Gitarist gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Hoek van Holland Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock   
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Beginnende zangeres met interesse om eens gezellig te jammen. Niet persé voor optredens, maar gewoon voor de leuk. Ik sta open voor andere genres.
Venlo Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Funk  Soul  Rock 
0
in 0 band     Zoekt gitarist Toetsenist zoekt gitarist om een ste jammen en te kijken of er een klik is...
Tilburg Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Pop   
0
in 0 band     Tilburg zoek rock gitarist (Band in opbouw) gitarist met enige ervaring en enthousiasme, eigen inbreng en een teamplayer, niet vooraf genre bepalend, maar samen een sound creeeren en het beste er uit halen, eigen werk only
Lent Drummer zoekt Gitarist  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Lent drummer zoek gitaarspeler Ik ben een drummer en wil graag nu meer met andere muzikanten gaan spelen en zo meer ervaring opdoen . Wel 4 jaar privé drumlessen gehad.
Lichtenvoorde Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Acapella  Pop 
0
in 0 band     Lichtenvoorde zoekt rock gitarist Ik zoek 1 of enkele andere (beginnende) muzikanten waarmee ik op wekelijkse basis muziek kan maken. Ik sta open voor andere instrumenten, stijlen en zang.
Almelo Bassist zoekt Gitarist  Pop  Funk   
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd (Band in opbouw) Leuke pot strakke muziek maken onder een ontspannen sfeer. Neem contact op.
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Latin muziek  Tango/Samba   
1
in 0 band     Latin muziek gitarist gezocht , (Band in opbouw) zoek gitarist / cavaquinho speler. voor Choro chorino muziek
Westerbroek Band zoekt Gitarist  Funk  Soul  Jazz        Band zoek gitarist | 6×, , Een (achtkoppige) band uit Groningen die gegarandeerd de voetjes van de vloer doet komen met een repertoire dat varieert van Etta James tot Tower of Power tot Amy Winehouse
Steenbergen Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Country  Pop 
0
in 0 band     Zoekt rock gitaarspeler Steenbergen , Ik ben zelf een beginner met een heel brede muzieksmaak. Ik zou het leuk vinden om met mensen in contact te komen om samen muziek te maken. Niveau niet belangrijk.
Apeldoorn Saxofonist zoekt Gitarist  Dans/Amusementsmuziek  Jazz  Filmmuziek 
0
in 0 band     Zoek dans/amusementsmuziek gitaarspeler advertentie Speel al 12 jaar en ben net begonnen met improviseren. Lijkt me leuk om samen te jammen!
Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Klezmer  Volksmuziek  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Gitarist gevraagd (Band in opbouw) Om samen Klezmer, Balkan en/of Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
Zuid-Beijerland Gitarist zoekt Gitarist  Latin muziek  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek gitarist ik zoek een lead/rhythm gitarist die z'n kennis en eravringen wil delen en event. een band starten?
Vriezenveen Drummer zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd (Band in opbouw) Ik zoek mensen, die het leuk vinden om met elkaar (pop)muziek te maken. Ritmisch, meerstemmig, uitgewerkt, goed voorbereid. Zit niet vast aan één stijl.
Bussum Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Bussum gitaarspeler zoekt blues swing gitarist (belanbgstelling in een band: Neen) af en toe wat spelen met medegitarist lijkt leuk me leuk
Zoetermeer Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Rock   
0
in 1 band     Zoek gitaarspeler , (Band in opbouw) The Shadows basspeler gezocht vrl of man. Ook andere oldies in repertoire
Diever Gitarist zoekt Gitarist  Gypsy     
0
in 0 band     diever gitaarspeler zoekt gitaarspeler Slaggitarist zoekt sologitarist voor het spelen van gypsy / manouche stijl.
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band     Hilversum zanger zoekt gitaarspeler Ik ben op zoek naar een gitarist om eigen werk uit te werken, bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl en standards te spelen/optreden.
Den Haag Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Chanson 
0
in 0 band     Den Haag zoek gitaarspeler Ik ben op zoek naar een gitarist die samen met nieuw geschreven songmateriaal wil uitwerken. Ik ben in bezit van een nieuwe studio setup waarmee ik recordings wil kunnen maken.
Amersfoort Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Jazz  Chanson 
0
in 0 band     Amersfoort pop gitarist gevraagd , Ik zing graag met professionele gitarist. Mooie popsongs, jazz, chansons, kleinkunst.
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop   
0
in 0 band     Zoek gitarist De Blesse Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Weinig ervaring, maar ik geniet enorm van het (samen) muziek maken.
Montfort Drummer zoekt Gitarist  Country  Rock   
0
in 0 band     Zoekt gitarist Montfort Ik ben drummer en zoek muziekanten om samen voor de fun muziek te maken richting country rock.
Doorn Drummer zoekt Gitarist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Zoek pop gitaarspeler , (Band in opbouw) Eigen studio aanwezig.. zoek andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
Sint-Michielsgestel Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Blues/Swing  Blackmetal/Deathmetal 
0
in 0 band     Zoekt rock gitaarspeler Sint Michielsgestel Zoekt contact met mede muzikanten om muziek mee te maken en voor de gezelligheid
Amsterdam Noord west Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Funk  Blues/Swing  Jazz 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Amsterdam Noord west Regelmatig oefenen, zo nu en dan optreden, liefst mix van blues, funk en jazz, eigen nummers en covers
Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Alphen aan den Rijn gitaarspeler zoek gitaarspeler gevorderde sologitarist met zangstem wil met goede slaggitarist shadows repertoire maar ook andere sixties muziek gaan spelen
Oegstgeest Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Indie/Alternative  Oldie 
0
in 0 band     Country zanger zoekt gitarist Op zoek naar een gitarist (elektrisch) om mee te spelen, evt. te schrijven en zeker om mee op te treden!
Lunetten Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Blues/Swing  R'roll  Funk 
0
in 0 band     Zoek gitarist Ik zoek een gitarist / gitariste om samen mijn nummers mee te spelen en deze ook op te nemen. Daarna samen het podium op?
Hoogeveen Contrabassist zoekt Gitarist  Latin muziek  Jazz  World music 
0
in 0 band     Hoogeveen gitarist gevraagd Op zoek naar een gitarist om Afro-Cuban tumbaos en/of andere latino grooves te spelen om zodra mogelijk iets te vormen voor gigs.
Ommen Bassist zoekt Gitarist  Rock  Blues/Swing   
0
in 0 band     Bassspeler zoek gitaarspeler Ommen , Ben op zoek naar gitarist voor evt. verdere plannen. Geheel vrijblijvend.
Leende Drummer zoekt Gitarist  Classic  Filmmuziek  Blues/Swing 
0
in 0 band     Drummer zoek gitaarspeler Leende! drummer met 40 jaar ervaring is geintereseedt in nieuwe stijl van muziek maken
Binnenstad Groningen Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Bassist zoek gitarist Binnenstad Groningen Wil graag in contact komen met muzikanten om een nieuwe uitdaging aan te gaan
Haarlem Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Soul  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Haarlem zanger zoek soul gitarist Hallo! Ik zing altijd al. En ik heb al een tijd zangles. Maar nu wil ik meer! Welke gitarist wil met mij jammen? En wie weet wat voor grootsheid eruit voortkomt! Hahaha!
Amsterdam Noord west Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 1 band     Gitaarspeler gevraagd Amsterdam Noord west Bassist met aantal jaren ervaring wil graag muziek maken. Interesse in blues, rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc.
Haarlem Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Cabaret/Variétés  Pop   
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler Haarlem (Band in opbouw) Ik zoek een gitarist voor Nederlandstalig werk (bijv. De Dijk, Frank Boeijen, Stef Bos) en het creëren van eigen werk en dan optreden
Schiedam Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt gitaarspeler Schiedam Af en toe gewoon lekker muziek maken. Covers en improvisatie geen probleem.
Oud-Mathenesse Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Zoekt gitarist Zangeres zoekt gitarist om samen muziek te maken en te genieten. Brede muzieksmaak, staat open voor meerdere stijlen
Den Helder Drummer zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Rock   
0
in 0 band     Gitarist gezocht Gitarist gezocht omgeving Den Helder. Style rock/grunge/alternative.
Den Haag Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Indie/Alternative  Psychedelic 
0
in 0 band     Zoek gitarist Hoi ik ben Christine, ik zoek een mede-muzikant (niet alleen gitarist!) van beginner tot gemiddeld niveau om gezellig samen mee te spelen (bv. covers spelen/jammen). Zie ook MP!
Sint Pancras Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  R'roll     
7
in 1 band     R'roll gitarist gezocht Sint Pancras Om samen afwisselend slag en solo R' n Roll uit de fifties te spelen!
Haarlem Drummer zoekt Gitarist  Hardcore  Punk  Indie/Alternative 
4
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd (Band in opbouw) Beste Gitarist. Ik ben een drummer die in Haarlem woont en zoek twee gitaristen om muziek mee te maken. Liefst melodische hardcore / postrock muziek.
Den Haag Bassist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     den haag gitarist gevraagd (Band in opbouw) Ben op zoek naar een gitarist om moderne surf te spelen. Nummers zoals Baja. Zie verder mijn advertenties. Daarna kijken hoe het verder uitgebreid kan worden.
Assen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Zoek gitarist Assen Met een kleine bezetting gezellig muziek maken. Lijkt me leuk weer iets te gaan doen.
Didam Gitarist zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk     
0
in 0 band     Didam zoekt folklore/irish folk gitaarspeler Ik speel sinds 15 jaar met veel plezier Irish folk en ben op zoek naar een gitarist die vooral ook goed uit de voeten kan met andere snaarinstrumenten
Doetinchem Trio zoekt Gitarist  Pop  Rock          Zoeken pop gitarist Doetinchem | 3×, Naast de gitariste (ook keyb.) die we al hebben, zoeken we een enthousiaste 2e gitarist(e). Hij/zij moet een aanvulling zijn, dus ook solo's etc. kunnen spelen. Ervaring vereist.
Slochteren Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Acapella  R'roll 
0
in 0 band     zoekt gitaarspeler , Ik zoek een gitarist/zanger om samen( met evt nog een gitarist/zanger) akoestisch nummers te zingen. Paar keer per jaar een optreden.
Zoetermeer Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock   
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler! Heb ervaring (solo en backings) maar moest door verhuizing stoppen.
Rosmalen Gitarist zoekt Gitarist  Progressive  Rock  Heavy-metal 
0
in 0 band     Rosmalen gitarist gezocht (Band in opbouw) Zoek muzikanten voor prog rock / metal, omgeving Rosmalen / Den Bosch
Amstelveen zuid, Bovenkerk Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Cabaret/Variétés  Jazz  Pop 
5
in 0 band     Amstelveen zuid, Bovenkerk zoekt kleinkunst gitaarspeler! ik zoek iemand die net zoveel kick ervaart van muziek maken als ik, zowel repetities als optreden en die een goed muzikaal gehoor heeft. Liefst een gitarist met zangstem ;-)
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Reggae  World music  Rap/Hip-Hop/RnB 
1
in 0 band     ZOEKT REGGAE GITARIST (Band in opbouw) Je bent serieus en wilt er echt wat mee doen. Het is de bedoeling om in de toekomst te gaan touren. Albums opnemen in een studio, video clips maken etc.
Velserbroek Gitarist zoekt Gitarist  Country  Jazz  Pop 
1
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Ik zoek iemand om mijn hobby mee te delen. Ik sta open voor alles, ook alleen leuk muziek maken
Nijmegen Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  R'roll  Rock 
1
in 0 band     Zoek oldie gitaarspeler hoi, ik ben een herstartende gitarist, speel het liefst fifties tot eighties en zoek een of meerdere persoon om dit weer mee op te pakken. wel podium ervaring, maar al tijd terug
Nieuwegein Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Heavy-metal  Gothic  Progressive 
0
in 0 band     Zoek heavy metal gitaarspeler Nieuwegein Hallo! Ik ben een enthousiaste beginnende zangeres die wat kan zingen en grunten
Diepenveen Drummer zoekt Gitarist  Rock  Pop   
0
in 0 band     Zoekt gitarist Diepenveen! , (Band in opbouw) ik zoek een gitarist die ook kan zingen, geen must.
Amsterdam Nieuw West Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Jazz  Funk 
1
in 0 band     Gitarist gezocht Amsterdam Nieuw West! Zangeres (Amateur), warme stem, zoekt funky gitarist om eigenzinnige covers te maken in de style van Dionne Farris en Charlie Hunter bv. Maar eigen nummers & inbreng welkom.
Vlissingen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Indie/Alternative  World music 
7
in 0 band     ZOEKT ROCK GITAARSPELER Zingen doe ik het liefst. Daar voel ik me vrij in. Daarnaast songwriting, composing, beetje producing (kan goed overweg met DAW software)
Etten Drummer zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Etten In de categorie Soul, Jazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op.
Maastricht Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Country  Soul 
0
in 0 band     Zoekt gitarist Maastricht , Ik ben een gevorderde gitarist op zoek naar een gitarist om mee samen te spelen. Breed scala, voorkeur bij rock/country/folk.
Helmond Bassist zoekt Gitarist  World music     
0
in 0 band     HELMOND WORLD MUSIC BASSSPELER ZOEK GITARIST (mexicaanse bas)en zoek Gitarist (vihuela) om (mariachi) te gaan spelen
Nuenen Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Swing  Jazz   
0
in 0 band     Nuenen zoek gitarist Gezellig improviseren en ervaring op doen op de bekende oude jazz en swing thema's
Rotterdam noord Saxofonist zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Latin muziek 
0
in 0 band     Zoek funk gitarist Rotterdam noord (Band in opbouw) Met Plezier en Passie Mooie groovende muziek maken. Bel om even de mogelijkheden te checken of reageer!
Schipborg Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Pop  Country  Rock 
0
in 0 band     Pop toetsenist zoekt gitarist , (Band in opbouw) zoek gitarist om samen muziek te maken. Gezelligheid bovenaan.
Dedemsvaart Banjoist/Banjospeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk     
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Dedemsvaart celtic / old time /celtic / old time /celtic / old time /celtic / old time /
Maastricht Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Pop  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Vocals zoek gitaarspeler Maastricht! , (belanbgstelling in een band: Neen) Allround musicus zoekt per direct gemotiveerde gitarist met goede gear
Schiedam Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Schiedam zoek gitarist Ik zoek mede muzikanten om samen muziek te maken in de omgeving Schiedam.
Wamel Drummer zoekt Gitarist  Heavy-metal  Progressive  Funk 
0
in 0 band     Zoekt gitarist Wamel , drummer zoekt gitarist in maas en waal
Tilburg Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Funk  Volksmuziek 
1
in 0 band     Zoek blues swing gitaarspeler Tilburg (Band in opbouw) Songwriter zoekt gitarist om eigen werk te spelen/maken
De Wijert & Helpman-West Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Ik ben op zoek naar een gitarist die o.a. jazz nummers speelt. Met name de rustige nummers..
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Electronic 
0
in 0 band     Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt songwriter zoek gitaarspeler Ik arrangeer mijn nummers op de computer. Ik wil de muziek opleuken met live samples. Ik hoop hier mensen te vinden die het leuk vinden daaraan mee te werken. Gewoon voor de lol.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Rock 
0
in 0 band     Songwriter zoek pop gitarist Ik ben singer-songwriter en zoek een gitarist om samen te spelen. Heb een brede muzieksmaak en mn nummers zijn engelstalig.
Enschede Band zoekt Gitarist  Pop  Rock  Funk        Band zoekt gitarist | 5×, , Wij zijn een 5-koppige coverband. En op zoek naar een solo- en slaggitarist met enige ervaring in de omgeving Enschede/Hengelo.
