Muzikanten Enschede

Advertenties 1-100 van 915   [+40 km]
Vind muzikant voor een feest/event
km « Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Progressive  Jazz 
0
in 0 band     Muzikanten, Gitarist met ruime ervaring wil graag repertoire op bouwen voor de hobby. Wellicht af en toe n optreden .. geen grote ambities
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Heavy-metal  Pop 
0
in 0 band     Enschede Muzikanten, Al jaren zolderkamer (slag)gitarist liefhebber van verschillende stijlen maar vooral rock & heavy metal
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Rock  Heavy-metal   
0
in 0 band     Vocals, Hoi, ... Ik kijk hier wat on me heen. Het zou toch jammer zijn wanneer er hier een mooie kans zich aandient en je deze laat liggen. Dus wie weet, ...
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Indie/Alternative  Jazz 
0
in 0 band     Gitaarspeler Enschede, Ben breed geinteresseerd qua smaak, en wil serieus werken aan goede nummers en performance, met als doel geregeld optreden.
0 km Enschede Gitarist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Jazz 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Enschede, , Ik zoek serieuze mensen met humor om allerlei stijlen muziek te spelen, en wil daar graag hard voor werken. Doel: geregeld optreden
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Heavy-metal  Gothic   
0
in 0 band     HEAVY METAL VOCALS ENSCHEDE, , Ik zing al sinds mijn elfde. Favoriete zangstijl Nightwish, Within Temptation, Epica, maar ook heerlijke rocknummers.
0 km Enschede Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  Pop   
2
in 0 band     Bass Enschede, (belanbgstelling in een band: Neen) Bassist wil het muziek maken weer oppakken. Speel de bas vooral voor de lol...
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Muzikanten Enschede, Ik ben een beginnend/intermediate gitarist met voornamelijk interesse in metal(core).
0 km Enschede Gitarist zoekt Gitarist  Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Heavy-metal Muzikanten zoekt Muzikanten Enschede, Ik ben een beginnend/intermediate gitarist met voornamelijk interesse in metal(core). Ik zoek iemand om mee te jammen.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Freestyle  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Freestyle Muzikanten Enschede, Ik heb een eigen stijl veel ervaring houd van Jean Michel Jarre misschien andere muziekanten die iets in die richting willen
0 km Enschede Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Dance 
0
in 0 band     Enschede Muzikanten zoek gitaarspeler, Beginnend zanger zoekt een (beginnend? ) gitarist om muziek te maken, in eerste instantie gewoon om ervaring op te doen en natuurlijk voor de lol!
0 km Enschede Zanger/Zangeres zoekt Pianist  Pop  Rock  Dance 
0
in 0 band     Enschede zoek pop pianospeler, Beginnend zanger zoekt pianist om muziek te maken, in eerste instantie om ervaring op te doen en natuurlijk gewoon voor de lol.
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Rock  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Enschede vocals, Ik hou ontzettend van zingen. Ik hou van alles tussen Guns 'n Roses tot Andrea Bocelli en via hier zou ik graag een muzikant tegenkomen om muziek mee te maken. Voor de fun dus.
0 km Enschede Drummer-Progammeur stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Country  Pop 
1
in 1 band     Dans amusementsmuziek Muzikanten, , muzikant, programmeur werkt met midifiles. studioprogramma
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop     
0
in 0 band     Muzikanten, Hoi, Ik ben Myrthe, kom uit Twente. Ik heb ongeveer twaalf jaar ervaring in het zingen, heb verschillende dingen mogen doen zoals talentenjachten etc. Interesse? Stuur een bericht!
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Toneelmuziek/Musical  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Enschede Muzikanten, Ik ben een zanger met een brede stem, musical/jazz/pop zijn de genres die ik graag zing en wil laten horen.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   R'roll  Rock  Rock 
0
in 0 band     Enschede gitaarspeler, speel graag strakke R'roll en ook liefhebber van Boogie Rock
0 km Enschede Trombonist/Trombonespeler stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Oldie  Schlager 
0
in 1 band     Dans amusementsmuziek Muzikanten, ervaring in big bänd, egerlander, oberkrainer, dixielannd, bruiloftmuziek, salsa, hafabra, oberkrainer
0 km Enschede Ukulelespeler stelt zich voor   Indie/Alternative  Latin muziek  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten, Naast het spelen, zing ik graag. Ik schrijf ook graag eigen nummers. Het lijkt me leuk om te jammen en geïnspireerd te worden door muzikale mensen.
