Muzikanten gezocht

Advertenties 1-100 van 500  
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
Sassenheim Bassist zoekt Band  Pop  Rock  Country 
0
in 0 band     Sassenheim pop Muzikanten gezocht! Bassist zoekt band of groter geheel om heel serieus naar optredens toe te werken. Met passie voor de muziek en plezier in het samenwerken!
Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Pianist  Jazz  Pop  Kleinkunst 
0
in 0 band     Zoek pianospeler Ervaren zangeres zoekt een pianist/toetsenist voor jazz, popsongs in een klein jasje e.a. Doel samen repertoire opzetten en optreden. Inzet en humor gevraagd
Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Bassist  Jazz  Pop  Kleinkunst 
0
in 0 band     Jazz bassspeler gezocht Zaandam Ervaren zangeres zoekt muzikanten voor jazz, popnummers in een klein jasje e.a. Ervaring is een vereiste evenals een prettige sfeer. Zowel kleine als grote setting mogelijk.
Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Pop  Kleinkunst 
0
in 0 band     Zaandam gitaarspeler gezocht advertenties Ervaren zangeres jazzcombo zoekt een gitarist voor jazz songs, popsongs in een klein jasje e.a. Om samen of met meerdere muzikanten de songs in een eigen jasje te steken.
Barendrecht Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Blues/Swing  Country  Jazz 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevraagd Barendrecht beginnend zangeres, wil graag muziek maken. Zangles (veel) en af en toe een optreden gedaan
Binnenstad Groningen Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Kleinkunst   
0
in 0 band     Advertentie zoek pop vocals (belanbgstelling in een band: Neen) Ik ben een pianist, en ik speel voornamelijke romantische popsongs, ballads. Hiermee kun je goed op recepties en bij diners als sfeervolle achtergrondmuziek fungeren.
Alphen aan den Rijn Bassist zoekt Gitarist  Oldie  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Bass zoekt oldie Muzikanten Redelijk ervaren bassist , Alphen aan den Rijn, oefenen, misschien optredens
Geldrop Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Country 
0
in 0 band     Zoek blues swing vocals Geldrop , (belanbgstelling in een band: Neen) (band in opbouw!) welke zangeres wil met me starten voor een 2 mans bezetting in een breed muziekgenre. plezier in muziek maken staat voorop.
Geldrop Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Bassist  Blues/Swing  Pop  R'roll 
0
in 0 band     Bassspeler gevraagd (band in opbouw!) Voor het muziek maken in een breed genre, waarin plezier belangrijk is.
Almere Stad Zanger/Zangeres zoekt Bassist  Jazz  Kleinkunst  Latin muziek 
0
in 0 band     ALMERE STAD JAZZ VOCALS ZOEK BASS Zangeres zoekt bassist om samen op te treden. Zing het liefst standards.
Kerkwijk Gitarist zoekt Bassist  Rock  Rock  Pop 
0
in 1 band     Muzikanten gezocht , (band in opbouw!) Ik zoek iemand van ongeveer 50 jaar met ervaring en die ook nog geregeld op wil treden.
Kerkwijk Gitarist zoekt Drummer  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 1 band     Gitaarspeler zoek blues swing Muzikanten advertenties , (band in opbouw!) Ik zoek iemand van ongeveer 50 jaar met ervaring en die ook nog geregeld op wil treden,ben in het bezit van veel eigen werk en ik speel ook graag covers.
Beesel Trio zoekt Percussionist  Jazz  Soul  Latin muziek        Jazz Muzikanten zoek percussion | 3×, beginnend en gedreven. willen graag versterking van een gedreven en aardige percussionist.
Beesel Pianist zoekt Percussionist  Funk  Soul  Latin muziek 
1
in 1 band     beesel funk Muzikanten gevraagd , (band in opbouw!) In de eerste instantie om muziek maken en om wat moois en creatiefs neer te zetten en voor de gezelligheid. En dan verder kijken
Beesel Pianist zoekt Drummer  Blues/Swing  Jazz  Latin muziek 
1
in 1 band     Zoek Muzikanten Beesel Lijkt me leuk om met meerdere ongeveer de zelfde muziekinteresse en leeftijd samen te spelen
Beesel Trio zoekt Drummer  Jazz  Soul  Latin muziek        Beesel Muzikanten zoek Muzikanten | 3×, , (band in opbouw!) Een gedreven trio zoekt versterking die ook "zacht" kan drummen.
