Zanger gezocht, Zangeres gezocht

Advertenties 1-100 van 376  
Muzikant voor een feest/event
Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
Haarlem Percussionist zoekt Zanger/Zangeres  Pop     
0
in 0 band     Percussionist zoekt zanger, Cajonspeler zoekt muzikanten om in een kleinere, intiemere setting muziek te maken. Muziekinteresse: breed
Landgraaf Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  R'roll 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt zanger Landgraaf, ( Band in opbouw) Kwalitatief goede muziek maken in het genre pop/rock/rock en roll! Nummers van toen en nu.
Bergen Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Toneelmuziek/Musical 
2
in 0 band     Toetsenist zoekt zanger, ( Band in opbouw) Ik zoek een zanger/ zangeres ik heb veel eigen nummers en een eigen home studio.
Bilthoven Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Classic  Jazz  Tango/Samba 
0
in 0 band     Zoekt classic zanger Bilthoven!, Ik ben een klassiek geschoolde pianist en wil graag wat repertoire opbouwen voor wellicht een optreden, achtergrond etc
Dronten Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Oldie 
3
in 0 band     Zoek zanger Dronten, Zoek een ervaren zangeres om in mijn studio duetten op te nemen en er evt. mee op te treden.
Nijmegen Band zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Pop  Rock        Band zoekt vocals,  4× ( Band in opbouw) We zoeken een zanger/zangers (Background) We zijn een band bestaande uit ervaren en minder ervaren mensen. We beschikken over een ingerichte ruimte. Iedere zaterdagmorgen oefenen.
Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Volksmuziek  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Advertentie zoek pop zanger Zaandam, ( Band in opbouw) Mijn zangmaatje verhuist en nu zoek ik een nieuw maatje om de sterren van de hemel te zingen! Voor de lol, in de kroeg of op een podium!
Faunabuurt / Bloemenbuurt Alleen optredend artist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Soul        Faunabuurt / Bloemenbuurt vocals gezocht,  1× ( Band in opbouw) Tina Turner Tribute band, daarnaast ook Coverband, is op zoek naar een 2de swingende achtergrond zangeres, repeteren in Almere
Faunabuurt / Bloemenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     VOCALS GEZOCHT, (belanbgstelling in een band: Neen) ( Band in opbouw) Z.s. m Achtergrond zangeres gezocht voor Tina Turner Repertoire moet kunnen dansen Repeteren regio's Utrecht/Almere/Hilversum/Amsterdam
Bergen op Zoom Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Oldie  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Zoek zanger Bergen op Zoom, ( Band in opbouw) Heb recent irish ervaring, maar ben open voor ander repertoire
Haarlem Violist/Violinespeler zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Volksmuziek  World music 
2
in 0 band     Haarlem vocals gevraagd, ( Band in opbouw) Vrolijke violist zoekt een zangeres en andere muzikanten
Almere Haven Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Indie/Alternative 
6
in 0 band     Almere Haven gitaar zoekt zanger, ( Band in opbouw) Hoi ik ben op zoek naar leuke zanger(s)/ zangeres(sen) die rond Almere/ Gooi/ Amsterdam een stijlvol klubje willen vormen. laat even een bericht achter op jdgitaarlessen. Jeroen.
Oostwoud Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Rock  Pop 
0
in 0 band     Oostwoud zanger gevraagd, Lijkt je het ook leuker om samen muziek te maken? Mij wel…
Utrecht (stad) Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz     
0
in 0 band     Utrecht (stad) jazz vocals gevraagd, ( Band in opbouw) Hoi, ik ben jazz pianist op zoek naar andere muziekanten om jazz mee te maken! Als je dat leuk vind, laat wat horen!
Haarlem Contrabassist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Pop  Chanson 
0
in 0 band     Contrabass zoekt zanger Haarlem, contrabassist zoekt zanger/zangeres en andere instrumentalisten in Haarlem of omgeving
Delft Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Cabaret/Variétés  Jazz  Pop 
6
in 2 bands     Vocals gezocht, ( Band in opbouw) ik zoek iemand om humoristisch muziektheater mee te maken.
