Zanger gezocht, Zangeres gezocht Haarlem

Advertenties 1-100 van 242   [+100 km]
Muzikant voor een feest/event
km « Stad « Wie «   « zoekt wie « Genre « Bio   «   « Opmerking
 
0 km Haarlem Percussionist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock   
1
in 0 band     Haarlem zanger gezocht, Cajon/percussie speler zoekt muzikanten om in een kleinere, intiemere setting muziek te maken. Muziekinteresse: breed
0 km Haarlem Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Indie/Alternative  Progressive 
0
in 0 band     songwriter zoekt rock vocals haarlem, Ik zoek een zanger met het liefst een wat lage en rokerige stem om Nederlandstalige stoner / progressive / indie rock nummers te maken.
0 km Haarlem Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Pop   
0
in 0 band     Zoekt country zanger Haarlem, ( Band in opbouw) Songwriter zoekt zangeres. Nederlandstalige en Engelstalige songs. Melodisch. Doel is opnemen en optreden. Omgeving Haarlem
75 km Dronten Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Oldie 
3
in 0 band     Zanger gezocht, Zoek een zangeres om in mijn studio duetten op te nemen en/of mee op te treden.
40 km Den Haag Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Gypsy-Jazz  Blues/Swing  Rock 
3
in 0 band     Gitarist zoekt vocals Den Haag, ( Band in opbouw) Ik ben een formatie aan het maken voor onder andere de genoemde stylen te spelen.
53 km Schiedam Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Soul  Blues/Swing 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoek vocals, Zoek een zangeres om mee te jammen, covers te maken of muziek mee te schrijven
37 km Almere Haven Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Indie/Alternative 
6
in 0 band     Gitaarspeler zoekt zanger, ( Band in opbouw) Hoi ik ben op zoek naar leuke zanger(s)/ zangeres(sen) die rond Almere/ Gooi/ Amsterdam een stijlvol klubje willen vormen. Tot snel! Groet, Jeroen.
34 km Bergen Keyboardspeler/Toetsenist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Toneelmuziek/Musical 
1
in 0 band     Toetsenist zoekt zanger, ( Band in opbouw) Ik zoek een zanger/ zangeres ik heb veel eigen nummers en een eigen home studio.
18 km Amsterdam Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Soul  Funk  Jazz 
0
in 0 band     Gitaarspeler zoekt soul vocals, ( Band in opbouw) Ik zoek een zanger/zangeres om originele nieuwe muziek mee te maken.
19 km Amsterdam Oost Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Soul  Jazz  Pop 
1
in 0 band     Vocals zoekt zanger, Op zoek naar o.a. mede-zangers om samen mee te spelen. Andere muzikanten zijn ook welkom.
36 km Woerden Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Oldie  Pop  Chanson 
0
in 0 band     Woerden zoek zanger, Om mooie ballads en luistermuziek te maken afgewisseld met wat uptempo werk
99 km Bergen op Zoom Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Oldie  Country  Folklore/Irish folk 
0
in 0 band     Zoek zanger Bergen op Zoom, ( Band in opbouw) Heb recent irish ervaring, maar ben open voor ander repertoire
87 km 's-Hertogenbosch Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop     
0
in 0 band     Zanger gezocht, ( Band in opbouw) Auditie oproep! Spice Girls Tribute Act. Geri & Victoria gezocht om het compleet te maken. Repeteren op dinsdagavond in Den Bosch. Leeftijd tussen 20-40. Zang ervaring nodig!
97 km Nistelrode Tekstschrijver zoekt Zanger/Zangeres  Country  Pop   
1
in 0 band     Zoek country zanger Nistelrode, Ik Nienke , schrijf teksten en componeer muziek Zing je graag en wil je een nummer opnemen, misschien kunnen we samen werken
12 km Amsterdam Nieuw West Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Classic  Jazz  Filmmuziek 
2
in 0 band     Zoekt zanger Amsterdam Nieuw West, Een ervaren pianist zoekt een zanger(es) of instrumentalist(e) om samen kamermuziek te spelen en eventueel optreden/recording.
96 km Arnhem Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Gypsy  Bluegrass 
0
in 0 band     Zoekt zanger, Gitarist, hou van Allison Krauss, Kings of Convenience, Feist. Ik speel akoestisch en ook elektrisch (met loops en al). Leuk om duetten ook te zingen.
25 km Katwijk Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock     
1
in 0 band     Gitarist zoek zanger, Ik probeer wat muziek ervaring op te doen. Om te groeien als gitarist. En om leuk samen te spelen.
26 km Leiden Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Jazz   
4
in 0 band     Zoekt zanger Leiden, Lekker af en toe jammen in/rond Leiden, kijken of het klikt, daarna maar zien
91 km Apeldoorn Duo zoekt Zanger/Zangeres  Latin muziek            Zoeken latin muziek zanger,  2× ( Band in opbouw) We zoeken een Cubaanse zanger/zangeres die met veel plezier traditionele Cubaanse sons, boleros en cha cha wil spelen op professionele manier. Succes en optredens gegarandeerd!
72 km Veenendaal Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Indie/Alternative  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoekt zanger Veenendaal, Ik speel 4 jaar gitaar zonder optreed ervaring, ik ben enthousiast om met anderen muziek te maken. Genres zoals indie/rock en blues vind ik geweldig.
59 km Lelystad Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Indie/Alternative  Pop  Rock 
0
in 1 band     Zoekt vocals Lelystad, drummer zoekt vocalen (m/v). onze genre is rock/indie en een vleugje pop.
42 km Hoorn Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Filmmuziek 
1
in 0 band     Componist zoekt pop vocals Hoorn, Ik ben op zoek naar zangeressen die met mij willen samenwerken aan nieuwe nummers. Ook het uitwisselen van nieuwe ideeen als het gaat om de zangmelodie en teksten zijn welkom.
49 km Soest Band zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Punk        POP BAND ZOEKT ZANGER SOEST, Van Rockenstein:  4× voor onze doorstart zoeken we een zanger(es) met eigen inbreng. We passen ons makkelijk aan aan je range en stijl, als het maar feestelijk en stevig is. Filmpje nog onder oude naam
55 km Amersfoort Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Country  Indie/Alternative 
2
in 0 band     Amersfoort drummer zoekt vocals, Graag begin ik een nieuw project om lekker veel muziek te maken. Optreden vind ik ook leuk!
40 km Huizen Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Soul  Rock 
0
in 0 band     Bassspeler zoek zanger, ( Band in opbouw) Aansluiting gezocht, thuis in verschillende stijlen, ruime podiumervaring
80 km Beneden Leeuwen Band zoekt Zanger/Zangeres  Volksmuziek  Marsch/Polka  Schlager        Band zoek zanger,  4× Zangeres gezocht. Oberkrainer / Oktoberfest band zoekt zangeres! Vind jij het leuk om met ons op een Oktoberfest Früschoppen of zelfs de Zwarte Cross te zingen neem dan contact op.
37 km Zoetermeer Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Jazz 
0
in 0 band     zoetermeer gitaarspeler zoekt vocals, ( Band in opbouw) nummers uit 60er en 70er jaren. In Engels en Frans
16 km Zaandam Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Volksmuziek  Dans/Amusementsmuziek 
0
in 0 band     Advertentie zoek pop zanger Zaandam, ( Band in opbouw) Mijn zangmaatje verhuist en nu zoek ik een nieuw maatje om de sterren van de hemel te zingen! Voor de lol, in de kroeg of op een podium!
40 km Utrecht (stad) Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Blues/Swing 
0
in 0 band     Zoek zanger, ( Band in opbouw) Ik graag weer samen muziek maken en eventueel optreden. Heb een gemiddeld niveau.
