Muzikanten Den Haag

Advertenties 1-100 van 4000   [+60 km]
Muzikant voor een feest/event
km « Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
0 km Den Haag Zanger/Zangeres stelt zich voor   Oldie  Cabaret/Variétés   
0
in 0 band     Oldie vocals Den Haag, (belanbgstelling in een band: Neen) ik schrijf en voer uit: kleinkunstprogramma's, een Speenhoffprogramma, liedjesprogramma voor de oudere luisteraar, met mijn eigen gezelschap.
0 km Den Haag Pianist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Indie/Alternative  Pop  Toneelmuziek/Musical 
1
in 0 band     Muzikanten gezocht, Ik ben een moderne pianist, ik speel verschillende soorten muziek, voornamelijk om nieuwe muziek te coveren en mijn eigen muziek te componeren
0 km Den Haag Pianist stelt zich voor   World music  Dans/Amusementsmuziek  New age 
1
in 0 band     Pianospeler Den Haag!, Ik ben een pianist die beroemde muziek speelt, elk type, ik speel sinds 24 jaar en heb ervaring met spelen in verschillende locaties, theater, concerten, bars, restaurants, kerk et
0 km Den Haag Gitarist stelt zich voor   Jazz     
0
in 0 band     Gitaarspeler, Gevorderd en ruime (podium)ervaring. Speel het liefst mainstream real book maar ander stijlen ook goed.
0 km Den Haag Songwriter/Componist stelt zich voor   Country  Rock  Soul 
0
in 0 band     Advertentie Den Haag country componist, Ik ben een songwriter en producer, werkend vanuit mijn thuisstudio.
0 km Den Haag Cellist/Cellospeler stelt zich voor   Classic     
0
in 0 band     Classic cellospeler Den Haag, Cellist wil graag eens per maand mooie strijkkwartetten spelen van o.a. Brahms, Schubert en Tsjaikovsky.
0 km Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Jazz  Soul 
0
in 1 band     Zoekt gitaarspeler, Ik zing en speel conga’s, bongo’s etc. Bij voorkeur pop, jazz en soul.
0 km Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Alleen optredend artist  Pop  Jazz  Soul 
0
in 1 band     Muzikanten gezocht Den Haag advertentie, (belanbgstelling in een band: Neen) Interesse in andere muzikanten, die verschillende muziekstijlen willen spelen.
0 km Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Pop  Jazz  Soul 
0
in 1 band     Pop optreedmogelijkheid gezocht Den Haag, Ik geef mensen graag de kans om mee of zelf ook te zingen. Ik neem altijd extra microfoons mee.
0 km Den Haag Alleen optredend artist stelt zich voor   Pop  Jazz  Soul        Pop Muzikanten, Ray Kouros:  1× Ik zing en speel eventueel tegelijk conga’s, bongo’s, etc. Ik zing bij voorkeur pop, jazz en soul. Warme stem.
0 km Den Haag Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Jazz  Soul 
0
in 1 band     Pop Muzikanten Den Haag!, Ik zing en speel eventueel tegelijk congas, bongos etc. Breed repertoire van pop, jazz en soul. Warme stem. Playlist is in overleg aan te passen.
0 km Den Haag Alleen optredend artist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Pop  Jazz  Soul        Muzikanten zoekt pop Muzikanten, Ray Kouros:  1× Ik geef mensen graag de kans om mee te zingen. Daarvoor heb ik altijd extra microfoons bij me. In overleg kan een playlist worden samengesteld.
0 km Den Haag Zanger/Zangeres stelt zich voor   Classic  Chanson   
0
in 0 band     Vocals Den Haag, (belanbgstelling in een band: Neen) Bas-bariton is enthousiast om Duitse, Franse, Engelse of Italiaans liederen te studeren en uit te voeren. achtergrond studie zang conservatorium Utrecht.
0 km Den Haag Gitarist zoekt Bassist  Experimental  Progressive  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Den Haag Muzikanten zoek bassspeler, ( Band in opbouw) Mijn muziek is te beluisteren op mijn website. Het laatste fabrikaat is lo-fi opgenomen en je kan hier een aardige impressie krijgen van wat ik zoal creëer en
0 km Den Haag Gitarist stelt zich voor   Experimental  Progressive  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Experimental Muzikanten, Mijn muziek is te beluisteren op mijn website. Het laatste fabrikaat is lo-fi opgenomen en je kan hier een aardige impressie krijgen van wat ik zoal creëer
0 km Den Haag Songwriter/Componist stelt zich voor   Experimental  Progressive  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Experimental componist Den Haag!, Check m’n website en stuur me een e-mail als je geïnteresseerd bent
0 km Den Haag Gitarist stelt zich voor   R'roll  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     R'roll Muzikanten Den Haag, Veelzijdige gitarist met meer dan 30 yaar ervaring.
