Muzikanten gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Leiden Muziekproducent zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Vocals gevraagd Leiden, Ervaren muziekproducent zoekt ambitieuze vocalisten om mee samen te werken.
Westerbroek Bassist zoekt Trompeter/Trompettist  Soul  Funk  Jazz 
1
in 1 band     Soul trompet gezocht Westerbroek, , (belanbgstelling in een band: Neen) ( Band in opbouw) Ben op zoek naar een Soul-Funk trompettist(e) die tijd en zin heeft om tenminste 2 keer in de maand te repeteren om de repertoire door te nemen.
Westerbroek Bassist zoekt Saxofonist  Soul  Funk  Jazz 
1
in 1 band     Zoekt soul saxofon Westerbroek, , (belanbgstelling in een band: Neen) ( Band in opbouw) Ben op zoek naar een Soul-Funk saxofonist(e) die tijd en zin heeft om tenminste 2 keer in de maand te repeteren om de repertoire door te nemen.
Zoetermeer Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band     zoetermeer gitaarspeler zoekt vocals, , ( Band in opbouw) nummers uit 60er en 70er jaren. In Engels en Frans
Zoetermeer Gitarist zoekt Bassist  Blues/Swing    Oldie 
0
in 0 band     Bassspeler gezocht, , oldies uit 60er jaren vooral instrumentaal. leeftijd onbelangrijk
Zoetermeer Gitarist zoekt Bassist  Oldie  Rock   
0
in 0 band     Zoekt bass, , ( Band in opbouw) The Shadows basspeler gezocht vrl of man. Ook andere oldies in repertoire
Epe Zanger/Zangeres zoekt Contrabassist  Pop  Jazz  Chanson 
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Epe, , (belanbgstelling in een band: Neen) ( Band in opbouw) Ik zoek muzikanten voor begeleiding van mijn repertoire. Incidenteel optreden en projecten. Ik ben een ervaren zangeres en heb een veelzijdig repertoire.
Epe Zanger/Zangeres zoekt Songwriter/Componist  Pop  Jazz  Chanson 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten, , Ik ben een eigen repertoire aan het opbouwen van nieuwe nummers en covers die ik arrangeer tot iets nieuws. Ik kom graag in contact met songwriters voor nieuw materiaal.
Epe Zanger/Zangeres zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Pop  Jazz  Chanson 
0
in 0 band     Pop Muzikanten gezocht Epe, Ik ben een ervaren zangeres met een internationaal repertoire met Franse, Engelse, Duitse, Spaanse, Italiaanse and Nederlandse songs. I zing graag bij verjaardagen, bruiloften etc.
Rijswijk Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Goa/Trip-hop  Indie/Alternative  Filmmuziek 
1
in 0 band     zoek Muzikanten rijswijk, Zoek andere mensen om muziek mee te maken! Liefst in de omgeving. Plezier staat voorop.
Zwanenburg Pianist zoekt Gitarist  Blues/Swing     
0
in 1 band     Zwanenburg zoekt gitaarspeler, , Ben nieuwsgierig naar mogelijkheden om samen te spelen
Rotterdam Dj zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Dans/Amusementsmuziek  Latin muziek  Country 
6
in 1 band     Rotterdam Muzikanten zoek Muzikanten, DJ die zelf alle songs zingt in 6 talen en veel meer genres dan in deze advertentie staat,
Rotterdam Zanger/Zangeres zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Latin muziek  Dans/Amusementsmuziek  World music 
6
in 1 band     Zoekt optreedmogelijkheid, Alle dansmuziek, latin en ballroom, feest, zestiger jaren, disco, uit je dak tot sfeermuziek (extra optie meezingen via beamer projectie en/of tien-talige Karaoke-show
Rotterdam Bassist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  R'roll  World music  Latin muziek 
6
in 1 band     Zoekt optreedmogelijkheid, van sfeer tot helemaal uit je dak in 5 talen met jaren internationale ervaringen voor onvergetelijke shows
Rotterdam Dj zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Dans/Amusementsmuziek  Latin muziek  Country 
6
in 1 band     Rotterdam Muzikanten zoek optreedmogelijkheid, DJ die alle songs zelf zingt in 6 talen in zeer veel meer stijlen dan vermeld,
Rotterdam Zanger/Zangeres zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Dans/Amusementsmuziek  Latin muziek  World music 
6
in 1 band     OOSTERFLANK ZOEK Muzikanten, Alle dansmuziek, latin en ballroom, feest, zestiger jaren, disco, uit je dak tot sfeermuziek (extra optie meezingen via beamer projectie en/of tien-talige Karaoke-show, dubbel-show
Rotterdam Zanger/Zangeres zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Dance  Dans/Amusementsmuziek  Latin muziek 
6
in 1 band     Vocals zoekt dance optreedmogelijkheid, Zanger toetsenist met volledig repertoire in Ned, Eng, Spa, Dui en wat Fra. + optioneel tot meezingen via projectiescherm karaoke presentatie en/of Karaoke show in 10 talen
Rotterdam Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Latin muziek 
6
in 1 band     Keyboard zoekt Muzikanten, 5-talige muziek en zang naar keuze van toehoorders. jarenlange internationale succesvolle ervaring. Ook zonder keyboard mogelijk indien beperkte ruimte of als mobiel op accu's
Rotterdam Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  World music  Dans/Amusementsmuziek  Latin muziek 
6
in 1 band     Oosterflank zoek Muzikanten, Alle genres in 5 talen van sfeer tot helemaal uit je dak en waar niemand meer kan blijven zitten
Rotterdam Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  World music  Dans/Amusementsmuziek  Latin muziek 
6
in 1 band     Oosterflank zoek optreedmogelijkheid, Voor de meest gevarieerde muziek in het Ned, Eng, Spaans, Duits en wat Frans van sfeer tot helemaal uit je dak naar wens. Ik kom uit Rotterdam maar in deze site onbekend
Voorthuizen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Soul  Pop 
1
in 0 band     Zoekt Muzikanten, Samen oefenen en incidenteel optreden, waarbij plezier in muziek maken voorop staat. Genres zijn bossanova, Spaanstalige pop, jazz van Ella Fitzgerald tot Amy Winehouse.
Voorthuizen Zanger/Zangeres zoekt Contrabassist  Blues/Swing  Jazz  Pop 
1
in 0 band     Blues swing Muzikanten gevraagd Voorthuizen, ( Band in opbouw) Ik zing covers. Ik zoek nog iemand om mee te oefenen en incidenteel op te treden. Plezier voert de boventoon.
Voorthuizen Zanger/Zangeres zoekt Bassist  Jazz  Blues/Swing  Pop 
1
in 0 band     Muzikanten gezocht, Mijn muziekpartner en ik oefenen wekelijks covers en treden incidenteel op. Plezier in muziek maken staat voorop. Mocht dat ook jouw insteek zijn, laat dan iets horen.
Bergen op Zoom Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Bluegrass  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Vocals gezocht, Heb recent irish ervaring, maar ben open voor ander repertoire
Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Pop  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Muzikanten ZOEKT Muzikanten HILVERSUM, Hallo, ik ben zangeres en zoek een gitarist voor kleinschalige, intieme setting voor jazz, pop, fado. Grappige maar ook trieste muziek. Luisterlied
Schiedam Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Experimental  Funk  Psychedelic 
0
in 0 band     Schiedam vocals zoek experimental Muzikanten, ( Band in opbouw) Ik ben een zanger/zangeres die nummers schrijft en ik hoop mijn ideeën te realiseren maar ook gezamenlijk lekker te spelen.
Schiedam Zanger/Zangeres zoekt Bassist  Experimental  Funk  Psychedelic 
0
in 0 band     ADVERTENTIE Muzikanten ZOEK BASSSPELER SCHIEDAM, ( Band in opbouw) Ik ben een zanger/zangeres die nummers schrijft en ik hoop mijn ideeën te realiseren maar ook gezamenlijk lekker te spelen.
Schiedam Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Muzikanten zoek pop producent Schiedam, Hoi! Ik zoek een muziekproducent om te helpen mijn eigen nummers te verwerkelijken en het een extra laagje te geven.
Schiedam Zanger/Zangeres zoekt Drummer  Pop  Funk  Psychedelic 
0
in 0 band     Pop vocals zoek Muzikanten, ( Band in opbouw) Ik ben een zanger/zangeres die nummers schrijft en ik hoop mijn ideeën te realiseren maar ook gezamenlijk lekker te spelen.
Ede Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Funk  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Zoek pop Muzikanten Ede, Zanger zoekt band in Ede (lead of backing vocals). Heb ervaring met pop, funk, folk en hou vooral van meerstemmige zang!
Heemstede Drummer zoekt Bassist  Pop  Rock  Soul 
1
in 0 band     Muzikanten zoek bassspeler, ( Band in opbouw) Ik zoek muzikanten om mee te spelen. Een goede klik en speelplezier is het belangrijkste. Optredens zijn leuk, maar niet te veel.
Middelburg Drummer zoekt Bassist  Rock  Progressive  Heavy-metal 
1
in 1 band     Muzikanten zoek bass Middelburg, , ( Band in opbouw) Hoi, ik ben op zoek naar een goede bassist die eigen werk wil maken.
Middelburg Trio zoekt Bassist  Rock  Hardcore  Heavy-metal        Muzikanten zoek bass, Dark Impact: | 3×, , ( Band in opbouw) Hoi, wij zijn op zoek naar een goede bassist die ons wil versterken in het maken van eigen werk.
Venlo Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Drummer  Funk     
0
in 0 band     Venlo funk Muzikanten gezocht, Ik zoek een drummer en ook nog andere muzikanten om eens wat te jammen .Misschien lijkt je dit wel wat ?
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Ukulelespeler  Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Indie/alternative Muzikanten gezocht Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied, Ik maak eigen werk met een producer uit Nashville, in het Engels en Nederlands. Ik wil het binnenkort gaan spelen.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied, Ik maak eigen werk in het Engels en Nederlands, met een producer uit Nashville. Het is nog niet uit. Ik zou binnenkort graag live willen spelen.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Songwriter/Componist zoekt Band  Indie/Alternative  Pop  Volksmuziek 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied, Ik maak eigen werk in het Engels en Nederlands met een producer uit Nashville. Ik zou het graag binnenkort live willen gaan spelen, en hopelijk groeit dat verder.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied zoek indie/alternative Muzikanten, ( Band in opbouw) Ik wil akoestische setjes gaan doen in Nederland van eigen werk. Vooral nylon snaren.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied zoekt indie alternative Muzikanten, ( Band in opbouw) Ik maak eigen werk in het Nederlands en Engels met een producer uit Nashville. Ik wil het binnenkort gaan spelen.
Almere Haven Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Indie/Alternative 
6
in 0 band     Almere Haven gitaar zoekt Muzikanten, , ( Band in opbouw) Hoi ik ben op zoek naar leuke zanger(s)/ zangeres(sen) die rond Almere/ Gooi/ Amsterdam een stijlvol klubje willen vormen. laat even een bericht achter op jdgitaarlessen. Jeroen.
Almere Haven Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Indie/Alternative 
6
in 0 band     Almere Haven gitaar zoek gitaar, , ( Band in opbouw) Ik zoek een gitarist en basspeler, trommelaar, en 1 of meerdere zangstemmen. Laat van je horen op jdgitaarlessen. Groet, Jeroen.
Almere Haven Gitarist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Pop 
6
in 0 band     Zoek rock Muzikanten, , Ik zoek mede muzikanten (liefst) met podium ervaring om een nieuwe band te starten. bel me of schrijf via jdgitaarlessen. Tot snel! Jeroen.
Almere Haven Gitarist zoekt Band  Pop  Rock  Punk 
6
in 0 band     Zoekt Muzikanten, , ( Band in opbouw) Ik zoek mede muzikanten (liefst) met band- ervaring. Mijn doel: lekker optreden! Bel me of schrijf via jdgitaarlessen. Tot snel! Jeroen.
Bilthoven Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Classic  Jazz  Tango/Samba 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Bilthoven, , Ik ben een klassiek geschoolde pianist en wil graag wat repertoire opbouwen voor wellicht een optreden, achtergrond etc
Bilthoven Pianist zoekt Violist/Violinespeler  Classic  Jazz  Pop 
0
in 0 band     Zoek classic Muzikanten Bilthoven, , Om wat samen te spelen en wellicht op te treden. Klassiek maar ook andere stijlen.
Valthermond Gitarist zoekt Bassist  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Zoek bass, ( Band in opbouw) Al wat oudere gitarist met stem en veel ervaring zoekt bassist voor een mix van blues, melodische rock en jazz, zowel covers als eigen werk.
Valthermond Gitarist zoekt Drummer  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Valthermond zoek blues/swing Muzikanten, ( Band in opbouw) Al wat oudere gitarist met stem en veel ervaring zoekt drummer voor een mix van blues, melodische rock en jazz, zowel covers als eigen werk.
Valthermond Gitarist zoekt Saxofonist  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Zoek blues/swing Muzikanten, ( Band in opbouw) Al wat oudere gitarist met stem en veel ervaring zoekt blazers voor een mix van blues, melodische rock en jazz, zowel covers als eigen werk.
Valthermond Gitarist zoekt Trompeter/Trompettist  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Advertentie trompet gezocht, ( Band in opbouw) Al wat oudere gitarist met stem en veel ervaring zoekt trompettist e.a. voor een mix van blues, melodische rock en jazz, zowel covers als eigen werk.
Valthermond Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Blues/Swing  Rock  Jazz 
0
in 0 band     Zoek blues swing keyboard Valthermond, ( Band in opbouw) Al wat oudere gitarist met stem en veel ervaring zoekt keyboardspeler voor een mix van blues, melodische rock en jazz, zowel covers als eigen werk.
Alkmaar Banjoist/Banjospeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk     
1
in 0 band     Zoekt Muzikanten Alkmaar, ( Band in opbouw) in de omgeving Alkmaar ik reageer altijd dus schroom niet laat wat van je horen
Alkmaar Banjoist/Banjospeler zoekt Violist/Violinespeler  Country  Folklore/Irish folk  Bluegrass 
1
in 0 band     Country Muzikanten gezocht, ( Band in opbouw) wie in omgeving Alkmaar heeft interesse
Alkmaar Banjoist/Banjospeler zoekt Mandolist/Mandolinespeler  Country  Folklore/Irish folk  Bluegrass 
1
in 0 band     Alkmaar Muzikanten gezocht, samen spelen, leuker omgeving Alkmaar wie o wie heeft interesse
Alkmaar Banjoist/Banjospeler zoekt Cellist/Cellospeler  Country  Folklore/Irish folk  Bluegrass 
1
in 0 band     Zoek country Muzikanten, omgeving Alkmaar samen wordt het leuker
Den Haag Pianist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Indie/Alternative  Pop  Toneelmuziek/Musical 
1
in 0 band     Muzikanten gezocht, Ik ben een moderne pianist, ik speel verschillende soorten muziek, voornamelijk om nieuwe muziek te coveren en mijn eigen muziek te componeren
Amstelveen zuid, Bovenkerk Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Amstelveen zuid, Bovenkerk!, ( Band in opbouw) op zoek naar mensen om mee te jammen en misschien een band te beginnen:)
Wieringerwerf Geluidstechnicus/-Mixer zoekt Songwriter/Componist  Pop  Funk  Soul 
0
in 0 band     Zoek componist, Singer/songwriter/muzikanten gezocht voor mixen en masteren van projecten. Gaat om de lol van iets moois maken. Opnemen van tracks (op locatie) kan evt. ook.
Hoorn Band zoekt Gitarist  Pop  Country  Rock        Pop Muzikanten zoek gitaar Hoorn, BIO: | 4×, , ( Band in opbouw) Speel je solo en slaggitaar, (acc & elektrisch) en vind je onze muziekstijl (covers jaren 70) super neem contact op en maak onze band compleet.
Breda Zanger/Zangeres zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Zoekt rock Muzikanten Breda, Zoek naar band voor covers/eigen materiaal (NB/Randstad). Heb eigen teksten. Paar jaar zangles gehad, aangeraden in een band te gaan. Stijl: The Doors, Nick Cave, The National e.d.
