Muzikanten Zaandam

Advertenties 1-100 van 3111   [+40 km]
Muzikant voor een feest/event
km « Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
0 km Zaandam Violine leraar/Violine lessen stelt zich voor   World music  Klezmer  Gypsy 
1
in 0 band     Muzikanten Zaandam advertenties, Klassiek geschoold, wereldmuziek voor viool, specialisatieBalkanOrientalgypsyKlez : priveles, repertoirstudies, stijlverdieping, ritmisch strijken, versieringen, masterclasses
0 km Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Volksmuziek  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Zaandam zoek Muzikanten, , ( Band in opbouw) Mijn zangmaatje verhuist en nu zoek ik een nieuw maatje om de sterren van de hemel te zingen! Voor de lol, in de kroeg of op een podium!
0 km Zaandam Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Volksmuziek  Oldie 
0
in 0 band     Pop vocals, , Helaas verhuisd mijn zangmaatje en wil ik een nieuw maatje om mee te zingen! Gewoon voor de lol of op het podium!
0 km Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Muziekproducent  Soul  Pop  Dance 
0
in 0 band     Muzikanten zoek soul producent, (belanbgstelling in een band: Neen) Vind het leuk om te zingen. Wil graag een nieuwe uitdaging aangaan. Mijn muziekvoorkeur nogal ruim. Bereik redelijk groot. Van heel laag naar hoog.
0 km Zaandam Zanger/Zangeres stelt zich voor   Pop  Soul  Dance 
0
in 0 band     Pop Muzikanten, hou heel erg van zingen; hele uiteenlopende muziekvoorkeur; enige ervaring studio jaren '90.
0 km Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Geluidsstudio  Pop  Dance  Soul 
0
in 0 band     Pop Muzikanten gevraagd Zaandam, hou heel erg van zingen; hele uiteenlopende muziekvoorkeur; enige ervaring studio en live.
0 km Zaandam Zanger/Zangeres stelt zich voor   Folklore/Irish folk  Bluegrass  Country 
0
in 0 band     Folklore/irish folk vocals Zaandam, , meerstemmig akoestisch voornamelijk folk en bluegrass (john prine cactus blossems gillian welsh ea)
0 km Zaandam Pianist stelt zich voor   Classic     
0
in 0 band     Classic piano Zaandam, Afgestudeerd pianist conservatorium - pianodocent - speelt graag Mozart Sonates
0 km Zaandam Gitarist stelt zich voor   Blues/Swing  Rock  Pop 
0
in 0 band     Blues/swing Muzikanten Zaandam advertentie, No Mercy Blues: Doel is om leuke muziek te maken en daarbij horen natuu rlijk ook optredens Omg: Zaanstreek/Purmeren
0 km Zaandam Gitarist stelt zich voor   Pop  Blues/Swing  Funk 
0
in 0 band     Gitaarspeler, Hallo, Gitariste ( e-en akoestisch). Repertoire is niet alledaagse pop muziek, ballades en funk muziek.
0 km Zaandam Gitarist stelt zich voor   Jazz  Pop   
1
in 1 band     Gitaarspeler Zaandam, ervaren jazzgitarist gespecialiseerd in old school jazz
0 km Zaandam Gitarist stelt zich voor   R'roll  Punk  Rock 
0
in 0 band     R'roll gitaarspeler, mijn is joep. Altijd zin in een leuke jam en gezellige mensen. Speel veel uitlopende stijlen.
0 km Zaandam Songwriter/Componist stelt zich voor   Jazz  Dans/Amusementsmuziek  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Jazz Muzikanten Zaandam, bekend met veel stijlen. van waits tot piazolla tot monk.
0 km Zaandam Contrabassist stelt zich voor   Tango/Samba  Toneelmuziek/Musical  Swing 
0
in 0 band     Tango/samba contrabass Zaandam, , (belanbgstelling in een band: Neen) als contrabassist all-round. ook klassiek., zang. Bekend met veel verschillende stijlen.
0 km Zaandam Contrabassist zoekt Organisator/Optreedmogelijkheid  Swing  Cabaret/Variétés  Volksmuziek 
0
in 0 band     Muzikanten zoek optreedmogelijkheid, beschik over groot netwerk musici. verzorg achtergrondmuziek en amusement op aanvraag
0 km Zaandam Zanger/Zangeres stelt zich voor   Blues/Swing  Jazz  Volksmuziek 
0
in 0 band   Zaandam vocals, Zangeres die ook eigen tekst schrijft, inzingt en optreed
0 km Zaandam Zanger/Zangeres stelt zich voor   Jazz  Pop   
0
in 0 band   Jazz vocals Zaandam, Gevorderde amateurzanger, pop, jazz, bossa nova, akoestisch.
16 km Haarlem Gitarist stelt zich voor   Rock  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Muzikanten, Ik ben gitarist, ervaring als slag en leadgitarist. Speel veel rock/pop, maar ook geinteresseerd in jazz.
16 km Haarlem Bassist stelt zich voor   Gothic  Industrial  Rock 
0
in 0 band     Haarlem bass, Beginnende bassist met 2 jaar ervaring. Vooral geïnteresseerd in Goth/PostPunk/Industrial
34 km Hilversum Gitarist stelt zich voor   Soul  Jazz  Funk 
0
in 0 band     Advertentie gitaarspeler Hilversum, Ik speel soul-achtige muziek als Amy Winehouse en John Mayer. Jazzy muziek spreekt mij daarom ook veel aan! Ik ben hier om andere muzikanten te vinden om laagdrempelig te muzieken.
24 km Heerhugowaard Gitarist stelt zich voor   Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Heerhugowaard gitaarspeler, Guitarist stelt zich voor solo/slag speelt graag jaren 70 en 80 rock muziek. Houdt van jammen en covers spelen
19 km Stompetoren Zanger/Zangeres stelt zich voor   Acapella  Pop  Rock 
2
in 0 band     Stompetoren acapella Muzikanten, Hobby zangeres, zingt het liefst meerstemmig (veel ervaring mee, ook close harmony). Verder pop, rock/female fronted metal, Motown, americana.
21 km Oudorp Zanger/Zangeres stelt zich voor   Classic  Toneelmuziek/Musical  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Classic vocals Oudorp, Zangkwartet mist live begeleiding van het bekende toetsinstrument Met plezier musiceren en toewerken naar het geven van optredens. Genres zijn bekend klassiek, opera en musical.
9 km Zwanenburg Pianist zoekt Gitarist  Blues/Swing     
0
in 1 band     Zwanenburg zoekt gitaarspeler, , Ben nieuwsgierig naar mogelijkheden om samen te spelen
9 km Zwanenburg Pianist stelt zich voor   Blues/Swing     
0
in 1 band     Muzikanten, Ben gek van de oude stijl Chicago blues, mag best in een nieuw jasje, maar toch herkenbaar blijven. Ook van Ray Charles, Nina Simone en - iets moderner - Bonnie Raitt
9 km Zwanenburg Trio stelt zich voor   Blues/Swing            Blues swing Muzikanten, | 3×, , ( Band in opbouw) We spelen graag de oude stijl blues maar pakken daar ook vaker de nieuwere Europese stijlen bij op.
22 km Hensbroek Zanger/Zangeres stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Pop  Schlager 
0
in 0 band     Dans amusementsmuziek vocals Hensbroek, (belanbgstelling in een band: Neen) voor nieuw project voor ideeën dinner events en ander optredens
34 km Hilversum Zanger/Zangeres stelt zich voor   Jazz  Cabaret/Variétés  Pop 
0
in 0 band     Muzikanten, Hallo, ik zing jazz, pop, muziektheater, fado muziek. Intieme setting. Van grappige nummers tot intense trieste, Portugees, Engels, Nederlands.
34 km Hilversum Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Jazz  Pop  Cabaret/Variétés 
0
in 0 band     Muzikanten ZOEKT Muzikanten HILVERSUM, Hallo, ik ben zangeres en zoek een gitarist voor kleinschalige, intieme setting voor jazz, pop, fado. Grappige maar ook trieste muziek. Luisterlied
18 km Heemstede Drummer zoekt Bassist  Pop  Rock  Soul 
1
in 0 band     Muzikanten zoek bassspeler, ( Band in opbouw) Ik zoek muzikanten om mee te spelen. Een goede klik en speelplezier is het belangrijkste. Optredens zijn leuk, maar niet te veel.
18 km Heemstede Drummer stelt zich voor   Rock  Pop   
1
in 0 band     Heemstede rock Muzikanten, Ik ben laat begonnen als drummer en heb enkele jaren met vrienden gespeeld. Ik wil weer vaker spelen, maar niet met te veel optredens, heb een druk familieleven.
8 km Amsterdam Nieuw West Gitarist stelt zich voor   Rock  Indie/Alternative  Blues/Swing 
0
in 0 band     Amsterdam Nieuw West gitaarspeler, Hi, ik ben een gitarist uit Amsterdam die graag meer muziek wil spelen! Ik ben ook erg nieuwsgierig naar andere instrumenten en heb al veel verschillende uitgeprobeerd.
12 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Songwriter/Componist zoekt Band  Indie/Alternative  Pop  Volksmuziek 
0
in 0 band     Muzikanten gevraagd Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied, Ik maak eigen werk in het Engels en Nederlands met een producer uit Nashville. Ik zou het graag binnenkort live willen gaan spelen, en hopelijk groeit dat verder.
12 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Band  Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Muzikanten gezocht Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied, Ik maak eigen werk in het Engels en Nederlands, met een producer uit Nashville. Het is nog niet uit. Ik zou binnenkort graag live willen spelen.
12 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Ukulelespeler  Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Indie/alternative Muzikanten gezocht Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied, Ik maak eigen werk met een producer uit Nashville, in het Engels en Nederlands. Ik wil het binnenkort gaan spelen.
12 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied zoekt indie alternative Muzikanten, ( Band in opbouw) Ik maak eigen werk in het Nederlands en Engels met een producer uit Nashville. Ik wil het binnenkort gaan spelen.
12 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Zanger/Zangeres stelt zich voor   Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Indie alternative vocals, Ik maak eigen werk met een producer uit Nashville, het is nog niet uit. In het Nederlands en Engels. Wil in de nabije toekomst gaan spelen.
12 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Songwriter/Componist zoekt Gitarist  Indie/Alternative  Pop   
0
in 0 band     Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied zoek indie/alternative Muzikanten, ( Band in opbouw) Ik wil akoestische setjes gaan doen in Nederland van eigen werk. Vooral nylon snaren.
12 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Songwriter/Componist stelt zich voor   Indie/Alternative  Pop  Volksmuziek 
0
in 0 band     Indie alternative Muzikanten Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied, Hoi, ik ben een songwriter die ook zingt uit Amsterdam. Ik ben een album aan het maken met een producer uit Nashville, en ik wil binnenkort wat akoestische setjes gaan spelen.
28 km Almere Haven Gitarist zoekt Gitarist  Pop  Rock  Indie/Alternative 
6
in 0 band     Almere Haven gitaar zoek gitaar, , ( Band in opbouw) Ik zoek een gitarist en basspeler, trommelaar, en 1 of meerdere zangstemmen. Laat van je horen op jdgitaarlessen. Groet, Jeroen.
28 km Almere Haven Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Indie/Alternative 
6
in 0 band     Almere Haven gitaar zoekt Muzikanten, , ( Band in opbouw) Hoi ik ben op zoek naar leuke zanger(s)/ zangeres(sen) die rond Almere/ Gooi/ Amsterdam een stijlvol klubje willen vormen. laat even een bericht achter op jdgitaarlessen. Jeroen.
28 km Almere Haven Gitarist zoekt Band  Pop  Rock  Punk 
6
in 0 band     Zoekt Muzikanten, , ( Band in opbouw) Ik zoek mede muzikanten (liefst) met band- ervaring. Mijn doel: lekker optreden! Bel me of schrijf via jdgitaarlessen. Tot snel! Jeroen.
28 km Almere Haven Gitarist zoekt Band  Rock  Indie/Alternative  Pop 
6
in 0 band     Zoek rock Muzikanten, , Ik zoek mede muzikanten (liefst) met podium ervaring om een nieuwe band te starten. bel me of schrijf via jdgitaarlessen. Tot snel! Jeroen.
28 km Almere Haven Gitarist stelt zich voor   Rock  Indie/Alternative  Pop 
6
in 0 band     Muzikanten, , Hier ben ik dan: Leuke gitarist, met 'zangstem' en een goed gevoel voor humor! Regio: Noord Holland, 't Gooi, Flevoland of Utrecht.
16 km Haarlem Drummer stelt zich voor   Country  Blues/Swing  Pop 
0
in 0 band     Haarlem Muzikanten, Nu 1,5 jaar drumles. Genre: country, blues, pop, Muziek maken is het belangrijkst.
21 km Alkmaar Banjoist/Banjospeler stelt zich voor   Bluegrass  Folklore/Irish folk  Volksmuziek 
1
in 0 band     Bluegrass banjospeler, ik woon in de omgeving Alkmaar doe aan folk bluegrass kan door de week repeteren
21 km Alkmaar Banjoist/Banjospeler zoekt Violist/Violinespeler  Country  Folklore/Irish folk  Bluegrass 
1
in 0 band     Country Muzikanten gezocht, ( Band in opbouw) wie in omgeving Alkmaar heeft interesse
21 km Alkmaar Banjoist/Banjospeler zoekt Mandolist/Mandolinespeler  Country  Folklore/Irish folk  Bluegrass 
1
in 0 band     Alkmaar Muzikanten gezocht, samen spelen, leuker omgeving Alkmaar wie o wie heeft interesse
21 km Alkmaar Banjoist/Banjospeler zoekt Cellist/Cellospeler  Country  Folklore/Irish folk  Bluegrass 
1
in 0 band     Zoek country Muzikanten, omgeving Alkmaar samen wordt het leuker
21 km Alkmaar Banjoist/Banjospeler zoekt Gitarist  Folklore/Irish folk     
1
in 0 band     Zoekt Muzikanten Alkmaar, ( Band in opbouw) in de omgeving Alkmaar ik reageer altijd dus schroom niet laat wat van je horen
22 km Abcoude Songwriter/Componist stelt zich voor   Freestyle  Country  R'roll 
0
in 0 band     Muzikanten Abcoude, Ik ben een deense female Singer-songwriter. Ik schrijf in veel stijlen met catchy melodys.
27 km Hoorn Gitarist stelt zich voor   Classic  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Muzikanten Hoorn, Speel electrisch en akoestisch. Klassiek en pop en jazz.
18 km Amstelveen zuid, Bovenkerk Gitarist zoekt Band  Rock  Punk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Amstelveen zuid, Bovenkerk!, ( Band in opbouw) op zoek naar mensen om mee te jammen en misschien een band te beginnen:)
18 km Amstelveen zuid, Bovenkerk Gitarist stelt zich voor   Rock  Punk  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Rock gitaar Amstelveen zuid, Bovenkerk, (belanbgstelling in een band: Neen) hey, ik ben Laura. ik speel gitaar. ik speel graag grunge/punk/rock. ik ben nog geen pro :)
27 km Hoorn Band zoekt Gitarist  Pop  Country  Rock        Pop Muzikanten zoek gitaar Hoorn, BIO: | 4×, , ( Band in opbouw) Speel je solo en slaggitaar, (acc & elektrisch) en vind je onze muziekstijl (covers jaren 70) super neem contact op en maak onze band compleet.
27 km Hoorn Band stelt zich voor   Pop  Country  Rock        Advertenties Muzikanten, BIO: | 4×, , ( Band in opbouw) Muziek waar wij en ons publiek blij van worden. Verzorgde zang + degelijke begeleiding covers muziek 60-80 jaren. (Db Br, LRvB, Eagles). we hebben dr, bs, gt, key, zg, zgrs.
27 km Hoorn Bassist stelt zich voor   Pop     
0
in 1 band     Bass, Ik ben een ongeschoolde hardwerkende bassist die graag covers speelt.
12 km Amsterdam Oost Fluitist stelt zich voor   Classic  Klezmer  Tango/Samba 
0
in 0 band     Muzikanten, , Ik speel twintig jaar fluit, Ervaring met improvisatie, gek op Bachsonates Fluitist, iemand om mee te spelen
12 km Amsterdam Oost Fluitist stelt zich voor   Classic  Latin muziek  Klezmer 
0
in 0 band     Amsterdam Oost Muzikanten, Fluitist, sonates van Bach, Latin, chansons, klezmer. Ik heb een mooie toon, veel speel ervaring.
34 km Hilversum Drummer stelt zich voor   Rock  Progressive  Electronic 
0
in 0 band     Muzikanten Hilversum, Ik ben een drummer die vroeger ook mer anderen gespeeld heeft. Dat zou ik graag weer doen
12 km Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied Gitarist stelt zich voor   Indie/Alternative  Reggae  Punk 
0
in 0 band     Gitaar Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied, Ik speel gitaar, hou van mooie nummers maken en ik zing!
18 km Heemstede Bassist stelt zich voor   Funk  Soul  Reggae 
0
in 0 band     bass, Bassist in de aanbieding. Soul, funk, Motown, reggae
12 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Banjoist/Banjospeler zoekt Fluitist  Folklore/Irish folk     
4
in 0 band     Muzikanten gevraagd advertentie, , Banjoist zoekt fluitist (e) om samen Ierse folk mee te spelen
12 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Banjoist/Banjospeler stelt zich voor   Folklore/Irish folk  Bluegrass  Country 
4
in 0 band     Banjo, , ik ben een banjoist en speel de sterren van de hemel
20 km Ouderkerk aan de Amstel gemeente Ouder-Amstel Zanger/Zangeres stelt zich voor   Blues/Swing  Pop  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Advertenties Ouderkerk aan de Amstel gemeente Ouder Amstel vocals, ik zing al heel lang en hou ervan maar heb weinig podiumervaring. Ik zing van alles. Backing vocals of lead mag allebei
16 km Diemen Zanger/Zangeres stelt zich voor   Jazz  Pop  Rock 
0
in 0 band     Vocals Diemen, Zangeres stelt zich voor: ik ben Shelley en ik zing jazz, pop en rock nummers.
28 km Wilnis Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Dans/Amusementsmuziek  Soul   
1
in 0 band     Muzikanten gevraagd, Kan jij je vinden in old school Soul en Disco repertoire? Dan is dit wellicht een match
28 km Wilnis Bassist zoekt Geluidstechnicus/-Mixer  Soul  Dans/Amusementsmuziek   
1
in 0 band     zoekt soul Muzikanten, Geluidsman en apparatuur voor kermis gig tot Max 250 personen
28 km Wilnis Bassist stelt zich voor   Soul  Dans/Amusementsmuziek   
1
in 0 band     ADVERTENTIE WILNIS SOUL BASS, Allround bassist, soul en disco repertoire, dansbare amusement muziek.
28 km Wilnis Bassist zoekt Saxofonist  Soul     
1
in 0 band     Advertentie bassspeler zoek soul saxofon, ( Band in opbouw) ik zoek een saxofonist(e) die zich thuis voelt in een klassieke Soul en Disco repertoire
12 km Amsterdam Noord west Violist/Violinespeler stelt zich voor   Gospel     
0
in 0 band     Muzikanten Amsterdam Noord west!, , (belanbgstelling in een band: Neen) Vioolles rondom. Wie oh wie is de beste speler die zowel moderne als klassieke gospel beheerst?
6 km Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler stelt zich voor   Bluegrass  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     BLUEGRASS MANDOLINE LANDSMEER, , Ik ben een enthousiaste mandolinespeler en er klaar voor om met leuke mensen te spelen. Ik heb nu twee jaar ervaring, maar heb al ruime ervaring met andere instrumenten.
6 km Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Banjoist/Banjospeler  Bluegrass  Folklore/Irish folk  Country 
0
in 0 band     Mandoline zoek banjo, , Mandolinespeler zoekt banjospeler om bluegrass / folk / country te spelen.
6 km Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Zanger/Zangeres  Bluegrass  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Zoekt vocals Landsmeer, , ( Band in opbouw) Welke zanger of zangeres wil met gedreven mandoline speler vuige bluegrass/folk/country spelen en alles wat nog meer leuk is?
6 km Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Gitarist  Bluegrass  Country  Jazz 
0
in 0 band     Zoek Muzikanten Landsmeer, , ( Band in opbouw) Welke gitarist wil met gedreven mandolinespeler vuige Bluegrass of country/folk spelen?
6 km Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Bassist  Bluegrass  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Mandoline zoekt bluegrass bass Landsmeer, Welke bassist wil met gedreven mandoline speler vuige bluegrass/folk/country spelen en alles wat nog meer leuk is?
6 km Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Band  Bluegrass  Folklore/Irish folk  Pop 
0
in 0 band     Mandoline zoekt Muzikanten Landsmeer, , ( Band in opbouw) Gedreven Mandolinespeler wil zich aansluiten bij Bluegrass band.
16 km Haarlem Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Indie/Alternative  Progressive 
1
in 0 band     Zoekt rock vocals Haarlem, Ik zoek een zanger met het liefst een wat lage en rokerige stem om Nederlandstalige stoner / progressive / indie rock nummers te maken.
16 km Haarlem Songwriter/Componist zoekt Tekstschrijver  Rock  Indie/Alternative  Pop 
1
in 0 band     Rock componist zoek Muzikanten Haarlem, Voor mijn liederen ben ik op zoek naar een Nederlandstalige tekstschrijver met coole abstracte / niet te kleffe teksten.
16 km Haarlem Songwriter/Componist stelt zich voor   Rock  Pop  Indie/Alternative 
1
in 0 band     Rock Muzikanten Haarlem, (belanbgstelling in een band: Neen) Al jaren produceer ik alternatieve pop/rock liederen. Fijne composities / arrangementen al zeg ik het zelf, alleen die teksten nog.
16 km Haarlem Gitarist stelt zich voor   Rock     
1
in 0 band     Muzikanten, Ben ervaren hobby producer/gitarist, recentelijk vnl in een QotSA-achtige stijl. Van eigen grooves nummers maken lijkt mij tof!
16 km Haarlem Songwriter/Componist zoekt Drummer  Rock  Indie/Alternative   
1
in 0 band     Haarlem zoek rock Muzikanten, ( Band in opbouw) Ben op zoek naar een drummer om puntige QOTSA achtige, of andere beetje tegendraadse, grooves te spelen. Geen druk, lol het belangrijkst. Speel zelf 6 snaar.
27 km Hoorn Gitarist stelt zich voor   Latin muziek  Jazz  Soul 
0
in 0 band     Latin muziek gitaar Hoorn, Akoustisch en elektrisch gitarist. Speel en zing solo (achtergrond bij diners etc.) en ook in diverse combinaties. Conservatorium opleiding klassiek gitaar.
27 km Hoorn Gitarist stelt zich voor   Jazz  Latin muziek  Pop 
0
in 0 band     hoorn jazz Muzikanten, Akoestisch en elektrisch gitarist. Alle genres behalve heavy metal en levenslied. Ik speel achtergrondmuziek, instrumentaal en met zang en werk alleen en ook met anderen.
16 km Castricum Gitarist stelt zich voor   Pop     
0
in 0 band     Pop Muzikanten, speel voornamelijk akoestische gitaar maar ook elektrisch en maak samen muziek met een bassist en een toetsenist
6 km Assendelft Bassist stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Latin muziek  Funk 
0
in 0 band     Bass, Amateur bassist interesse in verschillende muziekstijlen. Doel muziekmaken en evt optredens.
14 km Monnickendam Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Country 
0
in 0 band     Vocals zoekt vocals, , ( Band in opbouw) Ben jij een goede zanger die meerstemmig zou willen zingen. Zoals muziek van Dooby brothers, little river b. etc. Stemmen zijn er al dus het gaat om de lead.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
0: 125 ms / 1: 125 ms / 2: 203 ms / 3: 203 ms / 4: 265 ms / 5: - / 6: - / 7: - / 8: - / 9: - / 10: - / 11: - / 12: - / 13: - / 14: - / 15: 312 ms proc:312ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Aardige kerel helaas te ver weg voor onze band...." (Roef Vli..., 4336 Middelburg)        "...Helaas matchen we niet qua tijd dus ... veel succes verder... spontane dame in ieder geval ..." (Hildegard Smi..., 1338 Faunabuurt / Bloemenbuurt)        "...Heeft 1 jaar lesgegeven bij ons, is nu gestopt..." (Dorine Van..., 9185 Wachtebeke)        "...Goed contact, enthousiaste reactie..." (Hans Ess..., 3648 Wilnis)        "...Hartstikke leuk contact, komt helemaal goed ..we gaan met elkaar aan de slag en hebben er heel veel zin in.. ..." (Hildegard Smi..., 1338 Faunabuurt / Bloemenbuurt)        "...gebeld en een afspraak gemaakt......" (Pieter Cas..., 8750 Wingene)        "...Lijkt me interessant om te proberen ..." (roland mis..., 3221 Holsbeek Nieuwrode)        "...Snelle response, jammer een brug te ver..." (Hans Ess..., 3648 Wilnis)        "...Marco is een aardige gast. Helaas matchte onze muziekvoorkeuren niet helmaal...." (Marcel Urs..., 1620 Hoorn)        "...Ontmoeting gehad, biertje gedronken. Was heel relaxed, hij heeft een open kijk op muziek. Ben heel benieuwd hoe hij feitelijk speelt!..." (Paul Mou..., 6971 Brummen)