Drummer

Advertenties 1-100 van 500  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre« Bio  « Opmerking
 
»
Otterlo Drummer stelt zich voor   Funk  Rock  Pop 
0
in 0 band     Funk drummer! Drummer met passie en ervaring. Diverse stijlen zoals pop en rock.
Otterlo Drummer stelt zich voor   Funk  Rock  Pop 
0
in 0 band     Funk drummer Drummer met passie en ervaring met diverse stijlen, pop, rock, ed.
Nijverdal Drummer zoekt Band  Rock  Progressive  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoekt band Een vrolijke en energieke drummer op zoek naar een gave band! Speelstijl = vooral rock, maar ook zeer fan van progressieve muziek. (En nóg harder). Regio Twente (Alm-Heng-Ensch)
Nijverdal Drummer stelt zich voor   Rock  Fusion  Progressive 
0
in 0 band     Drummer Mijn stijl heeft rock als de kern, maar kent uitstapjes naar metal/progressief. Wil komende jaren nog flink groeien qua niveau.
Den Helder Drummer stelt zich voor   Heavy-metal  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Den Helder heavy-metal drummer , Ik speel al vanaf mijn 15 slagwerk en heb nog steeds veel ambities en ga geen uitdaging uit de weg. !!
Rotterdam zuid Drummer stelt zich voor   Ska  Reggae  Rock 
0
in 0 band     Drummer drummer met ervaring in ska en reggae heeft weer zin om te spelen, regio Rotterdam.
Neede Drummer stelt zich voor   Rock  Pop  Funk 
1
in 0 band     Neede drummer Ik heb ruim 3 jaar drumles en wil nu met andere muzikanten spelen/oefenen in avonden en/of weekenden. Het liefst in de regio.
Makkum (Friesland) Drummer stelt zich voor   Pop  Funk  Rock 
0
in 1 band     Makkum (Friesland) pop drummer Hallo mijn nam is Bart drummer en dat vind ik zo leuk :)
Eindhoven Drummer stelt zich voor   Rock     
0
in 0 band     Drummer Eindhoven , Ik ben een drummer en speel met een vriend in een zelf ingerichte oefen ruimte in Eindhoven
Eindhoven Drummer stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 1 band     Blues/swing drummer Eindhoven heb nodige podiumervaring en maak al ruim 40 jaar muziek
Wassenaar Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Fusion  World music 
0
in 0 band     Wassenaar drummer (belanbgstelling in een band: Neen) Drummer met veel ervaring op het podium en studio in zowel drum en percussie
Dordrecht Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Rock   
0
in 0 band     Blues swing drummer Dordrecht , (belanbgstelling in een band: Neen) ik speel het liefst blues/rock hoofdzakelijk voor het plezier maar wel met serieuse
Vriezenveen Drummer zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd (Band in opbouw) Ik zoek mensen, die het leuk vinden om met elkaar (pop)muziek te maken. Ritmisch, meerstemmig, uitgewerkt, goed voorbereid. Zit niet vast aan één stijl.
Vriezenveen Drummer stelt zich voor   Oldie  Rock  Country 
0
in 0 band     Oldie drummer Vriezenveen Drummer met ervaring. Repertoire sixties, seventies etc. Ook eerste en tweede stem.
Etten Drummer zoekt Saxofonist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     saxofonist gevraagd Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan
Etten Drummer zoekt Songwriter/Componist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Funk componist gezocht , (Band in opbouw) In de categorie Soul, Jazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op.
Etten Drummer zoekt Percussionist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Zoekt funk percussionist Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om zo een mix van stijlen op het podium neer te zetten.
Etten Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Drummer zoekt zanger Etten Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan.
Etten Drummer zoekt Pianist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Etten drummer zoekt funk pianist In de categorie funk, jazz en soul 6 tot 8 keer per jaar lekker optreden.
Etten Drummer zoekt Rapper  Funk  Soul  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Drummer zoek rapper Etten In de categorie Soul, AcidJazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op. Dit i.c.m. live DJ, MC, zang en rap
Etten Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Etten zoek toetsenist In de categorie funk, jazz en soul 6 tot 8 keer per jaar lekker optreden.
Etten Drummer zoekt Bassist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Zoek bassspeler (Band in opbouw) In de categorie Soul, Jazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op.
Etten Drummer stelt zich voor   Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Funk drummer Etten! , Gaarne wil ik met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om zo een mix van stijlen op het podium neer te zetten.
Etten Drummer zoekt Organist  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Organist gevraagd Etten Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan
Etten Drummer zoekt Trompeter/Trompettist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Zoekt trompeter Etten advertenties Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan.
Etten Drummer zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Etten In de categorie Soul, Jazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op.
Etten Drummer zoekt Trombonist/Trombonespeler  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Etten zoekt funk trombonespeler Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan.
Rotterdam zuid Drummer stelt zich voor   Pop  Filmmuziek  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Advertentie pop drummer Ik heb als amateur 7 jaar veel plezier in drummen. Daarnaast heb ik nu 2 jaar zangles en schrijf ik soms zelf muziek/zang. Laatste was een rap bij mijn diploma uitreiking.
Haarlem Drummer stelt zich voor   Pop  Blues/Swing  Rock 
1
in 0 band     Haarlem pop drummer , (belanbgstelling in een band: Neen) Lekker muziek maken van Golden Oldies tot Modern Classics. Daarnaast passie voor Blues
Waalwijk Drummer stelt zich voor   Funk  Rap/Hip-Hop/RnB  Fusion 
0
in 1 band     Advertenties funk drummer , Ik zou graag jazzRockFusion en RnB willen spelen in een leuke gevorderde muzikanten.
Roermond Drummer stelt zich voor   Soul  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Soul drummer Heb veel ervaring. liefst soul/funk/blues. Liefst optreden en uiteraard repeteren.
Huizen Drummer stelt zich voor   Pop  Rock   
0
in 0 band     Huizen pop drummer Geen mensen die zo nodig moeten, wel diegenen die nog muziek willen maken om de muziek!
Sterrenwijk Drummer stelt zich voor   Pop  Rock  Reggae 
0
in 0 band     Pop drummer Sterrenwijk Buiten pop, rock, reggae is folk ook prima! Buiten drums kan ik ook redelijk overweg met een Cajon, echter heeft drums mijn voorkeur of een combinatie
Rijnsburg Drummer zoekt Band  Funk  Rock  Indie/Alternative 
0
in 0 band     funk drummer zoek band rijnsburg! Hey ik ben een drummer en zoek een groep om mee te kunnen jammen. Ik heb al veel ervaring als slagwerker en wil graag meer in groepsverband spelen.
Rijnsburg Drummer stelt zich voor   Funk  Rock  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Funk drummer Hey, ik ben martijn Ik ben en drummer en heb veel ervaring als slagwerker. Ik jam graag en houd er van om te experimenteren. ik hoor graag van je
Veenendaal Drummer stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Pop  Reggae 
6
in 1 band     Advertentie drums Doorn , Allround drummer (vrijwel alle muziek-stijlen); >25 jaar ervaring met live-optredens en zang; bezit prof. drumstel, hardware, bekkens, microfoons, mengtafel etc ; eigen vervoer.
Arnhem Drummer stelt zich voor   Rock  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Drummer Drummer (oudere jongere) houdt van rock/ funk, geen metal. Graag muziek met een bite, geen coldplay-achtige toestanden.
Assen Drummer stelt zich voor   Rock  Funk  Fusion 
0
in 1 band     rock drummer assen Ruim 30 jaar bezig in de muziek in diverse stijlen. Op dit moment weer rock georiënteerd.