Hoorn Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Filmmuziek 
1
in 0 band     Componist zoekt pop vocals Hoorn, Ik ben op zoek naar zangeressen die met mij willen samenwerken aan nieuwe nummers. Ook het uitwisselen van nieuwe ideeen als het gaat om de zangmelodie en teksten zijn welkom.
Landsmeer Mandolist/Mandolinespeler zoekt Zanger/Zangeres  Bluegrass  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Mandoline zoekt bluegrass zanger Landsmeer!, ( Band in opbouw) Welke zanger of zangeres wil met gedreven mandoline speler vuige bluegrass/folk/country spelen en alles wat nog meer leuk is?
Coevorden Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Latin muziek  Pop 
4
in 0 band     Zanger gezocht, Voor samenspel en optredens (wanneer het weer kan!) in kleine kring (cafes, e.d.). Ik heb redelijk wat podiumervaring, en zoek een zanger/zangeres die songs kan dragen.
Zoetermeer Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band     zoetermeer gitaarspeler zoekt vocals, ( Band in opbouw) nummers uit 60er en 70er jaren. In Engels en Frans
Groot Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Funk  Freestyle 
0
in 0 band     Zanger gevraagd Groot, (belanbgstelling in een band: Neen) Na jarenlang songteksten en poëzie het tijd om het te gehoren te brengen en om te zetten in repertoire.
Nistelrode Tekstschrijver zoekt Zanger/Zangeres  Country     
1
in 0 band     Tekstschrijver zoekt zanger Nistelrode, Ik heb een Aantal songteksten die ik graag ingezongen wil hebben Nienke
Haarlem Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Indie/Alternative  Progressive 
0
in 0 band     songwriter zoekt rock vocals haarlem, Ik zoek een zanger met het liefst een wat lage en rokerige stem om Nederlandstalige stoner / progressive / indie rock nummers te maken.
Amsterdam Nieuw West Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Classic  Jazz  Filmmuziek 
2
in 0 band     Zoekt zanger Amsterdam Nieuw West, Een ervaren pianist zoekt een zanger(es) of instrumentalist(e) om samen kamermuziek te spelen en eventueel optreden/recording.
Assen Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Zoekt vocals, ( Band in opbouw) Zoek zanger/zangeres voor akoestische setting. Speel drums/Cajon
Hoogeveen Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Latin muziek  Flamenco  Jazz 
0
in 0 band     Zoekt latin muziek vocals!, Professionele bassist zoekt zanger/zangeres om een mooi latin repertoire te spelen.
Utrecht (stad) Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek zanger, ( Band in opbouw) Ik graag weer samen muziek maken en eventueel optreden. Heb een gemiddeld niveau.
Amsterdam IJburg Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Amsterdam IJburg jazz vocals gezocht, Ervaren Bassist (accoustisch/electrisch) zoekt zanger(es). Ik speel van jazz-standards en andere nummers zowel het schema, de melodie als de baslijn. Doel: optreden.
Amsterdam Geluidsstudio zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Pop  Dance 
0
in 0 band     Zoekt zanger, Voor een synthpop projectben ik op zoek naar een zangeres. Denk aan Eurythmics meets Giorgio Moroder met een beetje Yazoo. Of Weeknd, Dua Lipa, Jonas Brothers, Miley Cyrus.
Heythuysen Trompeter/Trompettist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     vocals gezocht, (belanbgstelling in een band: Neen) ( Band in opbouw) Welke vocalist wil samen met gelijkgestemden een tijdreis ondernemen van de sixties tot nu? Alle grote hits uit zes decennia popmuziek.
Leiderdorp Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Latin muziek  Jazz  Pop 
2
in 0 band     Leiderdorp zoek zanger, Gitarist, gevorderd amateur, akoestisch versterkt, speelt graag braziliaanse stijl, zoekt zanger of zangeres, die in dit genre covers in het braziliaans-portugees kan zingen
Tuindorp Contrabassist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Classic  Tango/Samba 
0
in 0 band     Tuindorp zoekt vocals, gezocht zanger(es) en muzikanten, voor samenwerking. Ik sta open voor meerdere stijlen en samenstellingen.
Amsterdam Buitenveldert Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Pop   
22
in 0 band     Zanger gezocht, Ik zoek een 'bluesy' zangeres om samen repertoire op te stellen, te componeren en op te treden.
Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Oldie  Indie/Alternative  Reggae 
1
in 0 band     Zwolle vocals gevraagd, Hallo, ik ben (meerstemmig) zangeres.Naast de fantastische mensen waar ik al muziek mee maak; ben ik op zoek naar nieuwe connecties waar ik een klik mee heb, om mee te jammen:)
Den Haag Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Jazz 
0
in 0 band     Drummer zoekt vocals Dordrecht, zanger/zangeres welkom om onze verschillende stijlen bij elkaar te zoeken en te evalueren
Groningen Muziekproducent zoekt Zanger/Zangeres  Reggae     
0
in 0 band     Producent zoekt zanger!, Zoekt (dancehall)reggae zanger die het leuk vindt om op riddims die ik maak tekst te zetten
Amersfoort Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Country  Indie/Alternative 
2
in 0 band     Amersfoort drummer zoekt vocals, Graag begin ik een nieuw project om lekker veel muziek te maken. Optreden vind ik ook leuk!
Amsterdam Noord west Geluidsstudio zoekt Zanger/Zangeres  Acapella  Rap/Hip-Hop/RnB   
0
in 0 band     Zoek zanger, Geluidsstudio wil iemand die wil zingen. Iemand die serieus te werk gaat en weet wat ie moet doen.
Egmond aan den Hoef Alleen optredend artist zoekt Zanger/Zangeres  Progressive  Pop  R'roll        Egmond aan den Hoef zoek zanger,  1× ( Band in opbouw) Hoi ben jij de zanger/zangeres. Je woont in de buurt van Bergen NH en je zingt westcoast muziek?
Nijkerk Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Freestyle  Blues/Swing   
0
in 0 band     Zoek freestyle vocals Nijkerk, ( Band in opbouw) Samen iets nieuws starten lijkt mij leuk om te doen.
Arnhem Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Gypsy  Bluegrass 
0
in 0 band     Zoekt zanger, Gitarist, hou van Allison Krauss, Kings of Convenience, Feist. Ik speel akoestisch en ook elektrisch (met loops en al). Leuk om duetten ook te zingen.
Doorn Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Progressive  Soul 
0
in 1 band     Drummer zoek zanger, ( Band in opbouw) Heb eigen studio.. speel graag pop, soul en progressive
Eindhoven Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Country 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt zanger, Muziek maken om van te leren en te genieten. Op gevoel en een beetje afspraken musiceren
Zwartemeer Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Country     
5
in 0 band     Zoekt vocals Zwartemeer, Ik ben op zoek naar een zangeres met een goede country sound die mijn tweetal wil voortzetten
Veendam Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek pop vocals, Ervaren muzikant wil naar jaren ook weer live muziek maken
Rijswijk Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Goa/Trip-hop  Indie/Alternative  Filmmuziek 
1
in 0 band     zoek zanger rijswijk, Zoek andere mensen om muziek mee te maken! Liefst in de omgeving. Plezier staat voorop.
Zoetermeer Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Zoek vocals!, Ik vind het erg leuk om zang te begeleiden. Speel graag standards en geniet erg van gigs.
Naarden Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Blues/Swing 
8
in 0 band     Gitaarspeler zoekt rock zanger, Hoi! Ik ben een (elektrische) gitarist die graag in een (nieuwe) klein-middelgrote bezetting (eigen) rock, pop of blues muziek wil maken met het doel om op den duur op te treden.
Noordwijk Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Country  R'roll  Rock 
0
in 0 band     Zanger gevraagd, ( Band in opbouw) wil je zingen en samen muziek maken stuur een bericht
Borne Alleen optredend artist zoekt Zanger/Zangeres  Indie/Alternative  Rock  Country        Zoek zanger,  1× Band (leeftijd 35-45, gitaar, bas, drums) in Borne en Tubbergen zoekt zanger/zangeres, repeteren en optreden
Sint Jacobiparochie (Sint-Jabik) Band zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Indie/Alternative          Band zoekt vocals Sint Jacobiparochie (Sint Jabik),  4× een viermans formatie met eigen nummers is op zoek naar een zanger/zangeres. We oefenen in Giekerk.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  R'roll   
0
in 0 band     ZOEKT POP VOCALS AMSTERDAM OUD ZUID EN RIVIERENBUURT, Gitarist zoekt zanger of zangeres om muziek mee te maken en eventueel op te treden
Heemstede Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Fusion  Soul 
1
in 0 band     Funk drummer zoek vocals Heemstede, ( Band in opbouw) Drummer zoekt een zangeres met veel gevoel voor soul en funk; een echte sfeermaker
Markelo, Stokkum Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Freestyle  Pop  Soul 
0
in 0 band     Zoekt freestyle zanger Markelo, Stokkum, (belanbgstelling in een band: Neen) Opzoek naar een zangeres om samen muziek mee te maken. Ik hou niet van optreden, maar wel van opnemen. Samen muziek maken vind ik het mooist.
Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Pop  Rock 
0
in 0 band     Componist zoekt vocals Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt advertentie!, Ik zoek een zangeres die het leuk vind een aantal keer per jaar wat partijtjes in te komen zingen. Lead, duet, achtergrond.
Rijswijk Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Indie/Alternative  Rock 
1
in 0 band     Vocals gevraagd, ( Band in opbouw) Ik ben een ervaren gitarist met eigen nummers. Ik ben op zoek naar een zanger(es) om de nummers af te maken (en evt op te treden). Bij interesse kan ik de nummers opsturen. - Ruben
Breda Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Progressive  Rock 
5
in 0 band     Zoek vocals, Ben jij een zanger(es) die lyrics en zanglijnen schrijft? Dan zijn een goede aanvulling op elkaar om prachtige songs te maken!
Leiden Muziekproducent zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band     Vocals gevraagd Leiden, Ervaren muziekproducent zoekt ambitieuze vocalisten om mee samen te werken.
Rotterdam zuid Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Oldie  Pop 
0
in 0 band     Vocals gevraagd, ( Band in opbouw) Gitarist-Zanger zoekt achtergrond zangeres om een video en huiskamer concert project op te starten in de stijl van Leonard Cohen
Montfort Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Heavy-metal  Rock 
0
in 0 band     Montfort vocals gevraagd, ( Band in opbouw) Drummer zoekt muziekanten om vrijblijvend te jammen en eigen materiaal te maken
Delft Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Oldie  Blues/Swing 
0
in 0 band     gitaar zoek vocals delft, Gitaar speler (niet vergevorderd, 7 jaar ervaring) gebaseerd in Delft. Hou van folk/rock muziek en vind ook leuk harmon|ka spelen. Wil verder blues ontdekken.
Den Haag Geluidsstudio zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Dance  House 
0
in 0 band     Geluidsstudio zoekt funk zanger Den Haag, ben je skilled in disco, funk, nudisco,house muziek geef ons een gil
Breda Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Blues/Swing   
0
in 0 band     Zoek vocals, aan het starten en zoek zanger/es, oude Rock en Blues
Assen Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Christian  Gospel  Rock 
2
in 0 band     Gitarist zoekt vocals, ( Band in opbouw) Akoestisch gitarist zoekt zanger/zangeres. Worship of iets dergelijks. Omgeving Assen. Zelf songs schrijven is wel een pre.
Lochem Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Rock  Soul 
0
in 0 band     Bassspeler zoekt zanger, ( Band in opbouw) Ik ben op zoek naar een zanger om samen muziek te maken, voorkeur voor Rhythm & Blues en/of Rock, gezelligheid staat voorop.
Deventer Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Jazz  Soul 
1
in 0 band     Gitarist zoekt vocals Deventer, Gitarist met jazz/blues/soul voorkeur zoekt zanger/es om klein te starten. Wel doorgroeien naar optredens!
Delft Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop   
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek rock zanger, 20 eigen pop/rock nummers en wil weer lekker gaan spelen! 1-2x per week oefenen en regelmatig optreden!
Almelo Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Blues/Swing  Soul 
2
in 0 band     Pianist zoekt jazz zanger, Ik wil mellow jazz spelen in de stijl van Norah Jones. Bedoeling is op treden in jazz clubs en restaurants
Binnenstad Groningen Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Classic  Pop 
0
in 0 band     zoek vocals, (belanbgstelling in een band: Neen) Ik ben een pianist, en ik speel voornamelijke romantische popsongs, ballads. Hiermee kun je goed op recepties en bij diners als sfeervolle achtergrondmuziek fungeren.
IJsselstein Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Dance     
0
in 0 band     Dance vocals gevraagd, Gitarist biedt zich aan om met andere te musiceren
't Loo Oldebroek Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band     Rock gitarist zoek zanger, Zoek mensen om mee te spelen af en toe misschien op te treden, ben zelf niet zo ervaren
Elburg Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Funk  Jazz 
1
in 0 band     Zoek vocals Elburg, ( Band in opbouw) Gezocht een ervaren zanger/zangeres geen beroeps, niet te jong om volwassen muziek te gaan maken.
Prinsenbeek Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Pop     
0
in 0 band     Zoekt zanger, (belanbgstelling in een band: Neen) Songwriter/tekstschrijver zoekt om te beginnen zangeres om demo's in te zingen.
Schoorl Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Indie/Alternative  Pop  Jazz 
0
in 0 band     Schoorl vocals zoek zanger, Hii als je een zanger(es) bent en je wilt met iemand samenzingen, dacht ik eerst dit te oefenen(2stemmig) en van daar muzikanten zoeken. Zelf zing ik al een tijdje. Cheers
Ravenstein Gem. Oss Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Cabaret/Variétés  Rock  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band     Zoek vocals Ravenstein Gem. Oss, meer dan 30 jaar acctief in muziek, creatief, open voor alle stijlen
Mijdrecht Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Oldie 
0
in 0 band     Advertenties zoek zanger Mijdrecht!, Gitarist, zoekt zangeres om samen muziek te maken. Zoek ook andere muzikanten.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
0: 93 ms / 1: 93 ms / 2: 171 ms / 3: 171 ms / 4: 171 ms / 5: - / 6: - / 7: - / 8: - / 9: - / 10: - / 11: - / 12: - / 13: - / 14: - / 15: 218 ms proc:218ms
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
       "...We hadden zonet een telefonisch gesprek en zullen binnenkort afspreken...." (Pieter Cas..., 8750 Wingene)        "...goeie muzikant en is geengageerd;;komt uit west vlaanderen..." (Pieter Cas..., 8750 Wingene)        "...Leuk gesprek gehad. Katty komt naar de studio voor een 2de gesprek...." (wim rod..., 2570 Duffel)        "...kontakt opgenomen via mobile nummer en email, bedoeling is om een afspraak te maken....." (wim rod..., 2570 Duffel)        "...TOP! zeer goede ervaring, goede muzikante, goede pianiste.aanbevolen. ..." (wim rod..., 2570 Duffel)        "...Leuke man, leuke babbel, maar geen match qua visie, waarvoor alle respect...." (wim rod..., 2570 Duffel)        "...Ik heb contact gehad met Henri, maar is is nog weinig bezig met muziek, daarom is verdere samenwerking niet echt interessant voor mij. Wel leuke kerel...." (wim rod..., 2570 Duffel)        "...Heel leuke ontmoeting gehad, leuke babbel. Ervaren muzikant. We overwegen samenwerking ondanks grote afstand, hij woont niet meer in Borgerhout, wel in Westende aan zee......" (wim rod..., 2570 Duffel)        "...Aardige iemand maar helaas wil ik zelf geen rock n roll spelen maar eigen nummers. Suc6..." (john lan..., 1862 Bergen)        "...Ik heb één keer met Gerard gerepeteerd. Dat was een leuke ervaring. Gerard is van professioneel niveau, gezellig in de omgang en serieus. Was goed voorbereid. We zijn niet met elkaar verder gegaan omdat Gerard toch iets te ver weg woont...." (Marianne Ott..., 8162 Epe)