Organisatietechniek

Advertenties 1- 7 van 7  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre« Bio  « Opmerking
 
»
Vlissingen Organisatietechniek zoekt Percussionist  World music     
0
in 0 band   World music percussionist gevraagd Voor een initiatief zijn wij op zoek naar mensen die hun passie willen delen met anderen. Ben jij bereid om in de zomervakantie een aantal keer een workshop te verzorgen?
Vlissingen Organisatietechniek zoekt Didgeridoospeler  World music     
0
in 0 band   Zoek didgeridoospeler Voor een initiatief zijn wij op zoek naar mensen die hun passie willen delen met anderen. Ben jij bereid om in de zomervakantie een aantal keer een workshop te verzorgen?
Vlissingen Organisatietechniek zoekt Songwriter/Componist  World music     
0
in 0 band   Zoek world music songwriter Vlissingen! Voor een initiatief zijn wij op zoek naar mensen die hun passie willen delen met anderen. Ben jij bereid om in de zomervakantie een aantal keer een workshop te verzorgen?
Oudenbosch Organisatietechniek stelt zich voor   Pop     
0
in 0 band   Pop organisatietechniek Oudenbosch opmerkingen : Regelen en organiseren van optredens voor verschillende feesten en partijen
Raamsdonksveer Organisatietechniek stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Pop  Soul 
0
in 0 band   Dans amusementsmuziek organisatietechniek Raamsdonksveer Eigenlijk ben ik algemeen muziek, beeld en verlichtingsfanaat. Naast het maken van muziek ben ik ook graag bezig met het live verzorgen van AV bij events.
Emmen Organisatietechniek stelt zich voor   Christian     
0
in 0 band   Emmen christian organisatietechniek voorzitster en ik regel alles wat bij zang komt zodat we kunnen zingen
Nijmegen Organisatietechniek stelt zich voor   Bluegrass  Blues/Swing   
0
in 0 band   Organisatietechniek Nijmegen hoi hoi ik ik goede muziek doei voor een evenement liefst hou van muziek zo mooi
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
Share
proc:70ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Interessante reactie en in ben zeker geinteresseerd..." (rik wee..., 2332 Leiden)        "...Antwoord snel op contactopname, geen probleem afspraken te maken...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Peter is ook niet ervaren. Lijkt mij leuk om samen eens te spelen...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij goed om een afspraak te maken. We zijn allebei niet ervaren..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij erg leuk beetje ver weg..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...We gaan iets afspreken om samen te gaan spelen. Bas en Drums..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste contact per mail gehad. We gan kijken of we elkaar willen ontmoeten...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste mail contact gehad.We gaan kijken of we elkaar een keer willen ontmoeten..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Bluesbassist. Interessant profiel. ..." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Prima contact gehad. Enthousiast artiest..." (Judith Ter..., 2652 Berkel en Rodenrijs)