Muzikanten gezocht

‹ ›
Advertenties 1-100 van 500  
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
Gouda Pianist zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Volksmuziek  Toneelmuziek/Musical  Jazz 
0
in 0 band     ZOEK VOLKSMUZIEK ACCORDEON GOUDA Pianist zoekt accordeonist voor een muziektheaterproductie in Utrecht Overvecht.
Deventer Muziekproducent zoekt Rapper  Rap/Hip-Hop/RnB  Experimental  Electronic 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Mijn naam is Benni! Ik ben een beginnend producer die een engels hip-hop group wilt maken. Ik werk meestal met samples, gita ar en p iano. Inspiraties: Madlib, RZA, MF Doom, Q-Tip.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Pop  Rock 
0
in 0 band     Vocals gezocht Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Ik zoek een of twee zangeressen die het leuk vinden om wat achtergrond partijtjes in te komen zingen. Ik heb verder geen spectaculaire plannen met de liedjes. Gewoon voor de lol.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Geluidsstudio  Rock  Electronic  Pop 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Ik werk thuis met het programma Reason. Een aantal nummers is nu in een vergevorderd stadium maar missen nog iets. Mixen is niet mijn ding.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Electronic 
0
in 0 band     Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt zoek gitaarspeler Ik arrangeer mijn nummers op de computer. Ik wil de muziek opleuken met live samples. Ik hoop hier mensen te vinden die het leuk vinden daaraan mee te werken. Gewoon voor de lol.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Pianist  Electronic  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoek electronic Muzikanten Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Ik arrangeer mijn nummers op de computer. Ik wil de muziek opleuken met live samples. Ik hoop hier mensen te inden die het leuk vinden daaraan mee te werken. Gewoon voor de lol.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Trompeter/Trompettist  Electronic  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoek trompettist! Ik arrangeer mijn nummers op de computer. Ik wil de muziek opleuken met live samples. Ik hoop hier mensen te vinden die het leuk vinden daaraan mee te werken. Gewoon voor de lol.
Halsteren Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Punk  Hardcore   
0
in 1 band     Halsteren punk Muzikanten gevraagd Bassist moet poduim ervaring zoekt schreeuwer om mee te gaan repeteren in de regio.
Halsteren Bassist zoekt Drummer  Punk  Hardcore   
0
in 1 band     Muzikanten gezocht Halsteren Bassist moet poduim ervaring zoekt slagman om mee te gaan repeteren in de regio.
Binnenstad Groningen Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Kleinkunst   
0
in 0 band     Advertentie zoek pop vocals (belanbgstelling in een band: Neen) Ik ben een pianist, en ik speel voornamelijke romantische popsongs, ballads. Hiermee kun je goed op recepties en bij diners als sfeervolle achtergrondmuziek fungeren.
Apeldoorn Bassist zoekt Gitarist  Jazz  Swing  Kleinkunst 
0
in 0 band     Zoekt gitaar Apeldoorn Wil met gezellige mensen verder groeien in meerdere muziekstijlen. Ik bespeel naast bas en gitaar ook andere (snaar)instrumenten.
Apeldoorn Bassist zoekt Drummer  Jazz  Swing  Kleinkunst 
0
in 0 band     Jazz Muzikanten gezocht Apeldoorn Wil met gezellige mensen verder groeien in meerdere muziekstijlen. Ik bespeel naast bas (akoestisch + elektrisch) ook andere (snaar)instrumenten.
Apeldoorn Bassist zoekt Pianist  Jazz  Swing  Kleinkunst 
0
in 0 band     Zoekt pianospeler Apeldoorn Wil met gezellige mensen verder groeien in meerdere muziekstijlen. Ik bespeel naast (akoestische en elektrische) bas meerdere (snaar)instrumenten.
Hoogeveen Contrabassist zoekt Percussionist  Latin muziek  World music  Jazz 
0
in 0 band     Hoogeveen latin muziek Muzikanten zoekt percussion Op zoek naar een percussionist om Afro-Cuban tumbaos en/of andere latino grooves te spelen om zodra mogelijk iets te vormen voor gigs.ceroseiscuatrocerosietecuatrodossietecincuenta
Hoogeveen Contrabassist zoekt Band  Latin muziek  World music  Jazz 
0
in 0 band     Zoek latin muziek Muzikanten Hoogeveen Ben op zoek naar latin bands mijn voorkeur gaat uit naar Afro-Cuban maar ook andere latin stijlen speel ik graag! 20 jaar ervaring als prof.muzikant.
Oosterhesselen Drummer zoekt Band  Jazz  Soul  Pop 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten amateur wil na een periode van inactiviteit weer in een band spelen. de lol van het spelen staat voorop, ook optredens.
Oosterhesselen Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Fusion  Pop 
0
in 0 band     Muzikanten zoek Muzikanten Oosterhesselen amateur, voor meer info zie ook mijn overige vermeldingen
Mijdrecht Gitarist zoekt Oefenruimtes  Rock     
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Mijdrecht Ik zoek een oefenruimte in of rondom Mijdrecht. Het liefst met apparatuur.
Mijdrecht Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Rock  Pop 
0
in 0 band     Mijdrecht Muzikanten zoek gitaarspeler Ik zoek mede gitarist om samen met andere muzikanten te repeteren en misschien optreden, plezier in muziek is het belangrijkste.
Mijdrecht Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Advertenties zoek Muzikanten Mijdrecht! Gitarist, zoekt zangeres om samen muziek te maken. Zoek ook andere muzikanten.
Mijdrecht Gitarist zoekt Bassist  Oldie  R'roll  Pop 
0
in 0 band     Zoek bass Gitarist zoekt bassist om samen muziek te maken. Ben ook nog op zoek naar andere muzikanten in de omgeving van Mijdrecht.
Wateringen Gitarist zoekt Band  Classic  Rock   
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd (band in opbouw!) Gitarist met enige bandervaring zoekt Rockband Voorkeur CCR , Rolling Stones , David Bowie , Bruce Springsteen Enzv
Zwolle Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Funk 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt rock Muzikanten Sta open voor een leuk projectje met zangeres / zanger en/of meerdere muzikanten
Hoornsterzwaag Zanger/Zangeres zoekt Drummer  Blues/Swing  Jazz  R'roll 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt blues swing Muzikanten Ik houd van een vet geluid, Een lekkere basis onder bluesnummers met hier en daar een te gekke solo. Jouw inbreng is belangrijk.
Hoornsterzwaag Zanger/Zangeres zoekt Pianist  Jazz  Blues/Swing   
0
in 0 band     Zoekt pianospeler Hoornsterzwaag Voor sporadisch eens op te treden zoek ik jou. Ik zoek namelijk begeleiding.
Hoornsterzwaag Zanger/Zangeres zoekt Organist  Jazz  Blues/Swing  Soul 
0
in 0 band     Jazz Muzikanten gezocht Hoornsterzwaag Ik houdt van een vet geluid, Een lekkere basis onder super Amerikaanse nummers met hier en daar een te gekke solo. Jouw inbreng is belangrijk.
Maastricht Zanger/Zangeres zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  Rock  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 1 band     Zoekt toetsenist , Zanger zoekt met spoed gemotiveerde toetsenist met zang
Hierden Zanger/Zangeres zoekt Pianist  Classic     
0
in 0 band     Zoekt pianospeler Hierden! Hallo muziekliefhebbers, Ik zing graag klassieke liederen (heb al jaren zangles) en zoek iemand om samen mee te musiceren.
Hierden Zanger/Zangeres zoekt Cellist/Cellospeler  Classic     
0
in 0 band     Hierden cellospeler gezocht Hallo muziekliefhebbers, Ik zing graag klassieke liederen (heb al jaren zangles) en ben op zoek naar iemand met wie ik af en toe samen zou kunnen musiceren.
Ontdek de nieuwste muziekvideo's!
Ontdek nieuwe muziek!
Muziek
Ontdek nieuwe leden!
Ontdek VIP's!
VIPs
Ontdek Muzikanten voor een feest!
Hierden Zanger/Zangeres zoekt Violist/Violinespeler  Classic     
0
in 0 band     Vocals zoekt classic violinespeler Hallo muziekliefhebbers, Ik zing graag klassieke liederen ( heb al jaren zangles) en ben op zoek naar iemand met wie ik af en toe samen zou kunnen musiceren.
Drunen Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
0
in 0 band     Zoekt rock Muzikanten Ik zoek een band om mee te kunnen spelen als beginnend gitarist. Ik ben wel in het bezit van een goede gitaar.
Zierikzee Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Dans/Amusementsmuziek  Pop  Ska 
0
in 0 band     Zierikzee Muzikanten gezocht (band in opbouw!) Toetsenist zoekt zanger of zangeres die breed georiŽnteerde muziekstijlen ten gehore wil brengen
Zierikzee Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Dans/Amusementsmuziek  Pop  Ska 
0
in 0 band     Toetsenist zoek Muzikanten Zierikzee (band in opbouw!) Toetsenist zoekt zanger die in is om breed georiŽnteerde muziekstijlen op te pakken.
