Muziekproducent gezocht

Advertenties 1- 27 van 27  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre« Bio  « Opmerking
 
»
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Rock 
0
in 0 band     Zanger zoek producent Ik ben een zanger met zelfgeschreven nummers en zoek muzikanten om mee samen te werken.
Brunssum Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Schlager     
0
in 0 band     Vocals zoekt producent Brunssum Sinds enkele jaren zing ik Duitse schlagers op allerlei feesten. Ik wil graag mijn Aktiviteiten en repertoire uitbreiden.
Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Soul  Pop  Dance 
0
in 0 band     Zoek soul producent (belanbgstelling in een band: Neen) Vind het leuk om te zingen. Wil graag een nieuwe uitdaging aangaan. Mijn muziekvoorkeur is nogal ruim.
Maassluis Rapper zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB     
0
in 0 band     Rapper zoekt rap/hip-hop/rnb producent Ik ben op zoek naar een producer om zelfgeschreven teksten te publiceren.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Muziekproducent zoekt Muziekproducent  Dance  House  Progressive 
0
in 0 band     Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt zoek producent op zoek naar iemand om samen verschillende soorten house of dance mee te produceren
Haarlem Muziekproducent zoekt Muziekproducent  House  Techno  Filmmuziek 
0
in 0 band     House producent gezocht Haarlem , Gespecialiseerd in toetsen en besteed veel aandacht aan het mixen.
Capelle aan den IJssel Rapper zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB      3684f9
0
in 0 band     Producent gevraagd! op zoek naar een rap producent / beat maker. heb wat nummers geschreven
Amsterdam Rapper zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB      3684f9
0
in 0 band     Zoekt producent! Ik ben op zoek naar een samenwerking met een producer ik heb talloze rap teksten en gegarandeerd een paar hits tussen dus ben je een betrouwbare producer neem contact op
Wijk bij Duurstede Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Dans/Amusementsmuziek  House  Pop  3684f9
0
in 0 band     Wijk bij Duurstede zanger zoekt dans amusementsmuziek producent Ik heb ervaring in de studio. Het lijkt me te gek om samen te kunnen werken! Voor vragen kunt u contact met mij opnemen
Amsterdam Zuidoost Rapper zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB      3684f9
0
in 0 band   Rapper zoek producent Amsterdam Zuidoost advertenties Hay, Ik ben opzoek naar een talentvolle producer die mijn wederhelft kan zijn in de studio. Het liefst ervaring met moderne plugins (waves, meloodyne, autotune etc)
Schiemond, Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Indie/Alternative  Rap/Hip-Hop/RnB  Soul  3684f9
1
in 0 band   Zoekt producent Schiemond, Zangeres zoekt muziekproducenten. Ik heb ervaring met zingen op podiums en schrijf zelf mijn eigen liedjes in het engels.
Schiedam Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB  Soul  Rock  3684f9
5
in 0 band   Vocals zoekt producent (Band in opbouw) Ik heb materiaal en ik zoek iemand om mee samen te werken om dit materiaal uit te werken
Dronten Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Pop  Soul  Funk  3684f9
0
in 0 band   Dronten pop producent gezocht Ik ben opzoek naar een producer die mij wil helpen met mijn eerste EP
Gouda Rapper zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB     
0
in 0 band   zoekt producent gouda (belanbgstelling in een band: Neen) Super enthousiaste rapper zoekt producer (het liefst uit Gouda) om mee samen te werken. Ik heb al het een en ander geschreven maar ik zou graag een samenwerking aangaan met iemand
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB  Soul  Pop 
0
in 0 band   Zoekt rap/hip-hop/rnb producent zangeres met liefde voor muziek. Ik deel graag mijn passie met anderen. Vind acoustic ook heel mooi. Zing zowel Nederlands als Engels.
Zoetermeer Rapper zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB  Reggae  Pop 
0
in 0 band   Zoekt producent hallo ik ben veel met rap bezig en ik schrijf ook zelf teksten ik zou er graag in geholpen worden en verder komen ermee dat is mijn droom heel erg bedankt
Nijmegen Songwriter/Componist zoekt Muziekproducent  Pop  Dance  Soul 
0
in 0 band   Zoekt producent Nijmegen Voor mijn nummers/composities zoek ik een muziekproducent die wil co-writen en arrangeren / mixen en evt masteren. Zelf werk ik met LP9
Arnhem Rapper zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB     
0
in 0 band   Arnhem producent gevraagd Ik ben op zoek naar een producer die beats kan maken in het genre van j.cole/hopsin/kendrick Ben jij wie ik zoek?! dan kunnen we. maybe samen een track maken (engelstalig)
Stipheldenbuurt Geluidstechnicus/-Mixer zoekt Muziekproducent  Soul  Electronic  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band   Mixer zoek producent Stipheldenbuurt Dit is een advertentietekst om zoekt muziekproducent te kunnen openen
De Hoek, Hoofddorp Rapper zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB     
0
in 0 band   Rap hip-hop rnb producent gevraagd De Hoek, Hoofddorp Ik heb iemand nodig die me kan helpen met mijn nummers produceren, heb al een eerste nummer bijna af.
Veendam Songwriter/Componist zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB  Orient./Arab./Indi.muziek   
0
in 0 band   Zoek producent Maak commercieel, melodieuze Nederlandstalig hiphop/rap. Denk aan Gers Pardoel, Ali B., Lange Frans etc. Zoek een producent om de nummers helemaal af te maken.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Muziekproducent zoekt Muziekproducent  Electronic  Jazz  Funk 
0
in 0 band   Zoek producent Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied! , Zoek mede producers om info mee uit te wisselen en wellicht samen een mooi project te maken.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Muziekproducent zoekt Muziekproducent  Dance  House  Progressive 
0
in 0 band   Producent zoekt producent Ik zoek een mede producer om kennis mee uit te wisselen. Ik maak zelf vooral progressive house, maar vind andere ganres ook dope!
Amsterdam Nieuw West Rapper zoekt Muziekproducent  Rap/Hip-Hop/RnB     
0
in 0 band   Zoek rap hip-hop rnb producent Amsterdam Nieuw West , Ben op zoek naar een creatieve medespeler in de wereld van muziek. Ik schrijf Nederlandse teksten heb geen podium-ervaring maar wil graag groeien. Ik ben serieus en gemotiveerd.
Almelo Songwriter/Componist zoekt Muziekproducent  Pop  Dance  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band   ZOEK PRODUCENT ALMELO Singer/songwriter/producer vooral in popmuziek met invloeden van hip hop/rnb
Vught Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Pop  Soul  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band   Producent gezocht Ik ben opzoek naar iemand die mij kan verder helpen in het proces om beter te worden qua zang, performance etc.
Vught Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Pop  Soul  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band   Zanger zoekt producent Vught Ik ben opzoek naar iemand die mij kan verder helpen in het proces om beter te worden qua zang, performance etc.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
Share
proc:93ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Peter is ook niet ervaren. Lijkt mij leuk om samen eens te spelen...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij goed om een afspraak te maken. We zijn allebei niet ervaren..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij erg leuk beetje ver weg..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...We gaan iets afspreken om samen te gaan spelen. Bas en Drums..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste contact per mail gehad. We gan kijken of we elkaar willen ontmoeten...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste mail contact gehad.We gaan kijken of we elkaar een keer willen ontmoeten..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Bluesbassist. Interessant profiel. ..." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Prima contact gehad. Enthousiast artiest..." (Judith Ter..., 2652 Berkel en Rodenrijs)        "...Was prima contact, veelzijdige muzikant ..." (Judith Ter..., 2652 Berkel en Rodenrijs)        "...Samen meteen leuk een middag muziek gemaakt ..." (Nicole Hue..., 2613 Delft)