Gitarist gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Oud-Mathenesse Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Zoekt gitarist Zangeres zoekt gitarist om samen muziek te maken en te genieten. Brede muzieksmaak, staat open voor meerdere stijlen
Montfort Drummer zoekt Gitarist  Country  Rock   
0
in 0 band     Zoekt gitarist Montfort Ik ben drummer en zoek muziekanten om samen voor de fun muziek te maken richting country rock.
Monster Alleen optredend artist zoekt Gitarist  R'roll  Oldie  Rock        Zoekt gitarist Monster | 1×, Ben op zoek naar een solo gitarist denk aan Shadow en vijftig en zestiger jaren.
Amstelveen zuid, Bovenkerk Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Cabaret/Variétés  Jazz  Pop 
5
in 0 band     Amstelveen zuid, Bovenkerk zoekt kleinkunst gitaarspeler! ik zoek iemand die net zoveel kick ervaart van muziek maken als ik, zowel repetities als optreden en die een goed muzikaal gehoor heeft. Liefst een gitarist met zangstem ;-)
Rotterdam noord Saxofonist zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Latin muziek 
0
in 0 band     Zoek funk gitarist Rotterdam noord (Band in opbouw) Met Plezier en Passie Mooie groovende muziek maken. Bel om even de mogelijkheden te checken of reageer!
Zoetermeer Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Rock   
0
in 1 band     Zoek gitaarspeler , (Band in opbouw) The Shadows basspeler gezocht vrl of man. Ook andere oldies in repertoire
Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Gitarist zoek gitarist gevorderde sologitarist met zangstem wil met goede slaggitarist shadows repertoire maar ook andere sixties muziek gaan spelen
Lent Drummer zoekt Gitarist  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Country drummer zoek gitaarspeler Ik ben een drummer zonder ervaring. Wel veel prive drumlessen gehad. Ik heb dit nu zo'n 3 jaar gedaan. Ik wil naar de volgende stap en met andere muzikanten gaan spelen
Schipborg Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Pop  Country  Rock 
0
in 0 band     Pop toetsenist zoekt gitarist , (Band in opbouw) zoek gitarist om samen muziek te maken. Gezelligheid bovenaan.
Dedemsvaart Banjoist/Banjospeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk     
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Dedemsvaart celtic / old time /celtic / old time /celtic / old time /celtic / old time /
Slochteren Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Acapella  R'roll 
0
in 0 band     zoekt gitaarspeler , Ik zoek een gitarist/zanger om samen( met evt nog een gitarist/zanger) akoestisch nummers te zingen. Paar keer per jaar een optreden.
Schiedam Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt gitaarspeler Schiedam Af en toe gewoon lekker muziek maken. Covers en improvisatie geen probleem.
Maastricht Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Pop  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Vocals zoek gitaarspeler Maastricht! , (belanbgstelling in een band: Neen) Allround musicus zoekt per direct gemotiveerde gitarist met goede gear
Schiedam Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Schiedam zoek gitarist Ik zoek mede muzikanten om samen muziek te maken in de omgeving Schiedam.
Diever Gitarist zoekt Gitarist  Gypsy     
0
in 0 band     diever gitaarspeler zoekt gitaarspeler Slaggitarist zoekt sologitarist voor het spelen van gypsy / manouche stijl.
Vriezenveen Drummer zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd (Band in opbouw) Ik zoek mensen, die het leuk vinden om met elkaar (pop)muziek te maken. Ritmisch, meerstemmig, uitgewerkt, goed voorbereid. Zit niet vast aan één stijl.
Doorn Drummer zoekt Gitarist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Zoek pop gitaarspeler , (Band in opbouw) Eigen studio aanwezig.. zoek andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
Wamel Drummer zoekt Gitarist  Heavy-metal  Progressive  Funk 
0
in 0 band     Zoekt gitarist Wamel , drummer zoekt gitarist in maas en waal
Tilburg Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Funk  Volksmuziek 
1
in 0 band     Zoek blues swing gitaarspeler Tilburg (Band in opbouw) Songwriter zoekt gitarist om eigen werk te spelen/maken
Assen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Zoek gitarist Assen Met een kleine bezetting gezellig muziek maken. Lijkt me leuk weer iets te gaan doen.
Venlo Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Funk  Soul  Rock 
0
in 0 band     Zoekt gitarist Toetsenist zoekt gitarist om een ste jammen en te kijken of er een klik is...
De Wijert & Helpman-West Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Ik ben op zoek naar een gitarist die o.a. jazz nummers speelt. Met name de rustige nummers..
Diepenveen Drummer zoekt Gitarist  Rock     
0
in 0 band     Drummer zoek rock gitaarspeler , (Band in opbouw) ik zoek een gitarist die ook kan zingen, is geen must.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Electronic 
0
in 0 band     Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt songwriter zoek gitaarspeler Ik arrangeer mijn nummers op de computer. Ik wil de muziek opleuken met live samples. Ik hoop hier mensen te vinden die het leuk vinden daaraan mee te werken. Gewoon voor de lol.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Rock 
0
in 0 band     Songwriter zoek pop gitarist Ik ben singer-songwriter en zoek een gitarist om samen te spelen. Heb een brede muzieksmaak en mn nummers zijn engelstalig.
Enschede Band zoekt Gitarist  Pop  Rock  Funk        Band zoekt gitarist | 5×, , Wij zijn een 5-koppige coverband. En op zoek naar een solo- en slaggitarist met enige ervaring in de omgeving Enschede/Hengelo.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Reggae  World music  Rap/Hip-Hop/RnB 
1
in 0 band     ZOEKT REGGAE GITARIST (Band in opbouw) Je bent serieus en wilt er echt wat mee doen. Het is de bedoeling om in de toekomst te gaan touren. Albums opnemen in een studio, video clips maken etc.
Alphen aan den Rijn Duo zoekt Gitarist  Dans/Amusementsmuziek            Dans/amusementsmuziek duo zoek gitaarspeler Alphen aan den Rijn | 2×, Voor optredens in zorghuizen zoekt een tweede gitarist. Zie ook de website.
Vinkeveen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Classic  Pop  Rock 
0
in 0 band     VINKEVEEN CLASSIC GITARIST GEVRAAGD Ervaren zanger en begin langzaam weer te orienteren voor een nieuwe uitdaging.
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band     Hilversum zanger zoekt gitaarspeler Ik ben op zoek naar een gitarist om eigen werk uit te werken, bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl en standards te spelen/optreden.
Etten Drummer zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Etten In de categorie Soul, Jazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op.
Zwolle Gitarist zoekt Gitarist  Gypsy-Jazz  Gypsy  Jazz 
0
in 0 band     Gitarist zoek gitarist Zwolle Als startend gypsyjazz-gitarist lijkt het me leuk om te musiceren met andere muzikanten. Ik zelf ben meer een ritmegitarist en ik ben dus vooral op zoek naar een sologitarist.
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Vocals zoekt gitarist Ik zanger wil graag met gitarist in contact komen en lekker muziek maken
Hardenberg Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Indie/Alternative  Pop 
0
in 0 band     Hardenberg gitaar gezocht Ik zoek een gitarist om samen muziek mee te maken. Het liefst een elektrische gitaar om rock muziek te spelen
Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Klezmer  Gypsy  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Amersfoort gitaarspeler gevraagd (Band in opbouw) Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
Eefde Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Gypsy-Jazz  Jazz  Classic 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler (Band in opbouw) Om mee samen te spelen, zoek ik een gitarist. Liefst 1x per maand oefenen met als doel optreden. Ben zelf een gevorderde amateur.
Vlissingen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Indie/Alternative  World music 
7
in 0 band     ZOEKT ROCK GITAARSPELER Zingen doe ik het liefst. Daar voel ik me vrij in. Daarnaast songwriting, composing, beetje producing (kan goed overweg met DAW software)
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop   
0
in 0 band     Zoek gitarist De Blesse Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Weinig ervaring, maar ik geniet enorm van het (samen) muziek maken.
