Platenfirma, Label

Advertenties 1- 15 van 15  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad« Wie«  « zoekt wie« Genre« Bio  « Opmerking
 
»
Sneek Platenfirma/Label stelt zich voor   Rock  Dance  Indie/Alternative 
0
in 0 band     Advertentie label Sneek Eigen nummers schrijven opnemen in een studio daarna op internet plaatsen met videoclip of op een eigen Spotify page met een eigen merknaam. Ik kan jou helpen.
Dordrecht Platenfirma/Label stelt zich voor   Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Acapella 
0
in 0 band     Pop platenfirma Dordrecht Ik werk met verschillende labels, om nieuwe personen te coachen. En ze een kans te geven voor een groter bereik.
Dordrecht Platenfirma/Label zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB  Acapella 
0
in 0 band     Advertentie zoekt zanger Dordrecht Ik werk met verschillende labels, ik zoek nieuwe talenten. om ze een kans te geven voor het grote publiek
Groot Platenfirma/Label stelt zich voor   Dance  Pop  Latin muziek 
1
in 0 band     Platenfirma Ik ben al 25 jaar professioneel bezig met muziek. Ik run een muziekproductie-maatschappij, opnamestudio en platenlabel.
Capelle aan den IJssel Platenfirma/Label stelt zich voor   Pop  Funk  Reggae 
0
in 0 band     PLATENFIRMA CAPELLE AAN DEN IJSSEL Nieuwe kansen voor artiesten uit Capelle aan den IJssel...
Enschede Platenfirma/Label zoekt Songwriter/Componist  Pop  Electronic  Indie/Alternative  3684f9
0
in 0 band   Enschede songwriter gevraagd Voor de start van onze nieuwe muziekstudio + Record label willen wij een aantal singer/songwriters uitnodigen om ons portfolio te versterken.
Enschede Platenfirma/Label stelt zich voor   Pop  Electronic  Funk  3684f9
0
in 0 band   Label Wij zijn de nieuwe muziekstudio van het oosten. Wij bieden een platform waar muzikanten tegen een goedkope prijs hun muziek kwalitatief op te nemen en uit te brengen.
Enschede Platenfirma/Label zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Jazz  3684f9
0
in 0 band   Zoek vocals Enschede advertentie Om ons team van vocalisten te versterken, wij kunnen nog een aantal sterke vocalisten gebruiken voor diverse uitgaven!
Wittevrouwen Platenfirma/Label zoekt Gitarist  Dance  Pop  Fusion  3684f9
0
in 0 band   Wittevrouwen zoekt gitarist Manager van talentvolle artiest op zoek naar gitarist in omgeving Leiden voor intensieve privé les.
Wittevrouwen Platenfirma/Label stelt zich voor   Dance  Pop  Rock  3684f9
0
in 0 band   PLATENFIRMA Manager van talentvolle dance/pop artiest, omgeving Leiden.
Joure Platenfirma/Label stelt zich voor   Pop  Rock  Dance 
0
in 0 band   Pop platenfirma Ik heb Popliedjes en die wil ik bijwerken. Nieuw project Muziek wedstrijd.
Bussum Platenfirma/Label stelt zich voor   Rap/Hip-Hop/RnB  Orient./Arab./Indi.muziek  Pop 
0
in 0 band   Platenfirma Wij beschikken over een groot muziekcentrum, Wij hebben een eigen platenlabel, muziekopname studio en een eigen theater. Wij zijn erg diverse en international.
Bussum Platenfirma/Label zoekt Zanger/Zangeres  Rap/Hip-Hop/RnB  Pop  Orient./Arab./Indi.muziek 
0
in 0 band   Zoek vocals Wij beschikken over een groot muziekcentrum, Wij hebben een eigen platenlabel, muziekopname studio en een eigen theater. Wij zijn erg diverse en international.
Oud-Charlois Platenfirma/Label stelt zich voor   Rap/Hip-Hop/RnB  Dance  Rock 
0
in 0 band   Rap/hip-hop/rnb platenfirma consultancy,hulp bij muzikale enartistieke carriere,alle soorten muziekstijlen,hulp bij songsschrijven ,videoclip produktie,hulp bijadministratie,belasting aangifte
Nijmegen Platenfirma/Label stelt zich voor   Pop  Rock   
0
in 0 band   Pop platenfirma We zijn geïnteresseerd in talentvolle artiesten om mee te doen in onze unieke, interactieve live shows (online gehouden).
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
Share
proc:73ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Interessante reactie en in ben zeker geinteresseerd..." (rik wee..., 2332 Leiden)        "...Antwoord snel op contactopname, geen probleem afspraken te maken...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Peter is ook niet ervaren. Lijkt mij leuk om samen eens te spelen...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij goed om een afspraak te maken. We zijn allebei niet ervaren..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Lijkt mij erg leuk beetje ver weg..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...We gaan iets afspreken om samen te gaan spelen. Bas en Drums..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste contact per mail gehad. We gan kijken of we elkaar willen ontmoeten...." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Leuk eerste mail contact gehad.We gaan kijken of we elkaar een keer willen ontmoeten..." (Han Kor..., 6663 Lent)        "...Bluesbassist. Interessant profiel. ..." (Felix Van..., 3401 Landen Waasmont)        "...Prima contact gehad. Enthousiast artiest..." (Judith Ter..., 2652 Berkel en Rodenrijs)