0 km Den Haag Gitarist zoekt Oefenruimtes  Rock     
0
in 0 band     Zoek Muzikanten, ( Band in opbouw) Oefenruimte in regio Den Haar -Rotterdam. Mogelijk met instrumenten maar niet noodzakelijk
0 km Den Haag Drummer stelt zich voor   Indie/Alternative  Rock  Pop 
0
in 0 band     Indie/alternative Muzikanten Den Haag, Als drummer met al 20+ jaar ervaring in verschillende samenstellingen, lijkt het me leuk om weer muziek te maken en zelfs optredens te gaan geven met andere
0 km Den Haag Gitarist stelt zich voor   Latin muziek  Funk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Latin muziek gitaarspeler, Ik ben een bariton gitarist. Kan zingen, maar niet heel hard, achtergrond lijntjes zingen lukt prima.
0 km Den Haag Gitarist zoekt Saxofonist  Latin muziek  Jazz  Funk 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten, ( Band in opbouw) Ik ben redelijk ervaren Gitarist. Probeer Jazz te spelen met Funk als plan B.
0 km Den Haag Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Jazz  Latin muziek 
4
in 0 band     pop vocals!, Allround zangeres stelt zich voor. Ze brengt een avondvullend programma (specialisatie latin). Eigen geluid tot 500 pers. Evt met meerderen of solo met begeleidingstracks.
0 km Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Pop  Jazz  Latin muziek 
4
in 0 band     Den Haag pop Muzikanten gezocht, Deze zangeres: van alle markten thuis en maakt uw avond of evenement tot een geweldig succes. Alle stijlen zijn mogelijk en alles in goed en prettig overleg.
0 km Den Haag Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Gypsy-Jazz  Blues/Swing  Rock 
3
in 0 band     Muzikanten zoekt vocals Den Haag, ( Band in opbouw) Ik ben een formatie aan het maken voor onder andere de genoemde stylen te spelen.
0 km Den Haag Gitarist zoekt Gitarist  Gypsy-Jazz  Blues/Swing  Rock 
3
in 0 band     Den Haag Muzikanten zoek gitaarspeler, ( Band in opbouw) Ik ben een formatie aan het maken voor onder andere de genoemde stylen te spelen.
0 km Den Haag Gitarist zoekt Contrabassist  Gypsy-Jazz  Blues/Swing  Rock 
3
in 0 band     Gypsy jazz Muzikanten gevraagd Den Haag, ( Band in opbouw) Ik zoek muzikanten om een album mee te maken en op te treden daarna. Ik ben zeer gedreven en zou wel een Django formatie willen oid.
0 km Den Haag Gitarist zoekt Violist/Violinespeler  Gypsy-Jazz  Blues/Swing  Rock 
3
in 0 band     Gypsy jazz gitaarspeler zoek violinespeler, (belanbgstelling in een band: Neen) ( Band in opbouw) Graag kom ik in contact met muzikanten die ook muziek willen maken.
0 km Den Haag Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Gypsy-Jazz  Rock 
3
in 0 band     Blues/swing gitaar Den Haag, (belanbgstelling in een band: Neen) Ik speel 30 jaar gitaar en heb ervaring opgedaan en aardig wat opgetreden.
0 km Den Haag Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Rock  Volksmuziek 
0
in 0 band     Muzikanten Den Haag, Ik ben een zangeres met enige ervaring. Sinds mijn verhuizing naar het westen, niet meer de kans gepakt om een podium te pakken. Het is tijd, ik wil het podium weer op!
0 km Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Indie/Alternative 
0
in 0 band     DEN HAAG ZOEKT POP Muzikanten, Ik ben een jonge zangeres die graag meer ervaring wil opbouwen met samen spelen/zingen en die intens van allerlei muziekgenres kan genieten.
0 km Den Haag Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Rock  Dance 
0
in 0 band     Pop Muzikanten Den Haag, Ik ben een zangeres die veel genres wil en kan zingen. Ik speel ook nog een instrument als begeleiding.
0 km Den Haag Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Blues/Swing  Funk  Jazz 
0
in 1 band     Toetsenist Den Haag!, Ik ben een ervaren toetsenist. Speel met goede muzikanten met ruime podiumervaring.
0 km Den Haag Violine leraar/Violine lessen stelt zich voor   Classic     
2
in 0 band     classic Muzikanten, Ik ben viooldocent voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Ik ben lid van de beroepsvereniging ESTA en heb gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
0 km Den Haag Violist/Violinespeler zoekt Violist/Violinespeler  Classic  Filmmuziek   
2
in 0 band     Zoekt classic violinespeler, Professioneel violiste geïnteresseerd in samenspel met andere musici. Sta open voor meerdere stijlen.
0 km Den Haag Violist/Violinespeler stelt zich voor   Classic     
2
in 0 band     Muzikanten Den Haag, Lijkt me leuk om met professioneel violist kamermuziek te spelen.
0 km Den Haag Violist/Violinespeler stelt zich voor   Classic     
2
in 0 band     Classic violinespeler Den Haag!, Ik ben professioneel violiste, opleiding gehad op Koninklijk Conservatorium Den Haag.
0 km Den Haag Violist/Violinespeler stelt zich voor   Classic     
2
in 0 band     Den Haag violinespeler, Professioneel violist gespecialiseerd in klassiek repertoire, sta open voor andere genres
0 km Den Haag Contrabassist stelt zich voor   Jazz  Pop   
0
in 0 band     Contrabass, ContraBassist voor vrolijk jaren dertig jazz muziek. Ook geïnteresseerd in pop en wereld muziek
0 km Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Pop  Soul  Techno 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt producent, ( Band in opbouw) Ik wil graag weer wat meer met zingen doen. Heb een halfjaar een opleiding zanger gedaan maar moest i.v.m. privesituatie stoppen. Maar ik heb een stem die ik graag wil laten horen
0 km Den Haag Zanger/Zangeres stelt zich voor   Soul  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Soul Muzikanten Den Haag, Ik wil heel graag weer iets doen met mijn stem. Ik zing te weinig en zou erg graag meer doen. Ik zing graag John Legend, Winehouse, SIA, nothingbutthieves, KALEO en veel meer
0 km Den Haag Organisator/Optreedmogelijkheid stelt zich voor   Bluegrass  Freestyle  Classic 
0
in 0 band     den haag Muzikanten, Mijn werk is het trainen van mensen door middel van experience design. Daarin werk ik graag met muzikanten die goed kunnen improviseren.
0 km Den Haag Organisator/Optreedmogelijkheid zoekt Duo  Classic  Freestyle  Experimental 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Den Haag, Ik zoek excentriek duo, om op buitenlocaties improviserend te spelen, afgaande op de mensen die ze voor zich hebben. Mag in diverse stijlen. Bied verwondering!
0 km Den Haag Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Indie/Alternative  Pop  Punk 
0
in 1 band     Indie/alternative toetsenist Den Haag advertentie, Ik speel synth pop maakt maar ook psychedelisch en ook wel punk leuk he
0 km Den Haag Drummer stelt zich voor   Soul  Rock  R'roll 
0
in 1 band     Den Haag Muzikanten, vind drummen erg leuk, maar alleen spelenmotiveerd niet echt, hoop eindelijk hier geinteresseerden te vinden. sinds 4 jaar weer drumles
0 km Den Haag Bassist stelt zich voor   Pop  Rock  Progressive 
0
in 0 band     Pop bass, Hoi, ik ben een beginnende bassist, met ervaring in het spelen met andere instrumenten. Ik vind het leuk met toegewijde en gezellige mensen te spelen
0 km Den Haag Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Jazz  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Dordrecht blues swing Muzikanten, Ben drummer met veel ervaring en gespeeld ook met tussenpozen wel eens niet gespeeld ivm een eigen bedrijf en inmiddels weer actief. Momenteel woonachtig in Den Haag ipv Dordrecht
0 km Den Haag Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Jazz 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt vocals Dordrecht, zanger/zangeres welkom om onze verschillende stijlen bij elkaar te zoeken en te evalueren
0 km Den Haag Drummer zoekt Contrabassist  Blues/Swing  Funk  Soul 
0
in 0 band     dordrecht Muzikanten zoekt contrabass, ( Band in opbouw) gezocht contrabassist met ervaring , om te kunnen optreden
0 km Den Haag Drummer zoekt Bassist  Blues/Swing  Funk  Soul 
0
in 0 band     Zoek bass Dordrecht!, gezocht bassist om zo mogelijk in de toekomst op te treden
0 km Den Haag Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Dance  Blues/Swing 
0
in 0 band     Muzikanten Den Haag, Ik zing en maak muziek en engels-talige teksten, en ik wil gaan weer opnemen met een muziek producer.
0 km Den Haag Gitarist stelt zich voor   Funk  Fusion  Dance 
4
in 0 band     Den Haag funk Muzikanten, Niveau: vergevorderd, semi pro, specialist in dance en groove gerelateerde muziek.
