Muzikanten Utrecht

Advertenties 1-100 van 4000   [+40 km]
Vind muzikant voor een feest/event
km« Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre« Bio  « Opmerking
 
» Sorteren op datum
20 km Amersfoort Cymbalspeler stelt zich voor   Volksmuziek  World music  Gypsy 
0
in 0 band     Volksmuziek Muzikanten advertenties (belanbgstelling in een band: Neen) bekend met Roemeense volksmuziek en gypsy. Ik ben gevorderde amateur. Wil voor plezier spelen
20 km Amersfoort Cymbalspeler zoekt Violist/Violinespeler  Volksmuziek  Gypsy   
0
in 0 band     Amersfoort zoek Muzikanten (Band in opbouw) Ervaren cimbaliste wil graag Roemeense muziek spelen met violist en andere muzikanten.
30 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Fluitist stelt zich voor   Experimental  New age  Dance 
1
in 0 band     Muzikanten , Hallo daar! Ik ben Hance en speel nu meer dan 20 jaar panfluit. Ik kom heel graag in contact met muziekkanten die met mij de panfluit weer modern willen maken. Sta open voor meer!
22 km Nieuwkoop Pianist stelt zich voor   Cabaret/Variétés  Classic  Jazz 
0
in 0 band     Cabaret/variétés pianospeler Nieuwkoop , Pianist biedt zich aan .cabaret,jazz,klassiek. veel ervaring.
30 km Amsterdam Oost Pianist stelt zich voor   Classic     
0
in 0 band     Muzikanten Wie wordt net als ik heel gelukkig van (klassieke) muziek maken?
30 km Amsterdam Oud West Zanger/Zangeres zoekt Pianist  Chanson  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Zoek chanson Muzikanten Ik zoek een pianist die mij kan begeleiden. Optreden is een mogelijkheid.
30 km Amsterdam Oud West Zanger/Zangeres stelt zich voor   Chanson  Pop  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Vocals Steekwoorden: Zanger, geschoolde stem, brede muziekinteresse.
24 km Almere Haven Zanger/Zangeres stelt zich voor   Country  Classic  Oldie 
0
in 1 band     Almere Haven vocals Heerlijke gouwe ouwe muziek doorspekt met country muziek.
30 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Contrabassist stelt zich voor   Tango/Samba  Pop  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Tango samba Muzikanten Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Naast Argentijnse tango speel ik ook graag allerlei covers. Ik sta graag op het podium in musical- en theaterproducties.
30 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Contrabassist zoekt Zanger/Zangeres  Country  World music  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Zoek country Muzikanten Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied (Band in opbouw) ik ben altijd op zoek naar nieuwe muziek-samen-spelen. Eens proberen het samen te doen?
30 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Cellist/Cellospeler stelt zich voor   Tango/Samba  Toneelmuziek/Musical  Filmmuziek 
0
in 0 band     Tango/samba cello Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied advertenties Ik speel cello, allerlei genres: Veel tango, maar tegenwoordig ook film- en theaterproducties. Altijd bezig met een nieuw muzikaal avontuur!
17 km Soest Zanger/Zangeres stelt zich voor   Soul  Dans/Amusementsmuziek  Funk 
0
in 0 band     Advertentie Muzikanten , Zangeres uit Soest wil graag deel uit maken van een disco/funk/soul liefhebbers om mee te repeteren en af en toe op te treden. gelegenheid om te oefenen aanwezig. Ervaring.
20 km Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Klarinettist /Klarinetspeler  Klezmer  Gypsy  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Zoekt klarinetspeler Amersfoort (Band in opbouw) Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen.
20 km Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Gitarist  Klezmer  Gypsy  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Amersfoort gitaarspeler gevraagd (Band in opbouw) Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
20 km Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Bassist  Klezmer  Gypsy  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Muzikanten zoek klezmer bassspeler Amersfoort (Band in opbouw) Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
20 km Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Accordeonist/Accordeonspeler  Klezmer  Gypsy  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Accordeonspeler gevraagd (Band in opbouw) Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
20 km Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Banjoist/Banjospeler  Klezmer  Gypsy  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Violinespeler zoek banjospeler Amersfoort! (Band in opbouw) Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
20 km Amersfoort Violist/Violinespeler zoekt Cymbalspeler  Klezmer  Gypsy  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten (Band in opbouw) Om samen Klezmer, Balkan, Zigeuner en Iers te spelen en eventueel ook andere folklore. In het begin vooral voor de leuk en om beter te leren spelen en daarna misschien optreden.
20 km Amersfoort Violist/Violinespeler stelt zich voor   Klezmer  Folklore/Irish folk  Classic 
0
in 0 band     Amersfoort klezmer violinespeler Ik speel graag stijlen als Klezmer, Balkan, Zigeuner, Iers. Ik heb een gevorderd niveau en ben bezig mezelf te ontwikkelen tot een zo hoog mogelijk het liefst professioneel niveau.
29 km Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Gitarist  Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten zoek Muzikanten gevorderde sologitarist met zangstem wil met goede slaggitarist shadows repertoire maar ook andere sixties muziek gaan spelen
29 km Alphen aan den Rijn Gitarist stelt zich voor   Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Gitaarspeler gevorderde sologitarist met zangstem liefhebber van shadows repertoire maar ook andere sixties muziek zoals Elvis, Cliff, CCR, Beatles, Animals etc.
29 km Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Bassist  Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Alphen aan den Rijn Muzikanten zoek Muzikanten! gevorderde sologitarist met zangstem wil shadows repertoire maar ook wel andere sixities muziek gaan spelen
29 km Alphen aan den Rijn Gitarist zoekt Drummer  Oldie  Pop  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten zoekt Muzikanten gevorderde sologitarist met zangstem wil shadows repertoire maar ook andere sixties muziek gaan spelen
1 km Utrecht (stad) Banjoist/Banjospeler zoekt Violist/Violinespeler  Bluegrass  Country   
0
in 0 band     Zoek violinespeler Utrecht (stad) Hallo Violist(e). Hou je van bluegrass of country en vindt je het leuk om samen te spelen ... dan hoor ik het graag.
1 km Utrecht (stad) Banjoist/Banjospeler zoekt Duo  Bluegrass  Country   
0
in 0 band     Muzikanten zoek bluegrass Muzikanten Utrecht (stad)! In de omgeving van Utrecht. Om samen te spelen en genieten van het muziek maken. Eventueel optreden.
1 km Utrecht (stad) Banjoist/Banjospeler stelt zich voor   Country  Bluegrass  Pop 
0
in 0 band     Country banjo Banjoist. Fingerpicking style. In de omgeving van Utrecht. Om te spelen en genieten van het muziek maken. Bijv. Mumford &Sons, CCR, Ashley Campbell, De Outlaws.
1 km Utrecht (stad) Banjoist/Banjospeler zoekt Banjoist/Banjospeler  Bluegrass  Country  Pop 
0
in 0 band     Zoekt banjospeler Utrecht (stad) In de omgeving van Utrecht. Om samen te spelen en genieten van het muziek maken.
1 km Utrecht (stad) Banjoist/Banjospeler zoekt Gitarist  Bluegrass  Country  Pop 
0
in 0 band     zoek gitaarspeler In de omgeving van Utrecht. Om samen te spelen en genieten van het muziek maken.
1 km Binnenstad Violist/Violinespeler stelt zich voor   New age  Middeleeuwen  Classic 
0
in 0 band     Violinespeler Hoi! Ik ben gewoon een violist die helemaal nieuw is in Nederland en dus sta ik open voor leuke gelegenheden om te musiceren. Ik speel barok, klassiek, en elektrisch viool.
