Doedelzakspeler

Advertenties 1- 16 van 16  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
»
Zwolle Doedelzakspeler stelt zich voor   Folklore/Irish folk    Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Folklore irish folk doedelzakspeler Zwolle zou graag met meerderen ierse en schotse traditionele folk spelen
Heelweg Doedelzakspeler stelt zich voor   Volksmuziek     
1
in 1 band     Doedelzakspeler Beschikbaar voor diverse solo optredens, bruiloft, begrafenis, verjaardag
Arnhem Doedelzakspeler stelt zich voor   Volksmuziek     
0
in 0 band     Doedelzakspeler Langer geleden leren spelen, maar blijft leuk. Vooral de ambitie om met anderen te spelen. Nog niet heel veel ambities, vooral lol in spelen
Deventer Doedelzakspeler stelt zich voor   Folklore/Irish folk     
0
in 1 band     Doedelzak! Ik stel me voor, een doedelzakspeler die echt lol in zijn muziek heeft en die ook andere combinaties leuk vindt om te doen met anderen ,ben voor vele dingen in .
Heelweg Doedelzakspeler stelt zich voor   Folklore/Irish folk     
0
in 1 band     Doedelzakspeler Als Piper speel ik voornamelijk marches, reels/hornpipes en jigs
Stiens Doedelzakspeler stelt zich voor   Folklore/Irish folk     
0
in 1 band   Stiens folklore irish folk doedelzakspeler ik speel meerdere instrumenten, heb eigen versterker installaties, ook voor de doedelzak.
Heemstede Doedelzakspeler stelt zich voor   Middeleeuwen     
0
in 0 band   Middeleeuwen doedelzakspeler Tiroler muziek en Schlagers
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Doedelzakspeler zoekt Songwriter/Componist  Fusion     
0
in 0 band   Componist gezocht , (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) hallo ik zoek een componist om leuke muziek te maken en ik hoop het
Utrecht (stad) Doedelzakspeler stelt zich voor   Folklore/Irish folk  Volksmuziek  World music 
0
in 0 band   Doedelzakspeler Speel naast Highlandpipes ook Tin/low whistle en een beetje uilleann pipes.
Breda Doedelzakspeler stelt zich voor   Rock  Folklore/Irish folk   
0
in 0 band   Doedelzakspeler Breda speel traditioneel schots muziek,maar ben open voor het experimenteren met spelen met andere soorten muziek.
Hoogblokland Doedelzakspeler zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Volksmuziek  Middeleeuwen  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band   Hoogblokland doedelzak zoek accordeonist Ik speel bretonse en nederlandse doedelzakken, bombarde, schalmei en fluiten op een behoorlijk niveau
Hoogblokland Doedelzakspeler zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Volksmuziek  Middeleeuwen   
0
in 0 band   Hoogblokland zoekt organisator Draailier en doedelzakspeler thuis in renaissance en volksmuziek.
Hoogblokland Doedelzakspeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk  Middeleeuwen  Volksmuziek 
0
in 0 band   Zoek gitaarspeler Hoogblokland Ik speel Bretonse (veuze) en Nederlandse doedelzakken, bombardes, schalmeien en fluiten, heb een behoorlijk (hoog) niveau.
Hoogblokland Doedelzakspeler stelt zich voor   Folklore/Irish folk  Middeleeuwen  Volksmuziek 
0
in 0 band   Hoogblokland doedelzak , Ik speel Bretonse (veuze) en Nederlandse doedelzakken, bombardes, schalmeien en fluiten, heb een behoorlijk (hoog) niveau.
Hoogland Doedelzakspeler stelt zich voor   Blackmetal/Deathmetal     
0
in 0 band   Blackmetal deathmetal doedelzakspeler Hoogland achterlijk en nieuwsgierig stelletje lijkt het haast of niet?
Nijmegen Doedelzakspeler stelt zich voor   Folklore/Irish folk  Volksmuziek  Rock 
0
in 0 band   FOLKLORE IRISH FOLK DOEDELZAKSPELER NIJMEGEN (belanbgstelling in een band: Neen) Speelt ook andere instrumenten, onder andere tin wistle
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Share
proc:72ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...zeer ervaren drummer - muzikant in hart en nieren...." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Hoewel er geen match was op vlak van beschikbaarheid, werd er toch snel en correct geantwoord...." (Lorenz Duy..., 9700 Oudenaarde Ename)        "...Toffe kerel met veel ervaring. Kans is groot dat we in de toekomst gaan samenwerken..." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Toffe Kerel. drummer met pakken ervaring die meerdere stijlen aankan...." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Geweldige zangeres! Groot bereik. Sympathieke vrouw!..." (David Van..., 2900 Schoten)        "...Goeie drummer. Gepassioneerd door muziek...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Goed contact. Vriendelijke persoon...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Goed contact. Afspraak gemaakt...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Aangenaam contact, heeft ervaring om te drummen met clicktrack. ..." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Tof contact met hem onlangs ..............................." (Marc Gie..., 3550 HeusdenZolder Zolder)