Muzikanten Enschede

Advertenties 1-100 van 934   [+40 km]
Vind muzikant voor een feest/event
km « Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Heavy-metal  Pop 
0
in 0 band     Enschede Muzikanten, Al jaren zolderkamer (slag)gitarist liefhebber van verschillende stijlen maar vooral rock & heavy metal
0 km Enschede Gitarist zoekt Gitarist  Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Heavy-metal Muzikanten zoekt Muzikanten Enschede, Ik ben een beginnend/intermediate gitarist met voornamelijk interesse in metal(core). Ik zoek iemand om mee te jammen.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Muzikanten Enschede, Ik ben een beginnend/intermediate gitarist met voornamelijk interesse in metal(core).
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Freestyle  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Freestyle Muzikanten Enschede, Ik heb een eigen stijl veel ervaring houd van Jean Michel Jarre misschien andere muziekanten die iets in die richting willen
0 km Enschede Zanger/Zangeres zoekt Pianist  Pop  Rock  Dance 
0
in 0 band     Enschede zoek pop pianospeler, Beginnend zanger zoekt pianist om muziek te maken, in eerste instantie om ervaring op te doen en natuurlijk gewoon voor de lol.
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Rock  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Enschede vocals, Ik hou ontzettend van zingen. Ik hou van alles tussen Guns 'n Roses tot Andrea Bocelli en via hier zou ik graag een muzikant tegenkomen om muziek mee te maken. Voor de fun dus.
0 km Enschede Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Dance 
0
in 0 band     Enschede Muzikanten zoek gitaarspeler, Beginnend zanger zoekt een (beginnend? ) gitarist om muziek te maken, in eerste instantie gewoon om ervaring op te doen en natuurlijk voor de lol!
0 km Enschede Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  Pop   
2
in 0 band     Bass Enschede, (belanbgstelling in een band: Neen) Bassist wil het muziek maken weer oppakken. Speel de bas vooral voor de lol...
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Heavy-metal  Gothic   
0
in 0 band     HEAVY METAL VOCALS ENSCHEDE, , Ik zing al sinds mijn elfde. Favoriete zangstijl Nightwish, Within Temptation, Epica, maar ook heerlijke rocknummers.
0 km Enschede Drummer-Progammeur stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Country  Pop 
1
in 1 band     Dans amusementsmuziek Muzikanten, , muzikant, programmeur werkt met midifiles. studioprogramma
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Rock  Heavy-metal   
0
in 0 band     Vocals Enschede, Hoi,... Ik kijk hier wat on me heen. Het zou toch jammer zijn wanneer er hier een mooie kans zich aandient en je deze laat liggen. Dus wie weet,...
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop     
0
in 0 band     Muzikanten, Hoi, Ik ben Myrthe, kom uit Twente. Ik heb ongeveer twaalf jaar ervaring in het zingen, heb verschillende dingen mogen doen zoals talentenjachten etc. Interesse? Stuur een bericht!
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Toneelmuziek/Musical  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Enschede Muzikanten, Ik ben een zanger met een brede stem, musical/jazz/pop zijn de genres die ik graag zing en wil laten horen.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   R'roll  Rock  Rock 
0
in 0 band     Enschede gitaarspeler, speel graag strakke R'roll en ook liefhebber van Boogie Rock
0 km Enschede Trombonist/Trombonespeler stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Oldie  Schlager 
0
in 1 band     Dans amusementsmuziek Muzikanten, ervaring in big bänd, egerlander, oberkrainer, dixielannd, bruiloftmuziek, salsa, hafabra, oberkrainer
0 km Enschede Ukulelespeler stelt zich voor   Indie/Alternative  Latin muziek  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten, Naast het spelen, zing ik graag. Ik schrijf ook graag eigen nummers. Het lijkt me leuk om te jammen en geïnspireerd te worden door muzikale mensen.
