Band gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
Wateringen Gitarist zoekt Band  Classic  Rock   
0
in 0 band     Band gevraagd (band in opbouw!) Gitarist met enige bandervaring zoekt Rockband Voorkeur CCR , Rolling Stones , David Bowie , Bruce Springsteen Enzv
Delft Bassist zoekt Band  Latin muziek  World music  Reggae 
0
in 1 band     Delft bassist zoek latin muziek band ben op zoek naar een latin band, salsa, merengue, reggae, zouk etc
Purmerend Gitarist zoekt Band  Jazz  Latin muziek  Blues/Swing 
0
in 3 bands     Gitaarspeler zoek band (band in opbouw!) Ik ben beschikbaar om te begeleiden, in te vallen en interessante projecten.
Brandwijk Saxofonist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Experimental 
0
in 0 band     Band gezocht Ik zou graag met andere enthousiaste muzikanten samen spelen evt olv een coach; genres opgegeven, ook improvisatie (!) maar andere genres ook geen probleem.
Leiderdorp Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Bass zoekt band Bassist zoek band in omgeving leiden. ik wil graag muziekmaken. Optreden is leuk maar geen noodzaak.
Nijverdal Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Progressive 
0
in 0 band     Zanger zoekt rock band Op zoek naar een leuke band die carrière wilt maken! ik zou de komende jaren graag meer podiumervaring op willen doen. Ben vooral fan van rock en hardere muziek. Regio Twente
Nijverdal Drummer zoekt Band  Rock  Progressive  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoekt band Een vrolijke en energieke drummer op zoek naar een gave band! Speelstijl = vooral rock, maar ook zeer fan van progressieve muziek. (En nóg harder). Regio Twente (Alm-Heng-Ensch)
Enschede Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Enschede band gezocht , Ik ben een ervaren zangeres die meerderr instrumenten bespeelt en ik ben opzoek naar een gezellige band die nieuwe muziek wilt maken!
Schoondijke Pedal-steelguitarist zoekt Band  Country  Bluegrass  Blues/Swing 
0
in 0 band     Pedal steelguitarist zoekt country band Zoek bandleden voor het oprichten van een progressieve countryband, stijl country, swing, ballads, americana etc.
Drunen Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
0
in 0 band     Zoekt rock band Ik zoek een band om mee te kunnen spelen als beginnend gitarist. Ik ben wel in het bezit van een goede gitaar.
Amsterdam Nieuw West Drummer zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Oldie 
0
in 0 band     Band gezocht Amsterdam Nieuw West! , (band in opbouw!) Gezocht rockband, 3 mans of met meerdere muzikanten en hammondsound, maar ook geinteresseerd in sixtiesband, of de beste rock door de jaren heen.
Zetten Trompeter/Trompettist zoekt Band  Soul  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Soul trompeter zoekt band Zetten Ik zoek aansluiting bij een strakke, ervaren band met nadruk op genres soul, pop, jazz en meer
Krimpen aan de Lek Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Dance 
2
in 0 band     Band gezocht Krimpen aan de Lek Ik ben op zoek naar een band met leeftijdsgenoten in de regio Rotterdam/Krimpen aan den IJssel. Mijn voorkeur is pop/rock en dance! Repeteren graag op dinsdag of zondag.
Sassenheim Bassist zoekt Band  Pop  Rock  Country 
0
in 0 band     Sassenheim pop band gezocht! Bassist zoekt band of groter geheel om heel serieus naar optredens toe te werken. Met passie voor de muziek en plezier in het samenwerken!
Zwolle Gitarist zoekt Band  Rock  Blues/Swing  R'roll 
0
in 0 band     Zoek rock band Ik ben een gitarist, bekend op acoustische alswel elektrische gitaar, zou graag een paar keer per maand bij mekaar komen om eerst maar covers te spelen en soms op te treden.
Zoetermeer Bassist zoekt Band  Funk  Soul  Pop 
0
in 0 band     Zoetermeer zoekt funk band ervaren bassist wilt weer plezier hebben met muziek in een lekkere groove band!
Den Dungen Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Soul  Reggae 
0
in 0 band     Zoek band Den Dungen (band in opbouw!) zanger met nog niet zoveel ervaring zoekt leuk band om samen covers ten gehoren te brengen in de muziekstijlen Pop/Soul/Reggae.