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Soul  Rock  Oldie 
0
in 0 band     SOUL Muzikanten ENSCHEDE!, Ben geinteresseerd, heb ervaring in diverse stijlen / genres. Beschik over ruime ervaring, ook top-100 werk.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Rock  Indie/Alternative  Heavy-metal 
0
in 0 band     Rock Muzikanten Enschede, Hoi, Ik ben een drummer die graag keihard speelt.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler, Gitarist die houdt van Guns n roses, Foo Fighters en meer
0 km Enschede Trombonist/Trombonespeler stelt zich voor   Jazz  Volksmuziek  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Enschede trombonespeler, Trombonist met veel ervaring vindt het leuk om hier en daar in te vallen. Ben op dit moment actief in jazz en egerlander.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Progressive  Rock  Heavy-metal 
0
in 0 band     Muzikanten, Ervaren drummer, voorkeur voor prog/sympho rock (Dream Theater, Rush, SOAD, etc.) maar ook in voor ander stevig werk, zoals Deep Purple, Rainbow, e.d.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Funk  Progressive  Rock 
3
in 0 band     Funk gitaar Enschede, ik speel 26 jaar gitaar en in verschillende stijlen gezeten nu op kijk graag uit naar naar nieuwe uitdagingen.ik wil graag willen knallen op het podium..
0 km Enschede Gitarist zoekt Drummer  Rock  Pop  Country 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Enschede, (Band in opbouw) Gitarist zoekt drummer en overige om voor de gezelligheid samen muziek te maken op redelijk niveau. Muziekstijl en nummers in overleg. Ik heb vooral ervaring in rock/pop covers.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Country 
0
in 0 band     Muzikanten, Ik ben een slaggitarist, heb ervaring op amateurniveau. Wil vooral met plezier oefenen en spelen. Ik kan eventueel zingen.
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Rock  Heavy-metal  Punk 
0
in 0 band     Muzikanten Enschede, Hallo ik ben Robbie, en zou graag een muziek project willen beginnen
0 km Enschede Bassist stelt zich voor   Pop  Rock  Funk 
0
in 1 band     Pop bass, , (belanbgstelling in een band: Neen) Ervaren bassist die bijna alle genres kan spelen. Op dit moment bezig met een nieuw project.
0 km Enschede Band zoekt Gitarist  Pop  Rock  Funk        Muzikanten zoekt Muzikanten, | 5×, , Wij zijn een 5-koppige coverband. En op zoek naar een solo- en slaggitarist met enige ervaring in de omgeving Enschede/Hengelo.
0 km Enschede Band stelt zich voor   Pop  Rock  Funk        Pop Muzikanten, | 5×, , Wij zijn een 5-koppige band. Genres: Pop, Rock en meer. Vier zangstemmen zijn aanwezig. Doel is om uiteindelijk regelmatig op te treden.
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop     
0
in 0 band     Pop Muzikanten Enschede, (Audio/visuele) Vormgever, filmograaf en media artiest.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Heavy-metal  Rock   
0
in 0 band     Muzikanten Enschede, Hallo, mijn naam is Mike en ik ben al ruim 10 jaar (hobby) gitarist. Ook ben ik onlangs begonnen met het maken van mijn eigen muziek.
0 km Enschede Trombonist/Trombonespeler stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Blues/Swing  Dance  3684f9
1
in 1 band     Dans/amusementsmuziek trombonespeler Enschede, Wil graag leuke muziek maken en daarmee mensen vermaken.Ben als amateur niet in voor ingewikkelde partijen,het moet vlot te doen zijn.
0 km Enschede Songwriter/Componist stelt zich voor   Experimental  Filmmuziek  Rock  3684f9
0
in 0 band     experimental Muzikanten enschede, Ervaring met componeren/schrijven/produceren en wil daar graag mee door. Ik heb een brede smaak. Ik speel zelf ook. Ik ben open voor van alles. Er is te veel om te vertellen hier
0 km Enschede Pianist stelt zich voor   Classic  Rock  Filmmuziek  3684f9
0
in 0 band     Classic pianospeler, In eerste instantie klassieke pianist, maar mijn smaak is erg breed. Ik heb ervaring met componeren/schrijven/produceren en wil daar graag mee door. Ben open voor van alles
0 km Enschede Pianist stelt zich voor   Classic  Pop  Jazz  3684f9
0
in 0 band     Classic pianospeler, , Professioneel pianist, ervaring van concerten. Een conservatorium in Rusland afgestudeerd.
0 km Enschede Geluidstechnicus/-Mixer stelt zich voor   Rock  Electronic  Blackmetal/Deathmetal  3684f9
0
in 0 band     Rock mixer Enschede, Ik ben een ervaren mix-engineer met een eigen studio. Ik doe veel opnames zelf maar kan ook werken met reeds opgenomen materiaal.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Country  3684f9
0
in 0 band     Blues/swing gitaarspeler, ik ben roy heb voorheen gespeeld met verschillende mensen. voornamelijk Rock 'n Roll sixties, seventees eightees.
0 km Enschede Violist/Violinespeler stelt zich voor   Jazz  Filmmuziek  Funk  3684f9
0
in 0 band   Violinespeler Enschede, Heb redelijk wat viool, zang en een beetje begeleidend ervaring en het lijkt me leuk om weer eens met wat mensen muziek te maken.
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Funk  Jazz  3684f9
0
in 0 band   Enschede rock Muzikanten, Redelijk ervaren gitarist die houdt van clas.sic rock, alt rock, funk en jazz . Ik heb veel plezier in zowel coveren als jammen/muziek schrijven.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Country  Pop  3684f9
0
in 0 band   Blues/swing Muzikanten Enschede!, Ik ben een ervaren allround drummer. Verder zing ik en bespeel andere instrumenten. Favoriete genres zijn: pop, country, blues. Mijn voorkeur gaat uit naar eigen werk
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Pop  Rock    3684f9
0
in 0 band   Pop Muzikanten Enschede, Hoi, ik ben een drummer met enige jaren ervaring. Heb in verschillende settings gespeeld en wil nu een vaste setting om daar gave nummers mee te spelen.
0 km Enschede Bassist stelt zich voor   Country  Ska  Reggae  3684f9
0
in 0 band   Bass Enschede, Bassist allroundmuzikant Ska Reggae Country kortom open voor alles
0 km Enschede Zanger/Zangeres zoekt Geluidsstudio  Afrikaans  Reggae  Freestyle  3684f9
0
in 0 band   Afrikaans Muzikanten zoek Muzikanten, , (Band in opbouw) contacteer mij via mail als interesse aan samenwerking bestaat. recordings sessies etc
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Reggae  Afrikaans  Freestyle  3684f9
0
in 0 band   Enschede reggae vocals, contacteer me voor collabs, recordings etc reggae en acoustic, maar open voor meer email graag! bless
0 km Enschede Pianist stelt zich voor   Blues/Swing  Filmmuziek  Cabaret/Variétés  3684f9
0
in 0 band   Blues/swing Muzikanten, werk in alle stijlen en disciplines zowel in studios theaters podia en scholen
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Pop  Fusion  Jazz  3684f9
0
in 0 band   Enschede Muzikanten, Hoi ik wil graag spelen met mensen die ook houden van jazzpop etc.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Funk  Pop  Rock  3684f9
0
in 1 band   Advertentie Muzikanten Enschede, All round drummer, invloeden zoals Gavin Harrison (Porcupine Tree), John Bonham (Led Zeppelin) en Jeff Pocaro (Toto)
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Heavy-metal  3684f9
1
in 0 band   Advertentie rock gitaarspeler Enschede, Ik speel pop, rock, new wave en metal nummers, maar soms ook klassiek. Van Marillion, naar RHCP en Metallica.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Psychedelic  Pop  Jazz  3684f9
0
in 0 band   Muzikanten Easterein, Hey! Ik ben een ervaren drummer met zeer brede interesses. Zolang er maar energie en toewijding in zit, ben ik voor veel te porren!
0 km Enschede Zanger/Zangeres stelt zich voor   Rock  Blues/Swing  Pop  3684f9
0
in 0 band   Enschede vocals, Ik ben nu zo'n 12 jaar zanger van voornamelijk covers maar wil graag meer optreden in de regio. Volgens mijn zanglerares heb ik een behoorlijk bereik.
0 km Enschede Drummer stelt zich voor   Rock  Heavy-metal  R'roll  3684f9
0
in 0 band   Rock Muzikanten Enschede, drummer: metal(heavy of niet) en rock. Veel ervaring in beide genres en kan goed improviseren!
0 km Enschede Gitarist stelt zich voor   Heavy-metal  Rock    3684f9
0
in 0 band   Muzikanten enschede, Hey. Ik speel meestal nummers in drop-C/standard D tuning, meestal nummers van System of a Down, Mastodon, Cult of luna. Ik sta altijd open voor andere (sub)genres.
0 km Enschede Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Country    3684f9
0
in 0 band   Dans/amusementsmuziek keyboardist, Heb in verschillende bruiloft-stemmingsorkesten gespeeld en gezongen. Heb 20 jaar buhneervaring.
0 km Enschede Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Funk      3684f9
0
in 0 band   Funk Muzikanten Enschede advertenties, ik eigelijk geen ... maar kijk ff rond op de sit, en heb daar 50 tekens voor nodig schijnbaar.
11 km Oldenzaal Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Oldie 
4
in 0 band     Zoek pop Muzikanten, Ik zoek mensen om muziek van de laatste 50 jaren te maken
11 km Oldenzaal Keyboardspeler/Toetsenist stelt zich voor   Blues/Swing  Pop  Rock 
4
in 0 band     Toetsenist, Ik ben een toetsenist. Ik wil live spelen, heb veel ervaring, wil lekker repeteren en maximaal 50 keer per jaar spelen.
11 km Oldenzaal Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Drummer  Pop  Rock  Fusion 
4
in 0 band     Oldenzaal toetsenist zoekt Muzikanten, Toetsenist zoekt drummer, alle muziekstijlen, allerlei gelegenheden
10 km Gronau (Westfalen) Saxofonist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Jazz  Pop  Dance 
2
in 0 band     Gronau (Westfalen) suche Jazz Auftrittsmoeglichkeit, Als Studierter Saxophonist mit viele Jahren Profi Erfahrung trete ich jetzt als Solist auf. Repertoire ist viel seitig Dezent auf dem Hintergrund oder als Party.
10 km Gronau (Westfalen) Saxofonist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Pop  Dance 
2
in 0 band     Gronau (Westfalen) Jazz Muzikanten sucht Sängerin, , Suche eine Sängerin als Ergänzung meine Auftritte. Audio equipment ist vorhanden.
10 km Gronau (Westfalen) Saxofonist stelt zich voor   Jazz  Pop  Dance 
2
in 0 band     Saxophonspieler Gronau (Westfalen), , Profi Musiker mit viel Erfahrung. Auftritte immer wilkommen.
24 km Diepenheim Drummer stelt zich voor   Indie/Alternative  Rock  Pop 
0
in 0 band     Muzikanten Diepenheim, eigen muziek maken soms optreden : sound, beat & loud: ref VU, Deus, Neil Y, Posies, Smashing Pumpkings, Black Keys, Throwing Muses, UDS, Alt-J, Chemical Brother
9 km Hengelo Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Punk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek rock gitaarspeler, Hallo, ik ben Jordy en ik ben op zoek naar een mede-gitarist in de omgeving van Hengelo om mee te jammen.
9 km Hengelo Gitarist stelt zich voor   Rock  Punk  Blues/Swing 
0
in 0 band     Muzikanten, Hallo, ik ben Jordy en ik zou graag met andere gitaristen in de omgeving van Hengelo willen jammen. Ik speel al zo'n 8 jaar.
9 km Hengelo Gitarist zoekt Gitarist  Rock  Pop  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoek rock gitaarspeler, (Band in opbouw) Hallo, ik ben joshua en zou het leuk vinden om te jammen!
9 km Hengelo Gitarist stelt zich voor   Pop  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Pop gitaarspeler, Hallo, ik ben joshua en het lijkt mij leuk om een keer te jammen met andere muzikanten
28 km Borculo Bassist stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Reggae  Ska 
0
in 0 band     Dans amusementsmuziek Muzikanten, Alle muziek eigenlijk leuk. Als er maar een beetje ritme in zit En in de buurt van borculo
9 km Hengelo Drummer stelt zich voor   Jazz  Swing  Gospel 
0
in 0 band     Jazz Muzikanten Hengelo, , Ik maak muziek primair voor het plezier met als doel enkele optredens per jaar. Ik speel al veertig jaar, met enkele onderbrekingen. Ik voel het meest voor jazz en gospel
28 km Nordhorn Drummer zoekt Rapper  Rock  Heavy-metal  Rap/Hip-Hop/RnB 
3
in 0 band     Suche Muzikanten, , Suche Rapper der mit Live-Musikern performen will. Neben Rock und Heavy Metal ist Hip Hop an den Drums für mich ebenfalls kein Problem. Klicksicher, Live Erfahrung, Tight
28 km Nordhorn Drummer zoekt Band  Heavy-metal  Rock  Rap/Hip-Hop/RnB 
3
in 0 band     Heavy Metal Muzikanten gesucht, , Aktiver Drummer seit 15 Jahren! Würde am liebsten in einer TOP 40 Band mit Rock und Party Covern unterkommen um viele Gigs zu zocken!! Live Erfahrung, Klick-Sicher, Tight
28 km Nordhorn Drummer stelt zich voor   Heavy-metal  Rap/Hip-Hop/RnB  Rock 
3
in 0 band     Nordhorn Schlagzeug, , Seit 15 Jahren aktiv am Schlagzeug! Habe lange Zeit Rock und Heavy Metal Drums gespielt und möchte mit neuen und/oder gecoverten Songs verschiedenster Genres viele Gigs $pielen!
19 km Ochtrup Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Soul  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Pop Gesang Ochtrup, Ich habe schon ein wenig Erfahrung im Bereich Gesang und Auftritt.
9 km Hengelo Gitarist stelt zich voor   Pop  Classic   
0
in 1 band     Pop gitaarspeler, Ik ben gitarist en speel graag met pop en jazzy muziek, maar klassiek is ook mooi!
30 km Nordhorn Drummer stelt zich voor   Rock  Blues/Swing   
0
in 0 band   -  This entry has been limited due to low activity  -
29 km Vriezenveen Drummer zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd, (Band in opbouw) Ik zoek mensen, die het leuk vinden om met elkaar (pop)muziek te maken. Ritmisch, meerstemmig, uitgewerkt, goed voorbereid. Zit niet vast aan één stijl.
29 km Vriezenveen Drummer stelt zich voor   Oldie  Rock  Country 
0
in 0 band     Oldie Muzikanten Vriezenveen, Drummer met ervaring. Repertoire sixties, seventies etc. Ook eerste en tweede stem.
36 km Vroomshoop Drummer stelt zich voor   Rock  Pop   
0
in 0 band     VROOMSHOOP Muzikanten, Drummer , ervaren met veel live spelen o.a. rock oud en de nieuwere ga ik zeker niet uit de weg .verder brede smaak.dus leuk mensen om op te treden !dus niet eeuwig repareren .
9 km Hengelo Drummer stelt zich voor   Blackmetal/Deathmetal  Heavy-metal  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten, Hallo daar, Mijn naam is Rudy, Ik speel vooral voor het plezier en improviseer graag. Bestaande nummers spelen vind ik ook leuk. Groeten Rudy
31 km Gescher Drummer stelt zich voor   Progressive  Pop  Rock 
4
in 0 band     Progressive Schlagzeug, Ich spiele seit 40 Jahren Schlagzeug. Ich habe einfach große Lust, mit netten Leuten wieder gemeinsam Musik zu machen. Bin musikalisch sehr flexibel.
30 km Winterswijk Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  Funk  Country 
0
in 0 band     Blues/swing bass, Ben een breed georiënteerde bassist/muzikant. Ervaren, gedreven, ambitieus en wil graag veel optreden.
30 km Winterswijk Bassist stelt zich voor   Rock  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Bass Winterswijk, Ervaren bassist. Veel podium en studio ervaring. Bezit eigen vervoer en professionele gear.
30 km Winterswijk Bassist stelt zich voor   Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Pop bass Winterswijk, Ervaren bassist en speel vele stijlen. Heb veel podium en studio ervaring. Eigen vervoer en professionele gear.
26 km Wierden Bassist stelt zich voor   Indie/Alternative  Progressive  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten Wierden, Hoop uiteindelijk een Morphine achtig geluid te creëren.
33 km Lochem Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  R'roll  Rock 
0
in 1 band     Blues swing bass Lochem, , (belanbgstelling in een band: Neen) Bassist gek van blues en jaren 70 rock als Deep Purple etc
22 km Goor Bassist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Funk  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten, Het lijkt mij tof om een keer te jammen met een toetsenist! Ik doe graag ervaring op met nieuwe muzikanten
33 km Lochem Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Blues swing Muzikanten, Gitarist wil graag contact met muzikanten om gezamenlijk te musiceren.
22 km Almelo Bassist stelt zich voor   Jazz  Pop   
0
in 0 band     Almelo bass, Bassist aangeboden voor genoemde speelstijlen. Speelt vanaf chordsymbolen of vanuit Realbook.
