Band gezocht

Advertenties 1-100 van 486  
Muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Haarlem Percussionist zoekt Band  Pop  Rock   
1
in 0 band     Zoek pop band, ( Band in opbouw) Wil graag aansluiten om muziek te maken. Enthousiast, open en vind het te gek om vanuit percussie kleur en klank toe te voegen
Almere Haven Gitarist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Pop 
6
in 0 band     Zoek band!, ( Band in opbouw) Ik zoek mede muzikanten (liefst) met podium ervaring om een nieuwe rockband te starten. Tot snel! Jeroen.
Almere Haven Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Punk 
6
in 0 band     Zoek rock band, ( Band in opbouw) Ik zoek mede muzikanten (liefst) met band- ervaring. Mijn doel: lekker (on-)regelmatig optreden! Tot snel! Jeroen.
Bergen Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Pop  Country  Toneelmuziek/Musical 
1
in 0 band     Bergen pop band gezocht, ( Band in opbouw) Ik zoek een band of muzikanten om 1x per week te spelen. Ik heb een Nord Stage 3 en kontakt sampler.
Leiden Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Jazz 
4
in 0 band     Gitarist zoek blues/swing band, blues/jazz/pop spelen in de buurt van Leiden, met het doel om op te treden lijkt me gaaf.
Haarlem Contrabassist zoekt Band  Jazz  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Contrabass zoekt band, contrabassist, ruime podiumervaring, Haarlem of omgeving, zoekt band - stijl americana, blues, popjazz - ook optreden, dus weinig ballads, goed geluid en geen lessenaars?
Leende Drummer zoekt Band  Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Zoek band Leende, Ervaren drummer zoekt cover / feest band! Ervaren drummer i s opzoek naar een leuke en gezellige cover band die voor feesten en partijen speelt.
Stolwijk Bassist zoekt Band  Dance  Soul  Funk 
0
in 0 band     Band gezocht Stolwijk, Ik zoek aansluiting bij een bestaande band in de regio Zuid-Holland of Utrecht. Een nieuwe band opzetten kan ook natuurlijk. Doel: vrij snel gaan optreden (ipv eindeloos repeteren)
Apeldoorn Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  R'roll  Pop 
0
in 0 band     Zoekt blues swing band Apeldoorn, ( Band in opbouw) Wil graag in een band spelen die het doet voor het plezier. Voor Optredens sta ik ook open.
Dronten Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Oldie  Pop 
3
in 0 band     Dronten vocals zoek band, ( Band in opbouw) Zanger zoekt beginnende of bestaande band in de omgeving.
Halsteren Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Funk   
0
in 0 band     Halsteren zoek jazz band, Ervaren zanger zoekt jazz formatie voor toffe optredens. Van Real book tot moderner werk. Goede podium uitstraling.
Beek (Ubbergen) Drummer zoekt Band  Rock  Fusion  Progressive 
0
in 0 band     Drummer zoekt band Beek (Ubbergen), Ik drum nu 2 jaar en ben opzoekt naar muziekanten in de buurt van Nijmegen die graag in een band zitten die zowel covers als origineel materiaal speelt.
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Pop   
0
in 0 band     Advertentie zoek country band De Blesse, Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Gek op country en pop, maar sta ook open voor andere stijlen.
Hardenberg Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Pop zanger zoekt band, Ik zoek mensen die samen muziek willen maken in de genres pop, rock en indie.
Huizen Bassist zoekt Band  Pop  Soul  Rock 
0
in 0 band     Zoekt pop band Huizen, ( Band in opbouw) Aansluiting gezocht, thuis in vele stijlen, ruime podiumervaring
Deventer Geluidstechnicus/-Mixer zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Zoekt band, Startende geluidstechnicus zoekt band in regio Deventer, Apeldoorn, Zutphen en Raalte om ervaring op te doen.
Oud-Mathenesse Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Country  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Band gevraagd, Zangeres zoekt band om samen muziek te maken en te genieten
Gorredijk Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 1 band     Band gevraagd, ( Band in opbouw) Ik zoek mensen die net als ik Blues/Swing en meer willen spelen uit het begin van de jaren 60.
