Tekstschrijver gezocht

Advertenties 1- 5 van 5  
Vind muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Nieuwkoop Songwriter/Componist zoekt Tekstschrijver  Pop  Rock  Freestyle 
4
in 0 band     Componist zoekt tekstschrijver Nieuwkoop Hallo ik ben een songwriter/componist met de nadruk op componist en op zoek naar songwriter die de nadruk legt op het tekstschrijven. Nederlands-/engelstalig maakt niet uit.
Gouda Muziekproducent zoekt Tekstschrijver  Rap/Hip-Hop/RnB  Dance  Electronic 
0
in 0 band     Tekstschrijver gezocht , Artiestenmanager zoekt tekstenschrijver voor rapteksten en zangteksten
Noordwijk Geluidstechnicus/-Mixer zoekt Tekstschrijver  Pop  Electronic  Experimental  3684f9
7
in 1 band   Noordwijk zoekt pop tekstschrijver Opname Studio, Mastering Studio en Tryout Podium voor o.a. CD presentaties en besloten feesten.
Amsterdam Zanger/Zangeres zoekt Tekstschrijver  Pop  Rock  Latin muziek  3684f9
0
in 0 band   Tekstschrijver gezocht ben een jongen die van uitdagingen houdt en die ergens voor wilt gaan. Daarom hoop ik hier mensen te ontmoeten die mij kunnen helpen
De Hoek, Hoofddorp Rapper zoekt Tekstschrijver  Rap/Hip-Hop/RnB     
0
in 0 band   Zoekt tekstschrijver De Hoek, Hoofddorp Ik heb mijn eigen lied gemaakt maar zoek ook misschien wat hulp met schrijven om het te optimaliseren en te verbeteren/ profesioneler te maken
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Chart positie van leden
Talent-Stage
proc:74ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...Ik heb nog geen contact gehad, maar ik kijk er wel naar uit een video call te doen ..." (Christoffel Pee..., 2650 Edegem)        "...profesionaliteit prioritair en weet wat ze wilt..." (gunner vel..., 3600 Diepenbeek Genk)        "...muzikaal inventief en weet wat hij wilt..." (gunner vel..., 3600 Diepenbeek Genk)        "...aardig mens weet wat ze wilt profesioneel ingesteld..." (gunner vel..., 3600 Diepenbeek Genk)        "...aardige mens die weet wat hij wilt ..." (gunner vel..., 3600 Diepenbeek Genk)        "...Goed contact, vriendelijk, concreet qua indicaties voor het optreden. Voor herhaling vatbaar...." (Chantal Bro..., 9260 Wichelen)        "...Goede muzikant. Prof. Niveau. Kan meerdere genres aan...." (Chantal Bro..., 9260 Wichelen)        "...Interessante reactie en in ben zeker geinteresseerd..." (rik wee..., 2332 Leiden)        "...Antwoord snel op contactopname, geen probleem afspraken te maken...." (Christian Kam..., 6708 Wageningen)        "...Peter is ook niet ervaren. Lijkt mij leuk om samen eens te spelen...." (Han Kor..., 6663 Lent)