Beesel Trio zoekt Bassist  Jazz  Soul  Latin muziek        ADVERTENTIE ZOEKEN BASSSPELER | 3×, We zijn beginnend en gedreven en willen graag versterking door een goede en aardige muzikant.
Beesel Zanger/Zangeres zoekt Bassist  Jazz  Latin muziek  Soul 
1
in 1 band     Jazz Muzikanten zoek bassspeler Beesel n de eerste instantie om muziek maken en om wat moois en creatiefs neer te zetten en voor de gezelligheid. En dan verder kijken
Haarlem Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Kleinkunst  Pop   
0
in 0 band     Zoekt gitaarspeler Haarlem (band in opbouw!) Ik zoek een gitarist voor Nederlandstalig werk (bijv. De Dijk, Frank Boeijen, Stef Bos) en het creŰren van eigen werk en dan optreden
Haarlem Zanger/Zangeres zoekt Drummer  Indie/Alternative  Pop  Kleinkunst 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Drummer gezocht om Nederlandstalig te gaan spelen, eigen werk en covers. Daarnaast ook in genre alternative/indiepop
Haarlem Zanger/Zangeres zoekt Contrabassist  Kleinkunst  Pop   
0
in 0 band     Contrabass gevraagd Ik zoek een contrabasspeler voor Nederlandstalig werk (bijv. De Dijk, Frank Boeijen, Stef Bos) en het creŰren van eigen werk en dan optreden
Eindhoven Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Latin muziek  Dans/Amusementsmuziek  Pop 
0
in 0 band     Eindhoven Muzikanten zoekt Muzikanten Toetsenist die houdt van eigen unieke geluiden maken om een eigen sound te creeeren. Fijn in omgang en functioneel spel. Ook blaaspartijen
Mijdrecht Gitarist zoekt Oefenruimtes  Rock     
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Mijdrecht Ik zoek een oefenruimte in of rondom Mijdrecht. Het liefst met apparatuur.
Mijdrecht Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Advertenties zoek Muzikanten Mijdrecht! Gitarist, zoekt zangeres om samen muziek te maken. Zoek ook andere muzikanten.
Mijdrecht Gitarist zoekt Bassist  Oldie  R'roll  Pop 
0
in 0 band     Zoek bass Gitarist zoekt bassist om samen muziek te maken. Ben ook nog op zoek naar andere muzikanten in de omgeving van Mijdrecht.
Mijdrecht Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Rock  Pop 
0
in 0 band     Mijdrecht Muzikanten zoek gitaarspeler Ik zoek mede gitarist om samen met andere muzikanten te repeteren en misschien optreden, plezier in muziek is het belangrijkste.
Delft Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Swing  Kleinkunst 
6
in 1 band     Gitaarspeler zoek jazz Muzikanten zangeres gezocht voor kant en klare theaterprojecten. American songbook e.a.
Amstelhoek Bassist zoekt Pianist  Jazz  Latin muziek  Fusion 
0
in 0 band     Zoekt pianospeler ervaren bassist , betere amateur, tikje fanatiek met ervaring op amateur nivo en op prof nivo zoekt creatieve jazzpianist met ervaring en een positieve mind.
Amstelhoek Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Latin muziek  Fusion 
0
in 0 band     Advertenties zoekt jazz vocals ervaren betere amateur fanatiek serieus heeft meer tijd om muziek te maken en zoekt muzikanten.
Amstelhoek Bassist zoekt Drummer  Jazz  Latin muziek  Fusion 
0
in 0 band     Jazz Muzikanten gezocht ervaren bassist , betere amateur, serieus, ruime ervaring op amateur en prof nivo zoekt ervaren drummer
Leiden Saxofonist zoekt Bassist  Jazz  Latin muziek   
4
in 0 band     Bassspeler gezocht! jaren jazz & latin gespeeld. zoek nu musici om te jammen of wat samen op te bouwen
Leiden Saxofonist zoekt Pianist  Jazz  Latin muziek   
4
in 0 band     Saxofon zoek pianospeler Leiden saxofonist zoekt pianist/vibrafonist (dertiger jaren, veertiger jaren jazz; Webster tot Getz. Am Songbook / Real Book).
Goutum Gitarist zoekt Drummer  R'roll  Country   
0
in 0 band     Goutum zoekt r'roll Muzikanten Ik zoek een drummer met stokken en een brede muzikale belangstelling
Apeldoorn Zanger/Zangeres zoekt Bassist  Pop  Rock  Country 
0
in 0 band     Pop bassspeler gevraagd Apeldoorn Zingen is mijn passie en zou dat veel vaker willen doen met anderen. Ik heb geen vast genre, zing graag de nummers die me raken.
