Zanger Zangeres zoekt Band

Advertenties 1-100 van 133  
Muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Dronten Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Oldie  Pop 
3
in 0 band     Dronten vocals zoek band, ( Band in opbouw) Zanger zoekt beginnende of bestaande band in de omgeving.
Halsteren Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Funk   
0
in 0 band     Halsteren zoek jazz band, Ervaren zanger zoekt jazz formatie voor toffe optredens. Van Real book tot moderner werk. Goede podium uitstraling.
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Pop   
0
in 0 band     Advertentie zoek country band De Blesse, Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Gek op country en pop, maar sta ook open voor andere stijlen.
Hardenberg Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Pop zanger zoekt band, Ik zoek mensen die samen muziek willen maken in de genres pop, rock en indie.
Oud-Mathenesse Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Country  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Band gevraagd, Zangeres zoekt band om samen muziek te maken en te genieten
Utrecht (stad) Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Pop  Rock 
0
in 0 band     Indie/alternative vocals zoekt band, ( Band in opbouw) Hi, ik zing en zou graag met andere muzikanten in een bandje muziek maken. Als je houdt van muziek als Lorde, Paramore en Conan Gray, hit me up.
Rotterdam zuid Zanger/Zangeres zoekt Band  Electronic  Experimental  Funk 
0
in 0 band     Advertenties electronic band gevraagd!, Ik ben een zanger (divers en redelijk groot bereik) en op zoek naar band met liefst eigen repertoire (geen coverband). Ik zou graag willen aansluiten bij een bestaande band
Lichtenvoorde Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Vocals zoek band, Ben op zoek naar muzikanten om met plezier samen muziek mee te maken en eventueel op termijn op te treden. Lead vocals en backing vocals ervaring.
Lelystad Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Christian 
0
in 0 band     LELYSTAD ZANGER ZOEK BAND, Hoi! Ik ben Alyssa en ik zing al zo lang als ik me kan herinneren. Ik heb passie voor muziek en ben op zoek naar een rock-band om nummers mee te schrijven en op te treden.
Alkmaar Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Pop  Spirituele muziek 
0
in 0 band     Soul band gevraagd, Hoi! Ik ben een zangeres, krijg prive zangles, heb interesse in veel muziekstijlen. Ik zoek een band om muziek te schrijven op te treden en te oefenen ontwikkelen. Graag in Alkmaar
's-Hertogenbosch Zanger/Zangeres zoekt Band  Folklore/Irish folk  Country  Pop 
0
in 0 band     Folklore/irish folk vocals zoekt band, ( Band in opbouw) ik zoek een voltallige band om mijn repertoire mee op te bouwen en uit te schrijven, ik heb daar heel veel zin in
Doetinchem Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Oldie  Rock 
0
in 0 band     Vocals zoek band, Hoii! Ik Ben opzoek naar een band in de buurt van doetinchem Laat me het weten!
Hulshorst Zanger/Zangeres zoekt Band  Classic  Folklore/Irish folk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zanger zoekt band, ( Band in opbouw) Zangeres zoekt band. Graag wil ik werken naar een band voor uiteindelijk huiskamerconcerten/ bruiloften.
Amsterdam Oud West Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Pop  Jazz 
1
in 1 band     Vocals zoek band, Zangeres, lichte stem, akoestische soul. Conservatorium afgerond. Interesse in gelijkgestemde muzikanten om te creëren of andere dingen die spontaan ontstaan.
Amsterdam Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Jazz  Rap/Hip-Hop/RnB 
1
in 0 band     Zanger zoek soul band Amsterdam!, ( Band in opbouw) Ik ben zangeres & mijn naam is Juliet Ik ben op zoek naar muzikanten in het genre Soul/Jazz/RNB om eigen repetoire + covers live mee te spelen.
Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Band  Oldie  Indie/Alternative  Reggae 
1
in 0 band     Zoek band, Hallo, ik ben (meerstemmig) zangeres.Naast de fantastische mensen waar ik al muziek mee maak; ben ik op zoek naar nieuwe connecties waar ik een klik mee heb, om mee te jammen:)
Almere-Hout Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Almere Hout zoekt band, Ik ben opzoek naar muzikanten om muziek te schrijven en uit te voeren. Ik speel ook een aantal instrumenten kan lead en baking vocals zingen.
