak hebben en tijd om te oefenen. Inspiratie: fleetwood mac, dire straits/knopfler, eagles, chic, tony jw
Groningen Saxofonist zoekt Band  Reggae  Ska  Spirituele muziek 
0
in 0 band     Zoek reggae band Wittevrouwen Ik speel 6 jaar sax en schrijf teksten. Ik zou graag met andere een reggae groep beginnen!
Drunen Bassist zoekt Band  Pop  Indie/Alternative  Rock 
0
in 1 band     Bassspeler zoekt band ik heb al 1 jaar ervaring met de bas en wil gewoon lekker kunnen jammen met andere mensen
Drunen Gitarist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Pop 
0
in 1 band     Zoekt band Drunen Ik ben een leadgitarist met 1 jaar ervaring en wil graag door het spelen in een band veel ervaring krijgen.
Eindhoven Gitarist zoekt Band  Rock  Volksmuziek  Freestyle 
0
in 0 band     Zoek rock band Eindhoven! Hoi, ik wil jammen en dan kijken wat er gebeurt. Ik speel alle gitaarstijlen. 30+ jaar ervaring in bands. Ik spreek meestal Engels :-)
Houten Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Punk 
0
in 0 band     Zoekt band Op zoek naar andere muzikanten die samen willen spelen om van elkaar te leren, jammer, band vormen etc. Speel zelf 1.5 intensief gitaar en zoek iemand +/- mijn niveau.
Lombok Saxofonist zoekt Band  Funk  Jazz  Pop 
2
in 0 band     Zoek funk band (band in opbouw!) Ik, (alt) saxofonist, ben op zoek naar een band of mede-muzikanten om een band mee te beginnen. Liefst 1 keer per week repeteren, optreden en natuurlijk plezier :)
Deventer Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Indie/Alternative  Rock 
0
in 0 band     Deventer band gezocht gitarist zoekt band in omgeving Deventer, zware rock en metal
Velserbroek Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Country  Pop 
0
in 0 band     Velserbroek zoek jazz band ik ben een jonge, muzikale dame met een eigen stemgeluid die erg graag met anderen muziek wil maken!
Zaandijk Gitarist zoekt Band  Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Band gezocht Zaandijk advertentie Opzoek naar een band of eventueel de mensen die het leuk lijkt
Kerkrade Gitarist zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     Zoek rock band Kerkrade Hey, mijn naam is Kay. Ik speel +- 7 jaar gitaar en ben op zoek naar een (serieuze) band om lekker mee te spelen. Mijn twee grote gitaarhelden zijn John Frusciante en Jimi Hendrix.
Feijenoord Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock   
0
in 0 band     Zoek band Feijenoord advertentie zoekt gitarist solo/slag; zoekt bassplayer; zoekt organplayer/toetsenist; en slagwerk Om Allman Brothers songs te spelen
Amsterdam Gitarist zoekt Band  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Amsterdam band gevraagd (band in opbouw!) (slag)gitarist akoestisch/elektrisch zoekt muzikanten die samen willen jammen in Amsterdam. Stijl: pearljam, stones, snowpatrol, kooks, nirvana, u2
Barneveld Drummer zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 1 band     Zoekt band Barneveld (band in opbouw!) Met plezier en passie muziek maken. Interesse in verschillende stijlen. Van jaren 60 tot heden. Wekelijks oefenen. Regio Ede, Barneveld, Amersfoort. Optreden niet noodzakelijk.
Elshout Bassist zoekt Band  Pop  Rock  Oldie 
0
in 1 band     Zoek pop band Elshout , wekelijks repeteren en met enige regelmaat optredens
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Country  Jazz 
0
in 0 band     Zanger zoekt band in de trant van Crosby, Stills, Nash; jaren 60/70, etc
Oosterbeek Saxofonist zoekt Band  Jazz  Swing  Funk 
1
in 0 band     Zoek jazz band Oosterbeek (band in opbouw!) Jazzstandards; gewend veel te improviseren,plezier in musiceren staat voorop !
Nuenen Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock   
0
in 0 band     Nuenen zoek band Hoi! Mijn naam is Britt en ik ben een zangeres. Ik doe momenteel mee aan de vooropleiding van de Rock Academie. Ik zoek een leuk bandje om lekker muziek mee te maken! :)
Culemborg Bassist zoekt Band  Rap/Hip-Hop/RnB  R'roll  Reggae 
0
in 0 band     Bass zoek band Ik zoek een band waarmee ik als bassist samen mee kan optreden.
Alkmaar Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Band gevraagd Jazz zangeres op zoek naar jazz band. Ik heb zelf nog geen ervaring met het spelen in een band, maar zou dit dolgraag willen.
Eindhoven Gitarist zoekt Band  Rock  Jazz  Blues/Swing 
0
in 0 band     Eindhoven band gezocht Man, uit Eindhoven. Gitarist rock, geinteresseerd in Blues/Jaz/, klassieke muziek achtergrond. Zoekt band of ander samenspell
Vlodrop Drummer zoekt Band  Country  R'roll  Classic 
0
in 0 band     Zoekt band Vlodrop (band in opbouw!) Drummer zoekt band. Plezier in muziek staat voorop.
Sittard Gitarist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Advertenties zoek band Sittard Ik zoek een band. Wil graag muziek maken met andere en plezier hebben.
Mijdrecht Bassist zoekt Band  Funk  Soul  Fusion 
0
in 0 band     Bassist zoek band Na lange tijd veel te weinig gespeeld te hebben, begint het weer zeer te kriebelen en ben ik op zoek naar een funky band om weer lekker te kunnen grooven.
Leiden Saxofonist zoekt Band  Jazz  Latin muziek   
4
in 0 band     Leiden zoekt jazz band saxofonist zoekt combo (dertiger jaren, veertiger jaren jazz; Webster tot Getz. Am Songbook / Real Book).
Voorburg Bassist zoekt Band  Soul  Funk  Pop 
0
in 1 band     Band gezocht Ik wil graag dansend publiek vermaken met R&B covers, speel functioneel en transparant. Met MP3's vind ik zelf mijn partijen.
Soest Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Funk  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Vocals zoek pop band Ik ben een leadzanger en zing graag pop, funk en R&B nummers.
Hoofddorp Saxofonist zoekt Band  Jazz  Swing  Pop 
0
in 0 band     Band gezocht Speel nu 4 jaar altsaxofoon. Gemotiveerd met een professionele benadering. Doel: met een band (bestaand of in oprichting) muziek maken, genieten en optreden.
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Soul  Funk 
0
in 0 band     Pop band aangeboden Den Haag wij zijn amateurs met veel ervaring; op zoek naar dito; treden graag op; enthousiasme en lol voorop
Naarden Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Pop  Electronic 
0
in 0 band     Indie alternative zanger zoek band Naarden Ik wil graag weer zingen! Geen pro, niet technisch onderlegd. Wel optreed ervaring. Alt, warm, gevoel. genre singersong of electr pop covers. Of wat je zelf schrijft!
Maastricht Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Rock  Kleinkunst  Soul 
0
in 0 band     Zoek band Maastricht Zoek band Maastricht/directe omgeving. Kan componeren maar spelen van goede covers ok. Melodieus ingesteld, maar hou ook van neerzetten lekkere groove. achtergrondzang/soms lead.
Binnenstad Groningen Bassist zoekt Band  Indie/Alternative  Punk  Hardcore 
0
in 0 band     Zoek indie alternative band Enthousiaste bassist zoekt bandleden voor hardcore/punk of shoegaze/wave-band (of combi?). Doel: eigen nummers en optreden. Repeteren: 1x per 2 wkn.
Oud Alblas Gitarist zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Heavy-metal 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek band Ervaren gitarist. Speelt graag stevige rock, maar andere muziek geen bezwaar. Amateur. Speelt voor plezier maar optreden geen bezwaar.
Veldhoven Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Progressive  Rock 
0
in 0 band     Zoekt band Veldhoven , Ik ben gitarist en ik en mijn voormalige leden zijn pas geleden uit elkaar gegaan. Ik zou graag weer gaan beginnen maar daar heb ik nieuwe leden voor nodig.
Haarlem Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Blues swing band gevraagd Heemstede Gevorderd, aansluiting bij bestaande band. Vanuit experimenteren, covers met 'n eigen draai, akoestisch/electrisch, buizensound, dark/heavy/blue
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Drummer zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     Rock band aangeboden Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Wil graag vuile rock of dikke blues maken met gepassioneerde muzikanten, recht voor zijn raap. 20+ Reageer!
Hillegom Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
3
in 0 band     Gitarist zoekt band (band in opbouw!) Op zoek naar band met ervaren muzikanten, doel: gezellig repeteren en regelmatig optreden.
Dalfsen Gitarist zoekt Band  Oldie  Blues/Swing  Soul 
0
in 0 band     Dalfsen band gezocht advertentie Nieuw op te richten bandje met als doel gezellig met elkaar muziek maken en af en toe een keer optreden als het resultaat voldoende is
Deventer Songwriter/Componist zoekt Band  Electronic  Gothic  Industrial 
3
in 0 band     Electronic band gezocht , (band in opbouw!) Ik zoek een mede muzikant om een electro/gothic/industrial band op te richten. Ik heb veel ideeen op de plank liggen maar ik zou deze graag verder willen uitwerken met medemuzikant
Edam Bassist zoekt Band  Rock  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Bassspeler zoekt rock band Edam Heb paar jaar in coverbandje gespeeld en zoek leuke band (i.o))om mee te jammen en die rock/funk/blues covers speelt,o.a.Anouk/Aretha F/TStones/NeilYoung/TomPetty/RHCP en veel meer
Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Band  Christian     
0
in 0 band     Alphen aan den Rijn christian band gezocht (band in opbouw!) Worship, praise, eigen werk? Maar geen gitarist? (akoestisch/ elektrisch) Laat het maar weten en misschien kan ik mee bouwen aan iets moois.
Heemstede Drummer zoekt Band  Funk  Fusion  Soul 
1
in 0 band     Zoekt band Heemstede (band in opbouw!) Drummer zoekt een band. Ik houd graag het tempo vast met mogelijkheden accenten te leggen daar waar de flow het toelaat. Geen dominante stijl maar begeleidend.
Dordrecht Bassist zoekt Band  Gothic  Indie/Alternative  Rock 
0
in 0 band     Gothic band gezocht Dordrecht ik ben op zoek naar een band om mee te spelen. ik ben op dit moment een eigen project aan het opstarten voor een steampunk style band, maar wil toch graag met andere spelen.
Den Haag Bassist zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Pop 
0
in 0 band     Den Haag bassspeler zoekt band Ik speel vooral bovenstaande stijlen maar ik sta open voor bijna alles.
Stampersgat Drummer zoekt Band  Blues/Swing  R'roll  Oldie 
0
in 0 band     Band gezocht Stampersgat (band in opbouw!) ik zoek leuke mannen om muziek te maken en speel inmiddels alle stijlen
Bergen op Zoom Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Funk 
0
in 0 band     Gitarist zoekt rock band Ervaren gitarist zoek band om leuk muziek mee te maken, niet per se voor optredens
Stavenisse Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Oldie  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Keyboardist zoek oldie band (band in opbouw!) Ben op zoek naar een leuke allround coverband. Met muzikanten die ervaren zijn, en die het leuk vinden om regelmatig op te treden.
Schoondijke Pedal-steelguitarist zoekt Band  Country  Bluegrass  Blues/Swing 
0
in 0 band     Pedal-steelguitarist zoekt band Zoek bandleden voor het oprichten van een progressieve countryband, stijl country, swing, ballads, americana etc.
Rijswijk Drummer zoekt Band  Progressive  Psychedelic  Rock 
0
in 0 band     Band gezocht (band in opbouw!) muzikanten van hoog niveau en veel bandervaring zou het mooist zijn. Heavy metal/rock progressive, psychedelic stoner rock, experimenteel
Nieuw-Vennep Saxofonist zoekt Band  Pop  Fusion  Jazz 
0
in 0 band     Zoek pop band Tenor saxofonist met enige ervaring zoekt band. In de omgeving van Schiphol, Leiden etc.
Rosmalen Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Rock  Progressive 
0
in 0 band     Zoekt heavy metal band (band in opbouw!) redelijk ervaren gitarist zoekt band, alles van 70's rock naar moderne metal
Heerenveen Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Soul  Rock 
0
in 0 band     Zoek band Bassist nodig voor band/project in de stijlen blues/soul/rock/eigenwerk? Neem vrijblijvend contact op en wie weet wat ik voor je kan betekenen!
Utrecht (stad) Drummer zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
2
in 0 band     Band gevraagd Wageningen Ik studeer in Utrecht en zoek een rockband/studentenband die gigs speelt/wil spelen en wekelijks oefent. Heb ervaring in N L en D U met optredens en hou van ruigere stijlen. UUUuu!
Boxtel Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     ZANGER ZOEKT BAND Zangeres met podiumervaring zoekt band om mee op te treden in omgeving Boxtel, het liefst pop muziek maar sta ook open voor andere muziekstylen.
Woerden Gitarist zoekt Band  Rock  R'roll  Heavy-metal 
0
in 0 band     Zoekt band Woerden Ik zoek een band. Ben zelf een gitarist met 2/3 jaar ervaring, dus niet zo heel veel. Speel rock, metal. Kan ook acoustisch.
Zeist Zanger/Zangeres zoekt Band  Blues/Swing  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Zoek blues/swing band Actieve geschoolde amateur, brede smaak en dus breed inzetbaar. Goede muziek en plezier maken staan voorop. Ik zou graag meer jammen/zingen/optreden met andere muzikanten.
Voorschoten Drummer zoekt Band  Funk  Rock  Latin muziek 
1
in 0 band     Drummer zoekt band , Ik ben nog jong maar drum al 6 jaar. Ik zou nu heel graag met andere (leefttijd maakt niet uit) een band willen vormen.
Hoorn Bassist zoekt Band  Jazz     
0
in 0 band     Jazz bassist zoekt band Ik zoek een band om zo serieus mogelijk mee aan de slag te gaan, maar plezier gaat voor. In voor veel optredens. Kleine bezetting, initieme jazz en verwante stijlen. Wie o wie?
Dordrecht Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Band  World music  Dans/Amusementsmuziek  Kleinkunst 
0
in 0 band     Accordeonspeler zoek band (band in opbouw!) EÚn of twee gevorderde muzikanten (ook vocaal) om in kleinschalige bezetting mooie muziek maken. Geen profs. Geen 'meezingmuziek' maar luistermuziek.
Ontdek equipment!
19 CastingsReeds meer dan 500 positieve reacties over ervaringen!
"...serieuze en professionele contactbeurs..."
"...De ultieme site voor muzikanten..."
"...bedankt voor jullie homepage, wij hebben dank zij hullie onze band weer compleet..."  meer...
Nieuwste Leden
  
Succesmeldingen

"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."  meer...

   Chart positions of members


processed: 858ms


   meer dan 500 positieve ervaringen!
       "...Vriendelijke persoon die weet wat hij wil ..." (Martine De ..., 1780 Wemmel)        "...goede zangeres en prettig persoon..." (Flip de ..., 2612 Delft)        "...Super leuk gesprek gehad kijk uit naar ontmoeting..." (Erwin Len..., 1351 Almere Haven)        "...Zeer professioneel bezig met allerlei projecten...." (katrin mee..., 2460 Kasterlee)        "...Zeer Professioneel ingesteld. Heeft Jazz Studio gedaan...." (katrin mee..., 2460 Kasterlee)        "...Zeer goede zangeres, jong en ambitieus, nam zeer snel contact op..." (Gerrit De ..., 8660 De Panne)        "...Goede zangeres. Aangenaam om mee samen te werken. Profesioneel en gedreven...." (ludo Ver..., 3201 Aarschot Langdorp)        "...Hopelijk kunnen we verdergaan!..." (David Huy..., 9000 Gent)        "...een muzikant die swing3nde mede muzikanten zoekt: dat moet een positieve evaluatie opleveren...toch..." (Pieter Kou..., 2317 Leiden)        "...het was plezierig samen muziek te spelen!!! ..." (Rit Ver..., 2650 Edegem)