Utrecht (stad) Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Pop  Rock 
0
in 0 band     Indie/alternative vocals zoekt band, ( Band in opbouw) Hi, ik zing en zou graag met andere muzikanten in een bandje muziek maken. Als je houdt van muziek als Lorde, Paramore en Conan Gray, hit me up.
Haarlem Pianist zoekt Band  Jazz  Afrikaans  World music 
0
in 0 band     Pianospeler zoek band Haarlem, ( Band in opbouw) Om samen Zuid-Afrikaanse jazz te spelen en af en toe op te treden.
Utrecht (stad) Gitarist zoekt Band  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek pop band, ( Band in opbouw) Ik heb een tijd niet meer actief gespeeld, wil graag de draad weer oppakken. In eerste instantie vooral weer samen muziek maken, daarna ook graag weer het podium op.
Diepenheim Drummer zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Pop 
0
in 0 band     Indie/alternative drummer zoekt band Diepenheim, ( Band in opbouw) Op zoek naar band/muzikanten om samen muziek te maken. Oefen en zo nu en dan optreden.
Amsterdam IJburg Bassist zoekt Band  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Jazz bass zoekt band Amsterdam IJburg, Ervaren bassist. Conservatoriumniveau. Ik zoek een band. Bestaand of startend. Genre: Jazz, Funk, Soul, R&B, Salsa etc. Doel: optreden en mooie muziek maken.
Groningen Gitarist zoekt Band  Hardcore  Punk  Heavy-metal 
0
in 0 band     Hardcore gitarist zoekt band Groningen, ( Band in opbouw) Ervaren muzikant (gespeeld in hardcore band), nu op zoek als gitarist naar hardcore band. Ik luister graag Madball, SOIA, Agnositc Front, Terror, Lionheart, etc.
Rijswijk Bassist zoekt Band  R'roll  Oldie  Country 
0
in 0 band     rijswijk r'roll band gezocht, Ervaren bassist zoekt sixties/seventies coverband die nummers speelt van o.a. Elvis, Chuck Berry, Fats Domino, Shaking Stevens, Status Quo en vele andere uit die periode.
Hoogeveen Contrabassist zoekt Band  Latin muziek  World music  Jazz 
0
in 0 band     Hoogeveen contrabass zoekt band!, Ben professioneel contrabassist en op zoek naar latin bands mijn voorkeur gaat uit naar Afro-Cuban maar ook andere latin stijlen speel ik graag!
Tuindorp Contrabassist zoekt Band  Jazz  Soul  Chanson 
0
in 0 band     Zoek band Tuindorp, Muzikanten voor samenwerking. Ik sta open voor meerdere stijlen en samenstellingen. Mag ook europese volksmuz zijn of braz.
Rotterdam zuid Zanger/Zangeres zoekt Band  Electronic  Experimental  Funk 
0
in 0 band     Advertenties electronic band gevraagd!, Ik ben een zanger (divers en redelijk groot bereik) en op zoek naar band met liefst eigen repertoire (geen coverband). Ik zou graag willen aansluiten bij een bestaande band
Lichtenvoorde Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Vocals zoek band, Ben op zoek naar muzikanten om met plezier samen muziek mee te maken en eventueel op termijn op te treden. Lead vocals en backing vocals ervaring.
Haarlem Bassist zoekt Band  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Zoekt funk band Haarlem, Zoek een band om lekkere groove muziek mee te maken, en af en toe optredens te doen
Lelystad Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Christian 
0
in 0 band     LELYSTAD ZANGER ZOEK BAND, Hoi! Ik ben Alyssa en ik zing al zo lang als ik me kan herinneren. Ik heb passie voor muziek en ben op zoek naar een rock-band om nummers mee te schrijven en op te treden.
Alkmaar Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Pop  Spirituele muziek 
0
in 0 band     Soul band gevraagd, Hoi! Ik ben een zangeres, krijg prive zangles, heb interesse in veel muziekstijlen. Ik zoek een band om muziek te schrijven op te treden en te oefenen ontwikkelen. Graag in Alkmaar
's-Hertogenbosch Zanger/Zangeres zoekt Band  Folklore/Irish folk  Country  Pop 
0
in 0 band     Folklore/irish folk vocals zoekt band, ( Band in opbouw) ik zoek een voltallige band om mijn repertoire mee op te bouwen en uit te schrijven, ik heb daar heel veel zin in
Doetinchem Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Oldie  Rock 
0
in 0 band     Vocals zoek band, Hoii! Ik Ben opzoek naar een band in de buurt van doetinchem Laat me het weten!