Breda Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop   
1
in 0 band     Zoekt rock band Breda, Zoek naar muzikanten, eigen werk maken(NB/Randstad). Heb eigen teksten. Paar jaar zangles gehad, aangeraden in een band te gaan zingen. Stijl: The Doors, Nick Cave, The National ed
Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop     
1
in 0 band     Zwolle vocals zoekt pop band, Hallo, Ik ben een zangeres op zoek naar een band in de omgeving van Zwolle. Ik heb sinds een jaar zangles en eerder opgetreden op kleine podia.
Hoofddorp Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Zanger zoekt pop band, Voor mijn conservatorium heb ik mensen nodig die mij willen begeleiden
Krimpen aan de Lek Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Dance 
2
in 0 band     Band gezocht Krimpen aan de Lek, Ik ben op zoek naar een band met leeftijdsgenoten in de regio Rotterdam/Krimpen aan den IJssel. Mijn voorkeur is pop/rock en dance! Repeteren graag op dinsdag of zondag.
Ede Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Funk  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Zoek pop band Ede, Zanger zoekt band in Ede (lead of backing vocals). Heb ervaring met pop, funk, folk en hou vooral van meerstemmige zang!
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Band gezocht Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied, Ik maak eigen werk in het Engels en Nederlands, met een producer uit Nashville. Het is nog niet uit. Ik zou binnenkort graag live willen spelen.
Delft Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Heavy-metal 
3
in 0 band     Zoekt band Delft, Hey! Zijn er mensen rond delft die een bandje willen vormen en willen jammen? Rock/Pop/Metal, maar ik sta voor alles open :)
Apeldoorn Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Pop  Indie/Alternative 
1
in 0 band     Apeldoorn vocals zoekt band, ( Band in opbouw) Opzoek naar mensen om toffe muziek te maken, van pop/ jazz tot indie/ alternatief! Zin om toffe dingen maken en zien waar het heen gaat !
Maastricht Aachen Airport Zanger/Zangeres zoekt Band  Cabaret/Variétés  Pop  Oldie 
1
in 0 band     Cadier en Keer zanger zoek band, ( Band in opbouw) Ik zoek band die mij wil begeleiden tijdens kleine optredens. Ik zing graag easy listening en Nederlandstalige nummers, maar ook songfestival etc
Corpus den Hoorn & Hoornsemeer Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop     
0
in 0 band   ZOEK POP BAND CORPUS DEN HOORN & HOORNSEMEER, Na jaren in te hebben gezongen als sopraan, zoek ik nu een nieuwe uitdaging. Groot stembereik.
Schoorl Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Indie/Alternative  Jazz 
0
in 0 band   Vocals zoekt band Schoorl!, Jo ik zoek mensen om mee te jammen. Ik zing zelf al een tijdje. Cheers
Terneuzen Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Punk  Indie/Alternative 
0
in 0 band   Band gezocht, ( Band in opbouw) Zanger zoekt band in opbouw zeeland/noord-brabant, contacteer als je zin hebt!
Arnhem Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Pop  Soul 
0
in 0 band   Zoek jazz band, Hey ik zoek een leuke groep mensen waar mee ik muziek mee kan maken. net verhuisd naar Arnhem dus kom graag in contact met andere muzikanten.
Westervoort Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Pop  Rock 
0
in 0 band   Zoek band Westervoort, Ik houd van zingen en ik vind verschillende stijlen er leuk
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  World music 
0
in 0 band   Band gevraagd Den Haag, Ik wil pop, rock ballads, populaire muziek te zingen.Ik kan worden aangepast voor elke genre.Ik ben klaar om te improviseren
Nieuwegein Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Jazz  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band   Zoek pop band Nieuwegein, ( Band in opbouw) Zanger regio Utrecht zoekt een band, pop / classics / jazz / musical (sta open voor verschillende stijlen). Wil je graag regelmatig optreden, contact me dan gerust!
Emmen Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Bluegrass  Rock 
0
in 0 band   Band gezocht, Zanger in Emmen zoekt band om gezellig samen te jammen, misschien later optreden
Meppel Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Soul  Country 
0
in 0 band   Band gezocht, Ik zoek mensen die muziek met mij willen maken, ik zou uiteindelijk het liefst in een band willen, HOU VAN QUEEN! En oude muziek!
Amstelveen noord Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Indie/Alternative  Soul 
0
in 0 band   Vocals zoekt band Amstelveen noord, Ik zoek een leuke band om wekelijks muziek mee te maken en eventueel ook op te treden. Ik heb niet veel podiumervaring, maar ik wil graag leren! Ik kom graag een keer mee repeteren
Oosterhout Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Blues/Swing  Pop 
1
in 0 band   Oosterhout band gezocht, Startende (1,5 jaar les) super enthousiaste zangeres, vanaf jong al musicerend. Ik zing graag, nu nog medemuzikanten om plezier te delen, blues, soul, pop, party/feest vind ik leuk
Ulft Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Oldie  Pop 
0
in 0 band   Ulft country vocals zoekt band, ( Band in opbouw) Zou graag weer in een band willen zingen, en hiermee wat bereiken. Denk aan optreden en een fijn potje muziek maken. Wie durft het aan? Super beginnend dus voor iedereen open!!
Amsterdam Oost Zanger/Zangeres zoekt Band  Electronic  Experimental  Industrial 
0
in 0 band   Band gezocht Amsterdam Oost, ( Band in opbouw) Op zoek naar gemotiveerde/serieuze mensen die een band willen beginnen. Heb ook al wel wat ervaring! Stuur me een bericht als je interesse hebt!
Schiedam Zanger/Zangeres zoekt Band  Reggae  Ska  Rock 
0
in 0 band   advertentie zoek band schiedam, graag start ik een nieuw project met nieuwe muziek, hiervoor maakte ik altijd rock. Nu wil ik graag serieus met een toffe band (commerciële) reggae/ska maken met rock invloeden.
Groningen Zanger/Zangeres zoekt Band  Heavy-metal  Rock  Progressive 
2
in 0 band   Zoek band Groningen, ( Band in opbouw) Tot een paar jaar terug in verschillende bands gezeten. En inmiddels begint het toch behoorlijk te kriebelen. Ben op zoek naar een band in de omgeving van Groningen.
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band   Bovenkarspel zoek band, Om gezellig te zingen ben ik dus op zoek liefst repeteren in weekend.
Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Punk 
0
in 0 band   Zoekt band!, Hey! Ik ben opzoek naar een band om eigen nummers mee te schrijven. Het liefst in Zwolle. Ik zoek een band waarmee ik Alternative, (Stoner)Rock/ Punk maken.
Helmond Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band   Zanger zoekt band Helmond, Ik woon in Helmond. Ik breng vele uren door op mijn hobby kamer en zing dan de wat oudere hits en NL. Lijkt me super om met een band te spelen
Maastricht Aachen Airport Zanger/Zangeres zoekt Band  Toneelmuziek/Musical  Dance  Pop 
0
in 0 band   Band gezocht Maastricht Aachen Airport, Ik hou ontzettend veel van zingen en ik zou graag bij jullie band willen komen als jullie een sopraan nodig kunnen gebruiken
Hardenberg Zanger/Zangeres zoekt Band  Volksmuziek  Blues/Swing  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band   Zoekt band, ( Band in opbouw) zoekt band van alles eigelijk. dus neem contact op met mij
Amsterdam Noord west Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Soul   
0
in 0 band   Band gevraagd, ( Band in opbouw) Hi! Ik ben Judie en ik zou heel graag samen muziek willen maken. Ik ben een redelijk ervaren zangeres en heb een warme stem. Genres: pop en soul. Woonplaats Amsterdam
Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Band  Christian  Pop  Rock 
0
in 0 band   Zoekt band Zwolle, Ik zoek een leuke christelijke band om als zanger bij aan te sluiten. Een band in opbouw mag ook natuurlijk.
Bunschoten-Spakenburg Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Oldie 
1
in 0 band   Zanger zoekt band Bunschoten-Spakenburg, Zeer leergierige (nog onervaren podium zangeres) wil graag lekker muziek maken met anderen (bv. backing vocals /sta niet graag op de voorgrond.. maar sta open voor uitdagingen).
Eersel Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Dance  Rock 
0
in 0 band   Zoekt band Eersel!, Motto: plezier, passie, optreden is niet het doel.
Enschede Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band   Enschede band gezocht, Ik ben een ervaren zangeres die meerderr instrumenten bespeelt en ik ben opzoek naar een gezellige band die nieuwe muziek wilt maken!
Zuilen Zanger/Zangeres zoekt Band  Blues/Swing  Pop  Jazz 
0
in 0 band   Advertenties zoekt band Barneveld, Naast het voornamelijk alleen voor mijzelf zingen, lijkt het me ontzettend leuk om regelmatig mee te kunnen draaien en een plekje te kunnen vinden in een gezellige toegeweide band
Noordwijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Pop 
0
in 0 band   Noordwijk band gezocht!, Ik ben opzoek naar bandleden die samen muziek willen maken :) voorkeur gaat uit naar Alternatieve pop/rock muziek
Nootdorp Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  R'roll 
0
in 0 band   Advertenties band gezocht Nootdorp!, Ik ben op zoek naar een band die vlotte nummers speelt.
Leiden Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Acapella  Swing 
0
in 0 band   Zoek band Leiden, Ik ben een zanger met een groot bereid die graag samen met een band muziek wil gaan maken.
Arnhem Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Pop   
0
in 0 band   zoek band arnhem!, Zanger zoekt leuke allround band in (of rondom) Arnhem. Gewoon lekker muziek maken, leuke optredens en vooral veel lol!
Nijmegen Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Latin muziek  Soul 
0
in 0 band   Zoekt band, Beginnend zangeres. Ik wil met wat muzikanten in eerste instantie gewoon lekker wil jammen en in de toekomst evt wil optreden. Ervaring met klein publiek (150 man).
Vlissingen Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  World music 
7
in 0 band   Vlissingen zoek indie alternative band, Zingen doe ik het liefst. Daar voel ik me vrij in. Daarna komt songwriting, composing, een beetje producing (kan goed overweg met DAW Software)
Nieuwegein Zanger/Zangeres zoekt Band  Gothic  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band   Zoekt band Nieuwegein, Enthousiaste jonge zangeres die kan zingen en.grunten. wilt graag ervaring opdoen.
Amstelveen zuid, Bovenkerk Zanger/Zangeres zoekt Band  Christian  Classic  Spirituele muziek 
0
in 0 band   Vocals zoek christian band!, Ik ben op zoek naar een band om me te begeleiden bij mijn spirituele sessies die ik heb geschreven. Het zal online beginnen.
Woudrichem Zanger/Zangeres zoekt Band  Blues/Swing  Jazz  Pop 
0
in 0 band   Zoek blues swing band, ( Band in opbouw) Hoi, Ik wil het zingen graag weer eens oppakken en zoek leuke mensen / band, die dat met mij willen proberen. Ik ben er inmiddels een aantal jaren uit, maar het kriebel! Groetjes.
Helmond Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Jazz  Funk 
0
in 0 band   Vocals zoekt band, Ik zoek iemand die echt stappen wil gaan zetten. Ik ben zelf dagelijks bezig met het schrijven en opnemen van mijn eigen vocals, maar heb het gevoel dat ik dit niet alleen kan.
Filmwijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band   Filmwijk pop band gezocht, Ik heb gespeeld in theatervoorstellingen en heb al vaker op school en op feestjes opgetreden. Ik zoek nu een band om bij te zingen. Genre maakt mij niet uit! Ik vind alles leuk!
Leeuwarden Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Indie/Alternative  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band   Vocals zoekt band, Het lijkt me leuk om met een bandje mee te doen. Ik ben flexibel wat betreft muziekstijl.
Overveen Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band   Vocals zoek band, ( Band in opbouw) Hi! Ik ben Luisa, ik woon in Amsterdam en studeer toegepaste psychologie. Ik heb 3 jaar zangles gehad. En ben opzoek naar een bandje!
Binnenstad Groningen Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band   Advertentie band gezocht, ( Band in opbouw) Hi! Ik ben Rosa van bommel, ik ben zestien jaar oud en ik zoek een gave band om in te zingen. Ik zing al ruim zeven jaar en treed het liefst zo vaak mogelijk op:)
Almere Stad Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz     
0
in 0 band   Jazz band gezocht, Op zoek naar jazzbegeleiding voor betaalde optredens
Giethoorn Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Funk 
15
in 0 band   VOCALS ZOEKT BAND GIETHOORN, Zangeres met warme sound en ruime band- en podiumervaring zkt band om goede muziek mee te maken. :)
Vinkeveen Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Classic 
0
in 0 band   Advertenties band gevraagd, Ervaren zanger en begin langzaam weer te orienteren voor een nieuwe uitdaging.
Assen Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  World music  Blues/Swing 
0
in 0 band   Zoekt pop band, Heb kant en klaar theaterprogramma. Zoek musici. Toetsenist
Wierden Zanger/Zangeres zoekt Band  Gospel  Christian   
0
in 0 band   Gospel band gevraagd, Ik zoek een bandje om christelijke muziek mee te maken. In de richting van Hillsong, Casting Crowns, maar ook Gaither etc. Andere samenstelling ipv band ook interessant,
Heerenveen Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Heavy-metal  R'roll 
1
in 0 band   Heerenveen rock band gevraagd!, Hallo mijn naam is Max. Ik ben ook zoek naar een paar leeftijdsgenoten om een band mee te vormen. Ik ben zanger in de stijlen van Bon Scot, Axl Rose en Robert Plant.
Egmond Binnen Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Funk 
0
in 0 band   Pop band gevraagd!, Zangeres zoekt band: ik heb ervaring. Graag zing ik pop/rock/funk. Naast lead vind ik vooral backingvocals en meerstemmig zingen ook geweldig. Omgeving Alkmaar/Castricum
Leeuwarden Zanger/Zangeres zoekt Band  Experimental  Pop  Punk 
0
in 0 band   zoekt band, Hoi! Ik zoek muzikanten om een band mee te beginnen in het genre Avant Garde Punk met popinvloeden. Geinspireerd ben ik door Tappi Tikkarras een van de eerste bands van Bjork.
Borger Börger Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Classic  Funk 
0
in 0 band   Advertenties zoek band, (belanbgstelling in een band: Neen) Representatieve zangeres met lage stem zoekt band, regio Borger. Genres: pop, classics, funk, ballads. Meerstemmig/ close harmony? Yes! Soundcl. -zoek op: Gertine Haklander
Rivierenwijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop     
0
in 0 band   Zoekt pop band, ik zoek een band die net als ik begint met muziek maken of die mij heel wat wil leren.
Nijverdal Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Progressive 
0
in 0 band   Zanger zoekt rock band, Op zoek naar een leuke band die carrière wilt maken! ik zou de komende jaren graag meer podiumervaring op willen doen. Ben vooral fan van rock en hardere muziek. Regio Twente
Haarlem Zanger/Zangeres zoekt Band  Experimental  Indie/Alternative  Pop 
0
in 0 band   Band gevraagd Haarlem, Hallo, ik ben Aart, zanger uit Haarlem met meerdere jaren podium ervaring. Ik zoek een leuke band om muziek mee te spelen, te schrijven en lol te maken.
Utrecht (stad) Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Soul  Pop 
0
in 0 band   Zoek band, Hoi! Ik ben op zoek naar een band die voornamelijk jazz speelt, pop ... ik heb een goed ritmegevoel en kan makkelijk meerstemming zingen.
Sauwerd Zanger/Zangeres zoekt Band  Bluegrass     
1
in 0 band   Zoekt band, Op zoek naar muzikanten om samen bluegrass te maken. Vooral voor het plezier en zo af en toe een optreden.
Sauwerd Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Pop 
1
in 0 band   Zoekt band Sauwerd, Ik zoek muzikanten om samen vintage covers te spelen ala Postmodern Jubox. Plezier maken staat voorop, zo af en toe een optreden.
Sauwerd Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative     
1
in 0 band   Sauwerd zanger zoek band, Ik zoek muzikanten om samen Indie/triphop te spelen. In de lijn van Portishead/breeders/pixies/fink. Plezier staat voorop, zo af en toe een optreden.
Oranjewijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Indie/Alternative  Rock 
0
in 0 band   Band gevraagd, Zangeres zoekt een band of bijv. een instrumentalist om samen muziek te maken :) Ervaring als backing vocal en lead vocal bij gelegenheden.
Zwanenburg Zanger/Zangeres zoekt Band  Funk  Pop  Rock 
0
in 0 band   Band gezocht, Als zanger zoek ik een band voor een nieuwe uitdaging. Pop/rock/funk. Nederlands en Engelstalig. Lol maken,regelmatig optreden en elkaar naar een hoger niveau helpen.
Hazerswoude-Rijndijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Oldie  Blues/Swing 
0
in 0 band   Pop band gevraagd Hazerswoude Rijndijk!, Ervaren zangeres zoekt band om gezellig muziek te maken en 1-2 optredens per jaar te doen
Veenendaal Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Oldie  Rock 
0
in 0 band   Zoekt pop band, Ik zing eigenlijk van alles en heb ook een groot bereik. Ik ben op zoek naar een gezellig bandje om in eerste instantie gezellig muziek en lol mee te maken.
Veenendaal Zanger/Zangeres zoekt Band  Gothic  Pop  Rock 
0
in 0 band   Vocals zoek band Veenendaal, Ik zoek een band die het leuk lijkt om muziek te maken liefs richting Nightwish, Epica en After Forever. Maar eventueel ook muziek uit de jaren tachtig en negentig.
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Band  Soul  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band   Soul band gezocht, Na een aantal jaren zangles ben ik nu op zoek naar een (beginnende) band om meer zangervaring op te doen (incl. achtergrondzang).
Naarden Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  R'roll  Blues/Swing 
1
in 0 band   Band gevraagd, Covers of nummers schrijven. Daarnaast heb ik een redelijke voorraad eigen, tekst en muziek. MP3's beschikbaar
Tilburg Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Reggae  Punk 
0
in 0 band   Indie/alternative band gezocht, ( Band in opbouw) ervaren zangeres zoekt band (eigen werk) in omgeving Tilburg. Genre; combinatie van Indie/Reggae/Punk. Denk bijv. aan Sticky Fingers, Tash Sultana. Interesse? Hit me up (:
Breda Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Jazz  Pop 
1
in 0 band   Zoek band advertenties!, (belanbgstelling in een band: Neen) Hallo! Ik ben een amateur zanger die graag tezamen komt om muziek te maken met een gemoedelijke en gezellige insteek.
Maastricht Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop  Latin muziek 
0
in 0 band   Maastricht rock band gevraagd, enthousiaste en veelzijdige zangeres met een eigen geluid en power zoekt een toffe band om mee op te treden, covers, eigen nummers, het plezier in de muziek geven aan het publiek*
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
0: 46 ms / 1: 46 ms / 2: 78 ms / 3: 78 ms / 4: 93 ms / 5: - / 6: - / 7: - / 8: - / 9: - / 10: - / 11: - / 12: - / 13: - / 14: - / 15: 125 ms proc:125ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
"...Stefaan heeft een positieve insteek en veel ervaring. Kijken of we qua genre op een lijn kunnen komen. Wil hem graag in de band hebben...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Snel gereageerd op mijn bericht , vlotte besprekingen samen kunne voeren...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen) "...Vlotte en charmante gast, goed samen kunnen overleggen, bespreken en ideeën uitwisselen...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen) "...Veel overeenkomsten, we gaan afspreken om eens te jammen..." (Erik Dob..., 3768 Soest) "...Eerlijk, betrouwbaar. Man van zijn woord. Enthousiaste en ervaren muzikant!..." (Alex Van..., 8730 Beernem) "...Hebben elkaar gesproken. Positieve indruk gekregen. We gaan wat gegevens uitwisselen en kijken of er een match is..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Kan er geen contact mee krijgen jammer leek me wel interessant..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Veel Country. Heb een keer met haar in een band gespeeld. Ander genre..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Lijkt me leuk om haar in de band te hebben . Echter een heel ander genre..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Doordat mail ongelezen bleef , heb ik de persoon dan gecontacteerd via sms , waarop er dan een snelle respons kwam op mijn vraag...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen)