Band gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
Deventer Gitarist zoekt Band  Goa/Trip-hop  Electronic  Psychedelic 
0
in 0 band     Goa trip-hop band gevraagd Deventer Ik maak muziek die het meest lijkt op triphop gemengd met elektronische muziek. Ik speel gitaar en heb al een paar nummers gemaakt. Inspiraties: Portishead, Massive Attack, NIN,RZA
Amsterdam Zuidoost Bassist zoekt Band  Reggae  Ska  Blues/Swing 
0
in 0 band     Band gezocht Amsterdam Zuidoost Het afgelopen jaar heb ik in m'n eentje zitten pielen om een idee te krijgen van de basics, maar nu ben ik wel toe aan de interactie met anderen. Lekker covers doen en zo.
Steenbergen Bassist zoekt Band  Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Zoekt band Steenbergen vele jaren ervaring in top 100 allertijden muziek breed repertoire en wil graag weer lekker bezig zijn met muziek.
Naarden Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
8
in 0 band     naarden band gezocht Hoi! Ik ben een (elektrische) gitarist die graag in een (nieuwe) klein-middelgrote bezetting (eigen) rock, pop of blues muziek wil maken met het doel om op den duur op te treden.
Edam Bassist zoekt Band  Rock  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Bassspeler zoekt rock band Edam Heb paar jaar in coverbandje gespeeld en zoek leuke band (i.o))om mee te jammen en die rock/funk/blues covers speelt,o.a.Anouk/Aretha F/TStones/NeilYoung/TomPetty/RHCP en veel meer
Schiedam Bassist zoekt Band  Latin muziek  Pop  Rock 
1
in 0 band     Zoek band Schiedam coverband, latin-rock.. vind alles wel leuk om te doen. wil weer beginnen na 35 jaar. Ben geen crack maar kan leuk meekomen. gewoon lekker muziek maken. optreden, geen must..
Den Haag Drummer zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoekt band Den Haag Ik ben een spontane, gezellige en ervaren hobby drummer. Sinds kort in Den Haag en wil hier graag met een leuke band live gaan spelen.
Sneek Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     Zanger zoekt band (band in opbouw!) Stoere frontvrouw met dito stem zingt jaren 80 tot nu. Muziek maken is het belangrijkst, optreden niet te vaak.
Oosterhesselen Drummer zoekt Band  Jazz  Soul  Pop 
0
in 0 band     Zoekt band amateur wil na een periode van inactiviteit weer in een band spelen. de lol van het spelen staat voorop, ook optredens.
Vlodrop Drummer zoekt Band  Country  R'roll  Classic 
0
in 0 band     Zoekt band Vlodrop (band in opbouw!) Drummer zoekt band. Plezier in muziek staat voorop.
Vught Gitarist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Zoekt band Ik speel meerdere instrumenten, naast gitaar ook pia no en sa xofoon
Bussum Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Latin muziek  Soul 
2
in 0 band     Band gevraagd Bussum Ik ben een ervaren vocalist die nu graag liefdevolle, heartfelt jazz/soul/impro muziek wil maken, met muzikanten die emotie in muziek kunnen leggen
Sassenheim Bassist zoekt Band  Pop  Rock  Country 
0
in 0 band     Sassenheim pop band gezocht! Bassist zoekt band of groter geheel om heel serieus naar optredens toe te werken. Met passie voor de muziek en plezier in het samenwerken!
Brandwijk Saxofonist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Experimental 
0
in 0 band     Band gezocht Ik zou graag met andere enthousiaste muzikanten samen spelen evt olv een coach; genres opgegeven, ook improvisatie (!) maar andere genres ook geen probleem.
Oosterbeek Saxofonist zoekt Band  Jazz  Swing  Funk 
1
in 0 band     Zoek jazz band Oosterbeek (band in opbouw!) Jazzstandards; gewend veel te improviseren,plezier in musiceren staat voorop !
Almere Haven Saxofonist zoekt Band  Fusion  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Zoekt band Ik ben een saxofonist en EWI-speler. Ik zoek bandleden voor fusion en jazz. Ik ben een zeer bedreven solist.
Zetten Trompeter/Trompettist zoekt Band  Soul  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Soul trompeter zoekt band Zetten Ik zoek aansluiting bij een strakke, ervaren band met nadruk op genres soul, pop, jazz en meer
Nieuwegein Songwriter/Componist zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Band gevraagd Nieuwegein Ik zoek een band waarmee ik regelmatig samen mee kan spelen en optreden. Ik heb vooral mijn songwriting om aan te bieden, maar ik kan ook zelf optreden met zang en instrument.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Country  Jazz 
0
in 0 band     Zanger zoekt band in de trant van Crosby, Stills, Nash; jaren 60/70, etc
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band     Jazz band gevraagd Hilversum Ik ben op zoek naar muzikanten om standards en eigen werk te spelen/op te treden en bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl... online met video
Amsterdam Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  R'roll  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitarist zoekt band Ervaren gitarist zoekt serieuze mede-muzikanten om blues muziek te maken. Stijl Jimmie Vaughan, Freddie King, Gary Clark Jr. Covers en/of eigen nummers om snel op podium te staan.
Utrecht (stad) Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Soul  Pop 
0
in 0 band     Zoek band Hoi! Ik ben op zoek naar een band die voornamelijk jazz speelt, pop ... ik heb een goed ritmegevoel en kan makkelijk meerstemming zingen.
's-Hertogenbosch Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Jazz  Funk 
0
in 0 band     Band gevraagd , (band in opbouw!) mag beginnend zijn bestaande band heeft voorkeur het liefts met maandelijkste optreden
Groningen Pianist zoekt Band  Kleinkunst  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Groningen kleinkunst pianospeler zoek band ik ben op zoek naar een acoustisch bandje/gezelschap om samen muziek te maken.
Elspeet Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Country  Rock 
0
in 0 band     Zoek indie/alternative band Elspeet Ik schrijf/zing/speel mijn eigen nummers en zoek band om ze te spelen. Natuurlijk zijn nummers van andere bandleden ook welkom. Alleen covers als ze een eigen sound krijgen.
Swalmen Bassist zoekt Band  Rock  Psychedelic  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoekt band Swalmen Enthousiaste bassiste uit omgeving Roermond die graag meer muziek wil maken dan ze nu al doet
Amersfoort Gitarist zoekt Band  Pop  Soul  Rock 
0
in 0 band     Zoek band Amersfoort Net weer terug in het land en wil graag weer actief en gezellig aan de slag met andere 35+ers: oefenen en optreden. Baservaring en Rhythm gitaar (+ backing vocals
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Soul  Funk 
0
in 0 band     Pop band aangeboden Den Haag wij zijn amateurs met veel ervaring; op zoek naar dito; treden graag op; enthousiasme en lol voorop
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Drummer zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     Rock band aangeboden Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Wil graag vuile rock of dikke blues maken met gepassioneerde muzikanten, recht voor zijn raap. 20+ Reageer!
Hoek van Holland Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock   
0
in 0 band     Zoekt band Ik ben een zangeres die het leuk zou vinden om muziek te maken met een band. Zowel covers als eventuele eigen nummers.
Rossum Gitarist zoekt Band  Soul  Jazz  Funk 
5
in 0 band     Rossum zoek band ik heb zin om weer eens lekkere grooves te spelen en af en toe op te treden
Krimpen aan de Lek Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Dance 
2
in 0 band     Band gezocht Krimpen aan de Lek Ik ben op zoek naar een band met leeftijdsgenoten in de regio Rotterdam/Krimpen aan den IJssel. Mijn voorkeur is pop/rock en dance! Repeteren graag op dinsdag of zondag.
Arnhem Gitarist zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Band gevraagd! Zoek band die 1x p.w. of 2 weken wil oefenen. Bluesrock heeft mijn voorkeur. Sfeer vind ik erg belangrijk. Paar keer per jaar optreden is de jus. Ben gemiddelde, ervaren gitarist.
Lunteren Gitarist zoekt Band  Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Zoek band Ik zoek een metal/rock band om wekelijks mee te repeteren en eventueel mee op te treden.
Deventer Songwriter/Componist zoekt Band  Electronic  Gothic  Industrial 
3
in 0 band     Electronic band gezocht , (band in opbouw!) Ik zoek een mede muzikant om een electro/gothic/industrial band op te richten. Ik heb veel ideeen op de plank liggen maar ik zou deze graag verder willen uitwerken met medemuzikant
Arnhem Drummer zoekt Band  Experimental  Electronic  Psychedelic 
0
in 0 band     Zoek experimental band Opzoek naar mensen om iets van nu-jazzz, pshy, triphop of/en garage te maken
Leiderdorp Gitarist zoekt Band  Classic  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Gitaar zoekt band Ik speel al 5 jaar gitaar, en zoek mede muzikanten. Ik kan je wat orginals sturen als je wilt.
Apeldoorn Saxofonist zoekt Band  Jazz  Dans/Amusementsmuziek  Filmmuziek 
0
in 0 band     Band gevraagd Sinds een tijdje begonnen met improviseren en zou graag met anderen gaan jammen!
Roermond Gitarist zoekt Band  Experimental  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Gitarist zoek band Roermond Italiaanse gitarist zoek muzikanten om een Muziekband samen te stellen. Ik ben ge´nteresseerd in Experimental - Funk/Jazz muziek.
Roermond Drummer zoekt Band  Experimental  Indie/Alternative  Funk 
0
in 0 band     Drummer zoek experimental band Roermond Italiaanse drummer zoek muzikanten om een Muziekband samen te stellen. Ik ben ge´nteresseerd in Experimental - Alternative/indie of Funk muziek. Ik heb geen eigene drum
Eindhoven Gitarist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Punk 
0
in 0 band     Zoekt band Ik ben een beginnend gitarist (ÚÚn jaar) die opzoek is naar een band of mensen die samen een band willen oprichten in omgeving Eindhoven.
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Vocals zoekt pop band Bovenkarspel Om gezellig te zingen ben ik dus op zoek liefst repeteren in weekend.
Arnhem Gitarist zoekt Band  Experimental  Progressive  Heavy-metal 
0
in 0 band     Advertentie Arnhem zoekt band elektrische gitarist zoekt toffe mensen om mee samen te spelen. zie video voor mijn eigen nummer en gratis reactie! (niet via hier)
Purmerend Gitarist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing   
0
in 2 bands     Zoek jazz band , band met optredens op professioneel niveau gezocht
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Band  Blues/Swing  Funk  Soul 
0
in 0 band     Vocals zoekt blues swing band Na een aantal jaren zangles ben ik nu op zoek naar een (beginnende) band om meer zangervaring op te doen (incl. achtergrondzang).
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Pop   
0
in 0 band     De Blesse vocals zoek band Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Gek op country en pop, maar sta ook open voor andere stijlen.
Dordrecht Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Band  World music  Dans/Amusementsmuziek  Kleinkunst 
0
in 0 band     Accordeonspeler zoek band (band in opbouw!) EÚn of twee gevorderde muzikanten (ook vocaal) om in kleinschalige bezetting mooie muziek maken. Geen profs. Geen 'meezingmuziek' maar luistermuziek.
Eindhoven Gitarist zoekt Band  Rock  Volksmuziek  Freestyle 
0
in 0 band     Zoek rock band Eindhoven! Hoi, ik wil jammen en dan kijken wat er gebeurt. Ik speel alle gitaarstijlen. 30+ jaar ervaring in bands. Ik spreek meestal Engels :-)
Nieuw-Vennep Saxofonist zoekt Band  Pop  Fusion  Jazz 
0
in 0 band     Zoek pop band Tenor saxofonist met enige ervaring zoekt band. In de omgeving van Schiphol, Leiden etc.
Den Haag Bassist zoekt Band  Heavy-metal  Psychedelic  Rock 
0
in 0 band     zoekt band Als bassist zou ik erg graag weer een band op willen zetten of joinen om stoner/doom/metal/rock te maken!
Barneveld Drummer zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 1 band     Zoekt band Barneveld (band in opbouw!) Met plezier en passie muziek maken. Interesse in verschillende stijlen. Van jaren 60 tot heden. Wekelijks oefenen. Regio Ede, Barneveld, Amersfoort. Optreden niet noodzakelijk.
Nootdorp Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  R'roll 
0
in 0 band     Vocals zoekt band Ik ben op zoek naar een band die vlotte nummers speelt.
Wateringen Gitarist zoekt Band  Classic  Rock   
0
in 0 band     Band gevraagd (band in opbouw!) Gitarist met enige bandervaring zoekt Rockband Voorkeur CCR , Rolling Stones , David Bowie , Bruce Springsteen Enzv
Hillegom Bassist zoekt Band  Heavy-metal  Experimental  Progressive 
0
in 0 band     Zoek band Hallo, ik ben Pioter, en speel basgitaar. Ik ben op zoek naar een band in de omgeving Hillegom. Mijn voorkeur gaat uit naar heavy-metal, grunge maar dat is geen must.
Bunde Contrabassist zoekt Band  Jazz  Pop  Experimental 
0
in 0 band     Zoek band , (band in opbouw!) Zoek muzikanten, b.v. z.a.n.g, b.la.z.e.r. d.r.u.m.s , g.i.t.a.a.r, p.i.a.n.o. personen om jazzy muziek te spelen. optreden cafÚs kleine theaters etc.
De Meern Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Pop  Soul 
6
in 0 band     Zanger zoekt band Pro jazz/soul/pop zangeres (+ light percussie & kazoo) met vele jaren ervaring wil enthousiaste en ervaren muzikanten - om mee te werken en te genieten van goede muziek :)
Emmen Alleen optredend artist zoekt Band  Dans/Amusementsmuziek  Classic  Klezmer        Zoek band Emmen | 1×, , (band in opbouw!) Ik ben op zoek naar musici die een prof. formatie willen vormen voor een productie a la 'Flairck'.
Emmen Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Band  Classic  Jazz  World music 
4
in 1 band     Zoekt classic band , (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Treed nu wekelijks op voor publiek maar wil het liefst een met anderen spelen en een theaterprogramma ( ß la "Flairck") maken.
Edam Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Zanger zoek pop band Edam pagan folk of pop (zoals Ed Sheeran, Omnia of Faun)
Hilversum Gitarist zoekt Band  Jazz  Latin muziek  Progressive 
0
in 0 band     Band gezocht Zoek muzikanten om standaards te spelen en er een eigen draai aan te geven
Overvecht-Noord Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Band  Folklore/Irish folk  Jazz  Latin muziek 
0
in 0 band     Overvecht Noord band gezocht Ik zoek muzikanten die muziek maken en wandelen willen combineren in een project
Almere Stad Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Gitarist zoekt band Almere Stad enthousiastiache gitarist zoekt band/medemuziekanten in omgeving almere
Schoondijke Pedal-steelguitarist zoekt Band  Country  Bluegrass  Blues/Swing 
0
in 0 band     Pedal-steelguitarist zoekt band Zoek bandleden voor het oprichten van een progressieve countryband, stijl country, swing, ballads, americana etc.
Wervershoof Gitarist zoekt Band  Jazz  Experimental   
3
in 0 band     Wervershoof zoekt band Gitarist zoekt dus een band. Jazz, maar veel experimenteler mag ook.
Enschede Drummer zoekt Band  Rock  Pop  Marsch/Polka 
0
in 0 band     BAND GEVRAAGD (band in opbouw!) Graag wil ik een uitstap maken naar een nieuwe muziekstijl. Veel ervaring als muzikant, maar wil graag op drums meer gaan betekenen
Raalte Drummer zoekt Band  Rock     
0
in 1 band     Zoekt band Raalte Ik zoek muzikanten om een band te starten. Samen muziek maken is belangrijk. Veelzijdigheid is mijn wens. Mail voor mijn favoriete cover-setlist
Boerakker Gitarist zoekt Band  Funk  Blues/Swing  R'roll 
2
in 0 band     Funk band gevraagd (band in opbouw!) Ik zoek muzikanten om muziek te maken. Omgeving Groningen. Creativiteit, mix van stijlen etc hebben mijn interesse
Almere Stad Trompeter/Trompettist zoekt Band  Latin muziek  Jazz  Indian/Oriental 
1
in 0 band     ZOEK BAND Ben op zoek naar een serieuze, maar gezellige band voor optredens.
Drunen Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
0
in 0 band     Zoekt rock band Ik zoek een band om mee te kunnen spelen als beginnend gitarist. Ik ben wel in het bezit van een goede gitaar.
Culemborg Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoek band ik ben op zoek naar een band die op zoek is naar een bassist met weinig dan wat jaartjes ervaring heeft
Culemborg Bassist zoekt Band  Rap/Hip-Hop/RnB  R'roll  Reggae 
0
in 0 band     Bass zoek band Ik zoek een band waarmee ik als bassist samen mee kan optreden.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Band gevraagd Ik wil lekker veel spelen en schrijven met jonge enthousiaste muzikanten. Voornamelijk popnummers zoals bv Dua Lipa.
Heemstede Drummer zoekt Band  Funk  Fusion  Soul 
1
in 0 band     Zoekt band Heemstede (band in opbouw!) Drummer zoekt een band. Ik houd graag het tempo vast met mogelijkheden accenten te leggen daar waar de flow het toelaat. Geen dominante stijl maar begeleidend.
Zoetermeer Bassist zoekt Band  Funk  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Funk band gevraagd Zoetermeer Ik zoek een Blues georienteerde band in de omgeving van Zoetermeer
Drunen Drummer zoekt Band  Rock  Funk  Fusion 
0
in 0 band     Band gezocht Ervaren Rock/ hardrock/ symfonische rock-drummer bied zich aan. Veel podium en studio ervaring.
Voorschoten Drummer zoekt Band  Funk  Rock  Latin muziek 
1
in 0 band     Drummer zoekt band , Ik ben nog jong maar drum al 6 jaar. Ik zou nu heel graag met andere (leefttijd maakt niet uit) een band willen vormen.
Roosendaal Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Zoekt blues/swing band Ik ben beginnend bassist en wil een beginners band oprichten.
Roosendaal Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Band gevraagd Roosendaal (band in opbouw!) Wil graag improviseren. Op zoek gaan naar een eigen stijl.
Amsterdam Oud West Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Electronic  Filmmuziek  Dance 
0
in 0 band     Amsterdam Oud West band gezocht Zoek een band om mee te oefenen, bij voorkeur in de omgeving Amsterdam. Eclectisch ingesteld, sta open betreft genre.
Gendringen Gitarist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Band gevraagd Gendringen Ik zoek een paar mensen om een band mee te starten. Welke stijl om te spelen maakt mij niet veel uit.
Ede Gitarist zoekt Band  Pop  R'roll   
0
in 0 band     Gitarist zoekt band Ben op zoek naar een band die diverse stijlen speelt. Optreden geen probleem, maar niet meer dan 1 per maand.
Maastricht Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Rock  Kleinkunst  Soul 
0
in 0 band     Zoek band Maastricht Zoek band Maastricht/directe omgeving. Kan componeren maar spelen van goede covers ok. Melodieus ingesteld, maar hou ook van neerzetten lekkere groove. achtergrondzang/soms lead.
Bunschoten-Spakenburg Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Oldie 
1
in 0 band     Zanger zoekt band Bunschoten-Spakenburg Zeer leergierige (nog onervaren podium zangeres) wil graag lekker muziek maken met anderen (bv. backing vocals /sta niet graag op de voorgrond.. maar sta open voor uitdagingen).
Blokker Gitarist zoekt Band  Rock     
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt band Blokker Specifieke liefde voor Stonerrock/hardrock, te vergelijken met Rival Sons, Highly Suspect, Blue Stones. Ik zoek bandleden voor een jam/beginnende band. Tel. nr. in profielfoto!
Purmerend Percussionist zoekt Band  Pop  Funk  Soul 
5
in 0 band     Percussionist zoek pop band Purmerend advertentie , Cajon Percussie speler zoekt muzikanten om te jammen of voor muziek projecten
Nieuwegein Zanger/Zangeres zoekt Band  Gothic  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Zoek gothic band Den Haag Enthousiaste jonge zangeres die kan zingen en.grunten. wilt graag ervaring opdoen.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Drummer zoekt Band  Funk  Pop  Rock 
0
in 1 band     Funk band gezocht Opzoek naar band die ook optreedt of wil gaan optreden. Nu bezig met een pop/funk/rock formatie. Zie band.
Ede Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Zoekt pop band Ik wil heel graag een band starten in ede en omstreken heb jij ook zoveel zin om muziek te maken laat wat van je horen.
Berg en Terblijt Zanger/Zangeres zoekt Band  Acapella  Toneelmuziek/Musical  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Berg en Terblijt zanger zoek band (band in opbouw!) Ik zoek enthousiaste zangers en zangeressen. Het liefst met een groot bereik, die het leuk zouden vinden om in een kleine groep acepella nummers te coveren of misschien zelf maken.
Berg en Terblijt Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Punk  R'roll 
0
in 0 band     berg en terblijt band gevraagd advertentie (band in opbouw!) Ik zoek muzikanten die een rockband willen vormen een daarmee eigen nummers maken, of nummers coveren. Graag mensen met veel zin en enthousiasme
Hillegom Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Pop   
0
in 0 band     Zoek band ik zoek mensen die het leuk vinden samen muziek te maken! En wie weet..
Maastricht Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt rock band advertentie Ik wil graag op een leuke en toch serieuze manier samen muziek maken, covers van U2, Tom Petty, Rolling Stones, ... tot en met Gavin Degraw
Aalsmeer Drummer zoekt Band  Pop  Country  Rock 
0
in 0 band     Band gevraagd Aalsmeer (band in opbouw!) Wil muziek maken, omdat dat leuk is. Op het podium staan kan maar is niet het eerste doel. Belangrijk voor mij is plezier in muziek maken
Sittard Gitarist zoekt Band  Jazz  Pop  Rock 
0
in 0 band     Gitarist zoek jazz band Zoekt gemotiveerde band of muzikanten om leuk muziek te maken. Wil er voor gaan.
Wittevrouwen Gitarist zoekt Band  Pop  Jazz  Rock 
0
in 0 band     Zoekt band Wittevrouwen eigen muziek maken schrijven, demos maken, opnemen, optreden etc.
's-Heerenberg Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     's-Heerenberg gitaarspeler zoekt band hallo mij naam is jelle en ik ben op zoek naar een band ik heb 7 jaar ervaring solo ben ik aan het oefenen
Amsterdam Zuidoost Pianist zoekt Band  Latin muziek  Funk  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Zoek latin muziek band Amsterdam Nieuw West Zoek een leuke band, het liefst latin muziek (salsa/merenque etc) of een leuke funky of hiphop band. Kan verschillende stijlen spelen.
Almere Haven Drummer zoekt Band  Rock  Dans/Amusementsmuziek   
0
in 0 band     Zoek rock band (band in opbouw!) Drummer zonder veel ervaring zoekt mensen om mee te kunnen spelen
Maasbracht Gitarist zoekt Band  Country  Rock  Soul 
0
in 0 band     Zoek band Maasbracht ik gitarist zoekt band eventueel in opbouw. muziek maken als hobby staat voor mij voorop maar muzikaliteit hoort er ook bij maar ook dat je graag muziek maakt .
Heerhugowaard Drummer zoekt Band  Pop  Jazz  Blues/Swing 
0
in 0 band     band aangeboden heerhugowaard Ruim ervaren drummer ( ex prof) zoekt goede Band met ruim ervaren muzikanten.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."  meer...
Chart positie van leden
proc:413ms
 
   meer dan 500 positieve ervaringen!
       "...Binnenkort repetitie. Hopelijk vindt iedereen het een juiste match. Dan kunnen we verder...." (Erwin van..., 7075 Etten)        "...Vriendelijke man die laat zien iets voor de muziek over te hebben...." (Henk Klo..., 9697 Blijham)        "...Een gedreven conservatorium muzikant..." (Henk Klo..., 9697 Blijham)        "...Goed gesprek en flexibel inzetbaar..." (Henk Klo..., 9697 Blijham)        "...Marcel lijkt me een geschikte toetsenist...." (Peter Ver..., 1325 Filmwijk)        "...Goed contact gehad, wens hem een fijne muziekervaring toe..." (Jurie Bos..., 1411 Naarden)        "...Goed contact gehad, wens hem een mooie muziekervaring toe..." (Jurie Bos..., 1411 Naarden)        "...Goed contact gehad, wens hem en de 4-snarige held veel plezier en succes..." (Jurie Bos..., 1411 Naarden)        "...Goed contact gehad wens hem een leuke band toe..." (Jurie Bos..., 1411 Naarden)        "...Vriendelijke en goeie pianist! ..." (lies van..., 8450 Bredene)