Zierikzee Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Dans/Amusementsmuziek  Ska  Pop 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Zierikzee (band in opbouw!) Toetsenist zoekt gitarist die in is voor breed georiŽnteerde muziekstijlen.
Zierikzee Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Bassist  Dans/Amusementsmuziek  Pop  Ska 
0
in 0 band     Dans/amusementsmuziek bass gevraagd (band in opbouw!) Toetsenist zoekt bassist die in is om breed georiŽnteerde muziekstijlen te spelen.
Zierikzee Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Saxofonist  Dans/Amusementsmuziek  Pop  Ska 
0
in 0 band     Zierikzee Muzikanten zoekt saxofon! (band in opbouw!) Toetsenist zoekt saxofonist die in is om breed georiŽnteerde muziekstijlen te spelen.
Diever Gitarist zoekt Gitarist  Gypsy     
0
in 0 band     Zoekt gypsy gitaarspeler Slaggitarist zoekt sologitarist voor het spelen van gypsy / manouche stijl.
Nuenen Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Swing  Jazz   
0
in 0 band     Nuenen zoek Muzikanten Gezellig improviseren en ervaring op doen op de bekende oude jazz en swing thema's
Nuenen Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Drummer  Swing  Jazz   
0
in 0 band     Swing klarinetspeler zoek Muzikanten Nuenen Gezellig improviseren en ervaring op doen op de bekende oude jazz en swing thema's
Nuenen Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Pianist  Swing  Jazz   
0
in 0 band     Advertentie swing pianospeler gezocht Nuenen Gezellig improviseren en ervaring op doen op de bekende oude jazz en swing thema's
Heerenveen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Blues/Swing  Kleinkunst 
0
in 0 band     Jazz Muzikanten gevraagd Gitarist gezocht voor oude Nederlandstalige liedjes in retrostijl
Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Drummer  Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Alphen aan den Rijn gevorderde sologitarist met zangstem wil shadows repertoire maar ook andere sixties muziek gaan spelen
Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Bassist  Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Alphen aan den Rijn zoekt Muzikanten gevorderde sologitarist met zangstem wil shadows repertoire maar ook wel andere sixities muziek gaan spelen
Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Alphen aan den Rijn gevorderde sologitarist met zangstem wil met goede slaggitarist shadows repertoire maar ook andere sixties muziek gaan spelen
Brandwijk Saxofonist zoekt Saxofonist  Jazz  Experimental  Blues/Swing 
0
in 0 band     Saxofon zoek saxofon Ik ben op zoek naar andere saxofonist(en) die samen met mij willen spelen; improvisatie, jazz ..
Brandwijk Saxofonist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Experimental 
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Ik zou graag met andere enthousiaste muzikanten samen spelen evt olv een coach; genres opgegeven, ook improvisatie (!) maar andere genres ook geen probleem.
Lelystad Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Rap/Hip-Hop/RnB  Jazz  Soul 
4
in 0 band     Zoekt Muzikanten Ik zoek een (semi-)professionele zangeres voor RnB/Jazz/Soul-repertoire, kan zelf ook backing-vocals erbij doen.
Lelystad Bassist zoekt Drummer  Funk  Rap/Hip-Hop/RnB  Jazz 
4
in 0 band     Lelystad zoekt Muzikanten Op zoek naar een groovende drummer, geen 'houthakker'
Lelystad Bassist zoekt Percussionist  Latin muziek  World music  Funk 
4
in 0 band     Muzikanten zoek percussion Ik zoek een percussionist voor Braziliaans repertoire.
Ermelo Bassist zoekt Band  Country  Folklore/Irish folk  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten zoek Muzikanten Ermelo Gelijkgestemde muzikanten voor serieuze groep, zonder dromerige ambities. Goede muzikanten die spelen voor de muziek, maar daar wel iets mee willen.
Ermelo Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Bassspeler zoekt country vocals open voor interessante samenwerkingen in de regio, maar geen haast mee
Aalsmeer Drummer zoekt Band  Pop  Soul  Country 
0
in 0 band     Aalsmeer Muzikanten zoekt Muzikanten! (band in opbouw!) Wil muziek maken, gewoon omdat dat leuk is. Op het podium staan kan ook, maar is niet het eerste doel.
Aalsmeer Drummer zoekt Gitarist  Pop  Soul  Country 
0
in 0 band     pop gitaarspeler gevraagd Guitarist, om te kunnen reageren deze teksts gemaakt.
Aalsmeer Drummer zoekt Bassist  Pop  Soul  Country 
0
in 0 band     Zoek pop Muzikanten Ook op zoek naar muzikanten om muziek te maken, plezier aan te beleven en te zien waar het naar leidt.
Zoeterwoude Bassist zoekt Band  Indie/Alternative  Rock  Psychedelic 
6
in 0 band     Zoekt Muzikanten Zoeterwoude (band in opbouw!) Wil weer lekker Bass spelen in een band met (bij voorkeur) eigen muziek (Indie/Alternative & pychedelic rock). Doel: lekkere songs maken en veel optreden.
Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Klezmer  Folklore/Irish folk   
0
in 0 band     Muzikanten zoek Muzikanten (band in opbouw!) Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Klarinettist /Klarinetspeler  Klezmer  Folklore/Irish folk   
0
in 0 band     Advertentie zoek MuzikantenAmersfoort (band in opbouw!) Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen.
Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Banjoist/Banjospeler  Klezmer  Folklore/Irish folk   
0
in 0 band     Zoek klezmer Muzikanten Amersfoort Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Klezmer  Folklore/Irish folk   
0
in 0 band     ZOEK Muzikanten AMERSFOORT Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
Rossum Gitarist zoekt Band  Soul  Jazz  Funk 
5
in 0 band     Rossum zoek Muzikanten ik heb zin om weer eens lekkere grooves te spelen en af en toe op te treden
Rossum Gitarist zoekt Bassist  Soul  Jazz  Funk 
5
in 0 band     Rossum Muzikanten gevraagd ik heb zin om weer eens lekkere grooves te spelen en af en toe op te treden
Rossum Gitarist zoekt Drummer  Soul  Jazz  Funk 
5
in 0 band     Rossum zoek Muzikanten ik heb zin om weer eens lekkere grooves te spelen en af en toe op te treden
Rossum Gitarist zoekt Saxofonist  Soul  Jazz  Funk 
5
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten Rossum ik heb zin om weer eens lekkere grooves te spelen en af en toe op te treden
Rossum Gitarist zoekt Trompeter/Trompettist  Soul  Jazz  Funk 
5
in 0 band     Muzikanten gevraagd advertenties ik heb zin om weer eens lekkere grooves te spelen en af en toe op te treden
Weert Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Indie/Alternative  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoekt indie/alternative Muzikanten Weert (belanbgstelling in een band: Neen) Ik zoek een toetsenman die graag vette hammond afwisselt met frisse klanken voor Indie en rock
Roosendaal Saxofonist zoekt Band  Jazz  Swing  Pop 
0
in 0 band     Roosendaal zoekt jazz Muzikanten (band in opbouw!) zoek band of band in oprichting mainstream, swing, dixieland, Ik speel ook klarinat, kan ook aardig zingen
Roosendaal Saxofonist zoekt Bassist  Jazz  Swing   
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Roosendaal easy listening jazz, standards. Van Fats Waller tot Fats Domino
Jubbega Gitarist zoekt Organist  Blues/Swing  R'roll  Pop 
0
in 1 band     blues/swing Muzikanten zoek Muzikanten jubbega , (band in opbouw!) Hammond en andere toetsen gezocht voor Texas bleus muziek (SRV, Jimi, Bonamassa etc.)
Jubbega Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Blues/Swing  R'roll  Rock 
0
in 1 band     Zoek blues/swing toetsenist Jubbega , (band in opbouw!) Hammond en pian0 voor SRV, Hendrix, ZZ-Top, Bonamassa, Omar e/t Howlers e.a. Oefenen in Jubbega
Jubbega Gitarist zoekt Bassist  Blues/Swing  R'roll  Pop 
0
in 1 band     Gitaarspeler zoekt bass Jubbega , (band in opbouw!) bassist gezocht voor Texas blues muziek. (srv,jimi, bonamassa etc,)
Jubbega Gitarist zoekt Drummer  Blues/Swing  R'roll  Pop 
0
in 1 band     Zoekt blues/swing Muzikanten advertentie , (band in opbouw!) Drummer gezocht voor Texas blues muziek (srv, jimi, bonamassa etc.) een lekkere shuffle is belangrijk en een tweede stem zou mooi zijn
Westerbroek Bassist zoekt Saxofonist  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Jazz saxofon gevraagd , (band in opbouw!) eigen nummers, soul, funk met soms een jazzy uitstapje en een funky ritmische baslijn. Alt Saxofoniste
Westerbroek Bassist zoekt Songwriter/Componist  Soul  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Soul componist gezocht (band in opbouw!) Plezier hebben, creatief zijn en naast Soul, Funk en Jazz nummers spelen, eigen nummers maken of ontwikkelen.
Westerbroek Bassist zoekt Saxofonist  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Westerbroek zoekt jazz saxofon , (band in opbouw!) eigen nummers, soul, funk met soms een jazzy uitstapje en een funky ritmische baslijn. Tenor Saxofoniste
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied pop vocals gezocht (band in opbouw!) een evt. beginnend zangeres is geen bezwaar. maar graag wel met het nodige enthousiasme en inzet.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied zoek pop Muzikanten hoeft geen topmuzikant te zijn wel graag met de nodige inzet en plezier.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist zoekt Drummer  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     Zoekt Muzikanten Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied (band in opbouw!) hoeft geen top drummer te zijn (liever niet) wel enthousiast en met inzet
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     Zoek pop Muzikanten (band in opbouw!) leuk als je de accoorden en schema's kent en strak kunt begeleiden
De Meern Bassist zoekt Saxofonist  Jazz  Latin muziek   
0
in 0 band     DE MEERN Muzikanten GEVRAAGD (band in opbouw!) Ik heb jarenlang jazz en latin standards gespeeld met diverse muzikanten uit andere steden en wil nu met enthousiaste mensen uit de omgeving met diezelfde muzikale voorkeur spelen.
De Meern Bassist zoekt Pianist  Jazz  Latin muziek   
0
in 0 band     De Meern jazz Muzikanten gevraagd Ik heb jarenlang jazz en latin standards gespeeld met diverse muzikanten uit andere steden en wil nu met enthousiaste mensen uit de omgeving met diezelfde muzikale voorkeur spelen.
Steenwijk Mandolist/Mandolinespeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk  World music  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek folklore irish folk Muzikanten een gitarist maar andere instrumenten kan ook. Speel zelf naast mandoline andere instrumenten.
Hillegom Drummer zoekt Band  Funk  Jazz  Heavy-metal 
0
in 0 band     Funk Muzikanten gevraagd Drummer zkt band: jazz/free-jazz bandje of funk-metalpunkbandje omgeving Haarlem/Amsterdam. Bel voor vragen. Groet, Frank
Zoetermeer Band zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Country            Muzikanten zoekt Muzikanten | 4×, , Ter uitbreiding van ons zoeken we een toetsenist, met Country feel en 2de en of 3de stem is een pre.
Zoetermeer Band zoekt Gitarist  Country            Zoeken Muzikanten | 4×, , Countryband met een voorliefde voor de moderne amerikaanse Country zoekt een strakke akoestische en elektrische slaggitarist in bezit eigen gear en vervoer. 2de stem is een pre.
Sittard Gitarist zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Funk  Latin muziek  Jazz 
0
in 0 band     Funk accordeon gezocht advertenties accordeonist, liefst 50 plusser allround, fijne muziek, leuke optredens en vooral veel fun.
Sittard Gitarist zoekt Bassist  Funk  Latin muziek  Jazz 
0
in 0 band     Funk bass gevraagd (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Bassist met eventuelle zang gezocht , liefst 50 plussers voor fijne muziek en veel fun,
Sittard Gitarist zoekt Drummer  Funk  Jazz  Latin muziek 
0
in 0 band     Muzikanten zoek Muzikanten Sittard Drummer gezocht, liefst 50 plusser, allround voor ontspannend muziceren en vooral veel fun !!
Sittard Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Latin muziek  Funk  Country 
0
in 0 band     GITAARSPELER ZOEKT VOCALS Ik zoek graag een zanger/ res liefst all round, en bij voorkeur boven de 50 jaar zou perfect zijn.
Amsterdam Nieuw West Drummer zoekt Gitarist  Rock  Blues/Swing  Oldie 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten , (band in opbouw!) Gezocht gitarist, stijl instrumentaal, fifties rock 'n roll,sixties, hardrock, bluesrock, tot heden.
Vollenhove Gitarist zoekt Banjoist/Banjospeler  Bluegrass     
0
in 0 band     Vollenhove bluegrass Muzikanten zoekt Muzikanten (band in opbouw!) Na jaren straat-theater op zoek naar mede-Bluegrass spelers. 1 x per 2 weken repeteren is al mooi en wie weet volgen er optredens in de buurt. Lijkt mij prachtig om te doen.
