Muzikanten Almere

Advertenties 1-100 van 4000   [+40 km]
Vind muzikant voor een feest/event
km« Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
Sorteren op datum
28 km Amersfoort Zanger/Zangeres zoekt Drummer  Pop  Jazz  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Amersfoort pop Muzikanten gevraagd Een creatieve strakke drummer die eigen invulling kan geven aan nummer
28 km Amersfoort Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Jazz  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Amersfoort vocals Momenteel ben ik niet op, maar wellicht is het handig om contacten te leggen.
31 km Assendelft Bassist stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Latin muziek  Funk 
0
in 0 band     Bass Amateur bassist interesse in verschillende muziekstijlen. Doel muziekmaken en evt optredens.
2 km Almere Stad Pianist stelt zich voor   Pop  Classic  Spirituele muziek 
0
in 0 band     Pop pianospeler Almere Stad! Doel: in vrije tijd gezamenlijk uitwerken / opnemen van bestaande of eigen nummers (Digidesign / protools aanwezig) geen optredens!
36 km Haarlem Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Indie/Alternative 
0
in 1 band     Pop Muzikanten zoek vocals Haarlem (belanbgstelling in een band: Neen) Ik heb een aantal songs geschreven/opgenomen, maar mijn zang laat te wensen over. Ik zoek een zanger die dat beter kan.
36 km Haarlem Gitarist stelt zich voor   Indie/Alternative  Pop  Rock 
0
in 1 band     Indie/alternative gitaarspeler (belanbgstelling in een band: Neen) Ik heb een aantal songs geschreven en ingezongen. De zang kan beter, dus iemand die creatief kan zingen is welkom.
36 km Haarlem Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Indie/Alternative  Rock  Pop 
0
in 1 band     Zoek indie alternative vocals (band in opbouw!) Ik heb een aantal songs geschreven en ingezongen. De zang kan beter, dus ben op zoek naar creatieve zanger.
28 km Uithoorn Gitarist stelt zich voor   Funk  Blues/Swing  Jazz 
0
in 0 band     Funk gitaarspeler Uithoorn Ervaren amateur gitarist met veel podium ervaring. Interesse in meerdere muziekstijlen. Geen pretenties. Gewoon leuke muziek maken met als gezamenlijke drijfveer: Lol
8 km Naarden Gitarist zoekt Bassist  Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Naarden Muzikanten gevraagd (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Hay! Ook toe aan een duidelijke richting? Zouden met meerdere muzikanten met affiniteit voor Natalie Merchant op een leuke manier een tribute project op willen starten.
8 km Naarden Gitarist zoekt Trompeter/Trompettist  Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Muzikanten gevraagd (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Hay! Ook toe aan een duidelijke richting? Zouden met meerdere muzikanten met affiniteit voor Natalie Merchant op een leuke manier een tribute project op willen starten.
8 km Naarden Gitarist zoekt Cellist/Cellospeler  Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Naarden zoekt cellospeler! (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Hay! Ook toe aan een duidelijke richting? Zouden met meerdere muzikanten met affiniteit voor Natalie Merchant op een leuke manier een tribute project op willen starten.
8 km Naarden Gitarist zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Naarden Muzikanten zoek accordeonspeler (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Hay! Ook toe aan een duidelijke richting? Zouden met meerdere muzikanten met affiniteit voor Natalie Merchant op een leuke manier een tribute project op willen starten.
8 km Naarden Gitarist stelt zich voor   Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Indie alternative gitaar Naarden (belanbgstelling in een band: Neen) Ben (voornamelijk) slag gitarist, speel semi akoustische- en elektrische gitaar. in bezit van complete installatie. Brede muzikale interesse, geen metal. Bühne ervaring.
8 km Naarden Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Toetsenist gezocht (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Hay! Ook toe aan een duidelijke richting? Zouden met meerdere muzikanten met affiniteit voor Natalie Merchant op een leuke manier een tribute project op willen starten.
8 km Naarden Gitarist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Indie/alternative gitaarspeler gezocht (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Hay! Ook toe aan een duidelijke richting? Zouden met meerdere muzikanten met affiniteit voor Natalie Merchant op een leuke manier een tribute project op willen starten.
8 km Naarden Gitarist zoekt Violist/Violinespeler  Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     Violinespeler gevraagd Naarden (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Hay! Ook toe aan een duidelijke richting? Zouden met meerdere muzikanten met affiniteit voor Natalie Merchant op een leuke manier een tribute project op willen starten.
8 km Naarden Gitarist zoekt Drummer  Indie/Alternative  Pop  Rock 
5
in 0 band     ADVERTENTIE Muzikanten GEZOCHT (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Hay! Ook toe aan een duidelijke richting? Zouden met meerdere muzikanten met affiniteit voor Natalie Merchant op een leuke manier een tribute project op willen starten.
17 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Saxofonist stelt zich voor   Funk  Jazz  Gypsy-Jazz 
0
in 0 band     Funk saxofon Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Jazzy saxofonist voor leuke relaxte leuke setting, om muziek te maken en af en toe op te treden.
32 km Utrecht (stad) Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Soul  Funk 
0
in 0 band     Pop Muzikanten Utrecht (stad) Ik (Roos, 27) hou enorm van zingen in alle stijlen maar doe het veel te weinig! Lijkt me geweldig om het op te pakken en muziek te maken met anderen, gewoon omdat het leuk is!
2 km Almere Stad Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Country  Dans/Amusementsmuziek  Pop 
0
in 1 band     Country/western Muzikanten aangeboden drummer met veel ervaring ik drum electr over dynecord 1000.
2 km Almere Stad Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Soul  Pop 
0
in 1 band     Blues swing Muzikanten ben een ervaren drummer met veel optredens achter de rug in vele stijlen \
22 km Amstelveen zuid, Bovenkerk Alleen optredend artist stelt zich voor   House  Soul          House Muzikanten Amstelveen zuid, Bovenkerk | 1×, (band in opbouw!) Lounge/Soul/housemuziek in bar en feesten en partijen
22 km Amstelveen zuid, Bovenkerk Fluitist stelt zich voor   Classic  Pop   
1
in 1 band     Classic Muzikanten Ik hou van een uitdaging heb verschillende stijlen gespeeld en kan goed noten lezen.
22 km Amstelveen zuid, Bovenkerk Alleen optredend artist zoekt Dj  Soul  House          Zoek Muzikanten | 1×, (band in opbouw!) DJ voor optreden met Lounge/House/Soul muziek. In bar/ feesten en partijen
18 km Amsterdam Buitenveldert Gitarist zoekt Trio  Blues/Swing  Pop  R'roll 
22
in 0 band     Zoekt blues swing Muzikanten Amsterdam Buitenveldert Ik zoek uitbreiding van mijn activiteiten. Een uitdagend trio bijvoorbeeld. Voorbeelden van mijn gitaarhelden zijn Jeff Beck, Mark Ribot, Anton Goudsmit, Adrian Belew.
18 km Amsterdam Buitenveldert Gitarist zoekt Geluidstechnicus/-Mixer  Blues/Swing  Pop  Toneelmuziek/Musical 
22
in 0 band     Zoek blues swing mixer Amsterdam Buitenveldert , (band in opbouw!) Ik zoek een geluidstechnicus (mag nog in opleiding zijn) om ervaring op te doen, omgeving Amsterdam
18 km Amsterdam Buitenveldert Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Pop   
22
in 0 band     Muzikanten gezocht Ik zoek een 'bluesy' zangeres om samen repertoire op te stellen, te componeren en op te treden.
18 km Amsterdam Buitenveldert Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Pop  Toneelmuziek/Musical 
22
in 0 band     Muzikanten Amsterdam Buitenveldert Gitarist met brede internationale ervaring, zowel elektrisch als akoestisch. Ik componeer, neem digitaal op en speel veel bijinstrumenten, zoals toetsen, percussie en stemmen.
18 km Amsterdam Buitenveldert Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Fusion  Pop 
22
in 0 band     Gitaarspeler Vind mij en neem contact op, want ik ben zeer ervaren en bijzonder gemotiveerd, vooral als er een click is.
28 km Groenekan Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Dans/Amusementsmuziek  Rock 
0
in 0 band     Groenekan Muzikanten Hallo! Ik ben een ervaren amateur zangeres (mezzo sopraan) met een breed cover repertoire van disco tot rock. Geen professionele ambities maar wil wel elke maand optreden.
28 km Groenekan Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Muzikanten Groenekan Ik ben een ervaren amateur zangeres met pop/rock/soul/disco repertoire, ik heb een redelijk bereik en vind het leuk om met meerdere muzikanten het publiek te vermaken.
33 km De Meern Geluidstechnicus/-Mixer stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Dans/amusementsmuziek Muzikanten De Meern Licht en geluidsverhuur 20 jaar ervaring werken zowel met digitaal i-live T112 Allen&Heath als analoog Midas Venice 32ch
39 km Doorn Drummer zoekt Bassist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Doorn Muzikanten zoek bass , (band in opbouw!) Eigen studio aanwezig.. zoek bassist en andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
39 km Doorn Drummer stelt zich voor   Pop  Soul  Rock 
0
in 1 band     Advertentie Muzikanten Doorn , Eigen studio aanwezig, speel graag pop, soul en rock
39 km Doorn Drummer zoekt Gitarist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Zoek pop gitaarspeler , (band in opbouw!) Eigen studio aanwezig.. zoek andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
39 km Doorn Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Muzikanten zoekt keyboard Doorn , (band in opbouw!) Eigen studio aanwezig.. zoek keyboardspeler en andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
39 km Doorn Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Progressive  Soul 
0
in 1 band     Doorn Muzikanten zoek vocals! , (band in opbouw!) Heb eigen studio.. speel graag pop, soul en progressive
36 km Haarlem Drummer stelt zich voor   Rock  Reggae  R'roll 
0
in 0 band     Haarlem Muzikanten , Ik begon met drummen op mijn 9e voor een jaartje. Ik heb het 3 jaar geleden weer opgepakt.
22 km Amstelveen zuid, Bovenkerk Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Blues swing bass Amstelveen zuid, Bovenkerk , ik ben een bassist met een tiental jaren ervaring op het moment speel ik voonamelijk blues, rock, pop muziek, daar ik dit al jaren doe, heb ik hierin de nodige ervaring.
17 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres stelt zich voor   Jazz  Blues/Swing  Soul 
3
in 0 band     Vocals en nog wel een paar andere genres, van easy listening t/m chansons
28 km Amersfoort Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Soul  Rock 
0
in 0 band     Vocals Hoi! Ik ben Carineke en na een aantal jaar zangles en in 2 koren te hebben gezongen wil ik iets anders. Ik heb geen ervaring maar wil graag leren, ik zie veel pop/rock liedjes!
39 km Heerhugowaard Zanger/Zangeres stelt zich voor   Cabaret/Variétés  Chanson  Pop 
0
in 0 band     Cabaret/variétés Muzikanten Veelzijdige zangeres uit omgeving Alkmaar die houdt van muzikale uitdagingen.
17 km Amsterdam Oud West Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Oldie  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Muzikanten Zangeres met volumineuze, warme stem. Is enthousiast en gemotiveerd, en staat graag op het podium!
26 km Lelystad Songwriter/Componist stelt zich voor   Blues/Swing  Bluegrass  Country 
1
in 0 band     BLUES SWING COMPONIST LELYSTAD Maak al meer dan dertig jaar muziek, sinds enkele jaren professioneel. Bob Dylan, World Folk, Jojo León, DB-studio's, Eetalage.
26 km Lelystad Songwriter/Componist zoekt Pedal-steelguitarist  Blues/Swing  Country  Bluegrass 
1
in 0 band     Lelystad componist zoek blues/swing pedal steelguitarist Singer/songwriter. Bob Dylan. Wil met pedaal-steelguitarist nieuwe songs uitwerken.
26 km Lelystad Songwriter/Componist zoekt Violist/Violinespeler  Blues/Swing  Country  World music 
1
in 0 band     Componist zoek Muzikanten Lelystad Dylan-fan, singer/songwriter voor violiste Bomenbuurt, Dylan-fan, tel. bij DB-studio's.
26 km Lelystad Songwriter/Componist zoekt Contrabassist  Blues/Swing  Swing  Bluegrass 
1
in 0 band     Zoekt blues swing contrabass Lelystad! Zoek contrabassist voor project van 15 eigen songs, uitvoeren en opnemen als een team, eenheid doet overwinnen!
38 km Houten Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Oldie 
0
in 0 band     Muzikanten! Slag/sologitarist Blues/Rockstyle Eric Clapton, John Mayall, Fleetwood Mac etc)
24 km Breukelen (Utrecht) Gitarist stelt zich voor   Country  Dans/Amusementsmuziek   
0
in 0 band     Breukelen (Utrecht) Muzikanten Is er in Breukelen en omstreken nog een stel muzikanten die nog lekker muziek willen maken?
17 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Country   
0
in 0 band     Blues swing gitaarspeler Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Gitarist met al wat ervaring. Speel graag blues en country. Ritme en soleren kan ik beide.
28 km Mijdrecht Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Rock  Pop 
0
in 0 band     Mijdrecht Muzikanten zoek gitaarspeler Ik zoek mede gitarist om samen met andere muzikanten te repeteren en misschien optreden, plezier in muziek is het belangrijkste.
28 km Mijdrecht Gitarist stelt zich voor   Rock  Classic  R'roll 
0
in 0 band     Mijdrecht gitaarspeler Amateur gitarist Elektrisch en acoustisch, geen aspiraties om op te treden. Wil muziek maken voor de fun.
28 km Mijdrecht Gitarist zoekt Oefenruimtes  Rock     
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Mijdrecht Ik zoek een oefenruimte in of rondom Mijdrecht. Het liefst met apparatuur.
28 km Mijdrecht Gitarist zoekt Bassist  Oldie  R'roll  Pop 
0
in 0 band     Zoek bass Gitarist zoekt bassist om samen muziek te maken. Ben ook nog op zoek naar andere muzikanten in de omgeving van Mijdrecht.
28 km Mijdrecht Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Advertenties zoek Muzikanten Mijdrecht! Gitarist, zoekt zangeres om samen muziek te maken. Zoek ook andere muzikanten.
39 km Maarn Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Jazz  Latin muziek 
0
in 1 band     Advertentie blues/swing Muzikanten Ben een stuwende drummer, die steeds meer kan genieten van echte blues. Vind het leuk om mijn techniek op te vijzelen en doe nu ook bij een inspirerende slagwerker
15 km Diemen Drummer stelt zich voor   Fusion  Soul  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Muzikanten Diemen advertenties Ruime ervaring als drummer en docent.Naast gebruikelijke drums en percussie instrumenten ook sample pad en wave drum. Werk op professional niveau.
15 km Diemen Percussionist stelt zich voor   Fusion  Soul  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Diemen Muzikanten Ruime ervaring in het bespelen van diverse slagwerk instrumenten als musicus en docent. Ook bekend met het gebruik van samples.
28 km Amersfoort Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Soul 
0
in 0 band     Rock gitaarspeler Amersfoort Slag Solo gitarist. Brede muziek interesse. complete personal in-ear installatie. Geen (goede) zang kwaliteiten.
22 km Amstelveen zuid, Bovenkerk Zanger/Zangeres stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Bluegrass 
0
in 0 band     Vocals Amstelveen zuid, Bovenkerk Zangeres met ruw kantje aan haar stem stelt zich voor. Podiumbeest! Intresse?
11 km Blaricum Drummer stelt zich voor   Rock     
0
in 0 band     BLARICUM Muzikanten (belanbgstelling in een band: Neen) speel nu in pushback. Speel 20 jaar. Gevorderd. Veel gespeeld.
31 km Binnenstad Gitarist stelt zich voor   Punk  Indie/Alternative  Hardcore 
0
in 0 band     Gitaarspeler Binnenstad Gitarist met een passie voor muziek en een brede interesse in verschillende stijlen binnen moderne rockgenres
24 km Vinkeveen Zanger/Zangeres stelt zich voor   Rock  Pop  R'roll 
0
in 0 band     Muzikanten Op dit moment helaas nog te druk, dus weinig tijd voor muziek, maar kan binnenkort verandering in komen.
31 km Binnenstad Bassist stelt zich voor   Pop  Dans/Amusementsmuziek  Reggae 
0
in 0 band     Muzikanten Binnenstad Toetsenist die nu ook al een paar jaar bast, wil nog meer swingen en springen.
25 km Zaandam Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Blues/swing Muzikanten Zaandam advertentie No Mercy Blues: Doel is om leuke muziek te maken en daarbij horen natuu rlijk ook optredens Omg: Zaanstreek/Purmeren
25 km Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Pianist  Jazz  Pop  Chanson 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Zangeres met veel ervaring zoekt pianist voor het opzetten van een jazzcombo. Inzet is belangrijk maar ook een beetje humor.
25 km Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Pop   
0
in 0 band     Jazz gitaarspeler gevraagd Zangeres met veel ervaring zoekt gitarist voor het opzetten van een jazzcombo. Eigen inzet is belangrijk en natuurlijk een beetje humor.
25 km Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Bassist  Jazz  Pop  Chanson 
0
in 0 band     Vocals zoek bass Zangeres met veel ervaring zoekt bassist voor opzetten van een jazzcombo. Inzet is belangrijk maar ook een beetje humor.
25 km Zaandam Zanger/Zangeres stelt zich voor   Jazz  Pop   
0
in 0 band     Zaandam Muzikanten Zangeres beschikbaar voor muzikanten voor jazz en relaxte pop, met veel ervaring. Doel is om repertoire op te bouwen. Inzet en humor zijn belangrijk.
34 km Tolsteeg/Hoograven Klarinettist /Klarinetspeler stelt zich voor   Blues/Swing  Classic  Filmmuziek 
1
in 0 band     Blues/swing klarinet Tolsteeg/Hoograven Ik ben een klarinet speler met best wat ervaring. Ik heb alleen in de afgelopen tijd niet gespeeld. Kan ook andere blaasinstrumenten. Ik ben super laid-back en hou van muziek.
34 km Tolsteeg/Hoograven Cellist/Cellospeler stelt zich voor   Classic     
0
in 0 band     Classic Muzikanten (belanbgstelling in een band: Neen) Ik ben een gevorderde amateurcellist in Utrecht die graag klassieke kamermuziek speelt, bij voorkeur in een kwartet
36 km Haarlem Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Funk  Soul 
0
in 0 band     Tiel Muzikanten Ervaren drummer, in bezit van profi spullen en eigen vervoer. Stijlen: Blues, Swing, funk, soul, americana. Kenmerken ; functioneel, stuwend, swingend. liedjes!
2 km Almere Stad Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  Dance  Pop 
0
in 1 band     Blues/swing bassspeler! Plezier maken tijdens spelen is een groot ding muziek liefst gevarieerd dus latin en rock is ok
10 km Bussum Muziekproducent stelt zich voor   Dance  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Producent Artiest met zang- / schrijftalent? Misschien kunnen wuj een aangename partnerschap aangaan.
2 km Almere Stad Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Rock gitaarspeler nummers die ik wil spelen zijn oudere rock en blues
6 km Almere Stad Gitarist stelt zich voor   Rock  Classic  Pop 
2
in 0 band     Rock gitaar (Lead)gitarist wil spelen (rock)pop in/rondom Flevoland Vroeger 8 jaar lang intensief klassieke gitaar en met anderen gespeeld.
17 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist stelt zich voor   Jazz  Progressive  Latin muziek 
0
in 0 band     Jazz Muzikanten Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Ik maak eigen nummers. Stijl: Burt Bacharach, Air, Vulfpec, John Mayer, Talking Heads, Jan Hammer, Ventures, Khruangbin, Ignace de Sutter.
38 km Barneveld Zanger/Zangeres stelt zich voor   Soul  Blues/Swing  Jazz 
0
in 0 band     Soul vocals Barneveld Beginnend soul-zangeres willen jammen en misschien eens een keer optreden. Muziekstijl: Emeli Sande, Sam Smith, Adèle, Ray Charles, Gladys Knight, Etta James.
33 km Hoofddorp Organisator/Optreedmogelijkheid stelt zich voor   Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Pop Muzikanten Hoofddorp Aangeboden bedrijfsruimte (open podium/Karaoke) in Hoofddorp dat door amateur/semi-pro muziekanten kan worden gebruikt voor tryouts, optredens voor eigen publiek, besloten optreden
17 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Saxofonist stelt zich voor   Funk  World music  Experimental 
0
in 0 band     Funk saxofon Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Basic saxofonist die houdt van het spelen van licks met andere blazers en licht solowerk.
8 km Naarden Zanger/Zangeres stelt zich voor   Blues/Swing  R'roll  Rock 
1
in 0 band     Naarden vocals advertentie! Ik ben recent terug verhuisd naar Nederland uit Indonesië en wil opnieuw lekker zingen en spelen. Covers of eigen nummers, blues, rock, crooners (brede mix, maar met cool). Ik heb
8 km Naarden Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  R'roll  Blues/Swing 
1
in 0 band     Muzikanten gevraagd Covers of nummers schrijven. Daarnaast heb ik een redelijke voorraad eigen, tekst en muziek. MP3's beschikbaar
31 km Oudwijk Trombonist/Trombonespeler stelt zich voor   Blues/Swing  Klezmer  Jazz 
0
in 0 band     Blues/swing Muzikanten Oudwijk opgeleid in de fanfare met tegelijkertijd muziekles. daarna dixieland, symphonie, jazz gezelschap, en gewoon jammen met vrienden.
28 km Amersfoort Zanger/Zangeres stelt zich voor   Blues/Swing  Jazz  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Vocals Amersfoort Ik zing graag blues/slow jazz muziek maar sta open voor meerdere muziekstijlen. Redelijk onervaren nog.
23 km Soest Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Soul  Funk  Pop 
0
in 0 band     Soest toetsenist Ik speel toetsen en ben een liefhebber van jaren zestig en zeventig soul, disco en funk.
17 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Muziekproducent zoekt Muziekproducent  Dance  House  Progressive 
0
in 0 band     Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt zoek producent op zoek naar iemand om samen verschillende soorten house of dance mee te produceren
17 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Muziekproducent stelt zich voor   Filmmuziek     
0
in 0 band     Filmmuziek producent Liefhebber en producer van (film)muziek in de stijl van ludovico enaudi
17 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Muziekproducent stelt zich voor   Progressive  House  Dance 
0
in 0 band     Progressive producent Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt - 1 jaar ervaring muziekproductie - vlekkeloos en zonder struggles met mn DAW muziek maken is nog een droom - talent lijkt er wel te zijn - open voor alle muzieksoorten
17 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Muziekproducent zoekt Dj  Dance  Progressive  House 
0
in 0 band     Advertentie zoekt dance Muzikanten Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Op zoek naar iemand om samen dance/progressive of andere soorten house mee te maken
17 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Muziekproducent zoekt Songwriter/Componist  Dance  House  Electronic 
0
in 0 band     Zoek componist Op zoek naar iemand om samen tracks mee te componeren en arrangeren zodat er een logische opbouw inzit
17 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Dj stelt zich voor   Rap/Hip-Hop/RnB  Electronic  House 
0
in 0 band     Muzikanten Muziekproducer en DJ voor het maken van je welverdiende hit (of niet in 95% van de gevallen)
33 km De Meern Bassist stelt zich voor   Pop  Soul  Funk 
0
in 0 band     Pop bass , (belanbgstelling in een band: Neen) Hoi Ik ben bassist en ingeschreven om in contact te komen met mede muzikankten om groovende muziek te maken.
33 km Hoofddorp Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Fusion  Jazz  Latin muziek 
1
in 0 band     Fusion toetsenist Les van Michiel Borstlap gehad. Stijl Bob James/ Fourplay/ Keith Jarrett/ Chick Corea/ Pat Metheny en Lyle Mays.
33 km Hoofddorp Pianist stelt zich voor   Fusion  Jazz  Latin muziek 
1
in 0 band     Fusion Muzikanten Les van Michiel Borstlap gehad. Stijl Bob James/ Fourplay/ Keith Jarrett/ Chick Corea/ Pat Metheny en Lyle Mays.
33 km Hoofddorp Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Jazz  Fusion  Funk 
1
in 0 band     JAZZ TOETSENIST doel; verkennen en verborgen schatten ontdekken. Ben semi-prof. Doe het niet voor het geld. Stijl; Lyle Mays, Chick Corea, Michiel Borstlap
33 km Hoofddorp Pianist zoekt Bassist  Fusion  Jazz  Latin muziek 
1
in 0 band     Bass gezocht Ik zoek een bassist om fusion mee te spelen. Stijl is Pat Metheney/ Chick Corea/ Lyle Mays/ Bob James
17 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres stelt zich voor   Soul  Pop  Classic 
0
in 0 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied soul Muzikanten Na een pauze wil ik nu ook in Nederland actief worden met Muziek. Het liefst in een Soul project.
13 km Amsterdam Zuidoost Bassist zoekt Band  Reggae  Ska  Blues/Swing 
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Amsterdam Zuidoost Het afgelopen jaar heb ik in m'n eentje zitten pielen om een idee te krijgen van de basics, maar nu ben ik wel toe aan de interactie met anderen. Lekker covers doen en zo.
13 km Amsterdam Zuidoost Bassist zoekt Gitarist  Reggae  Blues/Swing   
0
in 0 band     Amsterdam Zuidoost zoek reggae Muzikanten Beginner wil een stapje verder en wil graag jammen met andere beginner
13 km Amsterdam Zuidoost Bassist stelt zich voor   Reggae  Ska  Blues/Swing 
0
in 0 band     Muzikanten Amsterdam Zuidoost Ik ben een jaartje geleden begonnen met bas, heb een half jaartje lessen gevolgd om een idee te krijgen, en wil nu naar 'the next level'..
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."  meer...
Chart positie van leden
Share
proc:463ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Fijn contact gehad! Goede gitarist...." (Judith Ter..., 2652 Berkel en Rodenrijs)        "...Fijn contact, en prima match! ..." (Frodo Kui..., 5253 Nieuwkuijk)        "...Jade heeft netjes gereageerd op mijn contactverzoek. Ben benieuwd naar een samenerwerking met haar!..." (Milan de ..., 7415 Deventer)        "...Singer/songwriter met brede interesse en eigen werk..." (Dee Ver..., 2812 Mechelen Muizen)        "...Stevige stem, Suzy Quatro is er niks tegen 😊..." (Dee Ver..., 2812 Mechelen Muizen)        "...Leuk en interessant profiel!!!..." (Dee Ver..., 2812 Mechelen Muizen)        "...Prima en vriendelijk contact! ..." (Frodo Kui..., 5253 Nieuwkuijk)        "...Duidelijke profielweergave + waarnaar hij op zoek is...." (Yoran Dem..., 3300 Tienen)        "......Fijn, snel en helder contact!......" (Frodo Kui..., 5253 Nieuwkuijk)        "...ervaren muzikant en prettig in de omgang..." (Bert van..., 1171 Badhoevedorp, Nieuwe Meer, Schiphol-Noord)