Gitarist gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Electronic 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt, Ik arrangeer mijn nummers op de computer. Ik wil de muziek opleuken met live samples. Ik hoop hier mensen te vinden die het leuk vinden daaraan mee te werken. Gewoon voor de lol.
Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Gitarist  Bluegrass  Country  Jazz 
0
in 0 band     Zoek gitarist Landsmeer, , (Band in opbouw) Welke gitarist wil met gedreven mandolinespeler vuige Bluegrass of country/folk spelen?
Heerenveen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Blues/Swing  Jazz 
0
in 0 band     Vocals zoekt pop gitaarspeler Heerenveen, na eigen repertoire opgebouwd te hebben misschien uitbreiden met meerdere muzikanten, doel optreden.
Almere Haven Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Indie/Alternative 
6
in 0 band     Almere Haven gitaar zoek gitaar, , (Band in opbouw) Ik zoek een gitarist en basspeler, trommelaar, en 1 of meerdere zangstemmen. Laat van je horen op jdgitaarlessen. Groet, Jeroen.
Nieuwegein Band zoekt Gitarist  Pop  Dance  Rap/Hip-Hop/RnB        Zoeken gitarist Nieuwegein, | 4×, Wij spelen de energieke tophits van de afgelopen decennia. Wij spelen op o.a. op festivals, feestlocaties, strandtenten, braderiën, bruiloften en in horeca lokaties.
Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock   
1
in 0 band     Zoek pop gitarist Zwolle!, Ik wil graag muziek maken met mensen uit omgeving Zwolle.
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Latin muziek  Tango/Samba   
1
in 0 band     Klarinet zoekt gitarist Nijelamer, , , Ik ben klarinetist, en zoek gitarist/cavaquinho (vergevorderd/prof) spelers. De stijl die ik graag zou willen gaan spelen Choro / chorinho muziek.
Montfort Drummer zoekt Gitarist  Rock  Heavy-metal  Pop 
0
in 0 band     Drummer zoekt gitarist Montfort, Drummer wil graag samen met andere muzikanten lekker muziek maken en jammen, liefst ook eigen werk maken
Heerhugowaard Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Heerhugowaard, Guitarist gezocht voor creatieve projecten theater optredens en kunst exposities
Alkmaar Banjoist/Banjospeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk     
1
in 0 band     Zoekt gitarist Alkmaar, (Band in opbouw) in de omgeving Alkmaar ik reageer altijd dus schroom niet laat wat van je horen
Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Alphen aan den Rijn gitaarspeler zoek gitaarspeler, gevorderde sologitarist met zangstem wil met goede slaggitarist shadows repertoire maar ook andere sixties muziek gaan spelen
Kamperveen Mandolist/Mandolinespeler zoekt Gitarist  Gypsy-Jazz  Tango/Samba  Klezmer 
3
in 1 band     Zoekt gypsy-jazz gitarist!, Ik zoek met name een gitarist omgeving Kampen Zwolle die choro (braziliaans) speelt. Ik speel mandoline en cavaquinho. professioneel nivo
Warnsveld Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Christian  Blues/Swing  Oldie 
0
in 0 band     Christian zanger zoek gitarist Warnsveld, (Band in opbouw) Ik ontmoet graag andere muzikanten in mijn omgeving om te kijken of ik soms samen met anderen iets kan ondernemen.
Nijkerk Drummer zoekt Gitarist  Classic  Drum'n' bass  Christian 
0
in 0 band     Gitarist gezocht advertentie, (Band in opbouw) Ik kom graag in contact met personen die net als ik samen iets willen opzetten.
Zevenhuizen Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Pop  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Gitarist gevraagd, Ik ben op zoek naar een creatieve leadgitarist die het leuk vindt om covers te spelen maar ook openstaat voor eigen werk.
Eindhoven Saxofonist zoekt Gitarist  Jazz  Gypsy-Jazz  Blues/Swing 
1
in 0 band     Saxofonist zoek jazz gitaarspeler Eindhoven, Ik speel tenor en sopraansax op een redelijk hoog amateurniveau en ik zoek een gitarist om samen in een kleine kleine samenstelling realbook achtige jazz te spelen en op te treden.
Amsterdam Oost Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Electronic  Experimental  Industrial 
0
in 0 band     Zoekt electronic gitarist Amsterdam Oost, (Band in opbouw) Op zoek naar gemotiveerde/serieuze Gitarist om wat te beginnen. Heb ook al wel wat ervaring! Stuur me een bericht als je interesse hebt!