28 km Nijkerkerveen Gitarist stelt zich voor   Rock  Heavy-metal  Pop 
0
in 0 band     Nijkerkerveen rock Muzikanten Hallo, ik ben gitarist die leuke rock covers wil spelen die een avond wil verzorgen met goeie rock meezingers. seventies, eighties en later, lekker rocken
8 km Bunnik Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Funk 
0
in 0 band     Muzikanten Bunnik Gitarist , blues en rock georienteerd met een flinke dosis out of de box. naast covers schrijf ik al jaren eigen nummers. Geen copycats.
32 km Veenendaal Gitarist stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Country  House 
6
in 1 band     Gitaar Veenendaal , Stijlen die ik ook op slaggitaar speel en zing (leadzang, 2e en 3e stem)zijn: - Nederlandse, Duitse en Engelstalige feestmuziek - reaggae - recente hits/top-40 - disco/
32 km Veenendaal Drummer stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Pop  Reggae 
6
in 1 band     Advertentie drums Doorn , Allround drummer (vrijwel alle muziek-stijlen); >25 jaar ervaring met live-optredens en zang; bezit prof. drumstel, hardware, bekkens, microfoons, mengtafel etc ; eigen vervoer.
32 km Veenendaal Band stelt zich voor   Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Pop        Blues/swing Muzikanten Veenendaal | 5×, , (Band in opbouw) Deze allround partyband is een echte live-partyband die met veelal herkenbare hits en evergreens uit de periode jaren 60 t/m nu, topprestaties levert voor vele festiviteiten.
40 km Lisse Drummer stelt zich voor   Drum'n' bass  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Muzikanten Lisse , Ik ben een positieve en relaxte, drummer speel Jazz en aanverwante stijlen, en in voor nieuwe projecten.
16 km Hilversum Zanger/Zangeres stelt zich voor   Jazz  Cabaret/Variétés  Pop 
0
in 0 band     Jazz vocals Hilversum Hallo, ik zing jazz, pop, muziektheater, fado muziek. Intieme setting. Van grappige nummers tot intense trieste, Portugees, Engels, Nederlands.
30 km Boskoop Organisator/Optreedmogelijkheid stelt zich voor   Cabaret/Variétés  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     optreedmogelijkheid Wie wil als amateur of professional met mood music gezellige zondagmiddagen in een Grand café opfleuren. Niet commercieel maar om harten te openen en gesprekken te bevorderen.
40 km Capelle aan den IJssel Gitarist stelt zich voor   Pop  Country   
0
in 0 band     Advertentie pop Muzikanten Mijn genre is het best te typeren als West Coast music. CSN&Y, Eagles. Veelal het akoustische werk.
30 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Bassist stelt zich voor   Pop  Country  Country 
0
in 0 band     Muzikanten Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied! (belanbgstelling in een band: Neen) ontspannen maar wel gericht op progressie in het muziek maken met meerdere muzikanten.
36 km Nieuwerkerk aan den IJssel Band zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  Rock          Nieuwerkerk aan den IJssel zoeken toetsenist | 7×, Gezocht nieuwe enthousiaste toetsenist wegens vertrek huidige toetsenist.
36 km Nieuwerkerk aan den IJssel Gitarist stelt zich voor   Rock  Blues/Swing  Pop 
0
in 1 band     Rock gitaar Nieuwerkerk aan den IJssel , (belanbgstelling in een band: Neen) Ik maak zo'n 40 jaar muziek en kan voor mijn gevoel redelijk goed met de gitaar overweg. Ik heb geen behoefte aan een muzikale carriere, maar wil gewoon lekker muziek maken.
36 km Nieuwerkerk aan den IJssel Band stelt zich voor   Pop  Rock          Muzikanten | 7×, Make My Day. Het laatste spetterende ingrediënt voor een onvergetelijke feestavond.
29 km Alphen aan den Rijn Pianist stelt zich voor   Jazz  Latin muziek  Pop 
0
in 1 band     Alphen aan den Rijn pianospeler Sinds dertig jaar pianist. Begonnen in het pop circuit, nu meer jazz en latin.
35 km Hoofddorp Drummer stelt zich voor   Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Hoofddorp Muzikanten Drummer stelt zich voor, ruime ervaring in diverse muziekstijlen. Speel graag muziek sixties en seventies
35 km Hoofddorp Gitarist stelt zich voor   Pop  Oldie  Rock 
0
in 0 band     Hoofddorp Muzikanten Slaggitarist in Hoofddorp bied zich aan. Pop,Rock,Oldies.
19 km Doorn Drummer zoekt Gitarist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Zoek pop gitaarspeler , (Band in opbouw) Eigen studio aanwezig.. zoek andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
19 km Doorn Drummer zoekt Keyboardspeler/Toetsenist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Muzikanten zoekt keyboard Doorn , (Band in opbouw) Eigen studio aanwezig.. zoek keyboardspeler en andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
19 km Doorn Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Progressive  Soul 
0
in 1 band     Doorn Muzikanten zoek vocals! , (Band in opbouw) Heb eigen studio.. speel graag pop, soul en progressive
19 km Doorn Drummer stelt zich voor   Pop  Soul  Rock 
0
in 1 band     Advertentie Muzikanten Doorn , Eigen studio aanwezig, speel graag pop, soul en rock
19 km Doorn Drummer zoekt Bassist  Pop  R'roll  Blues/Swing 
0
in 1 band     Doorn Muzikanten zoek bass , (Band in opbouw) Eigen studio aanwezig.. zoek bassist en andere muzikanten om af en toe gezellig te spelen
30 km Almere Stad Geluidstechnicus/-Mixer stelt zich voor   Rap/Hip-Hop/RnB  Pop  Latin muziek 
1
in 0 band     Mixer Almere Stad Hybrid mixing voor diverse streaming doeleinden. Studio ruimtes en mastering service!
30 km Amsterdam IJburg Saxofonist stelt zich voor   Jazz  Blues/Swing  Latin muziek 
0
in 0 band     Muzikanten Enthousiaste fanatieke alt/tenorist (medium) voelt zicht thuis in blazerssectie met ruimte voor solisten.
30 km Amsterdam IJburg Saxofonist stelt zich voor   Blues/Swing  Jazz  Funk 
0
in 0 band     Amsterdam IJburg Muzikanten Ik speel zowel alt als tenor SAX van jongs af aan alt en speel sinds enkele jaren weer zeer intensief en wil meer. Heb geen enkel podiumvrees. Voel me thuis in blazerssectie.
29 km Alphen aan den Rijn Band zoekt Drummer  R'roll            Muzikanten zoekt Muzikanten Alphen aan den Rijn | 4×, , Ben jij die drummer voor onze band? Oefenen eens in veertien dagen op donderdag in Zoetermeer.
29 km Alphen aan den Rijn Gitarist stelt zich voor   Oldie  Folklore/Irish folk  Pop 
0
in 1 band     Oldie Muzikanten Wil graag muziek maken met gelijk gestemden. Ervaring uitdiepen, voorkeur voor jaren 60 muziek.
29 km Alphen aan den Rijn Band stelt zich voor   R'roll            Muzikanten Alphen aan den Rijn | 4×, , Wij zijn een Rockabilly band. Spelen jaren vijftig/zestig muziek.
17 km Soest Songwriter/Componist stelt zich voor   Pop  Blues/Swing  Dance 
0
in 0 band     Soest componist Ik maak Nederlandstalige composities, maar ook instrumentale muziek, (Engelstalige) Blues, Dance, Lounge, etc. Meer info: zie mijn website.
10 km Zeist Drummer stelt zich voor   Trance  Progressive  Goa/Trip-hop 
10
in 0 band     Trance Muzikanten Zeist Pro drummer, amateur human ... brede kennis van de wereld maar geen antwoord dus even gewoon gezellig muziek maken!
29 km Alphen aan den Rijn Bassist stelt zich voor   Country  Oldie   
0
in 0 band     Alphen aan den Rijn country bass! bassist met ruime ervaring om jaren 60 liedjes te spelen
4 km Lunetten Songwriter/Componist stelt zich voor   R'roll  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     R'roll componist Met mijn akoestische en elektrische spel, aangevuld met jouw zang, kan bijvoorbeeld in mijn kleine opnameruimte lekker geëxperimenteerd worden.
13 km Werkhoven Drummer stelt zich voor   Pop  Rock  Oldie 
1
in 0 band     Pop Muzikanten Werkhoven , Ben pensionado maar wil nog jaren blijven spelen. Veel podium ervaring. Voorkeuren voor pop/rock classics uit de laatste decennia.
30 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Soul  Dance 
0
in 0 band     Vocals Zing op professioneel niveau en wil me nu, naast m'n andere muzikale activiteiten, ook verder ontwikkelen als (lead)zanger. Ik kan meerder genres spelen/zingen.
30 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Songwriter/Componist stelt zich voor   Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Soul 
0
in 0 band     Pop Muzikanten Componist/Songwriter/Producer van muziek binnen een grote verscheidenheid aan genre's, met altijd een zeer eigen stijl
30 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten zoek pop Muzikanten Ik ben singer-songwriter en zoek een gitarist om samen te spelen. Heb een brede muzieksmaak en mn nummers zijn engelstalig.
30 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Rock 
0
in 0 band     Pop Muzikanten gevraagd Ik ben een singer-songschrijver met een brede muzikale interesse. Mn muziekstijl ligt ergens tussen Lauryn Hill/Linkin Park/Christina Aguilera/Twenty One Pilots. Hit me up!!!
30 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten zoek producent Ik ben een zanger met zelfgeschreven nummers en zoek muzikanten om mee samen te werken.
30 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist stelt zich voor   Rap/Hip-Hop/RnB  Pop  Rock 
0
in 0 band     Advertenties rap hip hop rnb Muzikanten Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Ik ben een singer-songwriter die GEEN instrumenten kan bespelen:( ik schrijf en zing vanaf ik 7/8 was en wil van muziek mijn leven maken. Ik zing/schrijf verschillende stijlen.
30 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Rock  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Muzikanten Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Schrijf en componeer eigen nummers (engelstalig). Heb een brede smaak en wil keihard muziek maken!
30 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Dj  Rap/Hip-Hop/RnB  Pop  Rock 
0
in 0 band     Vocals zoek Muzikanten Singer-Lyricist opzoek naar muzikanten die een brede smaak hebben.
30 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Drummer  Pop  Rock  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Pop componist zoekt Muzikanten Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Singer-songwriter met een ruimere smaak dan ik kan aangeven op deze site. Zing en schrijf al mn hele leven. Mijn nummers zijn engelstalig.
30 km Almere Stad Zanger/Zangeres stelt zich voor   Blues/Swing  Jazz  Volksmuziek 
0
in 0 band     Vocals Almere Stad Zangeres die ook eigen tekst schrijft, inzingt en optreed
23 km Uithoorn Gitarist stelt zich voor   Heavy-metal     
0
in 0 band     Heavy metal gitaarspeler Metal in breedste zin van het woord lekker spelen en componeren
39 km Leiderdorp Bassist zoekt Band  Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Bass zoekt Muzikanten Bassist zoek band in omgeving leiden. ik wil graag muziekmaken. Optreden is leuk maar geen noodzaak.
39 km Leiderdorp Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Advertentie blues swing bass Leiderdorp Gewoon een gezellige bassist die speelt voor de lol.
17 km Soest Gitarist stelt zich voor   Rock  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Advertentie rock Muzikanten Blues, rock, jazzy gitarist. Elektrisch en akoestisch
17 km Soest Bodhranspeler stelt zich voor   World music  Folklore/Irish folk  Oldie 
0
in 0 band     Bodhran Soest Speelde bodhran in jaren 90. Wil dat weer oppakken.
20 km Amersfoort Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Blues/swing gitaarspeler Amersfoort advertenties Ervaren en veelzijdige gitarist voor genre rock/pop/blues
29 km Gouda Pianist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  World music  Jazz  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Gouda zoek world music optreedmogelijkheid Professionele pianist met ruime ervaring, gespecialiseerd in improvisatie world/jazz en zangbegeleiding speelt graag bij recepties, vieringen, openingen en uitvaarten.
29 km Gouda Pianist stelt zich voor   World music  Jazz  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Gouda world music Muzikanten advertentie Ervaren pianist, begeleider, improvisator en stelt zich voor.
27 km Amstelveen noord Gitarist stelt zich voor   Indie/Alternative     
0
in 0 band     Indie/alternative Muzikanten! Positief, vrolijk en eerlijke gitarist. Eigen werk en veel creativiteit. Qua taal en stijl sta ik voor alles open!
30 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres stelt zich voor   Jazz  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied jazz vocals Hoi, Ik ben Canadese (engels is mijn moeder taal). Ik heb net met zanger lessons gebegonen. Mijn stem heeft een mellow, relax en zacht tone. Ik heb ook musicals gedaan.
39 km Landsmeer Gitarist stelt zich voor   Rock  Progressive  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Muzikanten Landsmeer , gitarist en studio eigenaar. and: Concert/gig: Release/Publicatie: Contest: Chart positie: Nominatie: Recordings/Collaboratie: Studies: Wo
9 km Houten Drummer stelt zich voor   Pop  Rock  Oldie 
0
in 0 band     Muzikanten Drummer met 13 jaar ervaring. Speel pop, rock, jazzy
30 km Amsterdam Noord west Bassist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 1 band     Blues/swing Muzikanten Mijn invloeden gaan van o.a. Willie Dixon/Albert King naar Hendrix/Stones/Clapton via Elvis/Carl Perkins enz.
30 km Amsterdam Noord west Bassist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock  R'roll 
0
in 1 band     Gitaarspeler gevraagd Amsterdam Noord west Bassist met aantal jaren ervaring wil graag muziek maken. Interesse in blues, rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc.
30 km Amsterdam Oud West Gitarist zoekt Pianist  Blues/Swing  Rock  R'roll 
2
in 0 band     Pianospeler gezocht Beginner/ intermediate gitarist (5jr les) die graag samen wil spelen met andere(n) voor plezier en ervaring. Alle instrumenten welkom. Blues, Rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc
30 km Amsterdam Oud West Gitarist zoekt Bassist  Blues/Swing  Rock   
2
in 0 band     Amsterdam Oud West zoekt Muzikanten Beginner/ intermediate gitarist (5jr les) die graag samen wil spelen met andere(n) voor plezier en ervaring. Alle instrumenten welkom. Blues, Rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc
30 km Amsterdam Oud West Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  R'roll 
2
in 0 band     Amsterdam Oud West blues swing gitaarspeler advertentie Beginner/ intermediate gitarist (met 5 jaar les) die graag wil spelen met anderen voor plezier en ervaring. Interesse in blues, rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc.