0 km Den Haag Gitarist stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Afrikaans  World music 
0
in 0 band     Muzikanten Den Haag, Sur-talig .. heeft ruimte voor Sur-talige zingeres. BackToTheRoots uptempo dans muziek.
0 km Den Haag Gitarist stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Afrikaans  World music 
0
in 0 band     Dans amusementsmuziek gitaarspeler Den Haag, Sur-talig repertoire heeft ruimte voor Sur-talige zingeres. BackToTheRoots uptempo dans muziek.
0 km Den Haag Pianist stelt zich voor   Classic  Classic  Classic 
0
in 0 band   Classic Muzikanten Den Haag, Ik sta open om te spelen met andere pianisten of andere mizikanten en hebbinteresse in oa Bach, Handel, Mozart etc ongeveer op conservatorium niveau. Puur voor plezier
0 km Den Haag Gitarist stelt zich voor   Jazz  Rock  Pop 
1
in 0 band   Jazz Muzikanten Den Haag, Ik wil graag weer met andere muzikanten spelen. Ik speelde pop, rock en jazz standaarden. Check out The Kolin - Yell into the Kazoo
0 km Den Haag Pianist zoekt Pianist  Classic  Filmmuziek  Experimental 
0
in 0 band   Zoekt piano Den Haag, Amateur Pianist zoekt mede amateur-pianist die ook graag duetten voor 2 piano's wil oefenen
0 km Den Haag Pianist stelt zich voor   Classic  Jazz  Filmmuziek 
0
in 0 band   Piano, (belanbgstelling in een band: Neen) Pianist nog niet gevonden om duetten voor 2 piano's te oefenen, voor de fun
0 km Den Haag Saxofonist stelt zich voor   Jazz     
0
in 0 band   ADVERTENTIES Muzikanten, Hey, lele nice to meet you. Ik ben een jonge student die net is begonnen met de saxophone. Als iemand tijd heeft om te jammen en de basics uit te leggen zou super fijn zijn!see you
0 km Den Haag Banjoist/Banjospeler stelt zich voor   Bluegrass  Country   
0
in 0 band   Banjo Den Haag, Hey Hey, Ik ben een ambitieuze banjo speler en professionele muzikant uit Den Haag. Ik droom ervan om bluegrass te spelen/maken met anderen. laat me weten als je wilt jammen!
0 km Den Haag Cellist/Cellospeler stelt zich voor   Classic  Dans/Amusementsmuziek  World music 
0
in 0 band   Den Haag cello, (belanbgstelling in een band: Neen) Cellospeler uit Oekraïne. 19 jaar in de muziekindustrie. Werkte als muzikant op een cruiseschip. Open voor alle kunstprojecten
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
0: 188 ms / 1: 188 ms / 2: 344 ms / 3: 359 ms / 4: 359 ms / 5: 359 ms / 6: - / 7: - / 8: - / 9: - / 10: - / 11: - / 12: - / 13: - / 14: - / 15: 375 ms proc:375ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
"...Enthousiaste Veelzijdige muzikant, snelle reactie, komt zijn afspraken na...." (Hans Ess..., 3648 Wilnis) "...Snelle reactie, blijkt oude ad te zijn, als muzikant niet meer beschikbaar ..." (Hans Ess..., 3648 Wilnis) "...Snelle reactie, jammer genoeg niet beschikbaar voor bandjes..." (Hans Ess..., 3648 Wilnis) "...Heb ik gecontacteerd maar was toen niet het geschikte moment omwille van persoonlijke omstandigheden...." (Mark TIE..., 2850 Boom) "...Ik heb Dee gecontacteerd maar hij en zijn bandleden hebben geoordeeld dat het verschil in genre te verschillend is om samen te werken...." (Mark TIE..., 2850 Boom) "...Wouter lijkt me een gedreven en vlotte DJ. Ik wil hem snel ontmoeten om te kijken hoe we kunnen samenwerken...." (Mark TIE..., 2850 Boom) "...Nog geen toenadering geweest mischien komt dat nog..." (nienke Van..., 5388 Nistelrode) "....Reageert niet wat ik heel jammer vindt maar misschien doe ik iets verkeerd..." (nienke Van..., 5388 Nistelrode) "...Reageert niet wat ik heel jammer vindt maar misschien doe ik iets verkeerd..." (nienke Van..., 5388 Nistelrode) "...Snelle reactie op mijn bericht, we gaan kijken of hier een leuke samenwerking uit kan voortkomen...." (Tanja van..., 1073 Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt)