Zanger gezocht, Zangeres gezocht

Advertenties 1-100 van 313  
Muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Bergen op Zoom Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Oldie  Folklore/Irish folk  Country 
0
in 0 band     Oldie gitarist zoek vocals Bergen op Zoom!, ( Band in opbouw) Heb recent irish ervaring, maar ben open voor ander repertoire
Vlissingen Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Classic  Jazz  Pop 
1
in 0 band     Vlissingen pianist zoekt classic zanger, ( Band in opbouw) Met andere musici samenspelen is iets dat ik vaker heb gedaan en dus wat ervaring erin opgedaan M’n a vue spel is vrij goed
Zutphen Accordeonist/Accordeonspeler zoekt Zanger/Zangeres  Folklore/Irish folk  Klezmer  Volksmuziek 
0
in 0 band     Zoek vocals Zutphen, Accordeonist zoekt zangeres om samen te jammen/muziek te maken, m.n. folk/volksmuziek uit diverse landen maar sta ook open voor andere stijlen
Haarlem Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Indie/Alternative  Progressive 
0
in 0 band     songwriter zoekt rock vocals haarlem, Ik zoek een zanger met het liefst een wat lage en rokerige stem om Nederlandstalige stoner / progressive / indie rock nummers te maken.
Coevorden Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Latin muziek  Pop 
4
in 0 band     Zoek jazz vocals, Voor samenspel en optredens (wanneer het weer kan!) in kleine kring (cafes, e.d.). Ik heb redelijk wat podiumervaring, en zoek een zanger/zangeres die songs kan dragen.
Nistelrode Tekstschrijver zoekt Zanger/Zangeres  Country  Pop   
1
in 0 band     Zoek country zanger Nistelrode, Ik Nienke , schrijf teksten en componeer muziek Zing je graag en wil je een nummer opnemen, misschien kunnen we samen werken
Amsterdam Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Soul  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt soul vocals, ( Band in opbouw) Ik zoek een zanger/zangeres om originele nieuwe muziek mee te maken.
Nijmegen Band zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Rock          Zoeken blues swing zanger Nijmegen,  4× ( Band in opbouw) Onze band speelt in het Blues-Rock genre. We repeteren iedere woensdagavond in een goed uitgeruste, ruime, gehuurde ruimte nabij het centrum van Nijmegen.
Haarlem Percussionist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock   
1
in 0 band     Haarlem zanger gezocht, Cajon/percussie speler zoekt muzikanten om in een kleinere, intiemere setting muziek te maken. Muziekinteresse: breed
Almere Haven Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Indie/Alternative 
6
in 0 band     Gitaarspeler zoekt zanger, ( Band in opbouw) Hoi ik ben op zoek naar leuke zanger(s)/ zangeres(sen) die rond Almere/ Gooi/ Amsterdam een stijlvol klubje willen vormen. Tot snel! Groet, Jeroen.
Soest Band zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Punk        POP BAND ZOEKT ZANGER SOEST,  4× voor onze doorstart zoeken we een zanger(es) met eigen inbreng. We passen ons makkelijk aan aan je range en stijl, als het maar feestelijk en stevig is. Filmpje nog onder oude naam
Arnhem Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Gypsy  Bluegrass 
0
in 0 band     Zoekt zanger, Gitarist, hou van Allison Krauss, Kings of Convenience, Feist. Ik speel akoestisch en ook elektrisch (met loops en al). Leuk om duetten ook te zingen.
Amsterdam Nieuw West Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Classic  Jazz  Filmmuziek 
2
in 0 band     Zoekt zanger Amsterdam Nieuw West, Een ervaren pianist zoekt een zanger(es) of instrumentalist(e) om samen kamermuziek te spelen en eventueel optreden/recording.
Veendam Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek pop vocals, Ervaren muzikant wil naar jaren ook weer live muziek maken
Maastricht Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Indie/Alternative  Country  Pop 
0
in 0 band     Indie alternative vocals gezocht Maastricht, Gitarist/toetsenist die zelf muziek schrijft zoekt zanger(es) die liefst ook eigen teksten schrijft om nummers mee af te maken en/of in te zingen.
Hoorn Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Filmmuziek 
1
in 0 band     Componist zoekt pop vocals Hoorn, Ik ben op zoek naar zangeressen die met mij willen samenwerken aan nieuwe nummers. Ook het uitwisselen van nieuwe ideeen als het gaat om de zangmelodie en teksten zijn welkom.
Groot Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Funk  Freestyle 
0
in 0 band     Zanger gevraagd Groot, (belanbgstelling in een band: Neen) Na jarenlang songteksten en poëzie het tijd om het te gehoren te brengen en om te zetten in repertoire.
Bergen Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Rock     
0
in 0 band     Zoek zanger, ( Band in opbouw) Wie wil nieuwe band starten met eigen Nederlandstalige muziek? En optreden in Bergen en omstreken?
Dronten Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Oldie 
3
in 0 band     Zanger gezocht, Zoek een zangeres om in mijn studio duetten op te nemen en/of mee op te treden.
Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Volksmuziek  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Advertentie zoek pop zanger Zaandam, ( Band in opbouw) Mijn zangmaatje verhuist en nu zoek ik een nieuw maatje om de sterren van de hemel te zingen! Voor de lol, in de kroeg of op een podium!
Haarlem Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Pop   
0
in 0 band     Zoekt country zanger Haarlem, ( Band in opbouw) Songwriter zoekt zangeres. Nederlandstalige en Engelstalige songs. Melodisch. Doel is opnemen en optreden. Omgeving Haarlem
Nijmegen Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Classic  Pop   
0
in 0 band     Zanger gezocht advertenties, Hey ik speel een aantal jaren piano voor klassiek en zou het leuk vinden met iemand samen muziek te maken. Zang/strijk bijvoorbeeld in regio Nijmegen laagdrempelig
Hoogeveen Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Acapella  Pop  Soul 
0
in 0 band     Hoogeveen vocals gezocht, Samen muziek maken en ervaringen uitwisselen lijkt me leuk wel in de buurt van hoogeveen als het kan
Den Haag Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Gypsy-Jazz  Blues/Swing  Rock 
3
in 0 band     Gitarist zoekt vocals Den Haag, ( Band in opbouw) Ik ben een formatie aan het maken voor onder andere de genoemde stylen te spelen.
Schiedam Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Soul  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek vocals, Zoek een zangeres om mee te jammen, covers te maken of muziek mee te schrijven
Bergen Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Toneelmuziek/Musical 
1
in 0 band     Toetsenist zoekt zanger, ( Band in opbouw) Ik zoek een zanger/ zangeres ik heb veel eigen nummers en een eigen home studio.
Amsterdam Oost Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Soul  Jazz  Pop 
1
in 0 band     Vocals zoekt zanger, Op zoek naar o.a. mede-zangers om samen mee te spelen. Andere muzikanten zijn ook welkom.
Woerden Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Oldie  Pop  Chanson 
0
in 0 band     Woerden zoek zanger, Om mooie ballads en luistermuziek te maken afgewisseld met wat uptempo werk
Katwijk Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock     
1
in 0 band     Gitarist zoek zanger, Ik probeer wat muziek ervaring op te doen. Om te groeien als gitarist. En om leuk samen te spelen.
Leiden Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Jazz   
4
in 0 band     Zoekt zanger Leiden, Lekker af en toe jammen in/rond Leiden, kijken of het klikt, daarna maar zien
Veenendaal Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Indie/Alternative  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoekt zanger Veenendaal, Ik speel 4 jaar gitaar zonder optreed ervaring, ik ben enthousiast om met anderen muziek te maken. Genres zoals indie/rock en blues vind ik geweldig.
Lelystad Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Indie/Alternative  Pop  Rock 
0
in 1 band     Zoekt vocals Lelystad, drummer zoekt vocalen (m/v). onze genre is rock/indie en een vleugje pop.
Amersfoort Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Country  Indie/Alternative 
2
in 0 band     Amersfoort drummer zoekt vocals, Graag begin ik een nieuw project om lekker veel muziek te maken. Optreden vind ik ook leuk!
Landgraaf Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt zanger Landgraaf, ( Band in opbouw) Kwalitatief goede muziek maken in het genre pop/rock/rock en roll! Nummers van toen en nu.
Huizen Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Rock 
0
in 0 band     Bassspeler zoek zanger, ( Band in opbouw) Aansluiting gezocht, thuis in verschillende stijlen, ruime podiumervaring
Beneden Leeuwen Band zoekt Zanger/Zangeres  Volksmuziek  Marsch/Polka  Schlager        Band zoek zanger,  4× Zangeres gezocht. Oberkrainer / Oktoberfest band zoekt zangeres! Vind jij het leuk om met ons op een Oktoberfest Früschoppen of zelfs de Zwarte Cross te zingen neem dan contact op.
Zoetermeer Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band     zoetermeer gitaarspeler zoekt vocals, ( Band in opbouw) nummers uit 60er en 70er jaren. In Engels en Frans
Amsterdam IJburg Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Amsterdam IJburg jazz vocals gezocht, Ervaren Bassist (accoustisch/electrisch) zoekt zanger(es). Ik speel van jazz-standards en andere nummers zowel het schema, de melodie als de baslijn. Doel: optreden.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  R'roll   
0
in 0 band     ZOEKT POP VOCALS AMSTERDAM OUD ZUID EN RIVIERENBUURT, Gitarist zoekt zanger of zangeres om muziek mee te maken en eventueel op te treden
Hoogeveen Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Latin muziek  Flamenco  Jazz 
0
in 0 band     Zoekt latin muziek vocals!, Professionele bassist zoekt zanger/zangeres om een mooi latin repertoire te spelen.
Tuindorp Contrabassist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Classic  Tango/Samba 
0
in 0 band     Tuindorp zoekt vocals, gezocht zanger(es) en muzikanten, voor samenwerking. Ik sta open voor meerdere stijlen en samenstellingen.
Amsterdam Geluidsstudio zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Pop  Dance 
0
in 0 band     Zoekt zanger, Voor een synthpop projectben ik op zoek naar een zangeres. Denk aan Eurythmics meets Giorgio Moroder met een beetje Yazoo. Of Weeknd, Dua Lipa, Jonas Brothers, Miley Cyrus.
Doorn Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Progressive  Soul 
0
in 1 band     Pop zanger gevraagd, ( Band in opbouw) Heb eigen studio.. speel graag pop, soul en progressive
Almere Stad Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Vocals gevraagd, Gitarist , geen absolute beginner maar ook absoluut (nog) nog niet bekend met samenspel zoekt andere muzikanten om de klik te vinden en (gezellig) te jammen
Nijmegen Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock   
1
in 0 band     Pop vocals gevraagd advertenties, Op zoek naar zanger/zangeres om mee te jammen en een betere akoestische gitarist te worden.
Eindhoven Geluidsstudio zoekt Zanger/Zangeres  Rap/Hip-Hop/RnB     
0
in 0 band     Zoek vocals, Voor opkomende zanger(essen): Ik kan een gratis beat voor je maken, mixen en masteren, zolang ik primaire artiestenrechten krijg en het nummer gegarandeerd wordt uitgebracht.
Eindhoven Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Country 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt zanger, Muziek maken om van te leren en te genieten. Op gevoel en een beetje afspraken musiceren
Wijhe Band zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Punk  Experimental        Zoeken zanger Wijhe,  4× ( Band in opbouw) Band zoek zanger. Max 30 jaar. Groot bereik qua stem. Clean en heavy.
Elburg Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Funk  Jazz 
1
in 0 band     Zoek vocals Elburg, ( Band in opbouw) Gezocht een ervaren zanger/zangeres geen beroeps, niet te jong om volwassen muziek te gaan maken.
Oostwoud Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Rock  Pop 
0
in 0 band     Oostwoud zanger gevraagd, Lijkt je het ook leuker om samen muziek te maken? Mij wel…
Utrecht (stad) Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz     
0
in 0 band     Utrecht (stad) jazz vocals gevraagd, ( Band in opbouw) Hoi, ik ben jazz pianist op zoek naar andere muziekanten om jazz mee te maken! Als je dat leuk vind, laat wat horen!
Assen Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Zoekt vocals, ( Band in opbouw) Zoek zanger/zangeres voor akoestische setting. Speel drums/Cajon
Leiderdorp Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Latin muziek  Jazz  Pop 
2
in 0 band     Leiderdorp zoek zanger, Gitarist, gevorderd amateur, akoestisch versterkt, speelt graag braziliaanse stijl, zoekt zanger of zangeres, die in dit genre covers in het braziliaans-portugees kan zingen
Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Oldie  Indie/Alternative  Reggae 
1
in 0 band     Zwolle vocals gevraagd, Hallo, ik ben (meerstemmig) zangeres.Naast de fantastische mensen waar ik al muziek mee maak; ben ik op zoek naar nieuwe connecties waar ik een klik mee heb, om mee te jammen:)
Den Haag Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Jazz 
0
in 0 band     Drummer zoekt vocals Dordrecht, zanger/zangeres welkom om onze verschillende stijlen bij elkaar te zoeken en te evalueren
Groningen Muziekproducent zoekt Zanger/Zangeres  Reggae     
0
in 0 band     Producent zoekt zanger!, Zoekt (dancehall)reggae zanger die het leuk vindt om op riddims die ik maak tekst te zetten
Amsterdam Noord west Geluidsstudio zoekt Zanger/Zangeres  Acapella  Rap/Hip-Hop/RnB   
0
in 0 band     Zoek zanger, Geluidsstudio wil iemand die wil zingen. Iemand die serieus te werk gaat en weet wat ie moet doen.
Nijkerk Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Freestyle  Blues/Swing   
0
in 0 band     Zoek freestyle vocals Nijkerk, ( Band in opbouw) Samen iets nieuws starten lijkt mij leuk om te doen.
Zwartemeer Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Country     
5
in 0 band     Zoekt vocals Zwartemeer, Ik ben op zoek naar een zangeres met een goede country sound die mijn tweetal wil voortzetten
Rijswijk Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Goa/Trip-hop  Indie/Alternative  Filmmuziek 
1
in 0 band     zoek zanger rijswijk, Zoek andere mensen om muziek mee te maken! Liefst in de omgeving. Plezier staat voorop.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
0: 78 ms / 1: 94 ms / 2: 156 ms / 3: 156 ms / 4: 156 ms / 5: - / 6: - / 7: - / 8: - / 9: - / 10: - / 11: - / 12: - / 13: - / 14: - / 15: 172 ms proc:172ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
"...Heb ik gecontacteerd maar was toen niet het geschikte moment omwille van persoonlijke omstandigheden...." (Mark TIE..., 2850 Boom) "...Ik heb Dee gecontacteerd maar hij en zijn bandleden hebben geoordeeld dat het verschil in genre te verschillend is om samen te werken...." (Mark TIE..., 2850 Boom) "...Wouter lijkt me een gedreven en vlotte DJ. Ik wil hem snel ontmoeten om te kijken hoe we kunnen samenwerken...." (Mark TIE..., 2850 Boom) "...Nog geen toenadering geweest mischien komt dat nog..." (nienke Van..., 5388 Nistelrode) "....Reageert niet wat ik heel jammer vindt maar misschien doe ik iets verkeerd..." (nienke Van..., 5388 Nistelrode) "...Reageert niet wat ik heel jammer vindt maar misschien doe ik iets verkeerd..." (nienke Van..., 5388 Nistelrode) "...Snelle reactie op mijn bericht, we gaan kijken of hier een leuke samenwerking uit kan voortkomen...." (Tanja van..., 1073 Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt) "...Karl Heinz lijkt mij interessant voor onze band. Ik krijg echter op geen enkele manier contact...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Karin lijkt mij interessant voor onze band. Ik krijg echter op geen enkele manier contact...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Eveline lijkt mij interessant voor onze band. Ik krijg echter op geen enkele manier contact...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen)