Mondharmonikaspeler

Advertenties 1- 40 van 40  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
»
Vlaardingen Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Swing  Bluegrass 
0
in 0 band     Vlaardingen mondharmonikaspeler Wie vindt het leuk om met mij de roots of blues spelen, andere stylen ook welkom. Bluesharp en/of Chromaat en zang behoren tot de mogelijkheden.
Rijen Mondharmonikaspeler zoekt Pianist  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Pianospeler gezocht Rijen Ik zoek een pianist in de omgeving om blues en zo te spelen.
Rijen Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Rijen blues/swing mondharmonikaspeler En waarom zou een chromatische mondharmonica of een cornet niet binnen de blues passen? Ik speel graag blues en rock en ook jazz en latin. En ik ben toe aan een nieuwe uitdaging.
Afferden Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Mondharmonikaspeler , speel blues en bluesrock zowel old school als modern en soms een tikje jazzy als dit past
Noordhorn Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Country  Pop  Rock 
0
in 0 band     Mondharmonikaspeler advertenties Mondharmonica leren spelen toen mijn vader er een had aangeschaft. Toen ik het zag, moest ik er op spelen.
Hoek van Holland Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  R'roll   
0
in 0 band     Advertentie mondharmonikaspeler! Ik ben een bluesharp speler . Speel graag slow blues en swing shuffels. Chicago/delta blues.
Hoek van Holland Mondharmonikaspeler zoekt Pianist  Blues/Swing     
0
in 0 band     Mondharmonikaspeler zoekt blues swing pianist Ik ben een bluesharp speler. Speel graag slow blues en shuffles Chicago/Delta blues.
Hoek van Holland Mondharmonikaspeler zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Blues/Swing     
0
in 0 band     Mondharmonikaspeler zoekt toetsenist Ik ben een bluesharp speler. Speel graag slow blues en swing shuffles. Chicago / Delta blues.
Wageningen Mondharmonikaspeler zoekt Gitarist  World music  Pop  Latin muziek 
0
in 0 band     Zoek world music gitarist Wageningen Ik zoek gitarist om samen repertoire op te bouwen en muziek te maken
Wageningen Mondharmonikaspeler zoekt Zanger/Zangeres  World music  Pop  Latin muziek 
0
in 0 band     Mondharmonikaspeler zoekt vocals ik zoek zanger/zangeres om mee samen muziek te maken
Wageningen Mondharmonikaspeler zoekt Percussionist  World music  Pop  Latin muziek 
0
in 0 band     Zoek percussionist Ik zoek percussiespeler (bijv. djembé) om samen muziek te maken
Wageningen Mondharmonikaspeler stelt zich voor   World music  Latin muziek  Pop 
0
in 0 band     World music mondharmonika Wageningen , Ik speel al enkele jaren chromatische mondharmonika
Zoetermeer Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Soul  Rock 
0
in 1 band     Mondharmonikaspeler Zoetermeer Ervaren bluesharp speler. Creatief in soleren maar ook begeleidend sterk. Ik speel bij meer vaste teams maar ook als gastspeler regelmatig actief
Schijndel Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Advertenties blues/swing mondharmonikaspeler ik speel mondharmonica, ik hou van alle bluesstijlen
Den Haag Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Experimental   
0
in 0 band     Blues/swing mondharmonikaspeler Den Haag ik ben amateur bluesharp speler, speel graag samen, eventueel optreden, ), ook experimenteel(theremin)samenwerken, oefenen, spelen
Nijmegen Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Country  Indie/Alternative   
0
in 0 band     Country mondharmonikaspeler Nijmegen Ben hobby-matig bezig met Americana achtige muziek,. semi-accoustisch en versterkt
Egmond aan den Hoef Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Rock   
0
in 0 band     Blues swing mondharmonikaspeler ben gek op de stijl van Butler,red devils Wil wel graag live optreden als gast.
Venlo Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Blues swing mondharmonikaspeler ik hou van Chicago-blues maar ook jj-cale en country,irish kan in beperkte zin
Oosterbeek Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 0 band   Blues/swing mondharmonikaspeler Ik speel al 20 jaar bluesharp op professioneel niveau. Ik speel graag blues, maar ook folk.
Assen Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 1 band   Blues swing mondharmonikaspeler Assen Ik woon in Assen en ben bereid om maximaal 20 a' 25 km te rijden ivm repetities.
Venlo Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 1 band   Blues/swing mondharmonikaspeler Venlo advertenties Harpin de blues sinds ik 15 was, kreeg ik nog steeds het vuur
Giethmen Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Blues/Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band   Blues swing mondharmonikaspeler Giethmen Ervaren mondharmonicaspeler met Zang Stijl: WestCoast&Jump,RR kijk uit naar mensen die Westcoast,Jump,RR kunnen en willen spelen.
Alkmaar Mondharmonikaspeler zoekt Pianist  Blues/Swing  Jazz  Pop 
0
in 0 band   BLUES/SWING PIANIST GEVRAAGD! Graag zou ik samenspelen met een pianist om te improviseren, nummers te spelen en uiteindelijk af en toe op te treden
Alkmaar Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Jazz  Pop  Soul 
0
in 0 band   Mondharmonikaspeler Alkmaar Sinds 9 jaar speel ik chromatisch mondharmonica. Ik hou van jazz en improviseren.
Haarlem Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 0 band   Mondharmonikaspeler Haarlem (belanbgstelling in een band: Neen) Ik ben op dit moment niet bezig maar ik wil me wel vast orienteren.
Harderwijk Mondharmonikaspeler zoekt Band  Blues/Swing     
0
in 0 band   Harderwijk band gezocht Ik zou graag in een blues band spelen. Ik hou van Red Devils, Black Crows, Fabulous Thunderbirds, William Clarke Band etc.
Harderwijk Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 0 band   Mondharmonikaspeler Harderwijk Ik speel twintig jaar bluesharp waarvan de laatste zes jaar intensief. Ik hou van vijftiger/zestiger jaren blues.
Arnhem Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 0 band   Mondharmonikaspeler Arnhem 4 jaar studerend mondharmonicaspeler vraagt zich af of er jammaatjes in arnhem zijn.
Leeuwarden Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Folklore/Irish folk  Pop  Country 
0
in 0 band   Advertentie Leeuwarden mondharmonikaspeler Ik heb meerdere jaren ervaring met de Trekharmonica in diverse stemmingen en stylen.
Lelystad Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Rock   
0
in 0 band   Blues swing mondharmonikaspeler Lelystad veelzijdige harmonica speler houdt van deltablues, western swing maar vooral bluesrock
Hellevoetsluis Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 0 band   Blues/swing mondharmonikaspeler Hellevoetsluis bluesharp!!!, wie kan mij het leren.??, hellevoetsluis of omstreken.
Amersfoort Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 0 band   Blues swing mondharmonikaspeler ik wil met mijn muziek zoveel mogelijk optreden,ik maak al 25 jaar muziek,ik speel de blues,ik ben amateur,
Amersfoort Mondharmonikaspeler zoekt Band  Blues/Swing     
0
in 0 band   Blues swing band aangeboden ik ben een ervaren bluesharper en ben op zoek naar een serieuze bluesband met de bedoeling op te treden.ik speel diverse stijlen blues,o.a.east/coast blues,chigago blues,miss blues
Ysselsteyn Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Oldie  Pop 
0
in 1 band   Blues swing mondharmonikaspeler kan ook met de mondharmonica improviseren. lijkt me leuk om het instrument ooit bij een lied toe te voegen
Delft Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Jazz   
0
in 0 band   Blues swing mondharmonikaspeler Naast Blues (waar mijn instrument voor ontworpen is) ligt mijn interesse ook bij erg bij bepaalde soorten jazz (bijvoorbeeld dixieland)
Delft Mondharmonikaspeler zoekt Gitarist  Blues/Swing  Jazz   
0
in 0 band   Gitaarspeler gevraagd Ik zoek een of twee muzikanten (alle suggesties zijn welkom) om blues en jazz mee te spelen. In eerste instantie om samen te jammen.
Den Haag Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Rock  Soul  Blues/Swing 
0
in 0 band   Rock mondharmonikaspeler Den Haag ben een ervaren en ambitieuze amateur en wil graag een mix van (evt bewerkte) covers en eigen werk spelen -> doel: veel optreden
Gorredijk Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Swing 
0
in 0 band   Mondharmonikaspeler (belanbgstelling in een band: Neen) Humor serieus muziek maken ambitieus lekker van uit het hart spelen met Chickens Go Mad enz
Oudorp Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 1 band   Advertentie blues/swing mondharmonikaspeler Oudorp Speel zo lang als ik weet op de mondharmonica. Samen muziek maken is het mooiste wat er is.
Leiden Mondharmonikaspeler stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 0 band   Blues/swing mondharmonikaspeler Leiden Mondharmonicaspeler geinspireerd door James Harman en Kim Wilson
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Share
proc:85ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...zeer ervaren drummer - muzikant in hart en nieren...." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Hoewel er geen match was op vlak van beschikbaarheid, werd er toch snel en correct geantwoord...." (Lorenz Duy..., 9700 Oudenaarde Ename)        "...Toffe kerel met veel ervaring. Kans is groot dat we in de toekomst gaan samenwerken..." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Toffe Kerel. drummer met pakken ervaring die meerdere stijlen aankan...." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Geweldige zangeres! Groot bereik. Sympathieke vrouw!..." (David Van..., 2900 Schoten)        "...Goeie drummer. Gepassioneerd door muziek...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Goed contact. Vriendelijke persoon...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Goed contact. Afspraak gemaakt...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Aangenaam contact, heeft ervaring om te drummen met clicktrack. ..." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Tof contact met hem onlangs ..............................." (Marc Gie..., 3550 HeusdenZolder Zolder)