18 km Amsterdam IJburg Bassist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Amsterdam IJburg jazz vocals gezocht, Ervaren Bassist (accoustisch/electrisch) zoekt zanger(es). Ik speel van jazz-standards en andere nummers zowel het schema, de melodie als de baslijn. Doel: optreden.
19 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  R'roll   
0
in 0 band     ZOEKT POP VOCALS AMSTERDAM OUD ZUID EN RIVIERENBUURT, Gitarist zoekt zanger of zangeres om muziek mee te maken en eventueel op te treden
44 km Tuindorp Contrabassist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Classic  Tango/Samba 
0
in 0 band     Tuindorp zoekt vocals, gezocht zanger(es) en muzikanten, voor samenwerking. Ik sta open voor meerdere stijlen en samenstellingen.
55 km Groot Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Funk  Freestyle 
0
in 0 band     Zanger gevraagd Groot, (belanbgstelling in een band: Neen) Na jarenlang songteksten en poëzie het tijd om het te gehoren te brengen en om te zetten in repertoire.
18 km Amsterdam Geluidsstudio zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Pop  Dance 
0
in 0 band     Zoekt zanger, Voor een synthpop projectben ik op zoek naar een zangeres. Denk aan Eurythmics meets Giorgio Moroder met een beetje Yazoo. Of Weeknd, Dua Lipa, Jonas Brothers, Miley Cyrus.
43 km Faunabuurt / Bloemenbuurt Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Soul 
0
in 1 band     VOCALS GEZOCHT, (belanbgstelling in een band: Neen) ( Band in opbouw) Z.s. m Achtergrond zangeres gezocht voor Tina Turner Repertoire moet kunnen dansen Repeteren regio's Utrecht/Almere/Hilversum/Amsterdam
43 km Faunabuurt / Bloemenbuurt Alleen optredend artist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Rock  Soul        Faunabuurt / Bloemenbuurt vocals gezocht,  1× ( Band in opbouw) Tina Turner Tribute band, daarnaast ook Coverband, is op zoek naar een 2de swingende achtergrond zangeres, repeteren in Almere
60 km Doorn Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Progressive  Soul 
0
in 1 band     Pop zanger gevraagd, ( Band in opbouw) Heb eigen studio.. speel graag pop, soul en progressive
43 km Almere Stad Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Pop  Rock 
0
in 0 band     Vocals gevraagd, Gitarist , geen absolute beginner maar ook absoluut (nog) nog niet bekend met samenspel zoekt andere muzikanten om de klik te vinden en (gezellig) te jammen
81 km Elburg Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Funk  Jazz 
1
in 0 band     Zoek vocals Elburg, ( Band in opbouw) Gezocht een ervaren zanger/zangeres geen beroeps, niet te jong om volwassen muziek te gaan maken.
50 km Oostwoud Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Rock  Pop 
0
in 0 band     Oostwoud zanger gevraagd, Lijkt je het ook leuker om samen muziek te maken? Mij wel…
40 km Utrecht (stad) Pianist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz     
0
in 0 band     Utrecht (stad) jazz vocals gevraagd, ( Band in opbouw) Hoi, ik ben jazz pianist op zoek naar andere muziekanten om jazz mee te maken! Als je dat leuk vind, laat wat horen!
25 km Leiderdorp Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Latin muziek  Jazz  Pop 
2
in 0 band     Leiderdorp zoek zanger, Gitarist, gevorderd amateur, akoestisch versterkt, speelt graag braziliaanse stijl, zoekt zanger of zangeres, die in dit genre covers in het braziliaans-portugees kan zingen
98 km Zwolle Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Oldie  Indie/Alternative  Reggae 
1
in 0 band     Zwolle vocals gevraagd, Hallo, ik ben (meerstemmig) zangeres.Naast de fantastische mensen waar ik al muziek mee maak; ben ik op zoek naar nieuwe connecties waar ik een klik mee heb, om mee te jammen:)
40 km Den Haag Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Dans/Amusementsmuziek  Jazz 
0
in 0 band     Drummer zoekt vocals Dordrecht, zanger/zangeres welkom om onze verschillende stijlen bij elkaar te zoeken en te evalueren
19 km Amsterdam Noord west Geluidsstudio zoekt Zanger/Zangeres  Acapella  Rap/Hip-Hop/RnB   
0
in 0 band     Zoek zanger, Geluidsstudio wil iemand die wil zingen. Iemand die serieus te werk gaat en weet wat ie moet doen.
59 km Nijkerk Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Freestyle  Blues/Swing   
0
in 0 band     Zoek freestyle vocals Nijkerk, ( Band in opbouw) Samen iets nieuws starten lijkt mij leuk om te doen.
45 km Rijswijk Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Goa/Trip-hop  Indie/Alternative  Filmmuziek 
1
in 0 band     zoek zanger rijswijk, Zoek andere mensen om muziek mee te maken! Liefst in de omgeving. Plezier staat voorop.
37 km Zoetermeer Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Jazz  Funk  Soul 
0
in 0 band     Zoek vocals!, Ik vind het erg leuk om zang te begeleiden. Speel graag standards en geniet erg van gigs.
35 km Naarden Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Blues/Swing 
8
in 0 band     Gitaarspeler zoekt rock zanger, Hoi! Ik ben een (elektrische) gitarist die graag in een (nieuwe) klein-middelgrote bezetting (eigen) rock, pop of blues muziek wil maken met het doel om op den duur op te treden.
20 km Noordwijk Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Country  R'roll  Rock 
0
in 0 band     Zanger gevraagd, ( Band in opbouw) wil je zingen en samen muziek maken stuur een bericht
3 km Heemstede Drummer zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Fusion  Soul 
1
in 0 band     Funk drummer zoek vocals Heemstede, ( Band in opbouw) Drummer zoekt een zangeres met veel gevoel voor soul en funk; een echte sfeermaker
19 km Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Pop  Rock 
0
in 0 band     Componist zoekt vocals Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt advertentie!, Ik zoek een zangeres die het leuk vind een aantal keer per jaar wat partijtjes in te komen zingen. Lead, duet, achtergrond.
45 km Rijswijk Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Blues/Swing  Indie/Alternative  Rock 
1
in 0 band     Vocals gevraagd, ( Band in opbouw) Ik ben een ervaren gitarist met eigen nummers. Ik ben op zoek naar een zanger(es) om de nummers af te maken (en evt op te treden). Bij interesse kan ik de nummers opsturen. - Ruben
90 km Breda Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Pop  Progressive  Rock 
5
in 0 band   Zoek vocals, Ben jij een zanger(es) die lyrics en zanglijnen schrijft? Dan zijn een goede aanvulling op elkaar om prachtige songs te maken!
26 km Leiden Muziekproducent zoekt Zanger/Zangeres  Electronic  Pop  Rap/Hip-Hop/RnB 
0
in 0 band   Vocals gevraagd Leiden, Ervaren muziekproducent zoekt ambitieuze vocalisten om mee samen te werken.
55 km Rotterdam zuid Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Country  Oldie  Pop 
0
in 0 band   Vocals gevraagd, ( Band in opbouw) Gitarist-Zanger zoekt achtergrond zangeres om een video en huiskamer concert project op te starten in de stijl van Leonard Cohen
45 km Delft Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Oldie  Blues/Swing 
0
in 0 band   gitaar zoek vocals delft, Gitaar speler (niet vergevorderd, 7 jaar ervaring) gebaseerd in Delft. Hou van folk/rock muziek en vind ook leuk harmon|ka spelen. Wil verder blues ontdekken.
40 km Den Haag Geluidsstudio zoekt Zanger/Zangeres  Funk  Dance  House 
0
in 0 band   Geluidsstudio zoekt funk zanger Den Haag, ben je skilled in disco, funk, nudisco,house muziek geef ons een gil
90 km Breda Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Blues/Swing   
0
in 0 band   Zoek vocals, aan het starten en zoek zanger/es, oude Rock en Blues
45 km Delft Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop   
0
in 0 band   Gitaarspeler zoek rock zanger, 20 eigen pop/rock nummers en wil weer lekker gaan spelen! 1-2x per week oefenen en regelmatig optreden!
48 km IJsselstein Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Dance     
0
in 0 band   Dance vocals gevraagd, Gitarist biedt zich aan om met andere te musiceren
90 km 't Loo Oldebroek Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Blues/Swing 
0
in 0 band   Rock gitarist zoek zanger, Zoek mensen om mee te spelen af en toe misschien op te treden, ben zelf niet zo ervaren
85 km Prinsenbeek Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Pop     
0
in 0 band   Zoekt zanger, (belanbgstelling in een band: Neen) Songwriter/tekstschrijver zoekt om te beginnen zangeres om demo's in te zingen.
37 km Schoorl Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres  Indie/Alternative  Pop  Jazz 
0
in 0 band   Schoorl vocals zoek zanger, Hii als je een zanger(es) bent en je wilt met iemand samenzingen, dacht ik eerst dit te oefenen(2stemmig) en van daar muzikanten zoeken. Zelf zing ik al een tijdje. Cheers
97 km Ravenstein Gem. Oss Songwriter/Componist zoekt Zanger/Zangeres  Cabaret/Variétés  Rock  Toneelmuziek/Musical 
0
in 0 band   Zoek vocals Ravenstein Gem. Oss, meer dan 30 jaar acctief in muziek, creatief, open voor alle stijlen
24 km Mijdrecht Gitarist zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Pop  Oldie 
0
in 0 band   Advertenties zoek zanger Mijdrecht!, Gitarist, zoekt zangeres om samen muziek te maken. Zoek ook andere muzikanten.
100 km Schijndel Trio zoekt Zanger/Zangeres  Rock  Heavy-metal        Trio zoekt zanger Schijndel,  3× Maak je graag eigen muziek >> stijl: Hard Rock, Grunge & Groove metal? Luister dan eens naar onze online voorbeelden. Bij interesse kunnen er ook wat losse nummers gestuurd worden.
Succesmeldingen
"... ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij 'muzikanten-in-jouw-stad' aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service!..."
Kaartposities van onze leden
Talent-Stage
0: 187 ms / 1: 187 ms / 2: 328 ms / 3: 328 ms / 4: 328 ms / 5: - / 6: - / 7: - / 8: - / 9: - / 10: - / 11: - / 12: - / 13: - / 14: - / 15: 375 ms proc:375ms
 
   meer dan 1000 positieve ervaringen!
"...Snelle reactie op mijn bericht, we gaan kijken of hier een leuke samenwerking uit kan voortkomen...." (Tanja van..., 1073 Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt) "...Karl Heinz lijkt mij interessant voor onze band. Ik krijg echter op geen enkele manier contact...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Karin lijkt mij interessant voor onze band. Ik krijg echter op geen enkele manier contact...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Eveline lijkt mij interessant voor onze band. Ik krijg echter op geen enkele manier contact...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Wellicht een leuke zangeres maar ik krijg er geen contact mee. Niet via mail en niet per telefoon..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Reageerde meteen! We gaan kijken of er een klik is qua muziek!..." (Freddy de ..., 3520 Utrecht (stad)) "...Ik heb Marc gebeld. Maar zijn nummer klopt niet. Dat is jammer het zou kunne passen...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Ger sluit niet aan bij onze ervaringen en genre. Dus dat is voor beiden niet interessant..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Ervaren bassist. Ook in het goeie genre maar heeft geen tijd. Repeteerd al op woensdag in een andere band...." (Han Kor..., 6541 Nijmegen) "...Net contact gehad met Stefan. Lijkt veel belovend heb de setlist gedeeld. Afwachten of we de volgende stap kunnen nemen ..." (Han Kor..., 6541 Nijmegen)