Gitarist gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Hoek van Holland Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock   
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler, Beginnende zangeres met interesse om eens gezellig te jammen. Niet persé voor optredens, maar gewoon voor de leuk. Ik sta open voor andere genres.
Alkmaar Band zoekt Gitarist  Progressive  Hardcore  Heavy-metal        Band zoekt gitarist, | 4×, , Hoi, wij zoeken een Metal gitarist in het straatje van Ghost inside, breakedowns ed. Tuned in A. Bij interesse worden demo tracks opgestuurd. Voor meer info, stuur een bericht.
Vught Gitarist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Blues/Swing   
0
in 0 band     INDIE/ALTERNATIVE GITARIST ZOEK GITAARSPELER, Gitarist van begin 60 zoekt muziekmaatjes om samen te zingen/spelen. Mijn voorkeur gaat uit naar meerstemmige akoestische Indie muziek.
Okkenbroek Bigband/Muziekkorps zoekt Gitarist  Pop  Blues/Swing  Rock        Bigband zoekt gitaarspeler Okkenbroek, | 8×, We zoeken een gitarist die het leuk vind wekelijks te repeteren en af en toe op te treden. Zie ook www
De Hoeve Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Christian  Gospel  Rock 
1
in 0 band     De Hoeve zoek gitarist, , (Band in opbouw) om praiseliederen en christelijke popliederen te zingen zoek ik een gitarist(e) die een redelijk goed niveau heeft om op een plezierige manier en met humor muziek te maken.
Haarlem Drummer zoekt Gitarist  Hardcore  Punk  Indie/Alternative 
4
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd, (Band in opbouw) Beste Gitarist. Ik ben een drummer die in Haarlem woont en zoek twee gitaristen om muziek mee te maken. Liefst melodische hardcore / postrock muziek.
Oldenzaal Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Oldie 
4
in 0 band     Zoek pop gitarist, Ik zoek mensen om muziek van de laatste 50 jaren te maken
Lent Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Latin muziek  Blues/Swing 
6
in 0 band     Zoek gitaarspeler, Nu vooral sinds 3 jaar jazz/latin jamsessies , Graag toewerken naar kleine bezetting
Nijmegen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop     
0
in 0 band     Pop zanger zoekt gitarist Nijmegen, Ik zoek (samen met nog een zangeres) een gitarist.
Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Alphen aan den Rijn gitaarspeler zoek gitaarspeler, gevorderde sologitarist met zangstem wil met goede slaggitarist shadows repertoire maar ook andere sixties muziek gaan spelen
Enschede Gitarist zoekt Gitarist  Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Heavy-metal gitarist zoekt gitarist Enschede, Ik ben een beginnend/intermediate gitarist met voornamelijk interesse in metal(core). Ik zoek iemand om mee te jammen.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Bassist zoekt Gitarist  Jazz  Fusion  Latin muziek 
0
in 0 band     Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt bassist zoek gitaarspeler, (Band in opbouw) Improviseren, eigen draai geven aan standards, repertoir opbouwen en vooral lekker spelen
Nuenen Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Swing  Jazz   
0
in 0 band     Nuenen zoek gitarist, Gezellig improviseren en ervaring op doen op de bekende oude jazz en swing thema's
Sprang-Capelle Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Blues/Swing  Rock 
1
in 0 band     SPRANG-CAPELLE VOCALS ZOEK GITAARSPELER, Hallo ben op zoek naar een gitarist om op te treden voorkeur gaat uit naar country/rock en blues
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Vocals zoekt pop gitaarspeler Bovenkarspel, Ik zanger wil graag met gitarist in contact komen en muziek maken
Doorn Drummer zoekt Gitarist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Zoek pop gitaarspeler, , (Band in opbouw) Eigen studio aanwezig.. zoek andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
Enschede Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Dance 
0
in 0 band     Enschede zanger zoek gitaarspeler, Beginnend zanger zoekt een (beginnend? ) gitarist om muziek te maken, in eerste instantie gewoon om ervaring op te doen en natuurlijk voor de lol!
Wervershoof Band zoekt Gitarist  Country  Blues/Swing  Bluegrass        Country band zoek gitarist Wervershoof, | 4×, , (Band in opbouw) We zoeken een sologitarist. Onze band speelt Americana, met invloeden van country, folk. We repeteren wekelijks in Oosthuizen. Kun je ook nog zingen dan is dat mooi meegenomen!
