Muzikanten gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
Brandwijk Saxofonist zoekt Saxofonist  Jazz  Experimental  Blues/Swing 
0
in 0 band     Saxofon zoek saxofon Ik ben op zoek naar andere saxofonist(en) die samen met mij willen spelen; improvisatie, jazz ..
Brandwijk Saxofonist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing  Experimental 
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Ik zou graag met andere enthousiaste muzikanten samen spelen evt olv een coach; genres opgegeven, ook improvisatie (!) maar andere genres ook geen probleem.
Nuenen Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Pianist  Swing  Jazz   
0
in 0 band     Advertentie swing pianospeler gezocht Nuenen Gezellig improviseren en ervaring op doen op de bekende oude jazz en swing thema's
Nuenen Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Drummer  Swing  Jazz   
0
in 0 band     Swing klarinetspeler zoek Muzikanten Nuenen Gezellig improviseren en ervaring op doen op de bekende oude jazz en swing thema's
Nuenen Klarinettist /Klarinetspeler zoekt Gitarist  Swing  Jazz   
0
in 0 band     Nuenen zoek Muzikanten Gezellig improviseren en ervaring op doen op de bekende oude jazz en swing thema's
Hengelo Band zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Soul  Jazz  Pop        Advertentie Muzikanten zoekt keyboard Hengelo | 4×, , (band in opbouw!) Wij spelen jazzy/soul popnummers van jonge artiesten en zoeken een djazzy keyboard speler met feel voor vette keyboardgeluiden.
Hengelo Band zoekt Pianist  Jazz  Pop  Funk        Jazz Muzikanten zoek pianospeler | 4×, , (band in opbouw!) wij zijn een band die jazz pop songs spelen en zoeken een pianist ter ondersteuning.
Amersfoort Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Jazz  Latin muziek  Fusion 
1
in 0 band     Zoek Muzikanten Alleen (semi) pro. Standards, originals, een werk.
Amersfoort Gitarist zoekt Klarinettist /Klarinetspeler  Jazz  Latin muziek  World music 
1
in 0 band     Muzikanten zoekt klarinetspeler Amersfoort (band in opbouw!) Ik zoek (semi) prof nivo. Zowel het standaard als origineel repertoire. Leuke arrangementen maken. Muzikaliteit en goed luisteren naar elkaar.
Amersfoort Gitarist zoekt Organist  Jazz  Latin muziek  Fusion 
1
in 0 band     Amersfoort jazz Muzikanten gezocht Hammond speler om samen allerlei jazzstukken te spelen. Van eigen werk, tot standards en originals. Graag pro of semipro.
Schiedam Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Punk  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten (band in opbouw!) gitarist zoekt muzikanten om muziek te maken. gezellig, jammen
Schiedam Gitarist zoekt Band  Punk  Rock  Pop 
0
in 0 band     Schiedam punk Muzikanten gevraagd (band in opbouw!) Andere muzikanten om lekker muziek mee te maken en af en toe te jammen. Dire Straits, Eric Clapton, Joe Satriani, Blink 182, All time low, etc.
Schiedam Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Punk 
0
in 0 band     Vocals gevraagd (band in opbouw!) Gitarist zoekt muzikanten om muziek te maken. gezellig, jammen.
Schiedam Gitarist zoekt Mondharmonikaspeler  Rock  Pop   
0
in 0 band     Schiedam zoekt Muzikanten ik ben op zoek naar meerdere muzikanten voor een pop, rock, . ik speel gitaar, Dire straits, clapton, golden earring, etc.