22 km Almelo Gitarist stelt zich voor   Funk  Rock  Fusion 
0
in 0 band     Gitaarspeler, Ik ben een veelzijdige gitarist die graag weer spetteren op de buhne.Ik hou van bijna elk genre en ben bereid van bruiloften tot cafe`s te bespelen.Dus kom maar op,ik ben er klaar
14 km Borne Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Experimental 
0
in 0 band     Gitaarspeler, Hey mensen. Ik ben een gitarist die graag weer met andere mensen wil spelen. Wil graag weer nieuwe muziek maken en/of jammen.
18 km Vreden Zanger/Zangeres stelt zich voor   Jazz  Soul  Pop 
0
in 0 band     Gesang, Ich bin Anfängerin und möchte gerne Erfahrung sammeln, evt. für Auftritte.
33 km Lochem Drummer stelt zich voor   Rock  Fusion  Pop 
0
in 0 band     Muzikanten Lochem!, Strakke drummer, beheers de kunst van het weglaten en speelt met overtuiging.
38 km Aalten Gitarist zoekt Band  Gospel  Christian  Pop 
2
in 0 band     Gospel Muzikanten zoek Muzikanten Aalten, Gitarist acc. /elektr. zoekt band om samen muziek te maken.
38 km Aalten Gitarist zoekt Band  Christian  Country  Gospel 
2
in 0 band     Zoek Muzikanten, Hallo, ben gitarist en bugelist. Zoek band om in te spelen.
38 km Aalten Gitarist stelt zich voor   Country  Gospel  Pop 
2
in 0 band     Gitaar, Hallo, ik speel acc. western + electr. gitaar . Bied me aan om met anderen leuke muziek te maken.
22 km Markelo, Stokkum Gitarist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Blues swing Muzikanten gevraagd Markelo, Stokkum advertentie, Richting: Robben Ford, Larry Carlton etc. oftewel moderne jazzy blues, maar ook 70/80's rock vind ik zeer OK Heb veel gevoel voor lead-git. Repeteren is genieten, maar wel serieus!
22 km Markelo, Stokkum Gitarist zoekt Drummer  Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Markelo, Stokkum Muzikanten gezocht, (Band in opbouw) Richting: Robben Ford, Larry Carlton oftewel moderne jazzy blues allerlei. Zoek drummer en anderen om creatief iets te beginnen. Voorliefde: up-tempo swing/blues.
22 km Markelo, Stokkum Gitarist zoekt Bassist  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Zoek bass Markelo, Stokkum, Richting: Robben Ford, Larry Carlton etc. oftewel moderne jazzy blues. Zoek bassist en anderen om creatief iets in elkaar te zetten, met collectief als doel.
22 km Markelo, Stokkum Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Gitaarspeler Markelo, Stokkum, Richting: Robben Ford, Larry Carlton etc. oftewel moderne jazzy blues, maar ook 70/80's rock vind ik zeer OK! Heb veel gevoel voor lead. Repeteren was genieten, maar wel serieus!
22 km Markelo, Stokkum Gitarist zoekt Trio  Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Markelo, Stokkum blues/swing Muzikanten gevraagd, Richting: Robben Ford, Larry Carlton etc. oftewel moderne jazzy blues, maar ook 70/80's rock vind ik zeer OK Heb veel gevoel voor lead-git. Repeteren = genieten, maar wel serieus!
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
proc:239ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...snelle reactie, zeer goeie singer/songwriter, veel succes gewenst!..." (Erwin Van..., 8310 Brugge Sint Kruis)        "...snelle reactie, helaas geen match, toch veel succes gewenst!..." (Erwin Van..., 8310 Brugge Sint Kruis)        "...Prima heb haar gemaild en gevraagd te reageren..." (art cas..., 2717 Zoetermeer)        "...Leuke interactie! Xeer aangename, gepassioneerde man. ..." (Patsy Van..., 2490 Balen)        "...John maakt goede afspraken en geeft informatie betrouwbaar door...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Professioneel en rasechte muzikante..." (Bieke Leb..., 8940 Wervik Geluwe)        "...Jonge en ethousiaste drummer met een goed feeling voor funk-ritmes...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Leuk contact gehad en een avond met elkaar gespeeld.Helaas geen vervolg afspraak gemaakt...." (Tjeerd Rin..., 8394 De Hoeve)        "...Duidelijk en goed contact. Goode muzikant ;/ zanger..." (Jochen Bac..., 3290 Diest)        "...Nam contact met mij op in antwoord op mijn interesseblijk. ..." (Luc Smi..., 6229 Maastricht)