Alphen aan den Rijn Duo zoekt Gitarist  Dans/Amusementsmuziek            Dans/amusementsmuziek duo zoek gitaarspeler Alphen aan den Rijn | 2×, Voor optredens in zorghuizen zoekt een tweede gitarist. Zie ook de website.
Vinkeveen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Classic  Pop  Rock 
0
in 0 band     VINKEVEEN CLASSIC GITARIST GEVRAAGD Ervaren zanger en begin langzaam weer te orienteren voor een nieuwe uitdaging.
Zwolle Gitarist zoekt Gitarist  Gypsy-Jazz  Gypsy  Jazz 
0
in 0 band     Gitarist zoek gitarist Zwolle Als startend gypsyjazz-gitarist lijkt het me leuk om te musiceren met andere muzikanten. Ik zelf ben meer een ritmegitarist en ik ben dus vooral op zoek naar een sologitarist.
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Vocals zoekt gitarist Ik zanger wil graag met gitarist in contact komen en lekker muziek maken
Hardenberg Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Indie/Alternative  Pop 
0
in 0 band     Hardenberg gitaar gezocht Ik zoek een gitarist om samen muziek mee te maken. Het liefst een elektrische gitaar om rock muziek te spelen
Eefde Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Gypsy-Jazz  Jazz  Classic 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler (Band in opbouw) Om mee samen te spelen, zoek ik een gitarist. Liefst 1x per maand oefenen met als doel optreden. Ben zelf een gevorderde amateur.
Steenwijk Gitarist zoekt Gitarist  Country  Oldie  Rock 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd (belanbgstelling in een band: Neen) Samen muziek maken, gezelligheid en plezier staan voorop.
Budel-Schoot Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Blues/Swing  Jazz  Christian 
0
in 0 band     Gitaar gevraagd Budel Schoot advertentie Hoi Gitaristen uit omgeving Budel, ik speel zelf rhythm gitaar en zing. Grt
Woudrichem Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Soul  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitarist gezocht woon in Woudrichem, en zou het zingen graag weer eens willen oppakken.Ik ben er even uit geweest. Misschien tot snel! Groetes
Hoogvliet Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Pop   
0
in 0 band     Hoogvliet gitarist aangeboden , ik speel al 7 jaar gitaar, ik woon in hoogvliet en speel meerdere muziek intrumenten
Oosterhout Saxofonist zoekt Gitarist  Jazz  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler Oosterhout Zoek gitarist om lekker mee te jammen en wie weet meer?
Wageningen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop     
0
in 0 band     Zoekt gitarist Opzoek naar gitarist om me te begeleiden. Liefst omg wageningen
Bennekom Drummer zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Rock 
0
in 0 band     Zoekt funk gitarist Bennekom Zoek gitarist, om kennis te maken, samen te spelen, en wellicht andere muzikanten erbij te betrekken.
Doesburg Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Psychedelic 
0
in 0 band     Doesburg zoekt blues/swing gitaar Ik ben een gitarist die houd van goede rock muziek met lekker veel gitaar. Denk aan Pink Floyd, Cream, Led Zeppelin en alles daartussenin!
Budel Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Heavy-metal 
0
in 0 band     Zoek blues/swing gitarist Goede gitarist gezocht en/of bereid goede vette covers te spelen met een eigen stijl
Amsterdam Oud West Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock   
2
in 0 band     Zoekt gitarist Beginner/ intermediate gitarist (5jr les) die graag samen wil spelen met andere(n) voor plezier en ervaring. Alle instrumenten welkom. Blues, Rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc
Groningen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Heavy-metal  Progressive 
2
in 0 band     Rock gitarist gezocht Groningen Na een paar jaar stilgezeten te hebben begint het inmiddels weer behoorlijk te prikkelen en zou ik heel graag weer samen met mensen muziek maken!
Beverwijk Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Chanson  Blues/Swing  Soul 
1
in 0 band     Zoekt chanson gitarist Ik zoek een gitarist voor het opzetten van een eigen show, met eigen werk en covers in eigen stijl. Sta jij open voor optredens? Dan zoek ik jou!
Capelle aan den IJssel Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Bluegrass  Country  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Ik ben op zoek naar andere muzikanten om te spelen in een akoestische setting: spelen voor je plezier
Veenendaal Gitarist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Progressive   
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek gitaarspeler Veenendaal (Band in opbouw) Hi, druk bezig aan concept plaat. Daarvoor op zoek naar gedreven muzikanten. Stijl: radiohead, gy!be, katatonia, opeth, mogwai, sufjan stevens. Demo op verzoek!
Steenwijk Mandolist/Mandolinespeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk  World music  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek folklore irish folk gitarist een gitarist maar andere instrumenten kan ook. Speel zelf naast mandoline andere instrumenten.
Best Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Cabaret/Variétés  World music 
0
in 0 band     Zoekt pop gitarist , (Band in opbouw) voor uitvoeren van balladen, chansons en worldmusic
Honselersdijk Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Rock  Pop 
0
in 0 band     Zoekt oldie gitaar Honselersdijk advertentie Sinds een tijd weer en beetje begonnen met gitaarspelen. Lijkt me leuk om samen te spelen
Amsterdam Nieuw West Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Pop  Soul 
0
in 0 band     Zoek jazz gitaarspeler Na jaren Zang, op 'late' leeftijd het partime Cons. wil ik graag uit de theorie en lekker zingen. Liefst akoestisch
Barendrecht Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     zoek gitarist Bassist blues, rock en pop en alle aanpalende muziekvormen
Vlodrop Drummer zoekt Gitarist  Country     
0
in 0 band     Vlodrop drummer zoekt gitaarspeler Liefhebber van country muziek. Plezier in de muziek staat voorop.
Groningen Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Pop   
0
in 0 band     Gitarist gevraagd Groningen Ik zoek mede muzikanten om lekker samen te spelen!
Zoetermeer Band zoekt Gitarist  Country            Zoeken gitarist! | 4×, Gedreven Countryband zoekt solo/lead gitarist. We hebben een leuk gevulde agenda met uitstapjes naar o.a. Duitsland. Het repertoire is breed,met eigen nummers.
Nijmegen Bassist zoekt Gitarist  Rock  Heavy-metal  Punk 
0
in 1 band     Rock bassist zoekt gitaarspeler Nijmegen Ik wil graag ervaring opdoen in samen muziek maken. Lekker jammen en je ding doen.
Blijham Drummer zoekt Gitarist  Jazz  Blues/Swing   
0
in 0 band     Gitarist gezocht Ik heb eerder jaren als prof gespeeld. Speel nu met een aantal ervaren muzikanten. Plezier en kwaliteit zijn nummer één. Dus geen broodmuzikant maar wel iemand met passie.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
proc:330ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Super veel respect voor jou. Chapeau dat je in volle midlife besloten hebt om je dromen na te jagen!..." (Lili Tho..., 9660 Brakel)        "...Ik heb nog geen contact gehad, maar ik kijk er wel naar uit een video call te doen ..." (Christoffel Pee..., 2650 Edegem)        "...profesionaliteit prioritair en weet wat ze wilt..." (gunner vel..., 3600 Diepenbeek Genk)        "...muzikaal inventief en weet wat hij wilt..." (gunner vel..., 3600 Diepenbeek Genk)        "...aardig mens weet wat ze wilt profesioneel ingesteld..." (gunner vel..., 3600 Diepenbeek Genk)        "...aardige mens die weet wat hij wilt ..." (gunner vel..., 3600 Diepenbeek Genk)        "...Goed contact, vriendelijk, concreet qua indicaties voor het optreden. Voor herhaling vatbaar...." (Chantal Bro..., 9260 Wichelen)        "...Goede muzikant. Prof. Niveau. Kan meerdere genres aan...." (Chantal Bro..., 9260 Wichelen)        "...Interessante reactie en in ben zeker geinteresseerd..." (rik wee..., 2332 Leiden)        "...Antwoord snel op contactopname, geen probleem afspraken te maken...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)