Schiedam Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Rock  Pop  Punk 
0
in 0 band     Toetsenist gevraagd (band in opbouw!) gitarist zoekt muzikanten om muziek te maken. gezellig, jammen
Schiedam Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Pop 
0
in 0 band     Rock Muzikanten gezocht Schiedam Gitarist, 20J ervaring. Zoek muzikanten om gezamenlijk muziek te maken! Rock, pop, punk
Schiedam Gitarist zoekt Bassist  Pop  Punk  Rock 
0
in 0 band     Pop bassspeler gezocht Schiedam (band in opbouw!) gitarist zoekt muzikanten om muziek mee te maken. gezellig, jammen.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Trompeter/Trompettist  Electronic  Pop  Rock 
0
in 0 band     Advertentie Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt electronic componist zoek Muzikanten Ik arrangeer mijn nummers op de computer. Ik wil de muziek opleuken met live samples. Ik hoop hier mensen te vinden die het leuk vinden daaraan mee te werken. Gewoon voor de lol.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Geluidsstudio  Rock  Electronic  Pop 
0
in 0 band     Rock Muzikanten zoek Muzikanten Ik werk thuis met het programma Reason. Een aantal nummers is nu in een vergevorderd stadium maar missen nog iets. Mixen is niet mijn ding.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Geluidstechnicus/-Mixer  Pop  Electronic  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten zoek mixer Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt (belanbgstelling in een band: Neen) Ik werk met Reason. ik heb 11 nummers in een vergevorderd stadium maar ik ben niet tevreden over de sound. Weinig ervaring met mixen. Ik zou daarmee wel wat hulp kunnen gebruiken
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoekt vocals Ik zoek een of twee zangeressen die het leuk vinden om wat achtergrond partijtjes in te komen zingen. Ik heb verder geen spectaculaire plannen met de liedjes. Gewoon voor de lol.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Electronic 
0
in 0 band     Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Muzikanten zoek gitaarspeler Ik arrangeer mijn nummers op de computer. Ik wil de muziek opleuken met live samples. Ik hoop hier mensen te vinden die het leuk vinden daaraan mee te werken. Gewoon voor de lol.
Haaksbergen Songwriter/Componist zoekt Platenfirma/Label  Rock  Pop  Psychedelic 
4
in 0 band     Zoekt rock Muzikanten (belanbgstelling in een band: Neen) Songwriter (pop/rock/alternatief) zoekt platenfirma voor aanlevering van songs of wat opnames
Kardinge Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     Kardinge zoek pop toetsenist Zoekt toetsenist voor Rock Pop die improviseren en omlijsten kan Geen broodmuzikant maar hobbyist maar wel de mogelijkheid om af en toe eens op te treden
Kardinge Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek vocals Kardinge Zangeres voor Pop Rock en Oldie nummers Ook samen zingen met andere zangers/zanger met gevoel voor een 2e stempartij.
Kardinge Gitarist zoekt Drummer  Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     Kardinge Muzikanten gezocht Strakke drummer voor Rock Pop en Oldie nummers Geen broodmuzikant maar een gedreven hobbyist Ook voor af en toe optreden
Gilze Bigband/Muziekkorps zoekt Saxofonist  Swing  Jazz          Zoeken swing Muzikanten Gilze | 16×, Wij spelen swingende muziek onder de professionele Vanwege het vertrek van een aantal leden zijn wij op zoek naar enthousiaste alt- en baritonsax.
Gilze Bigband/Muziekkorps zoekt Bassist  Swing  Jazz          Gilze zoeken Muzikanten advertentie | 16×, Wij spelen swingende muziek onder de professionele leiding van Neil van der Drift. Vanwege het vertrek van een aantal leden zijn wij op zoek naar enthousiaste muzikanten.
Gilze Bigband/Muziekkorps zoekt Trompeter/Trompettist  Swing  Jazz          Zoeken trompettist | 16×, Wij spelen swingende muziek onder de professionele leiding . Vanwege het vertrek van een aantal leden zijn wij op zoek naar enthousiaste muzikanten.
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Blues/swing Muzikanten gevraagd Om samen te kunnen optreden. bij diverse gelegenheden
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Vocals zoekt Muzikanten Ik zanger wil graag met gitarist in contact komen en lekker muziek maken
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Drummer  Blues/Swing  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Bovenkarspel zoek Muzikanten Hoi drummer ben jij diegene die ik zoek om samen iets mee op te starten? ik kom uit bovenkarspel!
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Trio  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Blues/swing Muzikanten gevraagd Ik zanger wil graag bij trio om samen te oefenen en in de toekomst op te gaan treden(omgeving Bovenkarspel)
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek pop Muzikanten Bovenkarspel Om gezellig te zingen ben ik dus op zoek liefst repeteren in weekend.