Amsterdam Zuidoost Bassist zoekt Band  Reggae  Ska  Blues/Swing 
0
in 0 band     Band gezocht Amsterdam Zuidoost Het afgelopen jaar heb ik in m'n eentje zitten pielen om een idee te krijgen van de basics, maar nu ben ik wel toe aan de interactie met anderen. Lekker covers doen en zo.
Ochten, Eldik Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Zoek indie/alternative band Ochten, Eldik (band in opbouw!) ben voor veel stijlen beschikbaar, geen bruiloft of partijenband. speel elektrisch en akoestisch gitaar
Munstergeleen Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Zoekt soul band Munstergeleen (band in opbouw!) ik zoek een band met professionele instelling en inspirerende sound
Nootdorp Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  R'roll 
0
in 0 band     Vocals zoekt band Ik ben op zoek naar een band die vlotte nummers speelt.
Aalten Gitarist zoekt Band  Gospel  Filmmuziek  Pop 
2
in 0 band     Zoekt band Aalten Gitarist acc. /elektr. zoekt band om samen muziek te maken.
Gendringen Gitarist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Band gevraagd Gendringen Ik zoek een paar mensen om een band mee te starten. Welke stijl om te spelen maakt mij niet veel uit.
Nijmegen Saxofonist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  R'roll 
0
in 0 band     Band gezocht Ben >15 jaar altsaxofoniste. Zoek mogelijkheid om samen te spelen in/rond Nijmegen. Interesse in diverse stijlen. Kan improviseren op bluesschema's en leer nu ook andere schemas
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Soul band gezocht Na een aantal jaren zangles ben ik nu op zoek naar een (beginnende) band om meer zangervaring op te doen (incl. achtergrondzang).
Enschede Gitarist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Jazz 
0
in 0 band     Zoek band , Ik zoek serieuze mensen met humor om allerlei stijlen muziek te spelen, en wil daar graag hard voor werken. Doel: geregeld optreden
Wamel Drummer zoekt Band  Funk  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Band gevraagd Wamel advertentie , drummer r zoekt band maas en waal leeftijd tot twintig jaar
Hillegom Bassist zoekt Band  Heavy-metal  Experimental  Progressive 
0
in 0 band     Zoek band Hallo, ik ben Pioter, en speel basgitaar. Ik ben op zoek naar een band in de omgeving Hillegom. Mijn voorkeur gaat uit naar heavy-metal, grunge maar dat is geen must.
Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Funk  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Zanger zoek band ervaren zangeres zoekt coverband regio noord-holland
Holten Bassist zoekt Band  Rock     
0
in 0 band     Bass zoekt band Holten bassist zoekt hobbyrockband in omgeving holten.
Bunschoten-Spakenburg Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Oldie 
1
in 0 band     Zanger zoekt band Bunschoten-Spakenburg Zeer leergierige (nog onervaren podium zangeres) wil graag lekker muziek maken met anderen (bv. backing vocals /sta niet graag op de voorgrond.. maar sta open voor uitdagingen).
De Meern Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Pop  Soul 
6
in 0 band     Zanger zoek band Pro jazz/soul/pop zangeres (+ light percussie & kazoo) met vele jaren ervaring wil enthousiaste en ervaren muzikanten - om mee te werken en te genieten van goede muziek :)
Oosterhesselen Drummer zoekt Band  Jazz  Soul  Pop 
0
in 0 band     Zoekt band amateur wil na een periode van inactiviteit weer in een band spelen. de lol van het spelen staat voorop, ook optredens.
Binnenstad Groningen Bassist zoekt Band  Indie/Alternative  Punk  Hardcore 
0
in 0 band     Advertentie zoekt band Binnenstad Groningen Enthousiaste bassist zoekt bandleden voor hardcore/punk of shoegaze/wave-band (of combi?). Doel: eigen nummers en optreden. Repeteren: 1x per 2 wkn.
Steenbergen Bassist zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Rock band gezocht Steenbergen vele jaren ervaring in top 100 allertijden muziek breed repertoire en wil graag weer lekker bezig zijn met muziek.
Nieuw-Vennep Saxofonist zoekt Band  Pop  Fusion  Jazz 
0
in 0 band     Zoek pop band Tenor saxofonist met enige ervaring zoekt band. In de omgeving van Schiphol, Leiden etc.
Purmerend Percussionist zoekt Band  Pop  Funk  Soul 
5
in 0 band     Percussionist zoek pop band Purmerend advertentie , Cajon Percussie speler zoekt muzikanten om te jammen of voor muziek projecten
Heemskerk Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Heavy metal band gezocht Heemskerk! Gewoon lekker spelen. Optreden hoeft niet per se. Muziek stijl lekkere rock zoals Tyketto, Pat travers, David lee roth, Ozzy Osbourne ect.
Deventer Songwriter/Componist zoekt Band  Electronic  Gothic  Industrial 
3
in 0 band     Electronic band gezocht , (band in opbouw!) Ik zoek een mede muzikant om een electro/gothic/industrial band op te richten. Ik heb veel ideeen op de plank liggen maar ik zou deze graag verder willen uitwerken met medemuzikant
Deventer Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Indie/Alternative  Rock 
0
in 0 band     Deventer band gezocht gitarist zoekt band in omgeving Deventer, zware rock en metal
Zwanenburg Zanger/Zangeres zoekt Band  Funk  Pop  Rock 
0
in 1 band     Band gezocht Als zanger zoek ik een band voor een nieuwe uitdaging. Pop/rock/funk. Nederlands en Engelstalig. Lol maken,regelmatig optreden en elkaar naar een hoger niveau helpen.
Den Haag Bassist zoekt Band  Heavy-metal  Psychedelic  Rock 
0
in 0 band     Zoekt heavy-metal band advertenties! Als bassist zou ik erg graag weer een band op willen zetten of joinen om stoner/doom/metal/rock te maken!
Edam Bassist zoekt Band  Rock  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Bassspeler zoekt rock band Edam Heb paar jaar in coverbandje gespeeld en zoek leuke band (i.o))om mee te jammen en die rock/funk/blues covers speelt,o.a.Anouk/Aretha F/TStones/NeilYoung/TomPetty/RHCP en veel meer
Uden Drummer zoekt Band  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Pop 
0
in 0 band     Blues swing band gezocht Uden heb ervaring als drummer in een big band, showband, coverband, amusement. wil nu weer met een band op stap
Maastricht Gitarist zoekt Band  World music  Experimental  Pop 
0
in 1 band     Gitaarspeler zoekt band Maastricht Veel klankkleuren en variatie zijn belangrijk, naast dynamiek en lol
Asten Geluidstechnicus/-Mixer zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Zoekt band Ik zoek een band die regelmatig speelt. daar van zou ik graag een opnamen van willen maken. of tijdens een repetitie of live.
Purmerend Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Country  Rock 
0
in 0 band     Zoek pop band Zin om lekker te zingen en muziek te maken met een groepje.
Oosterbeek Saxofonist zoekt Band  Jazz  Swing  Funk 
1
in 0 band     Zoek jazz band Oosterbeek (band in opbouw!) Jazzstandards; gewend veel te improviseren,plezier in musiceren staat voorop !
Haarlem Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Blues swing band gevraagd Heemstede Gevorderd, aansluiting bij bestaande band. Vanuit experimenteren, covers met 'n eigen draai, akoestisch/electrisch, buizensound, dark/heavy/blue
's-Hertogenbosch Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Jazz  Funk 
0
in 0 band     Band gevraagd , (band in opbouw!) mag beginnend zijn bestaande band heeft voorkeur het liefts met maandelijkste optreden
Venlo Gitarist zoekt Band  Blackmetal/Deathmetal  Progressive  Heavy-metal 
0
in 0 band     Band gezocht Hallo, Ik ben Elroy en kijk er naar uit om voor de hobby met mensen te jammen
Bant Gitarist zoekt Band  Pop  Indie/Alternative  Blues/Swing 
0
in 0 band     Pop gitaar zoekt band Bant Speel ruim 12 jaar gitaar. Zou graag met andere muzikanten willen samenspelen om (band) ervaring op te doen
Hoogeveen Contrabassist zoekt Band  Latin muziek  World music  Jazz 
0
in 0 band     Zoek band Ben op zoek naar latin bands mijn voorkeur gaat uit naar Afro-Cuban maar ook andere latin stijlen speel ik graag! 20 jaar ervaring.
Zutphen Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Jazz  Rock 
0
in 0 band     Band gezocht Zutphen Ben op zoek naar relaxte mensen om een band mee te beginnen. zou mooi zijn om 'n oefnruimte samen te huren en energieke muziek te schrijven. als de sfeer maar goed is.
IJsselstein Zanger/Zangeres zoekt Band  Reggae  Pop   
0
in 0 band     IJsselstein band gezocht Singer-Songswriter nederlands en engelstalig met een repetoire van reggae covers en eigen nummers!
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Blues/Swing  Jazz 
0
in 0 band     Zoek band Hi!! Ik ben een enthousiaste studente die erg van muziek houdt. Heb podium ervaring. Ik zou graag met mede musicanten om heerlijke blues/jazz/country muziek maken!
Voorhout Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Pop  Soul 
0
in 0 band     Band aangeboden (band in opbouw!) Ik heb veel podiumervaring. Zingen is mijn passie en het lijkt me leuk in een bandje op te treden. pop/soul en jazz zing ik het liefst. Graag in regio leiden/bollenstreek.
Ede Gitarist zoekt Band  Pop  R'roll   
0
in 0 band     Gitarist zoekt band Ben op zoek naar een band die diverse stijlen speelt. Optreden geen probleem, maar niet meer dan 1 per maand.
Tilburg Gitarist zoekt Band  Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek band Hej, ik ben een gitarist uit Tilburg. Het lijkt me leuk om muziek te maken met een band. Wekelijks repeteren en af en toe optreden is wat ik ongeveer zoek.
Eindhoven Gitarist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Punk 
0
in 0 band     Zoekt band Ik ben een beginnend gitarist (één jaar) die opzoek is naar een band of mensen die samen een band willen oprichten in omgeving Eindhoven.
Almere Stad Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Gitarist zoekt band Almere Stad enthousiastiache gitarist zoekt band/medemuziekanten in omgeving almere
's-Heerenberg Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     's-Heerenberg gitaarspeler zoekt band hallo mij naam is jelle en ik ben op zoek naar een band ik heb 7 jaar ervaring solo ben ik aan het oefenen
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band     Jazz band gevraagd Hilversum Ik ben op zoek naar muzikanten om standards en eigen werk te spelen/op te treden en bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl... online met video
Hoek van Holland Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock   
0
in 0 band     Zoekt band Ik ben een zangeres die het leuk zou vinden om muziek te maken met een band. Zowel covers als eventuele eigen nummers.
Amersfoort Bassist zoekt Band  Rock  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Amersfoort bass zoek band Beginnend bassist zoekt muzikanten in Amersfoort die dezelfde muzieksmaak hebben en tijd om te oefenen. Inspiratie: fleetwood mac, dire straits/knopfler, eagles, chic, tony jw
Vlodrop Drummer zoekt Band  Country  R'roll  Classic 
0
in 0 band     Zoekt band Vlodrop (band in opbouw!) Drummer zoekt band. Plezier in muziek staat voorop.
Nieuwegein Songwriter/Componist zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Band gevraagd Nieuwegein Ik zoek een band waarmee ik regelmatig samen mee kan spelen en optreden. Ik heb vooral mijn songwriting om aan te bieden, maar ik kan ook zelf optreden met zang en instrument.
Schiedam Gitarist zoekt Band  Punk  Rock  Pop 
0
in 0 band     Schiedam punk band gevraagd (band in opbouw!) Andere muzikanten om lekker muziek mee te maken en af en toe te jammen. Dire Straits, Eric Clapton, Joe Satriani, Blink 182, All time low, etc.
Schiedam Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
0
in 0 band     Rock band gezocht Schiedam Gitarist, 20J ervaring. Zoek muzikanten om gezamenlijk muziek te maken! Rock, pop, punk
Apeldoorn Bassist zoekt Band  Pop  Rock  Reggae 
0
in 0 band     Apeldoorn zoekt band (band in opbouw!) Ik ben een creative bassist dat op zoek is naar een band met ambities en dat zich richt op eigen muziek. Ik heb veel demo's en ideeen klaar liggen. Bericht me bij interesse.
Deventer Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Rock   
0
in 0 band     Indie alternative gitaar zoek band Ik heb veel plezier in het gitaarspelen, maar mis het samenspelen met anderen. Daarom zoek ik leuke muzikanten om muziek te maken, waarbij plezier voorop staat!
Wageningen Gitarist zoekt Band  Rock  Ska  Pop 
0
in 0 band     Zoekt rock band Wageningen Al mijn hele leven bezig met muziek, hou van veel verschillende stijlen, nu zoek ik een bandje om meer te leren en lekker samen muziek te maken!
Haaren Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Bassist zoekt band Haaren! wil t weer oppakken . Is al lang geleden dat ik gespeeld heb. Maar ben weer begonnen.
Groningen Pianist zoekt Band  Cabaret/Variétés  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Groningen kleinkunst pianospeler zoek band ik ben op zoek naar een acoustisch bandje/gezelschap om samen muziek te maken.
Almere Stad Bassist zoekt Band  Dance  Funk  Reggae 
0
in 0 band     Bass zoek band , (band in opbouw!) Ik bassist ben op zoek naar muzikanten uit Almere die geïnteresseerd zijn in het opzetten van een band. Muziekstijl funk, reggae.... Ik heb een ruimte waar geoefend kan worden
Dordrecht Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Band  World music  Dans/Amusementsmuziek  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Accordeonspeler zoek band (band in opbouw!) Eén of twee gevorderde muzikanten (ook vocaal) om in kleinschalige bezetting mooie muziek maken. Geen profs. Geen 'meezingmuziek' maar luistermuziek.
Amsterdam Oud West Drummer zoekt Band  World music  Soul  Jazz 
0
in 0 band     Zoekt world music band Amsterdam Oud West Ik zoek een leuke enthousiaste band die de voetjes van de vloer kan krijgen.
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Pop   
0
in 0 band     De Blesse vocals zoek band Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Gek op country en pop, maar sta ook open voor andere stijlen.
Rossum Gitarist zoekt Band  Soul  Jazz  Funk 
5
in 0 band     Rossum zoek band ik heb zin om weer eens lekkere grooves te spelen en af en toe op te treden
Bunde Contrabassist zoekt Band  Jazz  Pop  Experimental 
0
in 0 band     Zoek band , (band in opbouw!) Zoek muzikanten, b.v. z.a.n.g, b.la.z.e.r. d.r.u.m.s , g.i.t.a.a.r, p.i.a.n.o. personen om jazzy muziek te spelen. optreden cafés kleine theaters etc.
Elspeet Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Country  Rock 
0
in 0 band     Zoek indie/alternative band Elspeet Ik schrijf/zing/speel mijn eigen nummers en zoek band om ze te spelen. Natuurlijk zijn nummers van andere bandleden ook welkom. Alleen covers als ze een eigen sound krijgen.
Almere Haven Drummer zoekt Band  Rock  Dans/Amusementsmuziek   
0
in 0 band     Zoek rock band (band in opbouw!) Drummer zonder veel ervaring zoekt mensen om mee te kunnen spelen
Hilversum Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Pop  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Band gevraagd ervaren toetsenist pikt nummers direct op en zoekt band om veel mee op te treden
Naarden Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
8
in 0 band     naarden band gezocht Hoi! Ik ben een (elektrische) gitarist die graag in een (nieuwe) klein-middelgrote bezetting (eigen) rock, pop of blues muziek wil maken met het doel om op den duur op te treden.
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Soul  Funk 
0
in 0 band     Pop band aangeboden Den Haag wij zijn amateurs met veel ervaring; op zoek naar dito; treden graag op; enthousiasme en lol voorop
Soest Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Funk  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Vocals zoek pop band Ik ben een leadzanger en zing graag pop, funk en R&B nummers.
Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Ska  Pop 
0
in 0 band     Zaandam band gezocht Wil eindelijk weer muziek maken samen met gezellige mensen en af en toe optreden. Graag covers in eigen stijl spelen. B.v. van Pretty Reckless, Dorothy, Muse, etc.
Sneek Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     Zanger zoekt band (band in opbouw!) Stoere frontvrouw met dito stem zingt jaren 80 tot nu. Muziek maken is het belangrijkst, optreden niet te vaak.
Deventer Gitarist zoekt Band  Goa/Trip-hop  Electronic  Psychedelic 
0
in 0 band     Goa trip-hop band gevraagd Deventer Ik maak muziek die het meest lijkt op triphop gemengd met elektronische muziek. Ik speel gitaar en heb al een paar nummers gemaakt. Inspiraties: Portishead, Massive Attack, NIN,RZA
Den Haag Drummer zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoekt band Den Haag Ik ben een spontane, gezellige en ervaren hobby drummer. Sinds kort in Den Haag en wil hier graag met een leuke band live gaan spelen.
Vught Gitarist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Zoekt band Ik speel meerdere instrumenten, naast gitaar ook pia no en sa xofoon
Bussum Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Latin muziek  Soul 
2
in 0 band     Band gevraagd Bussum Ik ben een ervaren vocalist die nu graag liefdevolle, heartfelt jazz/soul/impro muziek wil maken, met muzikanten die emotie in muziek kunnen leggen
Almere Haven Saxofonist zoekt Band  Fusion  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Zoekt band Ik ben een saxofonist en EWI-speler. Ik zoek bandleden voor fusion en jazz. Ik ben een zeer bedreven solist.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Country  Jazz 
0
in 0 band     Zanger zoekt band in de trant van Crosby, Stills, Nash; jaren 60/70, etc
Utrecht (stad) Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Soul  Pop 
0
in 0 band     Zoek band Hoi! Ik ben op zoek naar een band die voornamelijk jazz speelt, pop ... ik heb een goed ritmegevoel en kan makkelijk meerstemming zingen.
Swalmen Bassist zoekt Band  Rock  Psychedelic  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoekt band Swalmen Enthousiaste bassiste uit omgeving Roermond die graag meer muziek wil maken dan ze nu al doet
Amersfoort Gitarist zoekt Band  Pop  Soul  Rock 
0
in 0 band     Zoek band Amersfoort Net weer terug in het land en wil graag weer actief en gezellig aan de slag met andere 35+ers: oefenen en optreden. Baservaring en Rhythm gitaar (+ backing vocals
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Drummer zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     Rock band aangeboden Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Wil graag vuile rock of dikke blues maken met gepassioneerde muzikanten, recht voor zijn raap. 20+ Reageer!
Arnhem Gitarist zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Band gevraagd! Zoek band die 1x p.w. of 2 weken wil oefenen. Bluesrock heeft mijn voorkeur. Sfeer vind ik erg belangrijk. Paar keer per jaar optreden is de jus. Ben gemiddelde, ervaren gitarist.
Lunteren Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Zoek band Ik zoek een metal/rock band om wekelijks mee te repeteren en eventueel mee op te treden.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."  meer...
Chart positie van leden
Share
proc:517ms
 
   meer dan 500 positieve ervaringen!
       "...Toffe dame en heel goede countryzangeres. ..." (Gerrit De ..., 8660 De Panne)        "...Eerlijk en communicatief. Goed contact..." (Bart Len..., 3945 Ham)        "...Heel toffe en positieve persoon. Altijd fun om mee muziek te maken!..." (Bart Len..., 3945 Ham)        "...Dijk van een stem! Goede Country sound...." (Dick Bol..., 2717 Zoetermeer)        "...Eerste contact en gesprek was positief en duidelijk..." (Daniël Waa..., 1072 Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt)        "...klaar en duidelijke communicatie..." (Danny Mad..., 9840 De Pinte)        "...goeie communicatie, klaar en duidelijk..." (Danny Mad..., 9840 De Pinte)        "...Dit lijkt mij een zeer geschikte drummer..." (Eugene Blo..., 2522 Den Haag)        "...Heldere advertentie. De muziekant komt professioneel over. ..." (Eugene Blo..., 2522 Den Haag)        "...Sympathiek talent nu nog kijken of we het muzikaal voor elkaar krijgen..." (Flip de ..., 2612 Delft)