Sint Pancras Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  R'roll     
7
in 1 band     R'roll gitarist gezocht Sint Pancras, Om samen afwisselend slag en solo R' n Roll uit de fifties te spelen!
De Wijert & Helpman-West Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler, Ik ben op zoek naar een gitarist die o.a. jazz nummers speelt. Met name de rustige nummers..
Vriezenveen Drummer zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd, (Band in opbouw) Ik zoek mensen, die het leuk vinden om met elkaar (pop)muziek te maken. Ritmisch, meerstemmig, uitgewerkt, goed voorbereid. Zit niet vast aan één stijl.
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop   
0
in 0 band     Zoek gitarist De Blesse, Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Weinig ervaring, maar ik geniet enorm van het (samen) muziek maken.
Haarlem Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Soul   
0
in 0 band     Haarlem gitarist gevraagd, Kom graag in contact met gitarist die samen eigen songs wil maken
Breda Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Country  Blues/Swing 
0
in 1 band     Breda zoekt gitaarspeler, (Band in opbouw) Ben jij gedreven, semi-prof met een strak ritme en kan je goed soleren. Ga je er vol voor om met mij mijn liedjes ten gehore te brengen, versterkt & akoestisch ! Neem contact op.
Leiden Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Experimental  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zanger zoekt gitaarspeler, Ik ben een studente en zangeres in spé op zoek naar een gitarist of toetsenist met een unieke muzieksmaak om mee te repeteren en hopelijk op te treden!
Tilburg Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Funk  Volksmuziek 
1
in 0 band     Zoek blues swing gitaarspeler Tilburg, (Band in opbouw) Songwriter zoekt gitarist om eigen werk te spelen/maken
Westerbroek Bassist zoekt Gitarist  Soul  Funk  Pop 
1
in 0 band     Westerbroek zoekt soul gitarist, , (Band in opbouw) Ben op zoek naar een Soul-Funk gitarist(e) die tijd en zin heeft om tenminste 2 keer in de weekend te repeteren om de repertoire door te nemen. Optredens zijn afhankelijk v Covid19
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Latin muziek  Tango/Samba   
1
in 0 band     Latin muziek gitarist gezocht, , (Band in opbouw) zoek gitarist / cavaquinho speler. voor Choro chorino muziek
Schiedam Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Toneelmuziek/Musical  Rock 
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler, Zangeres die graag muziek wilt maken. Pop, Musical, Rock, en nog veel meer. Sta open voor alle stijlen.
Den Helder Drummer zoekt Gitarist  Rock  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Rock drummer zoekt gitaarspeler, , (Band in opbouw) Wil goeie covers spelen en later eigen werk toevoegen
Oud-Mathenesse Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Zoekt gitarist, Zangeres zoekt gitarist om samen muziek te maken en te genieten. Brede muzieksmaak, staat open voor meerdere stijlen
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band     Hilversum zanger zoekt gitaarspeler, Ik ben op zoek naar een gitarist om eigen werk uit te werken, bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl en standards te spelen/optreden.
Den Haag Bassist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     den haag gitarist gevraagd, (Band in opbouw) Ben op zoek naar een gitarist om moderne surf te spelen. Nummers zoals Baja. Zie verder mijn advertenties. Daarna kijken hoe het verder uitgebreid kan worden.
Oegstgeest Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Indie/Alternative  Oldie 
0
in 0 band     Country zanger zoekt gitarist, Op zoek naar een gitarist (elektrisch) om mee te spelen, evt. te schrijven en zeker om mee op te treden!
Doetinchem Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk  Pop   
1
in 0 band     Doetinchem accordeonist zoek gitarist, , (belanbgstelling in een band: Neen) (Band in opbouw) Samenspelen om plezier te beleven aan muziek. Wat mij betreft een breed palet aan muzieksoorten
Amsterdam Nieuw West Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Jazz  Funk 
1
in 0 band     Gitarist gezocht Amsterdam Nieuw West!, Zangeres (Amateur), warme stem, zoekt funky gitarist om eigenzinnige covers te maken in de style van Dionne Farris en Charlie Hunter bv. Maar eigen nummers & inbreng welkom.
Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Klezmer  Volksmuziek  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Gitarist gevraagd, (Band in opbouw) Om samen Klezmer, Balkan en/of Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
Schiedam Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt gitaarspeler Schiedam, Af en toe gewoon lekker muziek maken. Covers en improvisatie geen probleem.
Maastricht Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Classic  Soul  Rock 
1
in 0 band     Zoekt classic gitarist Maastricht, (Band in opbouw) stijl James Taylor, Bonnie Raitt, Stevie Wonder, CSN, Norah Jones, Paul Simon, Rickie Lee Jones, Silje Nergaard
Houten Bassist zoekt Gitarist  Jazz  Indie/Alternative  Classic 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd, zoek muzikanten om mooie verzorgde muziek te maken.
Lent Drummer zoekt Gitarist  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Lent drummer zoek gitaarspeler, Ik ben een drummer en wil graag nu meer met andere muzikanten gaan spelen en zo meer ervaring opdoen . Wel 4 jaar privé drumlessen gehad.
Assen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Zoek gitarist Assen, Met een kleine bezetting gezellig muziek maken. Lijkt me leuk weer iets te gaan doen.
Beverwijk Drummer zoekt Gitarist  Blues/Swing  Pop   
0
in 0 band     Drummer zoekt gitarist, ik ben geintresseerd in een gitarist om samen verder te komen met muziek maken.
Amstelveen zuid, Bovenkerk Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Cabaret/Variétés  Jazz  Pop 
5
in 0 band     Amstelveen zuid, Bovenkerk zoekt kleinkunst gitaarspeler!, ik zoek iemand die net zoveel kick ervaart van muziek maken als ik, zowel repetities als optreden en die een goed muzikaal gehoor heeft. Liefst een gitarist met zangstem ;-)
Bomenbuurt, Ondiep, Amsterdamsestraatweg na spoorviaduct Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Heavy-metal   
0
in 0 band     Bomenbuurt, Ondiep, Amsterdamsestraatweg na spoorviaduct gitaarspeler gevraagd, Ik ben een gemotiveerde, technisch sterke gitarist met een voorliefde voor seventies en eighties (hard)rock. - Deep Purple - Rainbow - Alcatrazz - MSG - Dokken
Bussum Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Bussum gitaarspeler zoekt blues swing gitarist, (belanbgstelling in een band: Neen) af en toe wat spelen met medegitarist lijkt leuk me leuk
Steenbergen Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Country  Pop 
0
in 0 band     Zoekt rock gitaarspeler Steenbergen, , Ik ben zelf een beginner met een heel brede muzieksmaak. Ik zou het leuk vinden om met mensen in contact te komen om samen muziek te maken. Niveau niet belangrijk.
Bergschenhoek Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Klezmer  Country  Volksmuziek 
0
in 1 band     KLEZMER GITAARSPELER GEVRAAGD BERGSCHENHOEK, , (Band in opbouw) Poolse texmex ,CD opnamen en eigen repertuar ,optreden in nederland
Haarlem Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Indie/Alternative  Pop 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Haarlem, (Band in opbouw) Ervaren gitarist met apparatuur zoekt gemotiveerde ervaren medespeler. Stijl: Grunge, Peppers, Pumpkins. Het steviger 2-gitarenwerk..
Spijkenisse Bassist zoekt Gitarist  Blackmetal/Deathmetal  Heavy-metal   
0
in 0 band     Zoek blackmetal deathmetal gitarist, Hoi, ik ben Mik. Ik speel bass en 2 andere instrumenten, mij zou het leuk lijken om met andere muzikanten muziek mee te maken. genre: metal Groet, Mik
Geertruidenberg Drummer zoekt Gitarist  Blues/Swing  Soul  Rock 
5
in 0 band     Zoek gitaarspeler, , (belanbgstelling in een band: Neen) (Band in opbouw) ik heb een complete setlist met nummers van ondere Gary Clark jr. heb jij net zon pasie voor Blues/rock als mij. meld je dan snel aan. ik heb een vaste studio beschikbaar.
Sint-Michielsgestel Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Rock   
0
in 0 band     Pop gitarist gevraagd, Zoekt beginnende gitarist voor begeleiding, zodat ik kan leren meer met harmonie te doen. Mensen met meer ervaring zijn uiteraard ook welkom.
Almere Stad Bassist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Psychedelic  Progressive 
0
in 0 band     Bassist zoek gitaarspeler advertentie, Geen expert maar opzoek naar iemand om samen mee te spelen. Luistert veel naar psychrock als psychedelic porn crumpets, king gizzard, TOOL
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  World music     
0
in 0 band     Zoek gitarist!, Spaanstalig(geen traditionele Spaanse muziek ), Engelstalig, Nederlands. Eigen stijl, van Smartlap tot Klassiek. Voorbeelden, Lhasa de Sela, Mayra Andrade, Amy Winehouse,etc
Groesbeek Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Oldie  Pop   
5
in 0 band     Zoekt gitaarspeler Groesbeek, , (Band in opbouw) Ik ben op zoek naar een gitarist liefst met zang die samen een akoestisch koppel wil vormen. Voornamelijk tweestemmig nummers coveren. genre: voornamelijk pop&oldies;
Den Haag Drummer zoekt Gitarist  Pop  Rock   
0
in 0 band     Drummer zoekt gitaarspeler, (Band in opbouw) slag/solo pop rock tussen 35 en 70 muzikaal beetje ervaring
Amsterdam Noord west Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 1 band     Gitaarspeler gevraagd Amsterdam Noord west, Bassist met aantal jaren ervaring wil graag muziek maken. Interesse in blues, rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc.
Budel Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Heavy-metal 
0
in 0 band     Zoek blues/swing gitarist, Goede gitarist gezocht en/of bereid goede vette covers te spelen met een eigen stijl
Groningen Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Folklore/Irish folk   
0
in 0 band     Pop gitaarspeler gevraagd, zingen en muziek maken met anderen, gewoon omdat dat leuk is. Ik speel covers, kan zelf niet schrijven.
Winterswijk Gitarist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Pop  Rock 
0
in 0 band     Winterswijk indie/alternative gitarist gezocht, Zonder teveel te verwachten maar wel met veel energie en plezier met elkaar spelen.
Delft Trompeter/Trompettist zoekt Gitarist  Latin muziek  Jazz   
0
in 0 band     Zoek latin muziek gitarist, en tres cubano of cuatro speler . Inititiatief voor het spelen van latin muziek.
Delft Percussionist zoekt Gitarist  Latin muziek  Jazz   
0
in 0 band     Delft zoek gitaarspeler, en tres cubano of cuatro speler . Inititiatief voor het spelen van latin muziek.
Emmen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop     
1
in 0 band     Vocals zoekt gitaarspeler, Wil graag in contact komen met andere muziekanten!
Groet Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Blues/Swing  R'roll 
0
in 0 band     Zoek rock gitaarspeler, , (Band in opbouw) Lichtgevorderde gitarist zoekt gitarist om mee te jammen en wie weer wat daar uit ontstaat
Den Haag Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Chanson 
0
in 0 band     Den Haag zoek gitaarspeler, Ik ben op zoek naar een gitarist die samen met nieuw geschreven songmateriaal wil uitwerken. Ik ben in bezit van een nieuwe studio setup waarmee ik recordings wil kunnen maken.
Budel-Schoot Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Blues/Swing  Jazz  Christian 
0
in 0 band     Gitaar gevraagd Budel Schoot advertentie, Hoi Gitaristen uit omgeving Budel, ik speel zelf rhythm gitaar en zing. Grt
Velserbroek Gitarist zoekt Gitarist  Bluegrass  Folklore/Irish folk  Gospel 
1
in 0 band     Bluegrass gitaarspeler zoekt gitarist Velserbroek!, , Zoek andere bluegrass gitarist om o.a. samen fiddletunes en bluegrass standard repetoire mee te spelen/jammen/improviseren.
Oosterhout Saxofonist zoekt Gitarist  Jazz  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler Oosterhout, Zoek gitarist om lekker mee te jammen en wie weet meer?
Etten Drummer zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Etten, In de categorie Soul, Jazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op.
Zoetermeer Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock   
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler!, Heb ervaring (solo en backings) maar moest door verhuizing stoppen.
Berlicum Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  World music  Gypsy 
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler Berlicum, Covers en zelf geschreven liedjes spelen. Heb zelf een brede ervaring en eigen inbreng van muzikant wordt erg op prijs gesteld!