Amsterdam Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Reggae  Soul  World music 
0
in 0 band     Muzikanten zoek Muzikanten amsterdam advertenties Opzoek naar een toetsenist om leuk mee te kunnen jammen...
Amsterdam Drummer zoekt Bassist  Reggae  Soul  World music 
0
in 0 band     Bass gezocht Opzoek naar een bassist om leuk mee te kunnen jammen...
Den Haag Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Reggae  Rock  Pop 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten Den Haag (band in opbouw!) Op zoek naar Toetsenist en/of synth speler voor een reggae project. Zou graag eerst een aantal reggae nummers uitproberen, vervolgens eigen nummers (die al opgenomen zijn) spelen.
Bunnik Bassist zoekt Band  Rock  Pop   
0
in 0 band     Rock Muzikanten aangeboden Bassist zoekt muzikanten om te jammen en covers te spelen. Voorkeur gaat uit naar de Rock uit vroegere dagen. (60/70's)
Bunnik Bassist zoekt Trio  Rock  Pop   
0
in 0 band     Bass zoek Muzikanten Bunnik Bassist zoekt, genre rock covers en eigen nummers.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied zoek pop Muzikanten hoeft geen topmuzikant te zijn wel graag met de nodige inzet en plezier.
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     Zoek pop Muzikanten (band in opbouw!) leuk als je de accoorden en schema's kent en strak kunt begeleiden
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist zoekt Drummer  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     Zoekt Muzikanten Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied (band in opbouw!) hoeft geen top drummer te zijn (liever niet) wel enthousiast en met inzet
Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied pop vocals gezocht (band in opbouw!) een evt. beginnend zangeres is geen bezwaar. maar graag wel met het nodige enthousiasme en inzet.
Hippolytushoef Songwriter/Componist zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Cabaret/Variétés     
0
in 0 band     Hippolytushoef zoek accordeon singer song writer wil graag verder met o.a. accordeonist. De liedjes zijn zowel engelstalig als nederlandstalig
Hippolytushoef Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Volksmuziek     
0
in 0 band     Volksmuziek Muzikanten zoekt gitaarspeler Hippolytushoef Singer dongcwriter zoekt oa gitarist om de liedjes te begeleiden ondersteunen
Hippolytushoef Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Cabaret/Variétés  Chanson  Volksmuziek 
0
in 0 band     Zoek cabaret variétés Muzikanten advertenties Ik ben een singer songwriter. Schrijf levensliedjes. Zoek iemand die tweede stem kan en wil zingen.
Alphen aan den Rijn Band zoekt Gitarist  R'roll            Zoeken gitaarspeler Alphen aan den Rijn | 4×, , Shadows slaggitarist gevraagd met ervaring; geen werkverplichtingen; uit Alphen of directe omgeving. Circa 10 optredens per jaar en elke week repetitie.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Gitarist zoekt Violist/Violinespeler  Pop  Indie/Alternative   
0
in 0 band     Zoek pop violinespeler Ik heb meerdere nummers waarbij samenspelen heel mooi zou kunnen zijn. Om samen helemaal goed te kunnen spelen.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Gitarist zoekt Bassist  Pop  Indie/Alternative   
0
in 0 band     Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt zoek Muzikanten Ik wil graag samen muziek maken dus ik ben op zoek naar meerdere muzikanten. Voor de lol en om elkaar te motiveren
Made Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Cabaret/Variétés  Pop  Rock 
6
in 0 band     Zoek cabaret variétés gitaarspeler Made Gitarist om samen muziek te maken cover/eigen muziek
Hazerswoude-Rijndijk Trio zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Pop  Rock        Hazerswoude Rijndijk zoeken vocals | 3×, , (band in opbouw!) Amateurs die gezellig een keer per week willen oefenen en een aantal keer per jaar optreden.
Hazerswoude-Rijndijk Trio zoekt Gitarist  Rock  Pop  Blues/Swing        Zoeken rock Muzikanten | 3×, , (band in opbouw!) amateur muzikanten zoeken een gitarist om samen eens per week muziek te maken met als doel een aantal keer per jaar op te treden.
Breda Bassist zoekt Fluitist  Jazz  Jazz  Jazz 
0
in 1 band     Zoek jazz Muzikanten Breda (band in opbouw!) Ik wil graag serieus muziek maken in een gezellig beginnend oude stijl jazzorkest. Doel optredens op een goed niveau.
Breda Bassist zoekt Saxofonist  Jazz  Jazz  Jazz 
0
in 1 band     Zoekt Muzikanten Breda (band in opbouw!) Ik wil graag serieus muziek maken in een gezellig beginnend oude stijl jazzorkest. Doel optredens op een goed niveau.
Breda Bassist zoekt Trompeter/Trompettist  Jazz  Jazz  Jazz 
0
in 1 band     Muzikanten gezocht , (band in opbouw!) Ik wil graag serieus muziek maken in een gezellig beginnend oude stijl jazzorkest. Doel optredens op een goed niveau.
Breda Bassist zoekt Drummer  Jazz  Jazz  Jazz 
0
in 1 band     Zoek jazz Muzikanten Breda (band in opbouw!) Ik wil graag serieus muziek maken in een gezellig beginnend oude stijl jazzorkest. Doel optredens op een goed niveau.
Breda Bassist zoekt Banjoist/Banjospeler  Jazz  Jazz  Jazz 
0
in 1 band     Zoek jazz Muzikanten (band in opbouw!) Ik wil graag serieus muziek maken in een gezellig beginnend oude stijl jazzorkest. Doel optredens op een goed niveau.
Delft Zanger/Zangeres zoekt Band  Jazz  Experimental  Pop 
0
in 0 band     Vocals zoekt jazz Muzikanten Heel enthousiaste met veel liefde voor muziek - zangeres wil dit graag delen met even enthousiaste bandleden om ev. naar een serieuzere werksfeer te shiften!
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Tango/Samba  World music  Classic 
0
in 0 band     Tango samba accordeon gezocht Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zangeres met dijk van n stem zoekt veelzijdige (semi)professionele accordeonist voor divers repertoire. Piazzolla, Weill, chansons, opera, Telkens weer, Buena vista social club.
Dokkum Bassist zoekt Drummer  Rock  Jazz  Blues/Swing 
7
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten Dokkum Zoek een nieuwe uitdaging. Om een goede ritmesectie neer te zetten. Sfeer staat voorop
Leiden Band zoekt Trompeter/Trompettist  Fusion  Progressive  Rock        Fusion Muzikanten zoek trompettist Leiden | 5×, , Enige kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst, je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen. We beginnen "eenvoudig" en gaan daarvandaan verder. Doel: 2-4 x p.j. optreden.
Leiden Band zoekt Saxofonist  Fusion  Progressive  Rock        Leiden Muzikanten zoekt Muzikanten | 5×, , (band in opbouw!) Enige kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst, je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen. We beginnen "eenvoudig" en gaan daarvandaan verder. Doel: 2-4 x p.j. optreden.
Leiden Band zoekt Trombonist/Trombonespeler  Fusion  Progressive  Rock        Fusion Muzikanten zoek Muzikanten Leiden | 5×, , Enige kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst, je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen. We beginnen "eenvoudig" en gaan daarvandaan verder. Doel: 2-4 x p.j. optreden.
Etten Drummer zoekt Percussionist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Zoekt funk Muzikanten Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om zo een mix van stijlen op het podium neer te zetten.
Etten Drummer zoekt Organist  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Etten Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan
Etten Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Etten zoek toetsenist In de categorie funk, jazz en soul 6 tot 8 keer per jaar lekker optreden.
Etten Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten Etten Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan.
Etten Drummer zoekt Bassist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Zoek bassspeler (band in opbouw!) In de categorie Soul, Jazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op.
Etten Drummer zoekt Pianist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Etten Muzikanten zoekt funk Muzikanten In de categorie funk, jazz en soul 6 tot 8 keer per jaar lekker optreden.
Etten Drummer zoekt Trombonist/Trombonespeler  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Etten zoekt funk trombonespeler Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan.
Etten Drummer zoekt Gitarist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht Etten In de categorie Soul, Jazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op.
Etten Drummer zoekt Saxofonist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan
Etten Drummer zoekt Trompeter/Trompettist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Etten advertenties Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan.
Etten Drummer zoekt Songwriter/Componist  Funk  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Funk componist gezocht , (band in opbouw!) In de categorie Soul, Jazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op.
Etten Drummer zoekt Rapper  Funk  Soul  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Muzikanten zoek Muzikanten Etten In de categorie Soul, AcidJazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op. Dit i.c.m. live DJ, MC, zang en rap
Purmerend Pianist zoekt Trio  Classic     
1
in 0 band     Muzikanten gezocht Have been playing classical piano from an early age.
Rotterdam noord Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Pop 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Rotterdam noord advertentie Hi, ik ben Thomas en zou graag een band joinen. Naast dat ik keyboard speel, zing ik ook al erg lang en speel ook (minder goed) snaarinstrumenten.
Rotterdam noord Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Songwriter/Componist  Rock  Pop   
0
in 0 band     Toetsenist zoek componist Ik speel al een aantal jaar instrumenten en ben op zoek naar iemand om muziek mee te maken.
Hoek van Holland Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock   
0
in 0 band     Pop vocals zoekt Muzikanten Ik ben een beginnende zangeres die het leuk zou vinden om muziek te maken met een band of andere zangers. Zowel covers als eventuele eigen nummers.
Hoofddorp Pianist zoekt Bassist  Fusion  Jazz  Latin muziek 
1
in 0 band     Bass gezocht Ik zoek een bassist om fusion mee te spelen. Stijl is Pat Metheney/ Chick Corea/ Lyle Mays/ Bob James
Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Band  Christian     
0
in 0 band     Alphen aan den Rijn christian Muzikanten gezocht (band in opbouw!) Worship, praise, eigen werk? Maar geen gitarist? (akoestisch/ elektrisch) Laat het maar weten en misschien kan ik mee bouwen aan iets moois.
Helmond Band zoekt Klarinettist /Klarinetspeler  Jazz  Classic  Swing        Zoeken jazz klarinet Helmond | 4×, We zoeken een klarinettist. Wij spelen al 20 jaar oude stijl jazz voor ons plezier. Repeteren op maandagavond in Reuver. Plm. 6 optredens per jaar
Helmond Band zoekt Klarinettist /Klarinetspeler  Blues/Swing  Jazz          Zoeken blues swing klarinet | 4×, , Klarinettist gezocht, We bestaan al 20 jaar en spelen voor ons plezier
Etten-Leur Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Experimental     
0
in 0 band     Etten Leur experimental Muzikanten gevraagd In het verleden, autodidact, drie eigen theoretisch eenvoudige, nummers gecomponeerd. Het gaat om hoe je het brengt! Wil graag samen muziek maken om verder te leren
Oost-, West- en Middelbeers Drummer zoekt Bassist  Rock  Funk  Soul 
0
in 0 band     Muzikanten zoek bassspeler Oost-, West- en Middelbeers Op zoek naar muzikanten die de muzikale chemie willen opzoeken. Groove, dynamiek, technische inslag en knallen zijn sleutelwoorden
Oost-, West- en Middelbeers Drummer zoekt Songwriter/Componist  Rock  Funk  Soul 
0
in 0 band     Rock Muzikanten zoek componist Ervaren funkrock drummer met technische inslag. Denk aan Blowbeat, Sjako! sleutelwoorden: Grooven, muzikale chemie
Brunssum Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Schlager     
0
in 0 band     Vocals zoekt producent Brunssum Sinds enkele jaren zing ik Duitse schlagers op allerlei feesten. Ik wil graag mijn Aktiviteiten en repertoire uitbreiden.
Brunssum Zanger/Zangeres zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Schlager     
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Sinds enkele jaren zing ik op allerlei soorten feesten Duitse Schlagers. Ik heb inmiddels een leuk repertoire opgebouwd en kom graag uw gasten verrassen!
Leeuwarden Gitarist zoekt Band  Pop  Rock  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Leeuwarden gitaarspeler zoekt pop Muzikanten Ervaren gitarist zoekt coverband of mede muzikanten om er eentje op te richten met als doel regelmatig optreden. Gezelligheid, enthousiasme en speelplezier staan voorop.
Arnhem Gitarist zoekt Band  Experimental  Progressive  Heavy-metal 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Arnhem elektrische gitarist zoekt toffe mensen om mee samen te spelen. zie video voor mijn eigen nummer en gratis reactie! (
Arnhem Gitarist zoekt Drummer  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Experimental Muzikanten gezocht Arnhem (band in opbouw!) elektrische gitariste, zie VIDEO voor link muzikantenbank om gratis te reageren!! veel genres, experimenteel. zoek leuke mensen mee samen te spelen!
Arnhem Gitarist zoekt Songwriter/Componist  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Experimental Muzikanten gevraagd Arnhem (band in opbouw!) elektrische gitariste, zie VIDEO voor link muzikantenbank om gratis te reageren!! veel genres, experimenteel. zoek leuke mensen mee samen te spelen!
Arnhem Gitarist zoekt Bassist  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Zoekt experimental Muzikanten (band in opbouw!) elektrische gitariste, zie VIDEO voor link muzikantenbank om gratis te reageren!! veel genres, experimenteel. zoek leuke mensen mee samen te spelen!
Arnhem Gitarist zoekt Gitarist  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Muzikanten zoek Muzikanten Arnhem (band in opbouw!) elektrische gitariste, zie VIDEO voor link muzikantenbank om gratis te reageren!! veel genres, experimenteel. zoek leuke mensen mee samen te spelen!
Arnhem Gitarist zoekt Geluidsstudio  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten (band in opbouw!) Zoek mensen om muziek mee te schrijven en op te nemen! Brede stijl, experimenteel, ZIE VIDEO voor gratis reactie
Almere Stad Zanger/Zangeres zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  Soul  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Vocals zoekt Muzikanten (band in opbouw!) Voor een acoustische setting ben ik op zoek naar een jonge,ervaren toetsenist om optredens mee te doen.
Groningen Gitarist zoekt Gitarist  Pop     
0
in 0 band     Gitaarspeler gezocht zingen en muziek maken met anderen, gewoon omdat dat leuk is. Ik doe covers, kan zelf niet schrijven.
Badhoevedorp, Nieuwe Meer, Schiphol-Noord Gitarist zoekt Gitarist  Jazz  Blues/Swing  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoek jazz Muzikanten Badhoevedorp, Nieuwe Meer, Schiphol Noord , Zoek een ervaren gitarist met verwante smaak en ambitie. Met persoonlijke klik en vergelijkbare inzet. Bescheiden versterking.
Badhoevedorp, Nieuwe Meer, Schiphol-Noord Gitarist zoekt Pianist  Jazz  Blues/Swing  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoekt pianospeler Zoek ervaren pianist met interesse in jazz en vergelijkbare muziek
Arnhem Gitarist zoekt Band  Rock  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Zoek rock Muzikanten Arnhem Zoek band die 1x p.w. of 2 weken wil oefenen. Bluesrock heeft mijn voorkeur. Sfeer vind ik erg belangrijk. Paar keer per jaar optreden is de jus. Ben gemiddelde, ervaren gitarist.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."  meer...
Chart positie van leden
Share
proc:342ms
 
   meer dan 500 positieve ervaringen!
       "...Leuk contact en uitwisseling van ideeën. ..." (Aad Bos..., 1072 Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt)        "...Duidelijke advertentie, korte goede uitleg..." (Eva Eva..., 6822 Arnhem)        "...Duidelijke advertentie, leuke uitleg ..." (Eva Eva..., 6822 Arnhem)        "...Prima advertentie, kort maar duidelijk!..." (Eva Eva..., 6822 Arnhem)        "...Prima advertentie, kort maar krachtig..." (Eva Eva..., 6822 Arnhem)        "...Lars is een enthousiaste rietblazer die graag een keer met ons mee gaat spelen. Profi !..." (Mike van..., 5705 Helmond)        "...Lars is een professionele rietblazer die graag een volgende keer met ons mee gaat optreden..." (Mike van..., 5705 Helmond)        "...Hans heeft met ons mee gespeeld. Dat was heel gezellig en Hans vindt onze muziek prima!..." (Mike van..., 5705 Helmond)        "...Goede zangeres en vriendelijke dame..." (Gerrit De ..., 8660 De Panne)        "...Goede zangeres, uitgebreid repertoire..." (chris meu..., 3560 Lummen Lummen)