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Soul  Rock  Oldie 
0
in 0 band     SOUL Muzikanten ENSCHEDE!, Ben geinteresseerd, heb ervaring in diverse stijlen / genres. Beschik over ruime ervaring, ook top-100 werk.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Rock  Indie/Alternative  Heavy-metal 
0
in 0 band     Rock Muzikanten Enschede, Hoi, Ik ben een drummer die graag keihard speelt.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler, Gitarist die houdt van Guns n roses, Foo Fighters en meer
0 km Enschede Trombonist/Trombonespeler stelt zich voor   Jazz  Volksmuziek  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Enschede trombonespeler, Trombonist met veel ervaring vindt het leuk om hier en daar in te vallen. Ben op dit moment actief in jazz en egerlander.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Progressive  Rock  Heavy-metal 
0
in 0 band     Muzikanten, Ervaren drummer, voorkeur voor prog/sympho rock (Dream Theater, Rush, SOAD, etc.) maar ook in voor ander stevig werk, zoals Deep Purple, Rainbow, e.d.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Funk  Progressive  Rock 
3
in 0 band     Funk gitaar Enschede, ik speel 26 jaar gitaar en in verschillende stijlen gezeten nu op kijk graag uit naar naar nieuwe uitdagingen.ik wil graag willen knallen op het podium..
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Country 
0
in 0 band     Muzikanten, Ik ben een slaggitarist, heb ervaring op amateurniveau. Wil vooral met plezier oefenen en spelen. Ik kan eventueel zingen.
0 km Enschede Gitarist zoekt Drummer  Rock  Pop  Country 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Enschede, (Band in opbouw) Gitarist zoekt drummer en overige om voor de gezelligheid samen muziek te maken op redelijk niveau. Muziekstijl en nummers in overleg. Ik heb vooral ervaring in rock/pop covers.
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Rock  Heavy-metal  Punk 
0
in 0 band     Muzikanten Enschede, Hallo ik ben Robbie, en zou graag een muziek project willen beginnen
0 km Enschede Band zoekt Gitarist  Pop  Rock  Funk        Muzikanten zoekt Muzikanten, | 5×, , Wij zijn een 5-koppige coverband. En op zoek naar een solo- en slaggitarist met enige ervaring in de omgeving Enschede/Hengelo.
0 km Enschede Band stelt zich voor   Pop  Rock  Funk        Pop Muzikanten, | 5×, , Wij zijn een 5-koppige band. Genres: Pop, Rock en meer. Vier zangstemmen zijn aanwezig. Doel is om uiteindelijk regelmatig op te treden.
0 km Enschede Bassist stelt zich voor   Pop  Rock  Funk 
0
in 1 band     Pop bass, , (belanbgstelling in een band: Neen) Ervaren bassist die bijna alle genres kan spelen. Op dit moment bezig met een nieuw project.
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop     
0
in 0 band     Pop Muzikanten Enschede, (Audio/visuele) Vormgever, filmograaf en media artiest.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Muzikanten Enschede, Hallo, mijn naam is Mike en ik ben al ruim 10 jaar (hobby) gitarist. Ook ben ik onlangs begonnen met het maken van mijn eigen muziek.
0 km Enschede Trombonist/Trombonespeler stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Blues/Swing  Dance 
1
in 1 band     Dans/amusementsmuziek trombonespeler Enschede, Wil graag leuke muziek maken en daarmee mensen vermaken.Ben als amateur niet in voor ingewikkelde partijen,het moet vlot te doen zijn.
0 km Enschede Pianist stelt zich voor   Classic  Rock  Filmmuziek 
0
in 0 band     Classic pianospeler, In eerste instantie klassieke pianist, maar mijn smaak is erg breed. Ik heb ervaring met componeren/schrijven/produceren en wil daar graag mee door. Ben open voor van alles
0 km Enschede Songwriter/Componist stelt zich voor   Experimental  Filmmuziek  Rock 
0
in 0 band     experimental Muzikanten enschede, Ervaring met componeren/schrijven/produceren en wil daar graag mee door. Ik heb een brede smaak. Ik speel zelf ook. Ik ben open voor van alles. Er is te veel om te vertellen hier
0 km Enschede Pianist stelt zich voor   Classic  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Classic pianospeler, , Professioneel pianist, ervaring van concerten. Een conservatorium in Rusland afgestudeerd.
0 km Enschede Geluidstechnicus/-Mixer stelt zich voor   Rock  Electronic  Blackmetal/Deathmetal  3684f9
0
in 0 band     Rock mixer Enschede, Ik ben een ervaren mix-engineer met een eigen studio. Ik doe veel opnames zelf maar kan ook werken met reeds opgenomen materiaal.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Country  3684f9
0
in 0 band     Blues/swing gitaarspeler, ik ben roy heb voorheen gespeeld met verschillende mensen. voornamelijk Rock 'n Roll sixties, seventees eightees.
0 km Enschede Violist/Violinespeler stelt zich voor   Jazz  Filmmuziek  Funk  3684f9
0
in 0 band     Violinespeler Enschede, Heb redelijk wat viool, zang en een beetje begeleidend ervaring en het lijkt me leuk om weer eens met wat mensen muziek te maken.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Funk  Jazz  3684f9
0
in 0 band     Enschede rock Muzikanten, Redelijk ervaren gitarist die houdt van clas.sic rock, alt rock, funk en jazz . Ik heb veel plezier in zowel coveren als jammen/muziek schrijven.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Country  Pop  3684f9
0
in 0 band     Blues/swing Muzikanten Enschede!, Ik ben een ervaren allround drummer. Verder zing ik en bespeel andere instrumenten. Favoriete genres zijn: pop, country, blues. Mijn voorkeur gaat uit naar eigen werk
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Pop  Rock    3684f9
0
in 0 band     Pop Muzikanten Enschede, Hoi, ik ben een drummer met enige jaren ervaring. Heb in verschillende settings gespeeld en wil nu een vaste setting om daar gave nummers mee te spelen.
0 km Enschede Bassist stelt zich voor   Country  Ska  Reggae  3684f9
0
in 0 band   Bass Enschede, Bassist allroundmuzikant Ska Reggae Country kortom open voor alles
0 km Enschede Zanger/Zangeres zoekt Geluidsstudio  Afrikaans  Reggae  Freestyle  3684f9
0
in 0 band   Afrikaans Muzikanten zoek Muzikanten, , (Band in opbouw) contacteer mij via mail als interesse aan samenwerking bestaat. recordings sessies etc
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Reggae  Afrikaans  Freestyle  3684f9
0
in 0 band   Enschede reggae vocals, contacteer me voor collabs, recordings etc reggae en acoustic, maar open voor meer email graag! bless
0 km Enschede Pianist stelt zich voor   Blues/Swing  Filmmuziek  Cabaret/Variétés  3684f9
0
in 0 band   Blues/swing Muzikanten, werk in alle stijlen en disciplines zowel in studios theaters podia en scholen
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Pop  Fusion  Jazz  3684f9
0
in 0 band   Enschede Muzikanten, Hoi ik wil graag spelen met mensen die ook houden van jazzpop etc.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Funk  Pop  Rock  3684f9
0
in 1 band   Advertentie Muzikanten Enschede, All round drummer, invloeden zoals Gavin Harrison (Porcupine Tree), John Bonham (Led Zeppelin) en Jeff Pocaro (Toto)
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Heavy-metal  3684f9
1
in 0 band   Advertentie rock gitaarspeler Enschede, Ik speel pop, rock, new wave en metal nummers, maar soms ook klassiek. Van Marillion, naar RHCP en Metallica.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Psychedelic  Pop  Jazz  3684f9
0
in 0 band   Muzikanten Easterein, Hey! Ik ben een ervaren drummer met zeer brede interesses. Zolang er maar energie en toewijding in zit, ben ik voor veel te porren!
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Rock  Blues/Swing  Pop  3684f9
0
in 0 band   Enschede vocals, Ik ben nu zo'n 12 jaar zanger van voornamelijk covers maar wil graag meer optreden in de regio. Volgens mijn zanglerares heb ik een behoorlijk bereik.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Rock  Heavy-metal  R'roll  3684f9
0
in 0 band   Rock Muzikanten Enschede, drummer: metal(heavy of niet) en rock. Veel ervaring in beide genres en kan goed improviseren!
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Heavy-metal  Rock    3684f9
0
in 0 band   Muzikanten enschede, Hey. Ik speel meestal nummers in drop-C/standard D tuning, meestal nummers van System of a Down, Mastodon, Cult of luna. Ik sta altijd open voor andere (sub)genres.
0 km Enschede Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Country    3684f9
0
in 0 band   Dans/amusementsmuziek keyboardist, Heb in verschillende bruiloft-stemmingsorkesten gespeeld en gezongen. Heb 20 jaar buhneervaring.
0 km Enschede Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Funk      3684f9
0
in 0 band   Funk Muzikanten Enschede advertenties, ik eigelijk geen ... maar kijk ff rond op de sit, en heb daar 50 tekens voor nodig schijnbaar.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Reggae  3684f9
0
in 0 band   Gitaarspeler Enschede, Gitarist . Kan begeleidend bijna alles wel spelen, solerend nog aan het leren, maar bereid daar veel tijd in te investeren
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Soul    3684f9
0
in 0 band   Pop Muzikanten Enschede, Ik nen gek op zingen doe het elke dag kan dit ook zuiver heb je in tresen jn deze zangeres stuur dan een berichtje of bel/sms me
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Fusion  Pop  3684f9
5
in 0 band   gitaarspeler, Ervaren gitarist, teamplayer, allround, geen ego-tripper, voorkeur voor blues en fusion. Larry Carlton, John Scofield, Matt Schofield, Santana, Jan Akkerman, EricClapton.
0 km Enschede Saxofonist stelt zich voor   Jazz  Pop    3684f9
0
in 0 band   Advertentie Muzikanten, kan goed muziek lezen, ik speel nog niet zo lang (paar jaar) maar heb ander instrument gespeeld op hoog niveau dus ik leer snel
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Fusion  Rock  Jazz  3684f9
0
in 1 band   Muzikanten, Drummer met ruime ervaring in diverse genres : rock, fusion & jazz
0 km Enschede Gitarist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Jazz  3684f9
0
in 0 band   Zoek Muzikanten, , Ik zoek serieuze mensen met humor om allerlei stijlen muziek te spelen, en wil daar graag hard voor werken. Doel: geregeld optreden
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Indie/Alternative  Jazz  3684f9
0
in 0 band   Gitaarspeler Enschede, Ben breed geinteresseerd qua smaak, en wil serieus werken aan goede nummers en performance, met als doel geregeld optreden.
34 km Ruurlo Gitarist stelt zich voor   Pop  Rock   
0
in 0 band     Pop Muzikanten, , Ben al jaren gitarist en vind het leuk om mijn passie met meerdere muzikanten te delen.
28 km Borculo Bassist stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Reggae  Ska 
0
in 0 band     Dans amusementsmuziek Muzikanten, Alle muziek eigenlijk leuk. Als er maar een beetje ritme in zit En in de buurt van borculo
31 km Gescher Drummer stelt zich voor   Progressive  Pop  Rock 
4
in 0 band     Progressive Schlagzeug, Ich spiele seit 40 Jahren Schlagzeug. Ich habe einfach große Lust, mit netten Leuten wieder gemeinsam Musik zu machen. Bin musikalisch sehr flexibel.
11 km Oldenzaal Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Drummer  Pop  Rock  Fusion 
4
in 0 band     Oldenzaal toetsenist zoekt Muzikanten, Toetsenist zoekt drummer, alle muziekstijlen, allerlei gelegenheden
11 km Oldenzaal Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Oldie 
4
in 0 band     Zoek pop Muzikanten, Ik zoek mensen om muziek van de laatste 50 jaren te maken
11 km Oldenzaal Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Blues/Swing  Pop  Rock 
4
in 0 band     Toetsenist, Ik ben een toetsenist. Ik wil live spelen, heb veel ervaring, wil lekker repeteren en maximaal 50 keer per jaar spelen.
26 km Wierden Bassist stelt zich voor   Indie/Alternative  Progressive  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten Wierden, Hoop uiteindelijk een Morphine achtig geluid te creëren.
32 km Südlohn Rapper stelt zich voor   Rap/Hip-Hop/RnB  Reggae  Freestyle 
0
in 0 band     Muzikanten, Hi, ich habe noch nie Musik selbst gemacht, lediglich unter Freunden ein paar Jam-sessions gehabt und paar Texte geschrieben. Ich bin jung, flexibel und double-time ist angesagt ;)
35 km Wilsum Bassist stelt zich voor   Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band   -  This entry has been limited due to low activity  -
31 km Gescher Drummer zoekt Pianist  Funk  Fusion  Jazz 
0
in 0 band   -  This entry has been limited due to low activity  -
31 km Gescher Drummer stelt zich voor   Funk  Latin muziek  Jazz 
0
in 0 band   -  This entry has been limited due to low activity  -
20 km Bad Bentheim Zanger/Zangeres stelt zich voor   Rap/Hip-Hop/RnB  Orient./Arab./Indi.muziek  Pop 
0
in 0 band     sänger bad bentheim, , Ich bin Sänger und schreibe Songs und mache hauptsächlich RnB mit einem orientalischen Touch.
34 km Nijverdal Trompeter/Trompettist zoekt Band  Pop  Classic  Funk 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten, Naar jaren lang thuis te spelen ben ik Toe aan een nieuwe uitdaging
9 km Overdinkel Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop     
0
in 0 band     Pop vocals Overdinkel, Zanger met een hele brede smaak, Pink Floyd, Peter Fox maar ook Stef bos. Lekker muziek maken.
19 km Albergen Drummer stelt zich voor   Funk  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Advertenties Muzikanten Albergen, Ik heb interesse in vele soorten muziek. Vind het leuk om muziek te te maken.
29 km Vriezenveen Drummer zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd, (Band in opbouw) Ik zoek mensen, die het leuk vinden om met elkaar (pop)muziek te maken. Ritmisch, meerstemmig, uitgewerkt, goed voorbereid. Zit niet vast aan één stijl.
29 km Vriezenveen Drummer stelt zich voor   Oldie  Rock  Country 
0
in 0 band     Oldie Muzikanten Vriezenveen, Drummer met ervaring. Repertoire sixties, seventies etc. Ook eerste en tweede stem.
39 km Billerbeck Gitarist stelt zich voor   Rock  Hardcore   
1
in 0 band     Gitarre, Hallo zusammen, Ich habe etwas Erfahrung bei einigen Auftritten sammeln können und hoffe Leute zu finden mit denen ich etwas neues starten kann. Meldet euch gerne!
39 km Billerbeck Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock     
1
in 0 band     Sängerin gesucht Billerbeck, Hallo ich hoffe hier einen Sänger/Sängerin zu finden. Meldet euch doch bei Interesse
22 km Goor Gitarist stelt zich voor   Funk  Rock  Pop 
5
in 0 band     Funk gitaarspeler, Ervaring in diverse stijlen. Voorkeur funky voetjes van de vloer genre. Plezier en lekker spelen.
30 km Nordhorn Drummer stelt zich voor   Rock  Blues/Swing   
0
in 0 band   -  This entry has been limited due to low activity  -
22 km Ootmarsum Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Soul 
0
in 0 band     Blues swing Muzikanten Ootmarsum, Wil graag lekker pingelen acc. Of elektrisch, speel al jaren met weinig talent Lage Dld
9 km Hengelo Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock   
0
in 0 band     Hengelo blues swing Muzikanten, Jonge gitarist met voorliefde voor oude muziek, is aan het rondkijken voor een nieuwe uitdaging
30 km Winterswijk Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  Funk  Rock 
0
in 0 band     Bass Winterswijk, Ben een breed georiënteerde bassist/muzikant. Ervaren, gedreven, ambitieus en wil graag veel optreden.
9 km Hengelo Gitarist stelt zich voor   Oldie  Pop  Country 
0
in 0 band     Muzikanten, liefst 60 jaren met meerstemmige zang of leuke country muziek
9 km Hengelo Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Oldie  Classic   
0
in 0 band     Muzikanten, jaren 60-70 muziek, coveren Shadows, Cliff Ricard, Roy Orbison. Zing tevens in close harmony group
10 km Gronau (Westfalen) Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Rock  Country  Blues/Swing 
1
in 0 band     Kleinanzeigen Gronau (Westfalen) suche Rock Muzikanten, Habe viele Jahre Praxiserfahrung in unterschiedlichen Stilrichtungen
10 km Gronau (Westfalen) Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Country  Blues/Swing 
1
in 0 band     Suche Vocals, Habe viele Jahre Erfahrung in unterschiedlichen Genres Bin offen für neues.
10 km Gronau (Westfalen) Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Rock  Country  Blues/Swing 
1
in 0 band     Kleinanzeige Rock Keyboard!, Erfahrener Keyboarder mit Musikstudium und langjährige Praxis in unterschiedlichen Genres
25 km Aadorp Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Pop  Rock 
1
in 0 band     Blues/swing gitaar, Ik bespeel zowel elektrisch ( strat, LP, Tele ) alsmede akoestisch gitaar ( Coleclark, Tayler )
28 km Nordhorn Drummer zoekt Band  Heavy-metal  Rock  Rap/Hip-Hop/RnB 
3
in 0 band     Heavy-Metal Schlagzeuger sucht Muzikanten Düsseldorf, (Band in opbouw) Aktiver Drummer seit 15 Jahren! Würde am liebsten in einer TOP 40 Band mit Rock und Party Covern unterkommen um viele Gigs zu zocken!! Live Erfahrung, Klick-Sicher, Tight
28 km Nordhorn Drummer stelt zich voor   Heavy-metal  Rap/Hip-Hop/RnB  Rock 
3
in 0 band     Schlagzeug Düsseldorf, Seit 15 Jahren aktiv am Schlagzeug! Habe lange Zeit Rock und Heavy Metal Drums gespielt und möchte mit neuen und/oder gecoverten Songs verschiedenster Genres viele Gigs $pielen!
38 km Rheine Gitarist stelt zich voor   Jazz  Fusion  Funk 
0
in 0 band     Gitarrist, , Jazz Standards, Scofield & more, 40 Jahre Erfahrung auch auf kleineren Bühnen etc.
34 km Emsbüren Gitarist stelt zich voor   Punk  Rock  Heavy-metal 
0
in 0 band   -  This entry has been limited due to low activity  -
32 km Neuenkirchen Gitarist stelt zich voor   Rock  Hardcore  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Rock Gitarrist Neuenkirchen!, Bin Fortgeschrittener und spiel seit 5J. Habe lust abwechslungsreich von Baladen über Funk bis zum beinharten Geschrubbe für alles zu haben.
21 km Denekamp, Berghum, Noord-Deurningen Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Rock  Funk  Progressive 
0
in 1 band     Toetsenist Weerselo, Lemselo, het Stift, Veelzijdige toetsenist, Rock, funk, Progressieve metal. Ben geen computer specialist die bezig is met allerlei geluidjes. Wil gewoon lekkere muziek maken.
22 km Almelo Drummer stelt zich voor   Rock  Blues/Swing  Country 
0
in 1 band     Muzikanten Woudrichem, , Drummer met podium ervaring binnen en buitenland. Semi-professioneel
25 km Geesteren Gitarist stelt zich voor   Rock  Heavy-metal  Pop 
0
in 0 band     Muzikanten, .Ben een beginnend gitarist. Speel nu ruim twee jaar. En wil om sneller te leren spelen wat oefenen met anderen. Op dit moment geen belang bij optredens. etc.
16 km Zenderen Bassist stelt zich voor   Rock  Progressive  Fusion 
1
in 0 band     Rock Muzikanten Zenderen, Ik wil met andere muzikanten weer genieten van het spelen van de beste (Engelse) rock. Lekker jammen mag ook. Plezier en goeie sfeer staan voorop, optredens niet echt
9 km Hengelo Gitarist stelt zich voor   Funk  Soul  Pop 
0
in 0 band     Hengelo gitaarspeler, Ben een Gitarist met ruim 17 jaar muziek/podium ervaring. niks is te weinig als free lancer
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
proc:184ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...John maakt goede afspraken en geeft informatie betrouwbaar door...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Professioneel en rasechte muzikante..." (Bieke Leb..., 8940 Wervik Geluwe)        "...Jonge en ethousiaste drummer met een goed feeling voor funk-ritmes...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Leuk contact gehad en een avond met elkaar gespeeld.Helaas geen vervolg afspraak gemaakt...." (Tjeerd Rin..., 8394 De Hoeve)        "...Duidelijk en goed contact. Goode muzikant ;/ zanger..." (Jochen Bac..., 3290 Diest)        "...Nam contact met mij op in antwoord op mijn interesseblijk. ..." (Luc Smi..., 6229 Maastricht)        "...Ik wil deze muzikant positief beoordelen..." (Toon Oud..., 7573 Oldenzaal)        "...goed contact gehad aardige man positief gesprek..." (Tjeerd Rin..., 8394 De Hoeve)        "...Tof gesprek en onmiddellijk heel veel deuntjes ontvangen om al eens te beluisteren. ..." (ilse De ..., 1980 Zemst)        "...Ik heb een leuk en goed contact met Leroy dankzij Muziekanten-in-jouw-stad.nl..." (Olivier Cru..., 2021 Haarlem)