Steenwijk Gitarist zoekt Gitarist  Country  Oldie  Rock 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd (belanbgstelling in een band: Neen) Samen muziek maken, gezelligheid en plezier staan voorop.
Budel-Schoot Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Blues/Swing  Jazz  Christian 
0
in 0 band     Gitaar gevraagd Budel Schoot advertentie Hoi Gitaristen uit omgeving Budel, ik speel zelf rhythm gitaar en zing. Grt
Helmond Bassist zoekt Gitarist  World music     
0
in 0 band     HELMOND WORLD MUSIC BASSSPELER ZOEK GITARIST (mexicaanse bas)en zoek Gitarist (vihuela) om (mariachi) te gaan spelen
Woudrichem Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Soul  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitarist gezocht woon in Woudrichem, en zou het zingen graag weer eens willen oppakken.Ik ben er even uit geweest. Misschien tot snel! Groetes
Hoek van Holland Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock   
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Beginnende zangeres met interesse om eens gezellig te jammen. Niet persé voor optredens, maar gewoon voor de leuk. Ik sta open voor andere genres.
Hoogvliet Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Pop   
0
in 0 band     Hoogvliet gitarist aangeboden , ik speel al 7 jaar gitaar, ik woon in hoogvliet en speel meerdere muziek intrumenten
Amsterdam Nieuw West Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Jazz  Funk 
1
in 0 band     Gitarist gezocht Amsterdam Nieuw West! Zangeres (Amateur), warme stem, zoekt funky gitarist om eigenzinnige covers te maken in de style van Dionne Farris en Charlie Hunter bv. Maar eigen nummers & inbreng welkom.
Oosterhout Saxofonist zoekt Gitarist  Jazz  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler Oosterhout Zoek gitarist om lekker mee te jammen en wie weet meer?
Haarlem Drummer zoekt Gitarist  Hardcore  Punk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd (Band in opbouw) Beste Gitarist. Ik ben een drummer die in Haarlem woont en zoek twee gitaristen om muziek mee te maken. Liefst melodische hardcore / postrock muziek.
Wageningen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop     
0
in 0 band     Zoekt gitarist Opzoek naar gitarist om me te begeleiden. Liefst omg wageningen
Bennekom Drummer zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Rock 
0
in 0 band     Zoekt funk gitarist Bennekom Zoek gitarist, om kennis te maken, samen te spelen, en wellicht andere muzikanten erbij te betrekken.
Doesburg Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Psychedelic 
0
in 0 band     Doesburg zoekt blues/swing gitaar Ik ben een gitarist die houd van goede rock muziek met lekker veel gitaar. Denk aan Pink Floyd, Cream, Led Zeppelin en alles daartussenin!
Budel Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Heavy-metal 
0
in 0 band     Zoek blues/swing gitarist Goede gitarist gezocht en/of bereid goede vette covers te spelen met een eigen stijl
Amsterdam Noord west Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 1 band     Gitaarspeler gevraagd Amsterdam Noord west Bassist met aantal jaren ervaring wil graag muziek maken. Interesse in blues, rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc.
Amsterdam Oud West Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock   
2
in 0 band     Zoekt gitarist Beginner/ intermediate gitarist (5jr les) die graag samen wil spelen met andere(n) voor plezier en ervaring. Alle instrumenten welkom. Blues, Rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc
Groningen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Heavy-metal  Progressive 
2
in 0 band     Rock gitarist gezocht Groningen Na een paar jaar stilgezeten te hebben begint het inmiddels weer behoorlijk te prikkelen en zou ik heel graag weer samen met mensen muziek maken!
Beverwijk Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Chanson  Blues/Swing  Soul 
1
in 0 band     Zoekt chanson gitarist Ik zoek een gitarist voor het opzetten van een eigen show, met eigen werk en covers in eigen stijl. Sta jij open voor optredens? Dan zoek ik jou!
Capelle aan den IJssel Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Bluegrass  Country  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Ik ben op zoek naar andere muzikanten om te spelen in een akoestische setting: spelen voor je plezier
Veenendaal Gitarist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Progressive   
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek gitaarspeler Veenendaal (Band in opbouw) Hi, druk bezig aan concept plaat. Daarvoor op zoek naar gedreven muzikanten. Stijl: radiohead, gy!be, katatonia, opeth, mogwai, sufjan stevens. Demo op verzoek!
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Latin muziek  Tango/Samba   
1
in 1 band     Latin muziek gitarist gezocht , (Band in opbouw) zoek gitarist / cavaquinho speler. voor Choro chorino muziek
Tilburg Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Pop   
0
in 0 band     Tilburg zoek rock gitarist (Band in opbouw) gitarist met enige ervaring en enthousiasme, eigen inbreng en een teamplayer, niet vooraf genre bepalend, maar samen een sound creeeren en het beste er uit halen, eigen werk only
Bussum Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Bussum gitaarspeler zoekt blues swing gitarist (belanbgstelling in een band: Neen) af en toe wat spelen met medegitarist lijkt leuk me leuk
Steenwijk Mandolist/Mandolinespeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk  World music  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek folklore irish folk gitarist een gitarist maar andere instrumenten kan ook. Speel zelf naast mandoline andere instrumenten.
Den Haag Bassist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     den haag gitarist gevraagd (Band in opbouw) Ben op zoek naar een gitarist om moderne surf te spelen. Nummers zoals Baja. Zie verder mijn advertenties. Daarna kijken hoe het verder uitgebreid kan worden.
Best Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Cabaret/Variétés  World music 
0
in 0 band     Zoekt pop gitarist , (Band in opbouw) voor uitvoeren van balladen, chansons en worldmusic
Honselersdijk Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Rock  Pop 
0
in 0 band     Zoekt oldie gitaar Honselersdijk advertentie Sinds een tijd weer en beetje begonnen met gitaarspelen. Lijkt me leuk om samen te spelen
Amsterdam Nieuw West Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Pop  Soul 
0
in 0 band     Zoek jazz gitaarspeler Na jaren Zang, op 'late' leeftijd het partime Cons. wil ik graag uit de theorie en lekker zingen. Liefst akoestisch
Barendrecht Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     zoek gitarist Bassist blues, rock en pop en alle aanpalende muziekvormen
Vlodrop Drummer zoekt Gitarist  Country     
0
in 0 band     Vlodrop drummer zoekt gitaarspeler Liefhebber van country muziek. Plezier in de muziek staat voorop.
Groningen Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Pop   
0
in 0 band     Gitarist gevraagd Groningen Ik zoek mede muzikanten om lekker samen te spelen!
Zoetermeer Band zoekt Gitarist  Country            Zoeken gitarist! | 4×, Gedreven Countryband zoekt solo/lead gitarist. We hebben een leuk gevulde agenda met uitstapjes naar o.a. Duitsland. Het repertoire is breed,met eigen nummers.
Nijmegen Bassist zoekt Gitarist  Rock  Heavy-metal  Punk 
0
in 1 band     Rock bassist zoekt gitaarspeler Nijmegen Ik wil graag ervaring opdoen in samen muziek maken. Lekker jammen en je ding doen.
Blijham Drummer zoekt Gitarist  Jazz  Blues/Swing   
0
in 0 band     Gitarist gezocht Ik heb eerder jaren als prof gespeeld. Speel nu met een aantal ervaren muzikanten. Plezier en kwaliteit zijn nummer één. Dus geen broodmuzikant maar wel iemand met passie.
Binnenstad Groningen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Rock  Pop 
3
in 0 band     Zoekt gitarist Ik ben een zanger die graag wil gaan optreden/schrijven met een gitarist. Covers/eigen materiaal, alles is prima. Zelf heb ik een lagere stem.
Berkel en Rodenrijs Gitarist zoekt Gitarist  Jazz  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Gitarist zoekt jazz gitarist (Band in opbouw) samen muziek maken voor de muziek en wellicht wat optredens. eventueel met andere muzikanten of zang.
Hoogeveen Contrabassist zoekt Gitarist  Latin muziek  Jazz  World music 
0
in 0 band     Hoogeveen gitarist gevraagd Op zoek naar een gitarist om Afro-Cuban tumbaos en/of andere latino grooves te spelen om zodra mogelijk iets te vormen voor gigs.
Someren Bassist zoekt Gitarist  Pop  Funk  Rock 
0
in 0 band     Bassspeler zoek gitarist Ik ben op zoek naar een gitarist om samen met anderen covernummers te spelen (omgeving Someren)
Helvoirt Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Latin muziek  World music  Flamenco 
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler Helvoirt , Ik wil graag eigen nummers maken. Voleros, Fado, Rumba, Bossa. Graag optreden en opnemen.
Neede Trio zoekt Gitarist  Blues/Swing  Jazz  Latin muziek        Trio zoekt gitaarspeler | 3×, Gezocht gitarist die zich bij ons wil aansluiten.ervaring amateur met enige ervaring, Basis realbook
Sint Pancras Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  R'roll     
7
in 1 band     Zoek r'roll gitarist Om afwisselend slag en solo R' n Roll uit de fifties te spelen!
Groningen Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Folklore/Irish folk   
0
in 0 band     Pop gitaarspeler gevraagd zingen en muziek maken met anderen, gewoon omdat dat leuk is. Ik speel covers, kan zelf niet schrijven.
Leeuwarden Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Volksmuziek     
0
in 0 band     Gitaar gevraagd Zanger zoekt gitarist om akoestische muziek te maken. Invloed van onder andere Ben Howard. Passie om eigen nummers te schrijven en om nieuwe dingen op de gitaar te proberen.
Apeldoorn Bassist zoekt Gitarist  Jazz  Swing  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Zoekt gitaar Apeldoorn Wil met gezellige mensen verder groeien in meerdere muziekstijlen. Ik bespeel naast bas en gitaar ook andere (snaar)instrumenten.
Nijverdal Bassist zoekt Gitarist  Pop  Rock   
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd Nijverdal gezellig repeteren met de insteek om 1 maal in de maand op te treden, gevorderd niveau
Tienhoven (Maarssen) Gitarist zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk  Bluegrass  Pop 
0
in 0 band     gitaarspeler gezocht Gitariste speelt fingerpicking stijl, lead en meerstemmig zingt, zoekt gitarist(e) die dit ook kan. Genre:Folk-pop/Americana Voorbeeld:'Good Harvest' samenspel, geen Iers.
Zutphen Duo zoekt Gitarist  Jazz  Blues/Swing          Duo zoek gitaarspeler | 2×, , (Band in opbouw) jazz in de brede zin spelen op een relaxte manier en ook optreden. Oefenen in Zutphen op een middag.
Assen Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoekt pop gitaar Assen (belanbgstelling in een band: Neen) Ik zoek een goede slaggitarist om, repertoire in te studeren. Lijkt mij leuk om te beginnen met een aantal bekende gitaar instrumentals.
Haarlem Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Pop  Blues/Swing 
3
in 0 band     Haarlem zoekt rock gitaarspeler , (Band in opbouw) Lead gitarist met podiumervaring spelen covers en originele muziek met een achtergrond in de muziek theorie.
Zierikzee Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Dans/Amusementsmuziek  Ska  Pop 
0
in 0 band     Zoekt gitarist Zierikzee (Band in opbouw) Toetsenist zoekt gitarist die in is voor breed georiënteerde muziekstijlen.
Oosterhoogebrug, Ulgersmaborg, De Hunze Bassist zoekt Gitarist  Jazz  Rock  Pop 
1
in 0 band     Bassspeler zoekt jazz gitarist Oosterhoogebrug, Ulgersmaborg, De Hunze! (Band in opbouw) Ik ben geïnteresseerd in ontmoetingen met andere muzikanten, om de blik weer wat te verleggen.
Delft Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Blues/Swing  Jazz  Oldie 
0
in 0 band     Zoekt gitarist Ik zoek gitarist met passie voor jazz swing en oude muziek.
Mijdrecht Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Rock  Pop 
0
in 0 band     Mijdrecht gitarist zoek gitaarspeler Ik zoek mede gitarist om samen met andere muzikanten te repeteren en misschien optreden, plezier in muziek is het belangrijkste.
Drunen Duo zoekt Gitarist  Rock  R'roll          Zoekt rock gitaarspeler | 2×, (Band in opbouw) Wij zoeken een goede en gezellige gitarist die evt ook toetsen speelt en ook nog eens tweede stem wilt doen
Castricum Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Bluegrass  Indie/Alternative  Pop 
0
in 0 band     Castricum vocals zoek gitaarspeler Ik ben een zangeres en zoek een gitarist in of nabij Castricum om indie/folkrock liedjes mee te spelen. Liefst iemand die (net als ik) op gevoel en gehoor makkelijk improviseert!
Zwolle Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Country  Folklore/Irish folk  Bluegrass 
0
in 0 band     Zoek country gitarist Zwolle! Toetsenist komt graag in contact met mensen die pure akoestische muziek willen maken.
Nieuw-Vennep Saxofonist zoekt Gitarist  Rock  Dans/Amusementsmuziek  Pop 
4
in 0 band     Rock gitaarspeler gezocht zoekend naar een nieuwe uitdaging ben ik op deze site terecht gekomen.
Nieuwegein Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Heavy-metal  Gothic  Progressive 
0
in 0 band     Zoek heavy metal gitaarspeler Nieuwegein Hallo! Ik ben een enthousiaste beginnende zangeres die wat kan zingen en grunten
Winterswijk Gitarist zoekt Gitarist  Jazz  Funk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     winterswijk jazz gitaarspeler gevraagd Zoek gitarist om goede muziek met veel plezier te maken. Eventueel eigen repertoire op te bouwen
Woudenberg Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Latin muziek  Pop 
7
in 0 band     Zoekt jazz gitarist Woudenberg , 11 jaar ervaring met zingen van oa jazz, latin, pop. 3 jaar Djam gedaan, daarna veel jazz workshops. Zoek gevorderde jazz gitarist. opnames volgen per mail bij gebleken interesse.
Den Dolder Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Rock   
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Ik ben een rock & countryzangeres met een stevige strot, met de nodige ervaring, die haar energie graag kwijt wil (liefst op het podium). Singer/songwr.-achtige country kan ook!
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Blues/Swing  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd Na een aantal jaren zangles ben ik nu op zoek naar een gitarist om meer zangervaring op te doen.
Oss Gitarist zoekt Gitarist  Rap/Hip-Hop/RnB  Reggae  Country 
0
in 0 band     Zoek rap hip hop rnb gitaar Oss In voor jamsessies? Ik speel gitaar (slag), rap / zing. Zing of rap je, ben je van de percussie of gitaar, etc... alles wat in het park kan? Wie sluit aan voor een live jamsessie?
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
Share
proc:318ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Goed contact, vriendelijk, concreet qua indicaties voor het optreden. Voor herhaling vatbaar...." (Chantal Bro..., 9260 Wichelen)        "...Goede muzikant. Prof. Niveau. Kan meerdere genres aan...." (Chantal Bro..., 9260 Wichelen)        "...Interessante reactie en in ben zeker geinteresseerd..." (rik wee..., 2332 Leiden)        "...Antwoord snel op contactopname, geen probleem afspraken te maken...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Peter is ook niet ervaren. Lijkt mij leuk om samen eens te spelen...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij goed om een afspraak te maken. We zijn allebei niet ervaren..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij erg leuk beetje ver weg..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...We gaan iets afspreken om samen te gaan spelen. Bas en Drums..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste contact per mail gehad. We gan kijken of we elkaar willen ontmoeten...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste mail contact gehad.We gaan kijken of we elkaar een keer willen ontmoeten..." (Han Kor..., 6663 Lent)