Monster Alleen optredend artist zoekt Gitarist  R'roll  Oldie          Zoek r'roll gitaarspeler | 1×, Ben op zoek naar een solo gitarist denk aan Shadow en vijftig en zestiger jaren.
Monster Alleen optredend artist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  R'roll  Oldie  Rock        Muzikanten zoek toetsenist Monster | 1×, Ik wil in contact komen met een toetsenist die ook graag instumentale rock&roll willen spelen zoals de Shadows enz..en oude r&r nummers
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Pianist  Jazz  Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band     Pianospeler gevraagd Ik ben op zoek naar een pianist om eigen werk uit te werken, bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl en standards te spelen/optreden. Online met video
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band     Jazz Muzikanten gevraagd Hilversum Ik ben op zoek naar muzikanten om standards en eigen werk te spelen/op te treden en bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl... online met video
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Swing  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek jazz Muzikanten Ik ben op zoek naar een gitarist om eigen werk uit te werken, bestaand werk om te zetten naar jazz/swing stijl en standards te spelen/optreden. Online met video 0dUabMnmKBo
Assen Bassist zoekt Band  Fusion  Pop  Rock 
0
in 0 band     advertentie fusion Muzikanten gezocht prof bassist zoekt band met een goede sfeer en goede muzikanten met ervaring..en optredens,ik speel in een succesvolle band maar heb nog wat tijd voor een leuke en goede band extra
Den Haag Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Trombonist/Trombonespeler  Latin muziek  Pop  Funk 
0
in 0 band     Zoek trombonespeler Den Haag Ik, semi prof, ben bezig om een muziekgroup op te richten met blaasinstrumenten. Muziekstyles merengue, zouk, Bollywood, Kaseko, Soca, Souls, Funky, top 40.
Den Haag Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Latin muziek  Funk  Reggae 
0
in 0 band     Zoekt latin muziek gitaarspeler Den Haag (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) Ben op zoek naar een gitarist regio Den Haag (met complete blaassectie) in opbouw.
Den Haag Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Trompeter/Trompettist  Latin muziek  Funk  Pop 
0
in 0 band     Den Haag toetsenist zoek trompettist! Ik, semi prof, ben bezig om een muziekgroup op te richten met blaasinstrumenten. Muziekstyles merengue, zouk, Bollywood, Kaseko, Soca, Souls, Funky.
Den Haag Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Percussionist  Latin muziek  Funk  Pop 
0
in 0 band     Percussion gezocht Gezocht een acoustisch percussionist die o.a. conga, bongo, timbales etc speelt. Speel stijlen zijn latin muziek, funk, pop, bolero etc.
Ontdek equipment!
19 CastingsReeds meer dan 500 positieve reacties over ervaringen!
"...serieuze en professionele contactbeurs..."
"...De ultieme site voor muzikanten..."
"...bedankt voor jullie homepage, wij hebben dank zij hullie onze band weer compleet..."  meer...
Nieuwste Leden
  
Succesmeldingen

"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."  meer...

   Chart positions of members


0: 117 ms / 1: 119 ms / 2: 227 ms / 3: 227 ms / 4: 238 ms / 5: - / 6: 3264 ms


   meer dan 500 positieve ervaringen!
       "...Vriendelijke persoon die weet wat hij wil ..." (Martine De ..., 1780 Wemmel)        "...goede zangeres en prettig persoon..." (Flip de ..., 2612 Delft)        "...Super leuk gesprek gehad kijk uit naar ontmoeting..." (Erwin Len..., 1351 Almere Haven)        "...Zeer professioneel bezig met allerlei projecten...." (katrin mee..., 2460 Kasterlee)        "...Zeer Professioneel ingesteld. Heeft Jazz Studio gedaan...." (katrin mee..., 2460 Kasterlee)        "...Zeer goede zangeres, jong en ambitieus, nam zeer snel contact op..." (Gerrit De ..., 8660 De Panne)        "...Goede zangeres. Aangenaam om mee samen te werken. Profesioneel en gedreven...." (ludo Ver..., 3201 Aarschot Langdorp)        "...Hopelijk kunnen we verdergaan!..." (David Huy..., 9000 Gent)        "...een muzikant die swing3nde mede muzikanten zoekt: dat moet een positieve evaluatie opleveren...toch..." (Pieter Kou..., 2317 Leiden)        "...het was plezierig samen muziek te spelen!!! ..." (Rit Ver..., 2650 Edegem)