Ommen Bassist zoekt Gitarist  Rock  Blues/Swing   
0
in 0 band     Bassspeler zoek gitaarspeler Ommen, , Ben op zoek naar gitarist voor evt. verdere plannen. Geheel vrijblijvend.
Almelo Bassist zoekt Gitarist  Pop  Funk   
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd, (Band in opbouw) Leuke pot strakke muziek maken onder een ontspannen sfeer. Neem contact op.
Etten-Leur Drummer zoekt Gitarist  Country  Rock  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht, Solo gitarist op korte termijn onze oude solist stopt er plots mee.
Dedemsvaart Banjoist/Banjospeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk     
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Dedemsvaart, celtic / old time /celtic / old time /celtic / old time /celtic / old time /
Hengelo Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Pop  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoek rock gitaarspeler, (Band in opbouw) Hallo, ik ben joshua en zou het leuk vinden om te jammen!
IJsselstein Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Reggae  Pop   
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler IJsselstein, Singer-Songswriter nederlands en engelstalig met een repetoire van reggae covers en eigen nummers!
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Soul  Pop  Funk 
0
in 0 band     Zanger zoekt gitaarspeler!, (Band in opbouw) Hi, op zoek naar gitarist met passie voor Soul, pop, funk om samen mee te jammen/ op te treden..
Vlodrop Drummer zoekt Gitarist  Country     
0
in 0 band     Drummer zoekt gitarist Vlodrop, Liefhebber van country muziek. Plezier in de muziek staat voorop.
Veenendaal Gitarist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Progressive   
0
in 0 band     Zoekt indie alternative gitarist Veenendaal, (Band in opbouw) Hi, druk bezig aan concept plaat. Daarvoor op zoek naar gedreven muzikanten. Stijl: radiohead, gy!be, katatonia, opeth, mogwai, sufjan stevens. Demo op verzoek!
Hengelo Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Psychedelic  Rock   
0
in 0 band     Vocals zoek gitarist, Gitarist gezocht om samen te jammen en eventueel teksten te schrijven.
Apeldoorn Saxofonist zoekt Gitarist  Dans/Amusementsmuziek  Jazz  Filmmuziek 
0
in 0 band     Zoek dans/amusementsmuziek gitaarspeler advertentie, Speel al 12 jaar en ben net begonnen met improviseren. Lijkt me leuk om samen te jammen!
Vinkeveen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Classic  Pop  Rock 
0
in 0 band     VINKEVEEN CLASSIC GITARIST GEVRAAGD, Ervaren zanger en begin langzaam weer te orienteren voor een nieuwe uitdaging.
Capelle aan den IJssel Percussionist zoekt Gitarist  World music  Latin muziek  Jazz 
0
in 0 band     Percussionist zoek gitarist, (Band in opbouw) Gezocht, Latin gitarist bekend met Cubaanse muziek, (mag ook Tres of Quatro speler zijn). Het liefst met enige ervaring.
Doesburg Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Psychedelic 
0
in 0 band     Doesburg zoekt blues/swing gitaar, Ik ben een gitarist die houd van goede rock muziek met lekker veel gitaar. Denk aan Pink Floyd, Cream, Led Zeppelin en alles daartussenin!
Tienhoven (Maarssen) Gitarist zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk  Bluegrass  Pop 
0
in 0 band     gitaarspeler gezocht, Gitariste speelt fingerpicking stijl, lead en meerstemmig zingt, zoekt gitarist(e) die dit ook kan. Genre:Folk-pop/Americana Voorbeeld:'Good Harvest' samenspel, geen Iers.
Tilburg Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Pop   
0
in 0 band     Tilburg zoek rock gitarist, (Band in opbouw) gitarist met enige ervaring en enthousiasme, eigen inbreng en een teamplayer, niet vooraf genre bepalend, maar samen een sound creeeren en het beste er uit halen, eigen werk only
Lichtenvoorde Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Acapella  Pop 
0
in 0 band     Lichtenvoorde zoekt rock gitarist, Ik zoek 1 of enkele andere (beginnende) muzikanten waarmee ik op wekelijkse basis muziek kan maken. Ik sta open voor andere instrumenten, stijlen en zang.