Hulshorst Zanger/Zangeres zoekt Band  Classic  Folklore/Irish folk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zanger zoekt band, ( Band in opbouw) Zangeres zoekt band. Graag wil ik werken naar een band voor uiteindelijk huiskamerconcerten/ bruiloften.
Helmond Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Band  Tango/Samba  Chanson  Jazz 
0
in 0 band     Zoekt band, zoek een goede band of groep om mee te spelen, ruime ervaring
Amsterdam Oud West Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Pop  Jazz 
1
in 1 band     Vocals zoek band, Zangeres, lichte stem, akoestische soul. Conservatorium afgerond. Interesse in gelijkgestemde muzikanten om te creëren of andere dingen die spontaan ontstaan.
Apeldoorn Drummer zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Punk 
0
in 0 band     Zoek rock band, Enthausiaste drummer zoekt rock band in omgeving apeldoorn
Amsterdam Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Jazz  Rap/Hip-Hop/RnB 
1
in 0 band     Zanger zoek soul band Amsterdam!, ( Band in opbouw) Ik ben zangeres & mijn naam is Juliet Ik ben op zoek naar muzikanten in het genre Soul/Jazz/RNB om eigen repetoire + covers live mee te spelen.
Apeldoorn Drummer zoekt Band  Rock  Punk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Drummer zoekt band Apeldoorn, Ik zoek een band om in te spelen in de buurt van Apeldoorn
Delft Bassist zoekt Band  Latin muziek  World music  Reggae 
0
in 1 band     Delft bassist zoek latin muziek band, ben op zoek naar een latin band, salsa, merengue, reggae, zouk etc
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Drummer zoekt Band  Rock  Funk  Experimental 
0
in 0 band     zoekt band, ( Band in opbouw) Drummer op zoek naar een band – metal, funk, grunge, new wave. Ben naast drummer o.a. muziekprogrammeur gespecialiseerd in hedendaagse gecomponeerde muziek.
Leeuwarden Bassist zoekt Band  Rock  Pop  Funk 
1
in 0 band     Leeuwarden zoekt band!, Terug van weggeweest. Dus ben een herintredende bassist. Vind het leuk projectjes te doen in allerlei muziekstijlen dus heb je een projectje of mis je een bassist doe me dan een pm
Sittard Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Psychedelic   
0
in 0 band     Gitaar zoek band, Gitarist (solo/slag) zoekt band. Eigen werk, geen covers. Beetje experimenteel lijkt me leuk. Ben zelf slagter in The Surfbeat Club, maar speel daarnaast graag gitaar, eigen werk.
Sittard Gitarist zoekt Band  Ska  Reggae  Punk 
0
in 0 band     Zoekt band Sittard, Solo/slag gitarist zoekt band voor alternatieve ska of reggae met punk invloed, liefst beetje a la Clash
Stipheldenbuurt Gitarist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Zoek band Stipheldenbuurt, Hallo, Ik ben een gitarist die in Almere woont. Ik vind het heel leuk om met andere muzikanten muziek te maken en zoek daarom een band.
Almelo Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Heavy-metal 
1
in 0 band     Zoekt indie alternative band, ( Band in opbouw) Ik ben een 'intermediate' gitarist op zoek naar een bandje of muzikanten om een band mee te vormen.
Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Band  Oldie  Indie/Alternative  Reggae 
1
in 0 band     Zoek band, Hallo, ik ben (meerstemmig) zangeres.Naast de fantastische mensen waar ik al muziek mee maak; ben ik op zoek naar nieuwe connecties waar ik een klik mee heb, om mee te jammen:)
Almere-Hout Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Almere Hout zoekt band, Ik ben opzoek naar muzikanten om muziek te schrijven en uit te voeren. Ik speel ook een aantal instrumenten kan lead en baking vocals zingen.
Nijkerk Drummer zoekt Band  Christian  Gospel  Pop 
0
in 0 band     Band gevraagd Nijkerk, ( Band in opbouw) Hoi, ik woon in Nijkerk. Hoewel ik nog jong ben wil ik mij wel graag verder ontplooien als drummer in een band. Ik drum nu ruim 3,5 jaar en heb overwegend les gehad.
Amsterdam Gitarist zoekt Band  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Amsterdam band gevraagd, ( Band in opbouw) (slag)gitarist akoestisch/elektrisch zoekt muzikanten die samen willen jammen in Amsterdam. Stijl: pearljam, stones, snowpatrol, kooks, nirvana, u2
Dieren Cellist/Cellospeler zoekt Band  Pop  Chanson  World music 
0
in 0 band     Zoek pop band Dieren, Ik ben professioneel muzikant in het muziektheater (cello, compositie) en zou graag weer in een band spelen en optreden. Liefst omgeving van Arnhem.
Tilburg Gitarist zoekt Band  Folklore/Irish folk  Volksmuziek   
0
in 0 band     Zoekt folklore irish folk band, Gitarist zoekt verschillene muzikanten om muziek mee te maken.
Rhenen Bassist zoekt Band  Blues/Swing     
0
in 0 band     zoekt band rhenen, Ik zoek muzikanten die ook graag blues spelen, omgeving Rhenen.
Almere Stad Trompeter/Trompettist zoekt Band  Latin muziek  Jazz  Indian/Oriental 
1
in 0 band     ZOEK BAND, Ben op zoek naar een serieuze, maar gezellige band voor optredens.
Naarden Gitarist zoekt Band  Rock  Pop  Blues/Swing 
8
in 0 band     Zoek band Naarden, Hoi! Ik ben een (elektrische) gitarist die graag in een (nieuwe) klein-middelgrote bezetting (eigen) rock, pop of blues muziek wil maken met het doel om op den duur op te treden.
's-Hertogenbosch Bassist zoekt Band  Funk  Soul  Dance 
1
in 0 band     Zoek funk band Amsterdam Oost, Ik heb meer dan 10 jaar live ervaring, meestal gespeeld Funk, Soul, Old-School Disco. Ik wil een band vinden om regelmatig op te treden.
Zutphen Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Jazz  Rock 
0
in 0 band     Band gezocht Zutphen, Ben op zoek naar relaxte mensen om een band mee te beginnen. zou mooi zijn om 'n oefnruimte samen te huren en energieke muziek te schrijven. als de sfeer maar goed is.
Borne Bassist zoekt Band  Rock  Pop  Progressive 
3
in 0 band     Bass zoekt band Borne, Ik (bassist) zoek ervaren muzikanten die het leuk vinden om samen muziek te maken. Sta open voor covers / eigen muziek. Mijn interesse is breed: rock, prog, top40, film
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
0: 93 ms / 1: 93 ms / 2: 171 ms / 3: 171 ms / 4: 187 ms / 5: - / 6: - / 7: - / 8: - / 9: - / 10: - / 11: - / 12: - / 13: - / 14: - / 15: 218 ms proc:218ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
"...Stefaan heeft een positieve insteek en veel ervaring. Kijken of we qua genre op een lijn kunnen komen. Wil hem graag in de band hebben...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Snel gereageerd op mijn bericht , vlotte besprekingen samen kunne voeren...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen) "...Vlotte en charmante gast, goed samen kunnen overleggen, bespreken en ideeën uitwisselen...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen) "...Veel overeenkomsten, we gaan afspreken om eens te jammen..." (Erik Dob..., 3768 Soest) "...Eerlijk, betrouwbaar. Man van zijn woord. Enthousiaste en ervaren muzikant!..." (Alex Van..., 8730 Beernem) "...Hebben elkaar gesproken. Positieve indruk gekregen. We gaan wat gegevens uitwisselen en kijken of er een match is..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Kan er geen contact mee krijgen jammer leek me wel interessant..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Veel Country. Heb een keer met haar in een band gespeeld. Ander genre..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Lijkt me leuk om haar in de band te hebben . Echter een heel ander genre..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Doordat mail ongelezen bleef , heb ik de persoon dan gecontacteerd via sms , waarop er dan een snelle respons kwam op mijn vraag...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen)