Organisatietechniek

Advertenties 1- 7 van 7  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre«   MB  « Opmerking
»
Vlissingen Organisatietechniek zoekt Percussionist  World music     
0
in 0 band   World music percussionist gevraagd Voor een initiatief zijn wij op zoek naar mensen die hun passie willen delen met anderen. Ben jij bereid om in de zomervakantie een aantal keer een workshop te verzorgen?
Vlissingen Organisatietechniek zoekt Didgeridoospeler  World music     
0
in 0 band   Zoek didgeridoospeler Voor een initiatief zijn wij op zoek naar mensen die hun passie willen delen met anderen. Ben jij bereid om in de zomervakantie een aantal keer een workshop te verzorgen?
Vlissingen Organisatietechniek zoekt Songwriter/Componist  World music     
0
in 0 band   Zoek world music songwriter Vlissingen! Voor een initiatief zijn wij op zoek naar mensen die hun passie willen delen met anderen. Ben jij bereid om in de zomervakantie een aantal keer een workshop te verzorgen?
Oudenbosch Organisatietechniek stelt zich voor   Pop     
0
in 0 band   Pop organisatietechniek Oudenbosch opmerkingen : Regelen en organiseren van optredens voor verschillende feesten en partijen
Raamsdonksveer Organisatietechniek stelt zich voor   Dans/Amusementsmuziek  Pop  Soul 
0
in 0 band   Dans amusementsmuziek organisatietechniek Raamsdonksveer Eigenlijk ben ik algemeen muziek, beeld en verlichtingsfanaat. Naast het maken van muziek ben ik ook graag bezig met het live verzorgen van AV bij events.
Emmen Organisatietechniek stelt zich voor   Christian     
0
in 0 band   Emmen christian organisatietechniek voorzitster en ik regel alles wat bij zang komt zodat we kunnen zingen
Nijmegen Organisatietechniek stelt zich voor   Bluegrass  Blues/Swing   
0
in 0 band   Organisatietechniek Nijmegen hoi hoi ik ik goede muziek doei voor een evenement liefst hou van muziek zo mooi
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Share
proc:62ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...zeer ervaren drummer - muzikant in hart en nieren...." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Hoewel er geen match was op vlak van beschikbaarheid, werd er toch snel en correct geantwoord...." (Lorenz Duy..., 9700 Oudenaarde Ename)        "...Toffe kerel met veel ervaring. Kans is groot dat we in de toekomst gaan samenwerken..." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Toffe Kerel. drummer met pakken ervaring die meerdere stijlen aankan...." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Geweldige zangeres! Groot bereik. Sympathieke vrouw!..." (David Van..., 2900 Schoten)        "...Goeie drummer. Gepassioneerd door muziek...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Goed contact. Vriendelijke persoon...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Goed contact. Afspraak gemaakt...." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Aangenaam contact, heeft ervaring om te drummen met clicktrack. ..." (Gunther De ..., 9160 Lokeren)        "...Tof contact met hem onlangs ..............................." (Marc Gie..., 3550 HeusdenZolder Zolder)