Muzikanten

Advertenties 1-100 van 500  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
Nijmegen Songwriter/Componist zoekt Drummer  Pop  Rock  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Nijmegen schrijf eigen nummers (luister op souncloud), heel vermoeiend om alles zelf in te spelen. Daarom leuk om met anderen te spelen, ook met jouw nummers
Nijmegen Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Folklore/Irish folk  Rock 
0
in 0 band     Zoekt pop vocals , (band in opbouw!) Voor de uitvoering van mijn (en jouw) songs ben ik op zoek naar musici waaronder in de eerste plaats een goede zanger/zangeres. zoek naar combinatie paulus en wickedshe op soundcl
Nijmegen Songwriter/Componist stelt zich voor   Pop  Folklore/Irish folk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Nijmegen pop Muzikanten , Maakte de laatste jaren meer dan 30 popnummers en vind 't leuk ze met anderen uit te gaan voeren. Inspiratie: Neil Young, Lennon, Kinks etc.
Amersfoort Drummer stelt zich voor   Rock  Dance  Pop 
0
in 0 band     Muzikanten All-round drummer. 20 jaar drumervaring. Bij interesse graag even contact op nemen via mail.
Apeldoorn Zanger/Zangeres zoekt Bassist  Pop  Rock  Country 
0
in 0 band     Pop bassspeler gevraagd Apeldoorn Zingen is mijn passie en zou dat veel vaker willen doen met anderen. Ik heb geen vast genre, zing graag de nummers die me raken.
Apeldoorn Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Rock  Country 
0
in 0 band     Apeldoorn pop vocals! Ik Tanja van Dongen heb sinds een jaar mijn passie zingen weer opgepakt en wil het nu nu zo veel en zo vaak mogelijk muziek maken. Find me on fb
Rotterdam noord Songwriter/Componist stelt zich voor   Rap/Hip-Hop/RnB  Reggae   
0
in 0 band     Rotterdam noord componist Ik heb altijd een passie voor muziek gehad en beheers de stijlen rnb en hiphop, en schrijf al m'n teksten zelf.
Ooij Drummer stelt zich voor   Progressive  Psychedelic  Electronic 
0
in 0 band     Muzikanten Ooij! , Ik hou van Tom Yorke, Death Grips en Ratatat. Heb ruimte om te oefenen aan huis.
Naarden Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Naarden toetsenist gezocht (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Toe aan een duidelijke richting? Zijn met meerdere muzikanten met affiniteit voor Natalie Merchant op een leuke manier een tribute-project aan het opstarten. Zie ook Marktplaats.
Naarden Gitarist stelt zich voor   Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Indie alternative gitaar Naarden (belanbgstelling in een band: Neen) Ben (voornamelijk) slag gitarist, speel semi akoustische- en elektrische gitaar. in bezit van complete installatie. Brede muzikale interesse, geen metal. Bühne ervaring.
Venlo Zanger/Zangeres stelt zich voor   Schlager  Pop  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Vocals Venlo Schlager/pop/cover zangeres. Zuiden van Nederland evt Duitsland, grens Venlo.
Utrecht (stad) Zanger/Zangeres stelt zich voor   Soul  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Soul vocals Utrecht (stad) Ik ben Almaz, soul, RnB en pop zangeres die een tijdje niet heeft gezongen, maar heel graag weer op het podium wil staan!
Amersfoort Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Rock  Country 
0
in 0 band     Amersfoort vocals Zangeres wil leuke muziek maken met muzikanten!
Elspeet Gitarist stelt zich voor   Indie/Alternative  Country  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten Ben gitarist met goede zangstem en wil werken met een producer/muzikant om eigen songs op te nemen. In tweede instantie wil ik met meer muzikanten de songs ook live uitvoeren.
Elspeet Gitarist zoekt Band  Indie/Alternative  Country  Rock 
0
in 0 band     Zoek indie/alternative Muzikanten Elspeet Ik schrijf/zing/speel mijn eigen nummers en zoek band om ze te spelen. Natuurlijk zijn nummers van andere bandleden ook welkom. Alleen covers als ze een eigen sound krijgen.
Elspeet Gitarist zoekt Geluidstechnicus/-Mixer  Indie/Alternative  Country  Rock 
0
in 0 band     Zoek mixer Ik schrijf, speel en zing mijn eigen nummers. Een aantal wil ik verder arrangeren. Zoek een producer/musicus om mee samen te werken.
De Wijert & Helpman-West Zanger/Zangeres zoekt Songwriter/Componist  Pop  Jazz  Oldie 
0
in 0 band     Pop componist gezocht De Wijert & Helpman-West Ik zou het leuk vinden om een keer een geheel nieuw nummer te gaan zingen. Bij voorkeur eerst een rustig nummer.
De Wijert & Helpman-West Zanger/Zangeres stelt zich voor   Jazz  Pop  Oldie 
0
in 0 band     De Wijert & Helpman-West vocals Ik ben een beginnende zangeres. Het lijkt me gaaf om met ervaren muzikanten op te treden en eerst rustige jazz nummer te gaan zingen voor publiek.
De Wijert & Helpman-West Zanger/Zangeres zoekt Pianist  Pop  Jazz  Oldie 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt pianospeler Ik ben op zoek naar een pianist om m.n rustige nummers mee te spelen.
De Wijert & Helpman-West Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Zoek gitaarspeler Ik ben op zoek naar een gitarist die o.a. jazz nummers speelt. Met name de rustige nummers..
Groenekan Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Muzikanten Groenekan Ik ben een ervaren amateur zangeres met pop/rock/soul/disco repertoire, ik heb een redelijk bereik en vind het leuk om met meerdere muzikanten het publiek te vermaken.
Groenekan Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Dans/Amusementsmuziek  Rock 
0
in 0 band     Groenekan Muzikanten Hallo! Ik ben een ervaren amateur zangeres (mezzo sopraan) met een breed cover repertoire van disco tot rock. Geen professionele ambities maar wil wel elke maand optreden.
Rotterdam noord Accordeonist/Accordeonspeler stelt zich voor   Blues/Swing  World music  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Blues/swing Muzikanten Ik heb meer dan 20 jaar ervaring op toets/accordeon als semipro. Licht klassiek, swing/blues/country/americana/ andere stijlen. Ik lees makkelijk noten en accoorden.
Best Trompeter/Trompettist stelt zich voor   Funk  Jazz  Blues/Swing 
0
in 0 band     Funk trompet Best advertentie Amateur. Op mijn 41ste met trompetspelen begonnen. Speel graag in sectie. Hou ook van improviseren.
Binnenstad Groningen Pianist stelt zich voor   Pop  Classic  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Binnenstad Groningen pop pianospeler , Pianist speelt vooral romantische popsongs, ballads en wil daar veel mee optreden.
Binnenstad Groningen Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Cabaret/Variétés   
0
in 0 band     Advertentie zoek pop vocals (belanbgstelling in een band: Neen) Ik ben een pianist, en ik speel voornamelijke romantische popsongs, ballads. Hiermee kun je goed op recepties en bij diners als sfeervolle achtergrondmuziek fungeren.
Grouw (Grou) Gitarist stelt zich voor   Heavy-metal  Rock  Progressive 
0
in 0 band     Gitaarspeler Gitarist schrijft tevens muziek zie bovenstaande muziekstijlen ik ben in het bezit van meerdere gitaren en een professionele setup.
Amstelveen zuid, Bovenkerk Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Blues swing bass Amstelveen zuid, Bovenkerk , ik ben een bassist met een tiental jaren ervaring op het moment speel ik voonamelijk blues, rock, pop muziek, daar ik dit al jaren doe, heb ik hierin de nodige ervaring.
Amersfoort Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Jazz  Latin muziek  Fusion 
1
in 0 band     Zoek Muzikanten Alleen (semi) pro. Standards, originals, een werk.
Amersfoort Gitarist stelt zich voor   Jazz  Latin muziek  Fusion 
1
in 0 band     Jazz Muzikanten Amersfoort Professionele gitarist stelt zich voor. Veel ervaring, professioneel, zowel elektrisch als akoestisch. Zowel standaard repertoire als origineel, kan ook arrangeren.
Amersfoort Gitarist zoekt Organist  Jazz  Latin muziek  Fusion 
1
in 0 band     Amersfoort jazz Muzikanten gezocht Hammond speler om samen allerlei jazzstukken te spelen. Van eigen werk, tot standards en originals. Graag pro of semipro.
Amersfoort Gitarist zoekt Klarinettist /Klarinetspeler  Jazz  Latin muziek  World music 
1
in 0 band     Muzikanten zoekt klarinetspeler Amersfoort (band in opbouw!) Ik zoek (semi) prof nivo. Zowel het standaard als origineel repertoire. Leuke arrangementen maken. Muzikaliteit en goed luisteren naar elkaar.
Doorn Band zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Pop        Veenendaal zoeken Muzikanten | 7×, , (band in opbouw!) Met spoed gezocht een ervaren gezellige toetsenist die ook kan zingen. Alleen reageren als je veel passende muziekstijlen beheerst. Doel: optreden!
Doorn Band stelt zich voor   Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Pop        Blues swing Muzikanten | 7×, , (band in opbouw!) Deze allround partyband is een echte live-partyband die met veelal herkenbare hits en evergreens uit de periode jaren 60 t/m nu, topprestaties levert voor vele festiviteiten.
Doorn Gitarist stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Country  House 
6
in 1 band     Gitaar Veenendaal , Stijlen die ik ook op slaggitaar speel en zing (leadzang, 2e en 3e stem)zijn: - Nederlandse, Duitse en Engelstalige feestmuziek - reaggae - recente hits/top-40 - disco/
Doorn Drummer stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Pop  Reggae 
6
in 1 band     Veenendaal drums , Allround drummer (vrijwel alle muziek-stijlen); >25 jaar ervaring met live-optredens en zang; bezit prof. drumstel, hardware, bekkens, microfoons, mengtafel etc ; eigen vervoer.
Diever Gitarist zoekt Gitarist  Gypsy     
0
in 0 band     diever gitaarspeler zoekt gitaarspeler Slaggitarist zoekt sologitarist voor het spelen van gypsy / manouche stijl.
Diever Gitarist stelt zich voor   Gypsy     
0
in 0 band     Gypsy gitaarspeler Diever Gipsyjazz / manouche slaggitarist biedt zich aan. Ik speel graag traditionele songs en beheers verschillende ritmes.
Tiel Bassist stelt zich voor   World music     
0
in 1 band     Tiel world music Muzikanten Ik ben bassist en heb zeer veel ervaring in veel soorten muziek van Gospel tot Jazz
Dordrecht Zanger/Zangeres stelt zich voor   Heavy-metal  Rock  Punk 
0
in 0 band     Dordrecht Muzikanten Ik ben een semi-professionele zanger met jaren van ervaring met optreden en albums maken. Mijn doel is een leuke collega's te vinden om cool muziek te maken. Liever in Zuid-Holland
Heemskerk Bassist stelt zich voor   Swing  Blues/Swing  Gypsy 
0
in 0 band     Heemskerk swing bass! Is een ietwat vreemde tekst hieronder. Maar kan niet ander haha Bassist/verschillende bassoorten, Kan lezen vanuit chords. Theorie bekend. Bijzang of zang. Noord-Holland
Dordrecht Platenfirma/Label zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Acapella 
0
in 0 band     Advertentie zoekt Muzikanten Dordrecht Ik werk met verschillende labels, ik zoek nieuwe talenten. om ze een kans te geven voor het grote publiek
Dordrecht Platenfirma/Label stelt zich voor   Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Acapella 
0
in 0 band     Pop Muzikanten Dordrecht Ik werk met verschillende labels, om nieuwe personen te coachen. En ze een kans te geven voor een groter bereik.
Nijelamer Saxofonist stelt zich voor   Blues/Swing  Latin muziek  Jazz 
1
in 1 band     Blues swing Muzikanten Nijelamer advertentie met Vriend Robbert: al soorten feesten met rustige licht swing muziek; easy listening maar ook dansmuziek
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler stelt zich voor   Swing  Volksmuziek  Jazz 
1
in 1 band     Klarinetspeler gevorderde muzikant gelijk gestemde musiceren. leeftijds indicatie 50 jaar en ouder??
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Latin muziek  Tango/Samba   
1
in 1 band     Latin muziek Muzikanten gezocht , (band in opbouw!) zoek gitarist / cavaquinho speler. voor Choro chorino muziek
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler stelt zich voor   Volksmuziek  Jazz  Latin muziek 
1
in 1 band     Volksmuziek klarinet , klarinettist veel ervaring. entertainment georiënteerd
Oosterhesselen Drummer zoekt Bassist  Jazz  Pop  Rock 
0
in 0 band     Jazz bassspeler gezocht Oosterhesselen amateur, voor meer info zie ook mijn overige vermeldingen
Oosterhesselen Drummer stelt zich voor   Jazz  Fusion  Pop 
0
in 0 band     Jazz Muzikanten amateur is beschikbaar, heb plezier in vele genres waaronder (fusion) jazz, pop, top40 coverwerk etcetera
Capelle aan den IJssel Bassist stelt zich voor   Rock  Pop  Oldie 
1
in 0 band     Muzikanten! , Heb de bas weer eens opgepakt na lang geleden. Heb ook ook al weer les genomen en wil wel eens met soortgenoten muziek maken.
Coevorden Drummer stelt zich voor   Funk  Latin muziek  Pop 
0
in 0 band     Advertentie funk Muzikanten Coevorden Ik ben en drummer met ervaring in diverse muziek steilen ook met percussie bekend
Haarlem Gitarist stelt zich voor   Soul  Jazz  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaar 30 jaar ervaring in gitaar (spaans, klassiek, western en electrisch) in verschillende vormen. Ook achtergrondzang.
Haarlem Zanger/Zangeres stelt zich voor   Soul  Jazz  Blues/Swing 
0
in 0 band     Vocals Geinteresseerd in soul/jazz/blues in verschillende vormen. Zangervaring in verschillende vormen en via een zangopleiding.
Soest Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Soul  Funk  Pop 
0
in 0 band     Soest toetsenist Ik speel toetsen en ben een liefhebber van jaren zestig en zeventig soul, disco en funk.
Numansdorp Bassist stelt zich voor   Rock  Country  World music 
0
in 0 band     Rock bass Bassist. ruime ervaring, speel bass /elec.tr en acc/ zang, sfeer van de muz. country/rock
Hoofddorp Gitarist stelt zich voor   Pop  Oldie  Rock 
0
in 0 band     Hoofddorp Muzikanten Slaggitarist in Hoofddorp bied zich aan. Pop,Rock,Oldies.
Apeldoorn Mandolist/Mandolinespeler stelt zich voor   Volksmuziek  Jazz  Klezmer 
5
in 1 band     mandoline Ik speel ook mandoline. Stijlen: klezmer, jazz, choro, volksmuziek uit balkan
Apeldoorn Violist/Violinespeler zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Jazz  Klezmer  Gypsy 
5
in 1 band     JAZZ ACCORDEON GEZOCHT zoekt accordeonist die thuis is in roemeense muziek, balkan, zigeunermuziek, klezmer, gypsy. professioneel niveau.
Apeldoorn Violist/Violinespeler stelt zich voor   Gypsy  Klezmer  Klezmer 
5
in 1 band     Muzikanten professioneel muzikant in diverse stijlen: Zigeunermuziek, hotclub, gypsy, klezmer, roemeens, balkan, zuidamerikaans, choro
Apeldoorn Violist/Violinespeler zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Gypsy  Klezmer  Jazz 
5
in 1 band     advertenties zoek gypsy optreedmogelijkheid apeldoorn professioneel violist. gipsywing, klezmer, balkan, roemeense muziek, zigeunermuziek.
Ermelo Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Contrabassist  Jazz  Klezmer  Swing 
0
in 0 band     Zoekt jazz Muzikanten Ermelo Ervaren muzikant zoekt gelijkgestemde zielen voor het spelen van swing, jazz, klezmer, wereldmuziek.
Ermelo Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Jazz  Swing  World music 
0
in 0 band     Ermelo zoekt gitaarspeler (band in opbouw!) klarinettist zoekt gedreven hot-club-the-france/jazz/gitarist. Kwaliteit en speelplezier voorop.
Ermelo Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Jazz  Klezmer  Swing 
0
in 0 band     zoek gitaarspeler ik zoek een Gipsyjazz / manouche gitarist voor jazz/swingcombi
Ermelo Klarinettist /Klarinetspeler stelt zich voor   Jazz  Klezmer  Classic 
0
in 0 band     Klarinet Ermelo! Ervaren klarinettist wil graag klezmer & jazz spelen
Alphen aan den Rijn Drummer stelt zich voor   Progressive  Rock  Funk 
0
in 0 band     Progressive Muzikanten , (belanbgstelling in een band: Neen) Jaren lange ervaring, waarbij iedere keer weer het doel is verder te perfectioneren. Optredens zijn leuk maar zeker geen doel op zich. Het beste uit de muziek halen wel.
Nieuwegein Bassist stelt zich voor   Pop  Funk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Pop bass Hoi, ik ben een allround-bassist die het leuk vindt om het oudere werk te spelen. Denk aan 60's, motown of funk-dingen.
Hollandscheveld Bassist zoekt Drummer  Rock  Funk   
1
in 0 band     Hollandscheveld Muzikanten gevraagd Ik zoek een soepele en steady drummer om onze set compleet te maken. Genre: groovy rockmuziek. Omgeving: Hoogeveen
Hollandscheveld Bassist stelt zich voor   Rock  Funk  Pop 
1
in 0 band     Hollandscheveld rock bass , Soepele en steady bassist voor groovy rocknummers in de omgeving Hoogeveen
Amersfoort Trompeter/Trompettist stelt zich voor   Jazz  Latin muziek   
0
in 0 band     Trompettist , Woon sinds kort in Amersfoort en wil hier ervaren jazzmuzikanten ontmoeten.
Doetinchem Drummer stelt zich voor   Soul  Funk  Classic 
0
in 0 band     Doetinchem soul Muzikanten ervaren drummer. Funk, soul en classics genieten de voorkeur. classics uit de seventies en sixties zijn ook interessant voor mij.
Zwolle Productieteam stelt zich voor   Country  Blues/Swing  Experimental        Muzikanten zwolle | 2×, Experimenten met effectpedalen, maatsoorten, zang, maar steeds op basis van 'het liedje'. Denk aan de country van Wilco, de collages van Beck of de klanken van Brian Eno.
Zwolle Gitarist stelt zich voor   Indie/Alternative  Fusion  Experimental 
0
in 1 band     Indie alternative Muzikanten Zwolle avantsurf psychedelische postrock soundscapes met een C&W feel
Zwolle Productieteam zoekt Bassist  Country  Blues/Swing  Experimental        Muzikanten zoek Muzikanten | 2×, Samen muziek maken, originele klanken zoeken en vinden die passen bij het gekozen repertoire.
Oosterhoogebrug, Ulgersmaborg, De Hunze Bassist zoekt Gitarist  Jazz  Rock  Pop 
1
in 0 band     Bassspeler zoekt jazz Muzikanten Oosterhoogebrug, Ulgersmaborg, De Hunze! (band in opbouw!) Ik ben geïnteresseerd in ontmoetingen met andere muzikanten, om de blik weer wat te verleggen.
Oosterhoogebrug, Ulgersmaborg, De Hunze Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Pop 
1
in 0 band     Blues swing Muzikanten Oosterhoogebrug, Ulgersmaborg, De Hunze Geen opmerkingen momenteel. Ik speel nu Jazz/blues maar ben opgevoed met prog-rock wat ik nog steeds een geweldigen stroming vind. Genesis, de oude vanzelf.
Zoetermeer Gitarist zoekt Bassist  Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Muzikanten zoek bassspeler , (band in opbouw!) speel met anderee gitarist oud werk Shadows en zangnumers 60er jaren uit de rock en popscene
Zoetermeer Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Advertentie Muzikanten Zoetermeer! 60er jaren rock/pop zowel zang als instrumentaal ervaring van vele jaren met medespelers.
Zoetermeer Bassist stelt zich voor   Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Pop bass! Elektr basspeler speelt vele jaren. Stijl pop rock jazzy rock
Rosmalen Bassist stelt zich voor   Jazz  Pop   
0
in 0 band     Muzikanten Rosmalen Het beheersen van het instrument. Ik wil me blijven ontwikkelen in Jazz.
Papendrecht Saxofonist stelt zich voor   Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Gospel 
0
in 0 band     Blues/swing Muzikanten Ben een gevorderde amateur en speel alle mogelijke stijlen.
Rijen Saxofonist stelt zich voor   Toneelmuziek/Musical  Filmmuziek  Jazz 
4
in 0 band     Saxofon Breda Beginnend alt saxofonist is geïnteresseerd in film, musical en theatermuziek. Daarnaast een klein beetje Jazzfan.
Rijen Fluitist stelt zich voor   Pop  Toneelmuziek/Musical  Filmmuziek 
4
in 0 band     Muzikanten Breda Al heel wat jaren speel ik blokfluit, zowel sopraan als alt. Gericht op de hedendaagse muziek en filmmuziek.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist stelt zich voor   Pop  Oldie  Country 
0
in 0 band     Muzikanten (belanbgstelling in een band: Neen) ontspannen maar wel gericht op progressie in het muziek maken met meerdere muzikanten.
Bennekom Drummer stelt zich voor   Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Bennekom Muzikanten Ben een de muziek dienende, en met gepast volume spelende drummer, Speel graag funk, soul, jazz, bossa nova etc.
Bennekom Drummer zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Rock 
0
in 0 band     Zoekt funk Muzikanten Bennekom Zoek gitarist, om kennis te maken, samen te spelen, en wellicht andere muzikanten erbij te betrekken.
Soest Zanger/Zangeres stelt zich voor   Soul  Dans/Amusementsmuziek  Funk 
0
in 0 band     Advertentie Muzikanten , Zangeres uit Soest wil graag deel uit maken van een disco/funk/soul liefhebbers om mee te repeteren en af en toe op te treden. gelegenheid om te oefenen aanwezig. Ervaring.
Haarlem Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Blues/Swing 
3
in 0 band     Vocals gezocht , (band in opbouw!) Lead gitarist met podiumervaring spelen covers en originele muziek met een achtergrond in de muziek theorie.
Haarlem Gitarist zoekt Drummer  Rock  Pop  Bluegrass 
3
in 0 band     Zoekt Muzikanten , (band in opbouw!) Lead gitarist met podiumervaring spelen covers en originele muziek met een achtergrond in de muziek theorie.
Haarlem Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Pop  Blues/Swing 
3
in 0 band     Haarlem zoekt rock gitaarspeler , (band in opbouw!) Lead gitarist met podiumervaring spelen covers en originele muziek met een achtergrond in de muziek theorie.
Haarlem Gitarist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Rock  Pop  Blues/Swing 
3
in 0 band     Rock optreedmogelijkheid gevraagd Haarlem Lead gitarist met podiumervaring spelen covers en originele muziek met een achtergrond in de muziek theorie.
Haarlem Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Blues/Swing 
3
in 0 band     Muzikanten Haarlem Lead gitarist met podiumervaring spelen covers en originele muziek met een achtergrond in de muziek theorie.
Haarlem Gitarist zoekt Bassist  Rock  Pop  Blues/Swing 
3
in 0 band     Muzikanten zoek rock Muzikanten Haarlem , (band in opbouw!) Lead gitarist met podiumervaring spelen covers en originele muziek met een achtergrond in de muziek theorie.
Groningen Zanger/Zangeres stelt zich voor   Country  Dans/Amusementsmuziek  R'roll 
0
in 0 band     Country vocals Zangeres .Zing de muziek van zestig, zeventig, tachtig enz. Tevens tweede en derde stem.
Groningen Zanger/Zangeres stelt zich voor   Country  Dans/Amusementsmuziek  R'roll 
0
in 0 band     Country Muzikanten Zangeres .Heb jarenlang ervaring in de muziek van zestig, zeventig, tachtig enz. Tevens in tweede en derde stem ervaring.
Binnenstad Groningen Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop     
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Binnenstad Groningen Zangeres zoekt zanger/zangeres om samen op te treden.
Binnenstad Groningen Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Country  Latin muziek 
0
in 0 band     Muzikanten Zangeres Ben allround en vind veel stijlen leuk. Veel zang- en podiumervaring.
Binnenstad Groningen Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Country  Latin muziek 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Binnenstad Groningen Zangeres zoekt band. Ik hou van veel muziekstijlen. Doel is regelmatig optreden.
Apeldoorn Zanger/Zangeres stelt zich voor   Soul     
0
in 0 band     Vocals Ik zing graag covers van artiesten zoals whitney houston, mariah carey, alicia keys
Hazerswoude-Rijndijk Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Blues/Swing   
0
in 0 band     Vocals Ik ben een zangeres die veel plezier beleefd en gevoel kan leggen aan en in de muziek. Die het leuk vind om een paar keer paar jaar op te treden.
Hazerswoude-Rijndijk Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Oldie  Blues/Swing 
0
in 0 band     Pop Muzikanten gevraagd Hazerswoude Rijndijk! Ervaren zangeres zoekt band om gezellig muziek te maken en 1-2 optredens per jaar te doen
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Share
proc:242ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Goeie drummer. Gepassioneerd door muziek...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Goed contact. Vriendelijke persoon...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Goed contact. Afspraak gemaakt...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Aangenaam contact, heeft ervaring om te drummen met clicktrack. ..." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Tof contact met hem onlangs ..............................." (Marc Gie..., 3550 HeusdenZolder Zolder)        "...ZIET ER GOED UIT WE KUNNEN EENS UITPROBEREN..." (peter mal..., 3040 Huldenberg Ottenburg)        "...prima zangeres, krachtige stem, breed georienteerd..." (Flip de ..., 2612 Delft)        "...Poos geleden mee samengespeeld. Aangename stem en aangename sfeer!..." (Harm Nie..., 3813 Amersfoort)        "...ZIET ER GOED UIT DE BEDOELING IS TOT EEN AANSTEKELIJKE FUNKBAND TE EVOLUEREN..." (peter mal..., 3040 Huldenberg Ottenburg)        "...Fijn contact gehad! Goede gitarist...." (Judith Ter..., 2652 Berkel en Rodenrijs)