Amersfoort Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Blues/Swing  Soul 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Amersfoort, Gitarist zoekt muzikanten met ervaring om een nieuwe rock soul en blues vormatie te vormieren.
Amersfoort Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Soul  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd Amersfoort, (Band in opbouw) Ik ben op te zoek naar een gitarist in ruimte Amersfoort.
Haarlem Drummer zoekt Gitarist  Hardcore  Punk  Indie/Alternative 
4
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd Haarlem, (Band in opbouw) Beste Gitarist. Ik ben een drummer die in Haarlem woont en zoek twee gitaristen om muziek mee te maken. Liefst melodische hardcore / postrock muziek.
Rotterdam Gitarist zoekt Gitarist  Country     
0
in 0 band     Gitaar zoek gitaar, (Band in opbouw) Hallo, ik heet Kitty. Ik speel 1,5 jaar gitaar. Ik ben in het bezit van een akoestische gitaar zoek iemand om mee te jammen.
Maastricht Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Classic  Soul  Rock 
1
in 0 band     Zoekt classic gitarist Maastricht, (Band in opbouw) stijl James Taylor, Bonnie Raitt, Stevie Wonder, CSN, Norah Jones, Paul Simon, Rickie Lee Jones, Silje Nergaard
Zwolle Harpist zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk  Volksmuziek  Middeleeuwen 
0
in 0 band     Zoek folklore irish folk gitarist Zwolle, Harpiste zoekt andere folkmuzikanten om te musiceren, repertoire op te bouwen en evt. op te treden of het doen van huiskamerconcerten.
Binnenstad Groningen Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Binnenstad Groningen zoekt blues/swing gitaarspeler, Wil graag in contact komen met muzikanten om een nieuwe uitdaging aan te gaan
Hilversum Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Pop   
0
in 0 band     Gitarist zoekt gitaarspeler Hilversum, Wil weer samenspelen en.plezier hebben. Regi Haarlem, Hilversum Amsterdam
Sint Pancras Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  R'roll     
7
in 1 band     R'roll gitarist gezocht Sint Pancras, Om samen afwisselend slag en solo R' n Roll uit de fifties te spelen!
Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Punk  Rock 
0
in 0 band     Indie alternative gitarist gezocht advertentie, Ik zoek een gitarist die met mij muziek wil maken in de stijl: (Stoner)Rock, Punk of Alternative. Het liefst in Zwollywood. Denk aan DIIV, Radiohead, Interpol, De Staat
Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Flamenco  Latin muziek  Orient./Arab./Indi.muziek 
0
in 0 band     Zoek gitarist Zwolle, Hallo! Music betekend rust voor mij en de tijd stopt wanneer ik zing. Ik zou heel graag music maken samen met iemand voor de gezelligheid:) Spaans, Nederlands, Engels
Assen Bassist zoekt Gitarist  Blackmetal/Deathmetal  Progressive   
0
in 0 band     Gitarist gezocht, Bassist, 5sn, Assen. Vind ik mooi en wil ik graag iets mee: Dødheimsgard, Afsky, Fluisteraars Of: Mouth o/t Architect, Neurosis, Cult of luna.
Eindhoven Gitarist zoekt Gitarist  Gypsy-Jazz     
0
in 0 band     Eindhoven zoek gypsy jazz gitaarspeler, Gitarist zoekt jambuddy in de buurt van eindhoven.
Breda Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Country  Blues/Swing 
0
in 1 band     Breda zoekt gitaarspeler, (Band in opbouw) Ben jij gedreven, semi-prof met een strak ritme en kan je goed soleren. Ga je er vol voor om met mij mijn liedjes ten gehore te brengen, versterkt & akoestisch ! Neem contact op.
Eindhoven Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Gitarist  Chanson  Folklore/Irish folk  Latin muziek 
0
in 0 band     Zoekt gitarist, Ik ben op zoek naar muzikanten waarmee ik als accordeonist diverse genres kan spelen
Almere Stad Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Almere Stad zoekt gitarist, Niet ervaren maar ook zeker geen beginnend gitarist zoekt andere muzikanten in Almere om de klik te zoeken samen muziek te maken. Serieus, maar humor noodzakelijk!
Hoofddorp Fluitist zoekt Gitarist  Classic  Volksmuziek  World music 
0
in 0 band     Hoofddorp fluitist zoek gitarist, Ik speel blokfluiten en zoek mensen in de omgeving van Hoofddorp/Haarlem om klassieke muziek of mediterrane/wereldmuziek mee te maken.