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  World music  World music  Swing 
1
in 0 band     Nijelamer zoek world music accordeonspeler!, , ( Band in opbouw) Als groot liefhebber van Choro/chorinho , zoek ik gevorderde/prof muzikanten . die affiniteit hebben met deze muziek.,
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Contrabassist  Latin muziek  Tango/Samba  World music 
1
in 0 band     Zoekt latin muziek Muzikanten Nijelamer, , ( Band in opbouw) Als groot liefhebber van Choro/chorinho , zoek ik gevorderde/prof muzikanten . die affiniteit hebben met deze muziek.,
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Latin muziek  Tango/Samba  Gypsy 
1
in 0 band     Zoekt Muzikanten Nijelamer, , ( Band in opbouw) , Ik ben klarinetist, en zoek gitarist/cavaquinho (vergevorderd/prof) spelers. De stijl die ik graag zou willen gaan spelen Choro / chorinho muziek.
Nijelamer Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Mandolist/Mandolinespeler  Latin muziek  Gypsy-Jazz  Klezmer 
1
in 0 band     Zoek Muzikanten Nijelamer, , ( Band in opbouw) ik ben op zoek naar muzikanten die graag choro, mocht je deze stijl niet kennen, zoek dan op internet../ willen spelen dus ...
Nistelrode Tekstschrijver zoekt Zanger/Zangeres  Country     
1
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten Nistelrode, Ik heb een Aantal songteksten die ik graag ingezongen wil hebben Nienke
Nistelrode Tekstschrijver zoekt Songwriter/Componist  Country  World music   
1
in 0 band     Muzikanten gezocht Nistelrode, Hallo ik schrijf sinds 5 jaar songs geïnspireerd op nashville wil deze heel graag op muziek hebben wie wil er met mij iets moois van maken
Utrecht (stad) Violist/Violinespeler zoekt Pianist  Classic     
1
in 0 band     Utrecht (stad) zoek classic pianospeler, , ( Band in opbouw) Violist met ervaring wil graag samenspelen sonates Beethoven Brahms Grieg Debussyetc
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Banjoist/Banjospeler zoekt Fluitist  Folklore/Irish folk     
4
in 0 band     Muzikanten gevraagd advertentie, , Banjoist zoekt fluitist (e) om samen Ierse folk mee te spelen
Den Haag Zanger/Zangeres zoekt Saxofonist  Pop  Jazz  Rock 
0
in 1 band     Muzikanten zoek Muzikanten, Interesse in andere muzikanten, die verschillende muziekstijlen willen spelen.
De Hoeve Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Christian  Gospel  Rock 
1
in 0 band     De Hoeve vocals zoek gitaarspeler, , ( Band in opbouw) om praiseliederen en christelijke popliederen te zingen zoek ik een gitarist(e) die een redelijk goed niveau heeft om op een plezierige manier en met humor muziek te maken.
Wilnis Bassist zoekt Saxofonist  Soul     
1
in 0 band     Advertentie bassspeler zoek soul saxofon, ( Band in opbouw) ik zoek een saxofonist(e) die zich thuis voelt in een klassieke Soul en Disco repertoire
Wilnis Bassist zoekt Geluidstechnicus/-Mixer  Soul  Dans/Amusementsmuziek   
1
in 0 band     zoekt soul Muzikanten, Geluidsman en apparatuur voor kermis gig tot Max 250 personen
Wilnis Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Dans/Amusementsmuziek  Soul   
1
in 0 band     Muzikanten gevraagd, Kan jij je vinden in old school Soul en Disco repertoire? Dan is dit wellicht een match
Oss Bassist zoekt Band  Rock  Progressive  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Oss, Basist met zang wil weer gaan rocken. Heb podium ervaring.
Oss Bassist zoekt Drummer  Rock  Progressive  Heavy-metal 
0
in 0 band     Rock Muzikanten zoekt Muzikanten, Basist met zang wil weer gaan rocken. Heb podium ervaring.
Oss Bassist zoekt Gitarist  Rock  Progressive  Heavy-metal 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Oss, Basist met zang wil weer gaan rocken. Heb podium ervaring.
Tuindorp Contrabassist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Classic  Tango/Samba 
0
in 0 band     Tuindorp zoekt vocals, gezocht zanger(es) en muzikanten, voor samenwerking. Ik sta open voor meerdere stijlen en samenstellingen.
Tuindorp Contrabassist zoekt Gitarist  Jazz  Classic  Flamenco 
0
in 0 band     Jazz Muzikanten gevraagd Tuindorp, gezocht veelzijdige improviserende gitarist, diverse stijlen
Tuindorp Contrabassist zoekt Band  Jazz  Soul  Chanson 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Tuindorp, Muzikanten voor samenwerking. Ik sta open voor meerdere stijlen en samenstellingen. Mag ook europese volksmuz zijn of braz.
Tuindorp Contrabassist zoekt Pianist  Classic  Filmmuziek  Jazz 
0
in 0 band     Zoekt pianospeler Tuindorp, zoek muzikanten voor samenwerking, projecten in diverse stijlen
Tuindorp Contrabassist zoekt Violist/Violinespeler  Folklore/Irish folk  Flamenco  Jazz 
0
in 0 band     Tuindorp zoekt violinespeler, Muzikanten voor samenwerking. Ik sta open voor meerdere stijlen en samenstellingen. Ook europese volksmuz.
Tuindorp Contrabassist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Jazz  Flamenco  Classic 
0
in 0 band     Jazz toetsenist gezocht Tuindorp, gezocht muzikanten, voor samenwerking. Ik sta open voor meerdere stijlen en samenstellingen
Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Banjoist/Banjospeler  Bluegrass  Folklore/Irish folk  Country 
0
in 0 band     Mandoline zoek banjo, , Mandolinespeler zoekt banjospeler om bluegrass / folk / country te spelen.
Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Band  Bluegrass  Folklore/Irish folk  Pop 
0
in 0 band     Mandoline zoekt Muzikanten Landsmeer, , ( Band in opbouw) Gedreven Mandolinespeler wil zich aansluiten bij Bluegrass band.
Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Gitarist  Bluegrass  Country  Jazz 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Landsmeer, , ( Band in opbouw) Welke gitarist wil met gedreven mandolinespeler vuige Bluegrass of country/folk spelen?
Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Bassist  Bluegrass  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Mandoline zoekt bluegrass bass Landsmeer, Welke bassist wil met gedreven mandoline speler vuige bluegrass/folk/country spelen en alles wat nog meer leuk is?
Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Zanger/Zangeres  Bluegrass  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Zoekt vocals Landsmeer, , ( Band in opbouw) Welke zanger of zangeres wil met gedreven mandoline speler vuige bluegrass/folk/country spelen en alles wat nog meer leuk is?
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
0: 172 ms / 1: 172 ms / 2: 312 ms / 3: 312 ms / 4: 328 ms / 5: - / 6: - / 7: - / 8: - / 9: - / 10: - / 11: - / 12: - / 13: - / 14: - / 15: 359 ms proc:359ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Aardige kerel helaas te ver weg voor onze band...." (Roef Vli..., 4336 Middelburg)        "...Helaas matchen we niet qua tijd dus ... veel succes verder... spontane dame in ieder geval ..." (Hildegard Smi..., 1338 Faunabuurt / Bloemenbuurt)        "...Heeft 1 jaar lesgegeven bij ons, is nu gestopt..." (Dorine Van..., 9185 Wachtebeke)        "...Goed contact, enthousiaste reactie..." (Hans Ess..., 3648 Wilnis)        "...Hartstikke leuk contact, komt helemaal goed ..we gaan met elkaar aan de slag en hebben er heel veel zin in.. ..." (Hildegard Smi..., 1338 Faunabuurt / Bloemenbuurt)        "...gebeld en een afspraak gemaakt......" (Pieter Cas..., 8750 Wingene)        "...Lijkt me interessant om te proberen ..." (roland mis..., 3221 Holsbeek Nieuwrode)        "...Snelle response, jammer een brug te ver..." (Hans Ess..., 3648 Wilnis)        "...Marco is een aardige gast. Helaas matchte onze muziekvoorkeuren niet helmaal...." (Marcel Urs..., 1620 Hoorn)        "...Ontmoeting gehad, biertje gedronken. Was heel relaxed, hij heeft een open kijk op muziek. Ben heel benieuwd hoe hij feitelijk speelt!..." (Paul Mou..., 6971 Brummen)