30 km Amsterdam Oud West Gitarist zoekt Gitarist  Blues/Swing  Rock   
2
in 0 band     Zoekt Muzikanten Beginner/ intermediate gitarist (5jr les) die graag samen wil spelen met andere(n) voor plezier en ervaring. Alle instrumenten welkom. Blues, Rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc
30 km Amsterdam Oud West Gitarist zoekt Drummer  Blues/Swing  Rock   
2
in 0 band     Amsterdam Oud West Muzikanten gevraagd Beginner/ intermediate gitarist (5jr les) die graag samen wil spelen met andere(n) voor plezier en ervaring. Alle instrumenten welkom. Blues, Rock, etc. Clapton, Hendrix, RHCP, etc
20 km Amersfoort Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Soul 
0
in 0 band     Rock gitaarspeler Amersfoort Slag Solo gitarist. Brede muziek interesse. complete personal in-ear installatie. Geen (goede) zang kwaliteiten.
32 km Amsterdam Nieuw West Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Blues/Swing   
0
in 0 band     Vocals gezocht Amsterdam Nieuw West advertentie Ben altijd op zoek naar andere musici om samen muziek te maken.
32 km Amsterdam Nieuw West Gitarist stelt zich voor   Funk  Pop  Rock 
0
in 0 band     Muzikanten Amsterdam Nieuw West Ervaren en gedreven (amateur) gitarist. Heeft een brede muzieksmaak. Maar als ik zelf speel komt er meestal funk, pop en rock uit.
32 km Amsterdam Nieuw West Gitarist zoekt Bassist  Funk  Soul  Pop 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt bass! , (Band in opbouw) Ik zoek een bassist voor een nieuw project. Soul, funk en pop.
30 km Amsterdam IJburg Geluidstechnicus/-Mixer stelt zich voor   Soul  Pop  Rock 
1
in 0 band     Muzikanten Amsterdam IJburg Ik heb de opleiding 'audiotechnicus/producer' bij Sound Education bijna afgerond. Ik wil graag meer mixervaring opdoen in de genres: pop, rock, soul/r&b.
30 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Gitarist stelt zich voor   Dance  Funk  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Dance Muzikanten Gitarist, dance, funk, R&B laat maar weten als je een leuk plan hebt of wilt spelen.
35 km Badhoevedorp, Nieuwe Meer, Schiphol-Noord Gitarist stelt zich voor   Jazz  Blues/Swing  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Jazz gitaarspeler Lekker oefenen, optreden kan maar moet niet, geld geen drijfveer. Persoonlijke klik belangrijk. Voorkeur: semi akoestisch volume. Hobby naast andere bezigheden.
35 km Badhoevedorp, Nieuwe Meer, Schiphol-Noord Gitarist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Indie/Alternative  Jazz  Blues/Swing 
0
in 0 band     Muzikanten zoek indie/alternative optreedmogelijkheid (Band in opbouw) Ik zoek mogelijke optredens, deels met anderen, zie mijn andere advertentie.
35 km Amsterdam Nieuw West Gitarist stelt zich voor   Pop  Soul  Jazz 
0
in 0 band     Muzikanten Ik heb zelf al een paar nummers klaar liggen om uit te werken. Creatieve minds wanted!!
32 km Amsterdam Nieuw West Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Jazz  Funk 
1
in 0 band     Muzikanten Amsterdam Nieuw West Zangeres (amauteur) met warme stem, ik heb eerder gezongen, lead en backing vocals.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
Share
proc:491ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Peter is ook niet ervaren. Lijkt mij leuk om samen eens te spelen...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij goed om een afspraak te maken. We zijn allebei niet ervaren..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij erg leuk beetje ver weg..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...We gaan iets afspreken om samen te gaan spelen. Bas en Drums..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste contact per mail gehad. We gan kijken of we elkaar willen ontmoeten...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste mail contact gehad.We gaan kijken of we elkaar een keer willen ontmoeten..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Bluesbassist. Interessant profiel. ..." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Prima contact gehad. Enthousiast artiest..." (Judith Ter..., 2652 Berkel en Rodenrijs)        "...Was prima contact, veelzijdige muzikant ..." (Judith Ter..., 2652 Berkel en Rodenrijs)        "...Samen meteen leuk een middag muziek gemaakt ..." (Nicole Hue..., 2613 Delft)