Den Burg Drummer zoekt Band  Rock     
0
in 0 band     Zoekt band Den Burg Drummer op zoek naar een band, heb zo'n 10 jaar ervaring en zo'n 5 jaar bandervaring. Wil graag harde muziek spelen zoals: QOTSA, soundgarden, foo figters, nirvana.
Den Burg Drummer stelt zich voor   Rock     
0
in 0 band     Drummer Muziekant die voornamlijk wil drummen. Is ook aan het experimenteren met opnemen
Den Burg Drummer zoekt Bassist  R'roll     
0
in 0 band     Drummer zoek bass Op zoek naar een bassist die wat zwaardere muziek wil spelen. van de classics tot wat nieuwere muziek
Heeg Drummer stelt zich voor   Heavy-metal  Rock  Pop 
0
in 0 band     Heavy-metal drummer Heeg Ik speel bijna mijn hele leven op de drum. Mijn achtergrond is absoluut Metal. Ik ben vrij om te oefenen wanneer je maar wilt en ben enorm enthousiast over allerlei soorten muziek.
Apeldoorn Drummer zoekt Trombonist/Trombonespeler  Toneelmuziek/Musical  Funk  Latin muziek 
0
in 0 band     Trombonist gevraagd , (Band in opbouw) Ik zoek muzikantenn voor een musical sing a long. Voor het coveren van musical songs en dat later in een theater te spelen. Leeftij rond veertien tot eenentwintig jaar
Apeldoorn Drummer stelt zich voor   Afrikaans  Funk  Latin muziek 
0
in 0 band     Drummer , Een veelzijdige drummer die musicals spelen fantastisch vind. Daarnaast speel ik van allerlei andere genres.
Binnenstad Drummer stelt zich voor   Jazz  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     Drummer Hedendaagse Jazz in de traditie van o.a. Miles, Coltrane, Dolphy. Inspiratie bronnen Jazz hedendaags o.a. Scott Colley, Brian Blade, Edward Simon, Tineke Postma.
Binnenstad Drummer stelt zich voor   Jazz  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     Drummer Binnenstad , Hedendaagse Jazz in de traditie van o.a. Miles, Coltrane, Dolphy. Inspiratie bronnen Jazz hedendaags o.a. Scott Colley, Brian Blade, Edward Simon, Tineke Postma.
Voorhout Drummer zoekt Band  Pop  Funk  Rock 
0
in 1 band     Drummer zoekt pop band , (Band in opbouw) Ik zoek een coverband of nieuw op te richten coverband die met name gericht is op feesten en partijen in de omgeving van Voorhout.
Voorhout Drummer zoekt Band  Pop  Rock  Funk 
0
in 1 band     Drummer zoekt band Ik zoek een coverband of nieuw op te richten coverband die met name gericht is op feesten en partijen met focus op gezelligheid!
Raalte Drummer stelt zich voor   Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 1 band     ROCK DRUMMER RAALTE Na enkele jaren niets meer te hebben gespeeld, begint het toch weer te kriebelen. Mijn stijl is een mix van Cesar Zuiderwijk, Roger Taylor, Neil Peart, Phil Collins
Doetinchem Drummer stelt zich voor   Soul  Funk  Classic 
0
in 0 band     Doetinchem soul drummer ervaren drummer. Funk, soul en classics genieten de voorkeur. classics uit de seventies en sixties zijn ook interessant voor mij.
Amsterdam Zuidoost Drummer stelt zich voor   Reggae  Rock   
0
in 0 band     Amsterdam Zuidoost drummer een reggae in omgeving amsterdam en is in bezit van een eigen ruimte serieuze muzikanten om stevige roots neer te zetten
Minnertsga (Minnertsgea) Drummer stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 0 band     Drummer Ben inmiddels een jongeman en al tijden van plan een leuke club muzikanten te vinden om muziek te maken. Zonder pretenties swingen.
Gassel Drummer stelt zich voor   Funk  Rock  Punk 
0
in 0 band     Drummer! , Ik ben een drummer met 16 jaar ervaring. Ik zou graag met andere muzikanten in de buurt wat meer muziek willen maken.
Stampersgat Drummer stelt zich voor   R'roll  Oldie  Blues/Swing 
0
in 0 band     drummer ik speel de bovengenoemde stijlen r.roll oldie's blues/swing..
Cuijk Drummer stelt zich voor   Oldie  Pop   
1
in 0 band     Cuijk oldie drummer sinds een half jaar weer het drummen opgepakt, nu klaar voor het grotere werk
Joure Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Dans/Amusementsmuziek     
0
in 1 band     JOURE DRUMMER ZOEK KEYBOARDSPELER (belanbgstelling in een band: Neen) op zoek naar iemand,die met mij leuke muziek wil maken.Er moet natuurlijk ook een klik zijn.
Joure Drummer stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek     
0
in 1 band     Dans/amusementsmuziek drummer (belanbgstelling in een band: Neen) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Joure Drummer stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek     
0
in 1 band     Drummer drummer,meest ervaren met eerste stem,vraagt toetsenist met ervaring.
Joure Drummer zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Blues/Swing     
0
in 1 band     Joure drummer zoek accordeon als alleen optredend muzikant zou ik graag met een accordeonist op de buhne staan.
Houten Drummer stelt zich voor   Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     Drummer Drummer met 13 jaar ervaring. Speel pop, rock, jazzy
Soest Drummer stelt zich voor   Heavy-metal  Progressive  Rock 
3
in 0 band     Drummer Soest Ruime ervaring .10 jaar niet gespeeld, wil weer wat muziek maken. Optreden mag; geen must. Omgeving Amersfoort.
Doorn Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Progressive  Soul 
0
in 1 band     Doorn drummer zoek vocals! , (Band in opbouw) Heb eigen studio.. speel graag pop, soul en progressive
Doorn Drummer zoekt Bassist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Doorn drummer zoek bass , (Band in opbouw) Eigen studio aanwezig.. zoek bassist en andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
Doorn Drummer zoekt Gitarist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Zoek pop gitaarspeler , (Band in opbouw) Eigen studio aanwezig.. zoek andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
Doorn Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Drummer zoekt keyboard Doorn , (Band in opbouw) Eigen studio aanwezig.. zoek keyboardspeler en andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
Doorn Drummer stelt zich voor   Pop  Soul  Rock 
0
in 1 band     Advertentie drummer Doorn , Eigen studio aanwezig, speel graag pop, soul en rock
Ede Drummer stelt zich voor   Indie/Alternative  Rock   
0
in 0 band     Indie/alternative drummer Ede drummer omgeving Ede, Arnhem,Veenendaal. Heb veel ervaring en eigen drumkit.
Albergen Drummer stelt zich voor   Funk  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Advertenties drummer Albergen Ik heb interesse in vele soorten muziek. Vind het leuk om muziek te te maken.
Alphen aan den Rijn Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Country  Rock 
0
in 0 band     Alphen aan den Rijn drummer Hi, enthousiaste 2nd life drummer wil graag weer muziek maken
Leiden Drummer stelt zich voor   R'roll  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     R'roll drummer advertentie , muziek maken als serieuze hobby en plezier in het musiceren delen met publiek. Muziek inpassen in een rendabel en plezierig evenement.
Dronrijp (Dronryp) Drummer stelt zich voor   Pop  Rock  Funk 
0
in 0 band     Pop drummer Dronrijp (Dronryp) Ik ben een ervaren drummer van. in bezit van meerdere slagwerken proffessioneel. Eentje voor thuis en een voor op pad ben zeer breed georiënteerd.
Haarlem Drummer zoekt Gitarist  Hardcore  Punk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd (Band in opbouw) Beste Gitarist. Ik ben een drummer die in Haarlem woont en zoek twee gitaristen om muziek mee te maken. Liefst melodische hardcore / postrock muziek.
Haarlem Drummer stelt zich voor   Punk  Hardcore  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Haarlem punk drummer Hoi, Ik ben een Belgische drummer die sinds begin Januari permanent in Haarlem woont.
Baak Drummer stelt zich voor   Soul  Funk  Pop 
0
in 0 band     Soul drummer Swingend Strak Serieus Soul graag Oefenen en graag bier Drinken
Baak Drummer stelt zich voor   Soul  Funk  Pop 
0
in 0 band     Drummer Drummer Podium/studio ervaring Strak en dynamisch Garantie op goede zin
Lent Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Lent country toetsenist gezocht Ik ben een drummer zonder ervaring. Wel veel prive drumlessen gehad. Ik heb dit nu zo'n 3 jaar gedaan. Ik wil naar de volgende stap en met andere muzikanten gaan spelen
Lent Drummer zoekt Bassist  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoek country bassspeler Ik ben een drummer zonder ervaring. Wel veel prive drumlessen gehad. Ik heb dit nu zo'n 3 jaar gedaan. Ik wil naar de volgende stap en met andere muzikanten gaan spelen
Lent Drummer stelt zich voor   Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Drummer Lent Ik ben een drummer zonder ervaring. Wel veel prive drumlessen gehad. Ik heb dit nu zo'n 3 jaar gedaan. Ik wil naar de volgende stap en met andere muziekanten gaan spelen
Lent Drummer zoekt Pianist  Country  Rock  Pop 
0
in 0 band     Pianospeler gezocht Lent Ik ben een drummer zonder ervaring. Wel veel prive drumlessen gehad. Ik heb dit nu zo'n 3 jaar gedaan. Ik wil naar de volgende stap en met andere muzikanten gaan spelen
Lent Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Country  Rock  Pop 
0
in 0 band     Lent vocals gezocht Ik ben een drummer zonder ervaring. Wel veel prive drumlessen gehad. Ik heb dit nu zo'n 3 jaar gedaan. Ik wil naar de volgende stap en met andere muzikanten gaan spelen
Lent Drummer zoekt Trompeter/Trompettist  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Lent country trompettist gevraagd Ik ben een drummer zonder ervaring. Wel veel prive drumlessen gehad. Ik heb dit nu zo'n 3 jaar gedaan. Ik wil naar de volgende stap en met andere muzikanten gaan spelen
Lent Drummer zoekt Contrabassist  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Lent zoekt contrabassist Ik ben een drummer zonder ervaring. Wel veel prive drumlessen gehad. Ik heb dit nu zo'n 3 jaar gedaan. Ik wil naar de volgende stap en met andere muzikanten gaan spelen
Lent Drummer zoekt Gitarist  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Country drummer zoek gitaarspeler Ik ben een drummer zonder ervaring. Wel veel prive drumlessen gehad. Ik heb dit nu zo'n 3 jaar gedaan. Ik wil naar de volgende stap en met andere muzikanten gaan spelen
Bennekom Drummer stelt zich voor   Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Bennekom drummer Ben een de muziek dienende, en met gepast volume spelende drummer, Speel graag funk, soul, jazz, bossa nova etc.
Bennekom Drummer zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Rock 
0
in 0 band     Zoekt funk gitarist Bennekom Zoek gitarist, om kennis te maken, samen te spelen, en wellicht andere muzikanten erbij te betrekken.
Etten-Leur Drummer stelt zich voor   Rock  Pop   
0
in 0 band     Drummer Etten-Leur Drummer al spelend en prima zo, Account aangemaakt om te kunnen reageren op evt. andere leuke passerende projecten..."
Etten-Leur Drummer stelt zich voor   Rock  Pop   
0
in 0 band     Drummer Etten Leur , Drummer al spelend, en prima zo. Account aangemaakt om te kunnen reageren op evt. andere leuke passerende projecten op te starten
Etten-Leur Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop   
0
in 0 band     Zanger gezocht! Drummer al spelend en prima zo, Account aangemaakt om te kunnen reageren op evt. andere leuke passerende projecten..."
Heerhugowaard Drummer stelt zich voor   Funk  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Advertenties drummer Allround Drummer wil zich graag presenteren om goede muziek te maken en natuurlijk daarbij op te treden. Wat betreft eigen werk, daar sta ik zeker voor open.
Neede Drummer stelt zich voor   Rock  Pop   
0
in 0 band     Rock drummer ervaren drummer.Elke week serieus repeteren en af en toe optreden. Repertoire mag breed zijn.
Bennekom Drummer stelt zich voor   Funk  Soul  Blues/Swing 
0
in 0 band     Funk drummer Muziek maken is voor mij een hobby waarbij plezier voorop staat. Af en toe een goed optreden verzorgen is leuk, maar heb geen professionele ambities
Honselersdijk Drummer stelt zich voor   Rock  Blues/Swing  World music 
0
in 1 band     Honselersdijk rock drummer , (belanbgstelling in een band: Neen) enthousiaste drummer die meerdere stijlen beheerst. De illusie dat ik ooit bij de stones gaat spelen is reeds verleden tijd :) gewoon voor de fun met ongeveer 5 optredens p/j
Zutphen Drummer stelt zich voor   Country     
0
in 0 band     Country/western drummer Speelt slagwerk in country band. Zingt niet onverdienstelijk. Schrijft zelf country & western songs.
Doetinchem Drummer stelt zich voor   Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Drummer Doetinchem! Muziek spelen en genieten van repetities , optredens met een goede setlist , Beatles, creedence.
Den Haag Drummer zoekt Bassist  Blues/Swing  Funk  Soul 
0
in 0 band     Zoek bass Dordrecht! gezocht bassist om zo mogelijk in de toekomst op te treden
Den Haag Drummer zoekt Contrabassist  Blues/Swing  Funk  Soul 
0
in 0 band     dordrecht drummer zoekt contrabass (Band in opbouw) gezocht contrabassist met ervaring , om te kunnen optreden
Den Haag Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Jazz 
0
in 0 band     Drummer zoekt vocals Dordrecht zanger/zangeres welkom om onze verschillende stijlen bij elkaar te zoeken en te evalueren
Den Haag Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Jazz  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Dordrecht blues swing drummer Ben drummer met veel ervaring en gespeeld ook met tussenpozen wel eens niet gespeeld ivm een eigen bedrijf en inmiddels weer actief. Momenteel woonachtig in Den Haag ipv Dordrecht
Venlo Drummer stelt zich voor   Pop  Dans/Amusementsmuziek  Pop 
0
in 0 band     Pop drummer Ik ben een drummer van 49jr en wil graag weer partymuziek maken. Mijn repetoir is zeer breed.
Hengelo Drummer stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek     
0
in 0 band     Hengelo drummer Drummer stelt zich voor muziek zestiger en zeventige jaren
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
Share
proc:672ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Interessante reactie en in ben zeker geinteresseerd..." (rik wee..., 2332 Leiden)        "...Antwoord snel op contactopname, geen probleem afspraken te maken...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Peter is ook niet ervaren. Lijkt mij leuk om samen eens te spelen...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij goed om een afspraak te maken. We zijn allebei niet ervaren..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij erg leuk beetje ver weg..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...We gaan iets afspreken om samen te gaan spelen. Bas en Drums..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste contact per mail gehad. We gan kijken of we elkaar willen ontmoeten...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste mail contact gehad.We gaan kijken of we elkaar een keer willen ontmoeten..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Bluesbassist. Interessant profiel. ..." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Prima contact gehad. Enthousiast artiest..." (Judith Ter..., 2652 Berkel en Rodenrijs)