Nunspeet Gitaar leraar/Gitaar lessen zoekt Gitarist  Classic  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaar gezocht Nunspeet Voor enkele weken per jaar zoek ik een bevoegd gitaardocent
Amsterdam Gitarist zoekt Bassist  Fusion  Blues/Swing  Rock 
0
in 0 band     Zoekt bassspeler Oude nummers gaan vernieuwen of nieuwe songs/ instrumentaal gaan maken
Amsterdam Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Pop  Fusion 
0
in 0 band     Amsterdam gitaarspeler zoek Muzikanten Ik speel blues, pop, fusion. Graag ook eigen inbreng naast de bestaande songs.
Amsterdam Gitarist zoekt Pianist  Fusion  Blues/Swing  Rock 
0
in 0 band     Zoek pianospeler Amsterdam Oude nummers gaan vernieuwen of nieuwe songs/ instrumentaal gaan maken
Amsterdam Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Fusion  Jazz  Rock 
0
in 0 band     Advertenties keyboard gezocht Amsterdam Gitarist zoekt keyboard/toetsenist om fusion, jazz/rock te gaan spelen
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Country  Pop   
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd De Blesse Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Weinig ervaring, maar ik geniet enorm van het (samen) muziek maken.
De Blesse Zanger/Zangeres zoekt Band  Country  Pop   
0
in 0 band     De Blesse vocals zoek Muzikanten Zangeres zoekt andere muzikanten om samen muziek mee te maken/ op te treden. Gek op country en pop, maar sta ook open voor andere stijlen.
Helmond Bassist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  Rock  Soul 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Zoek een toetsenist voor een uniek allround/ cover concept, nummers met een eigen sausje en humor.
Wageningen Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Oldie  Rock 
0
in 1 band     Wageningen zoek pop Muzikanten , (band in opbouw!) Gezellig muziek maken Maakt muziek gezelligheid Muziek maakt zeker gezeligheid
Almelo Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Blues/Swing  Soul 
2
in 0 band     Muzikanten zoekt jazz Muzikanten Ik wil mellow jazz spelen in de stijl van Norah Jones. Bedoeling is op treden in jazz clubs en restaurants
Almelo Pianist zoekt Saxofonist  Jazz  Blues/Swing  Soul 
2
in 0 band     Jazz pianospeler zoek Muzikanten Almelo mellow jazz, in de stijl van Norah Jones, met als bedoeling op te treden in jazz clubs en restaurants etc.
Almelo Pianist zoekt Drummer  Jazz  Blues/Swing  Soul 
2
in 0 band     Zoek Muzikanten Ik wil mellow jazz spelen in de stijl van Norah Jones. De bedoeling is op tetreden in jazz cafes en restaurants
Almelo Pianist zoekt Violist/Violinespeler  Jazz  Blues/Swing  Soul 
2
in 0 band     Almelo Muzikanten gevraagd Ik wil mellow jazz/ soul/blues spelen. Doel is optreden in jazzclubs en restaurants..
Almelo Pianist zoekt Bassist  Blues/Swing  Jazz  Soul 
2
in 0 band     Almelo Muzikanten zoekt blues/swing bassspeler Ik wil mellow jazz spelen, jazz standards. ok ben pianist en neem sinds kort ook zanglessen.
Almelo Pianist zoekt Contrabassist  Jazz  Blues/Swing  Soul 
2
in 0 band     Muzikanten gevraagd Almelo Ik wil graag mellow jazz spelen in de stijl van Norah Jones. De bedoeling is op tetreden in jazzcafe s en restaurants.
Jubbega Gitarist zoekt Drummer  Blues/Swing  R'roll  Pop 
0
in 1 band     Zoekt blues/swing Muzikanten advertentie , (band in opbouw!) Drummer gezocht voor Texas blues muziek (srv, jimi, bonamassa etc.) een lekkere shuffle is belangrijk en een tweede stem zou mooi zijn
Jubbega Gitarist zoekt Organist  Blues/Swing  R'roll  Pop 
0
in 1 band     blues/swing Muzikanten zoek Muzikanten jubbega , (band in opbouw!) Hammond en andere toetsen gezocht voor Texas bleus muziek (SRV, Jimi, Bonamassa etc.)