Maastricht Aachen Airport Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Toneelmuziek/Musical  Pop  Dance 
0
in 0 band     Advertenties zoek gitaarspeler Maastricht Aachen Airport, Het lijkt me super leuk om voor je/ samen met je te zingen
Den Haag Bassist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     den haag gitarist gevraagd, (Band in opbouw) Ben op zoek naar een gitarist om moderne surf te spelen. Nummers zoals Baja. Zie verder mijn advertenties. Daarna kijken hoe het verder uitgebreid kan worden.
Amersfoort Violaspeler zoekt Gitarist  Country  Indie/Alternative  World music 
1
in 0 band     Country gitaarspeler gezocht, Ik speel allerlei stijlen en sta open voor verschillende projecten. Ook covers of eigen muziek. Luister de CD Desier van Bob Dylan om een indruk te krijgen.
Amsterdam Oost Bassist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Zoekt indie/alternative gitaarspeler Amsterdam Oost, Ik zoek een gitarist waarmee ik kan jammen/repeteren.
Emmen Alleen optredend artist zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk  World music  Classic        Emmen alleen optredend artist zoek folklore/irish folk gitaarspeler, | 1×, , (Band in opbouw) Ik ben op zoek naar musici die op prof. niveau een productie a la 'Flairck' willen maken.
Dordrecht Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Blues/swing gitarist zoekt gitaarspeler, Hallo ik ben op zoek naar iemand om eens af en toe mee te jammen ik speel elektrisch en akoestisch ik heb zo een 6 jaar ervaring
Lunetten Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Blues/Swing  R'roll  Funk 
0
in 0 band     Zoek gitarist, Ik zoek een gitarist / gitariste om samen mijn nummers mee te spelen en deze ook op te nemen. Daarna samen het podium op?
Alphen aan den Rijn Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Country  Dans/Amusementsmuziek  Oldie 
0
in 0 band     Zoek gitarist Alphen aan den Rijn, ik zoek een gitarist(e) liefst met zangstem om lekker thuis muziek te maken
Slochteren Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Acapella  R'roll 
0
in 0 band     Zoek gitarist Slochteren, , Ik zoek een gitarist/zanger om samen( met evt nog een gitarist/zanger) akoestisch nummers te zingen. Paar keer per jaar een optreden.
Zoetermeer Band zoekt Gitarist  Pop  Rock  Country        Pop band zoek gitarist Zoetermeer, | 4×, om de band compleet te maken,willen wij kontakt met een sologitarist met een vrij brede smaak.
Haarlem Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Punk  Psychedelic 
0
in 0 band     Zoekt gitarist, Ik zoek iemand om mee te jammen. Optreden zou natuurlijk een droom zijn, maar wil vooral voor de lol gewoon
Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Klezmer  Volksmuziek  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Gitarist gevraagd, (Band in opbouw) Om samen Klezmer, Balkan en/of Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Cabaret/Variétés  Pop   
0
in 0 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied zoekt kleinkunst gitaarspeler, (Band in opbouw) Ik zing/componeer mijn eigen Nederlandstalige muziek en ben opzoek naar een gitarist die mij kan begeleiden. Ik wil graag optreden.
Amersfoort Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Jazz  Chanson 
0
in 0 band     Amersfoort pop gitarist gevraagd, , Ik zing graag met professionele gitarist. Mooie popsongs, jazz, chansons, kleinkunst.
Amsterdam Noord west Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 1 band     Gitaarspeler gevraagd Amsterdam Noord west, Bassist met aantal jaren ervaring wil graag muziek maken. Interesse in blues, rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc.
Zeewolde Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Jazz  Oldie 
1
in 0 band     Zoekt pop gitarist, , (Band in opbouw) Op zoek naar andere leuke muzikanten in de buurt. Ervaring met 'acoustische pop' en meerstemmige zang Laat wat van je horen
De Hoeve Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Christian  Gospel  Rock 
1
in 0 band     De Hoeve zoek gitarist, , (Band in opbouw) om praiseliederen en christelijke popliederen te zingen zoek ik een gitarist(e) die een redelijk goed niveau heeft om op een plezierige manier en met humor muziek te maken.
Tilburg Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Funk  Volksmuziek 
1
in 0 band     Zoek blues swing gitaarspeler Tilburg, (Band in opbouw) Songwriter zoekt gitarist om eigen werk te spelen/maken
Amstelveen zuid, Bovenkerk Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Cabaret/Variétés  Jazz  Pop 
5
in 0 band     Amstelveen zuid, Bovenkerk cabaret variétés gitaarspeler gezocht, ik zoek iemand die net zoveel kick ervaart van muziek maken als ik, zowel repetities als optreden en die een goed muzikaal gehoor heeft. Liefst een gitarist met zangstem ;-)
Vught Gitarist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Blues/Swing   
0
in 0 band     INDIE/ALTERNATIVE GITARIST ZOEK GITAARSPELER, Gitarist van begin 60 zoekt muziekmaatjes om samen te zingen/spelen. Mijn voorkeur gaat uit naar meerstemmige akoestische Indie muziek.
Leiden Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Experimental  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zanger zoekt gitaarspeler, Ik ben een studente en zangeres in spé op zoek naar een gitarist of toetsenist met een unieke muzieksmaak om mee te repeteren en hopelijk op te treden!
Hoensbroek Drummer zoekt Gitarist  Hardcore  Blackmetal/Deathmetal  Progressive 
0
in 0 band     Zoek gitarist Hoensbroek, , (Band in opbouw) Iets knallends maken met nieuwe en oude hardcore tot progresive
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Reggae  World music  Rap/Hip-Hop/RnB 
1
in 0 band     Zanger zoekt reggae gitarist, (Band in opbouw) Je bent serieus en wilt er echt wat mee doen. Albums opnemen in een studio, video clips maken etc.
Wageningen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Gitaar gezocht Wageningen, Ik vind het erg leuk om te zingen, ik volg nu een tijd zangles en vind het leuk om samen te spelen met vrienden. Ik speel ook een beetje gitaar
Oss Bassist zoekt Gitarist  Rock  Progressive  Heavy-metal 
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Oss, Basist met zang wil weer gaan rocken. Heb podium ervaring.
Steenwijk Gitarist zoekt Gitarist  Country  Oldie  Rock 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd, (belanbgstelling in een band: Neen) Samen muziek maken, gezelligheid en plezier staan voorop.
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop   
0
in 0 band     Zoek gitarist De Blesse, Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Weinig ervaring, maar ik geniet enorm van het (samen) muziek maken.
Groningen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Heavy-metal  Progressive 
2
in 0 band     Rock gitarist gezocht Groningen, Na een paar jaar stilgezeten te hebben begint het inmiddels weer behoorlijk te prikkelen en zou ik heel graag weer samen met mensen muziek maken!
Aalten Gitarist zoekt Gitarist  Christian  Gospel  Country 
2
in 0 band     Gitaarspeler zoekt gitarist, Hallo, zoek mede muzikant gitarist om samen fijn muziek te maken..
Bergen op Zoom Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Zoek blues/swing gitaarspeler Bergen op Zoom, , Zoek een tweede gitarist om aanvullende partijen te spelen. RATM/Royal Blood/Audioslave
Bergschenhoek Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Klezmer  Country  Volksmuziek 
0
in 1 band     KLEZMER GITAARSPELER GEVRAAGD BERGSCHENHOEK, , (Band in opbouw) Poolse texmex ,CD opnamen en eigen repertuar ,optreden in nederland
Bunschoten-Spakenburg Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Rock  Pop  Oldie 
1
in 0 band     Zoekt gitaarspeler, Zeer leergierige (nog onervaren podium zangeres) wil graag lekker muziek maken met anderen (bv. backing vocals /sta niet graag op de voorgrond.. maar sta open voor uitdagingen).
Lent Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Latin muziek  Blues/Swing 
6
in 0 band     Zoek gitaarspeler, Nu vooral sinds 3 jaar jazz/latin jamsessies , Graag toewerken naar kleine bezetting
Dieren Drummer zoekt Gitarist  Blues/Swing  Pop  Funk 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd, Ben benieuwd wie ik hier tegenkom. Ben benieuwd welke stijl je speelt.
Eersel Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Dance 
0
in 0 band     eersel gitaarspeler gevraagd, Motto: plezier, passie, variatie. Optreden is niet het doel.
Etten-Leur Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Etten-Leur zoek pop gitarist, Ik ben nieuw op dit forum. Ik zoek een medegitarist om hele toffe dingen mee te doen!
Voorthuizen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Soul  Pop 
1
in 0 band     Zoekt gitarist, Samen oefenen en incidenteel optreden, waarbij plezier in muziek maken voorop staat. Genres zijn bossanova, Spaanstalige pop, jazz van Ella Fitzgerald tot Amy Winehouse.
Halfweg Drummer zoekt Gitarist  Rock  Indie/Alternative  Soul 
1
in 0 band     Halfweg zoekt gitaarspeler, (Band in opbouw) Drummer wil graag weer eigen werk spelen! Veel live ervaring, opname ervaring en ook nog een leuke vent.
Oud-Mathenesse Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Zoekt gitarist, Zangeres zoekt gitarist om samen muziek te maken en te genieten. Brede muzieksmaak, staat open voor meerdere stijlen
Lent Drummer zoekt Gitarist  Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Lent drummer zoek gitaarspeler, Ik ben een drummer en wil graag nu meer met andere muzikanten gaan spelen en zo meer ervaring opdoen . Wel 4 jaar privé drumlessen gehad.
Sprang-Capelle Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Blues/Swing  Rock 
1
in 0 band     SPRANG-CAPELLE VOCALS ZOEK GITAARSPELER, Hallo ben op zoek naar een gitarist om op te treden voorkeur gaat uit naar country/rock en blues
Delft Gitarist zoekt Gitarist  Latin muziek  Gypsy  World music 
0
in 1 band     Advertenties Delft gitarist gevraagd!, Zoek een gitarist om mee te jammen en eventueel opnames te maken
Doetinchem Trio zoekt Gitarist  Pop  Rock          Zoeken pop gitarist Doetinchem, | 3×, Naast de gitariste (ook keyb.) die we al hebben, zoeken we een enthousiaste 2e gitarist(e). Hij/zij moet een aanvulling zijn, dus ook solo's etc. kunnen spelen. Ervaring vereist.
Pieterburen (Paiderboeren) Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Gypsy  Volksmuziek   
0
in 0 band     Gypsy gitaarspeler gezocht Pieterburen (Paiderboeren), , (belanbgstelling in een band: Neen) sta open voor nieuwe muzikale ontmoetingen. speel al veel met anderen.
Aalten Drummer zoekt Gitarist  Rock  R'roll  Heavy-metal 
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler, Ik zoek een goede gitarist die samen met mij muziek wilt maken!
Deventer Pianist zoekt Gitarist  Progressive    Rock 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd Deventer, zoekt muzikanten, zoals gitarist, om eigen nummers mee te creëren.
Rotterdam noord Saxofonist zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Latin muziek 
0
in 0 band     Zoek funk gitarist Rotterdam noord, (Band in opbouw) Met Plezier en Passie Mooie groovende muziek maken. Bel om even de mogelijkheden te checken of reageer!
Groningen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Soul  Blues/Swing 
0
in 0 band     Pop zanger zoek gitarist Groningen, Zoek gitarist om samen repertoire op te bouwen, van ballad tot meer uptempo nummers.
Westerbroek Bassist zoekt Gitarist  Soul  Funk  Pop 
1
in 0 band     Westerbroek zoekt soul gitarist, , (Band in opbouw) Ben op zoek naar een Soul-Funk gitarist(e) die tijd en zin heeft om tenminste 2 keer in de weekend te repeteren om de repertoire door te nemen. Optredens zijn afhankelijk v Covid19
Gorinchem Drummer zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoek gitarist, Op zoek naar muzikanten om een beetje mee te jammen en eventueel ook nummers te schrijven.
Dieren Percussionist zoekt Gitarist  Bluegrass     
1
in 0 band     Percussionist zoekt gitarist, , (Band in opbouw) Zoek akoestisch gitarist omgeving Arnhem om met ervaren muzikanten bluegrass muziek te maken
Doorn Drummer zoekt Gitarist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Doorn zoekt gitarist advertenties, , (Band in opbouw) Eigen studio aanwezig.. zoek andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
Bussum Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Bussum gitaarspeler zoekt blues swing gitarist, (belanbgstelling in een band: Neen) af en toe wat spelen met medegitarist lijkt leuk me leuk
Naarden Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Pop  Blues/Swing 
8
in 0 band     Naarden zoek gitarist, Hoi! Ik ben een (elektrische) gitarist die graag in een (nieuwe) klein-middelgrote bezetting (eigen) rock, pop of blues muziek wil maken met het doel om op den duur op te treden.
Woudenberg Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Latin muziek  Pop 
7
in 0 band     Zoekt jazz gitarist Woudenberg, , 11 jaar ervaring met zingen van oa jazz, latin, pop. 3 jaar Djam gedaan, daarna veel jazz workshops. Zoek gevorderde jazz gitarist. opnames volgen per mail bij gebleken interesse.
Delft Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Blues/Swing  Jazz  Oldie 
0
in 0 band     Zoekt gitarist, Ik zoek gitarist met passie voor jazz swing en oude muziek.
Weesp Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz     
0
in 0 band     Weesp gitaarspeler gezocht, Wil graag met regelmaat repeteren en een interessant repertoire opbouwen. Ik zing ook graag voor publiek, maar vindt een goede basis belangrijk. Dus goed op elkaar ingespeeld zijn.
Opmeer Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Pop  Oldie  Dans/Amusementsmuziek 
7
in 0 band     Zoekt gitaarspeler Opmeer, Ik zoek een gitarist met ruime bühne-ervaring en breed repertoire. Flexibele instelling, Doel: Relaxte, knusse optredens 2x maand Kop van Noord Holland met aangenaam geluidsniveau.
Arnhem Drummer zoekt Gitarist  Blues/Swing  Funk  R'roll 
0
in 0 band     Blues swing gitaarspeler gevraagd Arnhem, (Band in opbouw) Arnhem eo. Gitarist gezocht. Ambitieloos muziek maken voor eigen plezier.
Hengelo Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Country 
0
in 0 band     Pop gitaarspeler gezocht Hengelo, , 1 of meerdere gitaristen om te jammen en leren. Ik speel akoestisch. brede interesse, vrnmlk; pop, rock, country etc. Speel zelf ca 1,5jr en heb les.
Noordwijk Gitarist zoekt Gitarist  Progressive  Rock  Pop 
2
in 0 band     Zoekt gitarist, samen muziek maken, nummers uitzoeken, inspiratie opdoen
Nijmegen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Blues/Swing  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Jazz vocals zoek gitaarspeler, Ervaren zangeres zoekt enthousiaste gitarist om samen aan eigen muziek te werken.
Enschede Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Dance 
0
in 0 band     Enschede zanger zoek gitaarspeler, Beginnend zanger zoekt een (beginnend? ) gitarist om muziek te maken, in eerste instantie gewoon om ervaring op te doen en natuurlijk voor de lol!
Houten Contrabassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Classic  Jazz 
0
in 0 band     Houten blues swing contrabassist zoekt gitarist, , ik wil graag samenspelen, improviseren, evt componeren etc.
Tienhoven (Maarssen) Gitarist zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk  Bluegrass  Pop 
0
in 0 band     Zoekt gitarist, Gitariste speelt fingerpicking stijl, lead en meerstemmig zingt, zoekt gitarist(e) die dit ook kan. Genre:Folk-pop/Americana Voorbeeld:'Good Harvest' samenspel, geen Iers.
Tegelen Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Progressive  Rock 
0
in 0 band     Gitarist gevraagd, , (Band in opbouw) wil gewoon muziek maken ,is geen must maar fun.hoeft niet perse op te reden.niks gedwongen lekker jezef zijn met spelen
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
proc:266ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Wij hebben een goed gesprek gehad aan de telefoon. ..." (Mario Van..., 2660 Antwerpen Hoboken)        "...Daniel heeft ons goed op de hoogte gehouden over de mogelijkheden om in een band te spelen...." (Boaz de ..., 3863 Nijkerk)        "...Ik werd dezelfde avond van lid worden al gebeld, toppie ..." (Dirk Wij..., 5643 Eindhoven)        "...Heel positief gesprek gehad. Hopelijk binnenkort kennismaken...." (jessica bak..., 5954 Beesel)        "...Albin heeft veel youtube filmkes over zichzelf doorgestuurd na ons eerste contact...." (Lieven Ver..., 1785 Merchtem)        "...Vlotte, vriendelijke vrouw aan de telefoon. Afstand tot repetitie locatie jammer genoeg struikelblok..." (jan cui..., 6093 Heythuysen)        "...Patrick lijkt mij een aardige kerel. Hoop dat hij auditie komt doen...." (Bernhard Kri..., 5915 Venlo)        "...Enthousiaste persoon. Hopelijk komt hij binnenkort kennismaken..." (jessica bak..., 5954 Beesel)        "...Aardige man. Hele goeie bassist..." (jessica bak..., 5954 Beesel)        "...Ze vond het contact leuk, maar zoekt een band met leeftijdsgenoten, wat ik k goed snap. Ze is zelf 1..." (jan cui..., 6093 Heythuysen)