Amersfoort Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Jazz  Chanson 
0
in 0 band     Amersfoort pop gitarist gevraagd, , Ik zing graag met professionele gitarist. Mooie popsongs, jazz, chansons, kleinkunst.
Montfort Drummer zoekt Gitarist  Country  Rock   
0
in 0 band     Zoekt gitarist Montfort, Ik ben drummer en zoek muziekanten om samen voor de fun muziek te maken richting country rock.
Amsterdam Noord west Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Funk  Blues/Swing  Jazz 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Amsterdam Noord west, Regelmatig oefenen, zo nu en dan optreden, liefst mix van blues, funk en jazz, eigen nummers en covers
Lunetten Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Blues/Swing  R'roll  Funk 
0
in 0 band     Zoek gitarist, Ik zoek een gitarist / gitariste om samen mijn nummers mee te spelen en deze ook op te nemen. Daarna samen het podium op?
Hoogeveen Contrabassist zoekt Gitarist  Latin muziek  Jazz  World music 
0
in 0 band     Hoogeveen gitarist gevraagd, Op zoek naar een gitarist om Afro-Cuban tumbaos en/of andere latino grooves te spelen om zodra mogelijk iets te vormen voor gigs.
Leende Drummer zoekt Gitarist  Classic  Filmmuziek  Blues/Swing 
0
in 0 band     Drummer zoek gitaarspeler Leende!, drummer met 40 jaar ervaring is geintereseedt in nieuwe stijl van muziek maken
Binnenstad Groningen Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Bassist zoek gitarist Binnenstad Groningen, Wil graag in contact komen met muzikanten om een nieuwe uitdaging aan te gaan
Haarlem Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Soul  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Haarlem zanger zoek soul gitarist, Hallo! Ik zing altijd al. En ik heb al een tijd zangles. Maar nu wil ik meer! Welke gitarist wil met mij jammen? En wie weet wat voor grootsheid eruit voortkomt! Hahaha!
Haarlem Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Cabaret/Variétés  Pop   
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler Haarlem, (Band in opbouw) Ik zoek een gitarist voor Nederlandstalig werk (bijv. De Dijk, Frank Boeijen, Stef Bos) en het creëren van eigen werk en dan optreden
Den Helder Drummer zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Rock   
0
in 0 band     Gitarist gezocht, Gitarist gezocht omgeving Den Helder. Style rock/grunge/alternative.
Den Haag Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Indie/Alternative  Psychedelic 
0
in 0 band     Zoek gitarist, Hoi ik ben Christine, ik zoek een mede-muzikant (niet alleen gitarist!) van beginner tot gemiddeld niveau om gezellig samen mee te spelen (bv. covers spelen/jammen). Zie ook MP!
Didam Gitarist zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk     
0
in 0 band     Didam zoekt folklore/irish folk gitaarspeler, Ik speel sinds 15 jaar met veel plezier Irish folk en ben op zoek naar een gitarist die vooral ook goed uit de voeten kan met andere snaarinstrumenten
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
proc:424ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...John maakt goede afspraken en geeft informatie betrouwbaar door...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Professioneel en rasechte muzikante..." (Bieke Leb..., 8940 Wervik Geluwe)        "...Jonge en ethousiaste drummer met een goed feeling voor funk-ritmes...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Leuk contact gehad en een avond met elkaar gespeeld.Helaas geen vervolg afspraak gemaakt...." (Tjeerd Rin..., 8394 De Hoeve)        "...Duidelijk en goed contact. Goode muzikant ;/ zanger..." (Jochen Bac..., 3290 Diest)        "...Nam contact met mij op in antwoord op mijn interesseblijk. ..." (Luc Smi..., 6229 Maastricht)        "...Ik wil deze muzikant positief beoordelen..." (Toon Oud..., 7573 Oldenzaal)        "...goed contact gehad aardige man positief gesprek..." (Tjeerd Rin..., 8394 De Hoeve)        "...Tof gesprek en onmiddellijk heel veel deuntjes ontvangen om al eens te beluisteren. ..." (ilse De ..., 1980 Zemst)        "...Ik heb een leuk en goed contact met Leroy dankzij Muziekanten-in-jouw-stad.nl..." (Olivier Cru..., 2021 Haarlem)