Jubbega Gitarist zoekt Bassist  Blues/Swing  R'roll  Pop 
0
in 1 band     Gitaarspeler zoekt bass Jubbega , (band in opbouw!) bassist gezocht voor Texas blues muziek. (srv,jimi, bonamassa etc,)
Jubbega Gitarist zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Blues/Swing  R'roll  Rock 
0
in 1 band     Zoek blues/swing toetsenist Jubbega , (band in opbouw!) Hammond en pian0 voor SRV, Hendrix, ZZ-Top, Bonamassa, Omar e/t Howlers e.a. Oefenen in Jubbega
Nijmegen Bassist zoekt Band  Punk  R'roll  Country 
0
in 0 band     Nijmegen punk Muzikanten gevraagd Bassist met vele jaren (podium)-ervaring. Genre en virtuositeit maken me niet zo veel uit. Belangrijker vind ik originaliteit, passie en een DIY-attitude.
Roden Percussionist zoekt Didgeridoospeler  World music     
0
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten Ik zoek iemand die openstaat om samen een soundscape te maken.
Den Haag Gitarist zoekt Drummer  Blues/Swing  Rock  Country 
1
in 0 band     Zoekt Muzikanten Gitarist die af en toe jamt met een ander snarentype zoekt drummer om blues/rock en americana mee te spelen, Neil Young, de begeleidingr**p van Dylan, Bowie. et cetera
Rijswijk Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Latin muziek  World music   
0
in 0 band     Zoek Muzikanten , Ben jij degene die mij kan versterken, neem dan snel contact op.
Amstelveen noord Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Swing  Latin muziek 
0
in 0 band     Bassspeler zoekt Muzikanten Ik ben op zoek naar een zanger/zangeres die jazz standards zingt. Doel: veel samenspelen.
Groningen Bassist zoekt Drummer  World music  Reggae  Ska 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Groningen bassist zoekt muzikanten , brede interesse , fun staat voorop
IJsselmuiden Saxofonist zoekt Contrabassist  Jazz  Swing   
1
in 0 band     Muzikanten zoekt contrabass ik ben op ziek naar een contrabassist, die swing , jazz en old old school muziek leuk vindtOk hoop dat jij dit leest!
Meppel Bassist zoekt Drummer  Indie/Alternative  Rock  Pop 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten (band in opbouw!) Beginnend bassist, nog geen podium ervaring. Speelt graag nummers van Willy DeVille, Muse, Tom Waits, Black Keys, Living Color, Peter Gabriel.
Meppel Bassist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Rock  Pop 
0
in 0 band     Zoekt indie/alternative gitaarspeler Meppel (band in opbouw!) Beginnend bassist, nog geen podium ervaring. Speelt graag nummers van Willy DeVille, Muse, Tom Waits, Black Keys, Living Color, Peter Gabriel.
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Muzikanten zoek gitaarspeler Bovenkarspel Ik zanger wil graag met gitarist in contact komen en lekker muziek maken
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Drummer  Blues/Swing  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Bovenkarspel Hoi drummer ben jij diegene die ik zoek om samen iets mee op te starten? ik kom uit bovenkarspel!
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Trio  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Zoekt blues/swing Muzikanten Ik zanger wil graag bij trio om samen te oefenen en in de toekomst op te gaan treden(omgeving Bovenkarspel)
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Band  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Vocals zoekt pop Muzikanten Bovenkarspel Om gezellig te zingen ben ik dus op zoek liefst repeteren in weekend.
Bovenkarspel Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten zoek blues/swing Muzikanten Om samen te kunnen optreden. bij diverse gelegenheden
Wervershoof Gitarist zoekt Drummer  Jazz  Experimental   
3
in 0 band     Muzikanten gezocht Wervershoof Jazz zonder drummer kan natuurlijk. Maar liever niet. Ben dus op zoek naar o.a. een drummer.
Wervershoof Gitarist zoekt Band  Jazz  Experimental   
3
in 0 band     Wervershoof zoekt Muzikanten Gitarist zoekt dus een band. Jazz, maar veel experimenteler mag ook.
Wervershoof Gitarist zoekt Bassist  Jazz  Experimental   
3
in 0 band     Wervershoof gitaarspeler zoekt bass Jazz zonder bassist kan natuurlijk. Maar liever niet. Ben dus op zoek naar o.a. een bassist.
Wervershoof Gitarist zoekt Pianist  Jazz  Experimental  Kleinkunst 
3
in 0 band     Wervershoof gitaarspeler zoekt Muzikanten Is er een pianist in de buurt die jazz speelt maar ook niet bang is voor het experiment?
Corpus den Hoorn & Hoornsemeer Saxofonist zoekt Bassist  Blues/Swing  Soul  Funk 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt bass Zoek bassist in maximaal een straal van 100 kilometer van Groningen
Arnhem Gitarist zoekt Bassist  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Experimental bassspeler gezocht Arnhem (band in opbouw!) elektrische gitariste, zie VIDEO voor link muzikantenbank om gratis te reageren!! veel genres, experimenteel. zoek leuke mensen mee samen te spelen!
Arnhem Gitarist zoekt Gitarist  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek experimental gitaarspeler Arnhem (band in opbouw!) elektrische gitariste, zie VIDEO voor link muzikantenbank om gratis te reageren!! veel genres, experimenteel. zoek leuke mensen mee samen te spelen!
Arnhem Gitarist zoekt Geluidsstudio  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Arnhem (band in opbouw!) Zoek mensen om muziek mee te schrijven en op te nemen! Brede stijl, experimenteel, ZIE VIDEO voor gratis reactie
Arnhem Gitarist zoekt Band  Experimental  Progressive  Heavy-metal 
0
in 0 band     Advertentie Arnhem zoekt Muzikanten elektrische gitarist zoekt toffe mensen om mee samen te spelen. zie video voor mijn eigen nummer en gratis reactie! (niet via hier)
Arnhem Gitarist zoekt Drummer  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Arnhem Muzikanten zoek experimental Muzikanten (band in opbouw!) elektrische gitariste, zie VIDEO voor link muzikantenbank om gratis te reageren!! veel genres, experimenteel. zoek leuke mensen mee samen te spelen!
Arnhem Gitarist zoekt Songwriter/Componist  Experimental  Heavy-metal  Progressive 
0
in 0 band     Experimental Muzikanten gevraagd Arnhem (band in opbouw!) elektrische gitariste, zie VIDEO voor link muzikantenbank om gratis te reageren!! veel genres, experimenteel. zoek leuke mensen mee samen te spelen!
Valkenburg Geluidstechnicus/-Mixer zoekt Band  Pop     
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Valkenburg Geluidsman zoekt band. Heb ervaring met verschillende bands. Ook monitors mixen is geen probleem.
Blokker Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock     
0
in 0 band     Zoekt vocals Blokker Stonerrock/hardrock gitarist zoekt zanger/zangeres.
Blokker Gitarist zoekt Bassist  Rock     
0
in 0 band     Rock bass gevraagd Blokker Stonerrock/hardrock gitarist zoekt bassist. Daarnaast worden nog extra leden gezocht
Blokker Gitarist zoekt Band  Rock     
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt Muzikanten Blokker Specifieke liefde voor Stonerrock/hardrock, te vergelijken met Rival Sons, Highly Suspect, Blue Stones. Ik zoek bandleden voor een jam/beginnende band. Tel. nr. in profielfoto!
Purmerend Alleen optredend artist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Jazz            Jazz optreedmogelijkheid aangeboden | 1×, , (band in opbouw!) complete jazz latin ding, inzetbaar van 2 tot 5 man (ad-hoc, gebruikelijk in jazz, maar hier moeilijk te verwoorden vanwege alle regeltjes :( )
Purmerend Gitarist zoekt Duo  Jazz  Blues/Swing   
0
in 2 bands     Muzikanten zoekt Muzikanten , (band in opbouw!) voor optredens op professioneel niveau in bezetting van 2 tot 5 personen
Purmerend Alleen optredend artist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz            Muzikanten zoekt Muzikanten | 1×, , (band in opbouw!) voor jazz, bossa nova, samba muziek met bezetting uitbreidbaar naar gelang de vraag van de klant
Purmerend Gitarist zoekt Bassist  Jazz  Blues/Swing   
0
in 2 bands     Zoek jazz Muzikanten , (band in opbouw!) voor verschillende bezettingen, vooral standards, maar ook eigen werk
Purmerend Gitarist zoekt Band  Jazz  Blues/Swing   
0
in 2 bands     Zoek jazz Muzikanten , band met optredens op professioneel niveau gezocht
Alphen aan den Rijn Drummer zoekt Gitarist  Progressive  Fusion  Rock 
0
in 0 band     Alphen aan den Rijn zoek Muzikanten Drummer zoekt mensen die muziek van Zappa speelt liefst in Leiden
Venlo Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Bassist  Funk  Soul  Jazz 
0
in 0 band     Advertenties funk bass gezocht Venlo Toetsenist zoekt bassist om eens wat te jammen en te kijken of er een klik is, voorkeur gaat uit naar Neo soul (Hiatus Kaiyote,Anderson Paak,Robert Glasper)
Venlo Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Gitarist  Funk  Soul  Rock 
0
in 0 band     Zoekt Muzikanten Toetsenist zoekt gitarist om een ste jammen en te kijken of er een klik is...
Venlo Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Drummer  Funk  Soul  Jazz 
0
in 0 band     Venlo zoekt Muzikanten Toetsenist zoekt drummer om eens wat te jammen en te kijken of er een klik is, voorkeur gaat uit naar Neo soul (Hiatus Kaiyote,Anderson Paak,Robert Glasper)
Venlo Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Soul  Rock 
0
in 0 band     Zoek vocals Toetsenist zoekt zanger?es om eens wat te jammen en te kijken of er een klik is..
Venlo Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Pianist  Funk  Soul  Rock 
0
in 0 band     Toetsenist zoekt funk Muzikanten Venlo toetsenist zoekt Pianist voor neosoul funk/rock stijl invloeden Robert Glasper,Prince,Hiatus Kaiyote,Anderson Paak enz
Voorthuizen Gitarist zoekt Drummer  Pop  Blues/Swing  Rock 
0
in 0 band     Pop Muzikanten gezocht (band in opbouw!) Wil mijn opgenomen drumpartijen vervangen door een heuse drummer met eigen inbreng. Voor plezier, kwaliteit en optredens.
Voorthuizen Gitarist zoekt Bassist  Pop  Blues/Swing  Rock 
0
in 0 band     Zoek bass Voorthuizen (band in opbouw!) Wil mijn opgenomen baspartijen vervangen door een heuse bassist met eigen inbreng. Voor plezier, kwaliteit en optredens.
Halsteren Duo zoekt Drummer  Rock            Halsteren rock Muzikanten zoek Muzikanten | 2×, , Na nu al weer bijna een jaar hard gewerkt te hebben aan ons repertoire en onze eigen muziek, heeft onze drummer kort geleden helaas besloten om te stoppen
Halsteren Bassist zoekt Drummer  Punk  Heavy-metal  Rock 
0
in 1 band     Muzikanten gezocht maken van eigen muziek & Covers : Royal Blood, RATM, Offspring,Millencolinen & houden er ook van om liedjes een eigen draai te geven
Borculo Fluitist zoekt Violist/Violinespeler  Folklore/Irish folk     
0
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten Ik zoek een (ervaren) violist die graag Irish Folk speelt.
Amersfoort Gitarist zoekt Bassist  Pop  Rock   
0
in 0 band     Amersfoort zoekt pop bass (band in opbouw!) Hoi, ben jij een bassist met enige ervaring die enkele beginnende (3 jaar ervaring) muzikanten wilt helpen samen te spelen?
Diemen Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Bassist  Dans/Amusementsmuziek  Funk  Rock 
0
in 0 band     Diemen dans/amusementsmuziek Muzikanten zoek Muzikanten , (band in opbouw!) lekker spelen, bouwen, zoeken, los gaan en dan toch een identieke stijl neerzetten!
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."  meer...
Chart positions of members
proc:272ms
 
   meer dan 500 positieve ervaringen!
       "...Sympathiek en gemotiveerd om iets te bereiken met zijn muziek..." (Rocco Ber..., 2800 Mechelen)        "...echte jazz-man. goede muzieksmaak, ontwikkeld...." (jan jaap boe..., 7606 Almelo)        "...We hadden reeds een zeer aangename jazzsessie samen...." (katrin mee..., 2460 Kasterlee)        "...Goede zanger die met zijn huidige band eternal breath hoge ogen gooit...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen)        "...Goede zanger die van vele markten en genres thuis is...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen)        "...Goede all round muzikant die van alle markt thuis is...." (DIEGO DEN..., 8930 Menen)        "...Is betrouwbaar en goede muzikant..." (Aline Wil..., 9200 Dendermonde Schoonaarde)        "...Vriendelijke persoon die weet wat hij wil ..." (Martine De ..., 1780 Wemmel)        "...goede zangeres en prettig persoon..." (Flip de ..., 2612 Delft)        "...Super leuk gesprek gehad kijk uit naar ontmoeting..." (Erwin Len..., 1351 Almere Haven)